Roli,
lehet, hogy tényleg valami front volt, Beni egész nap nem akart aludni, persze este megint bealudt, csak 2 szopira és a fürdésre keltettem fel. Mondjuk éjjel is aludt szerencsére.
Connie,
azt már akartam írni, hogy szinte semmit nem fejek már, néha éjjel, ha nem ébred fel, de csak alig 50-60ml-t, hogy ne csöpögjek. Persze pont nemrég vettünk 3 csomag tejgyűjtő zacsit.
Mancs,
sikerült valamit venned?
Titati,
abban a 3 ágyasban, ahol én voltam volt saját fürdő+WC, nem mondom, hogy óriási, de naponta 2x-3x jöttek kukát üríteni, és talán 2x fel is mosták. Nem volt koszos, nálam volt Domestos kendő és néha letöröltem.
Gabi,
jujj, nekem nem rázták soha a pocit. Csak mondta Barbi, hogy forogjak, üljek másképp, de talán csak egyszer, mert egyébként mindig fent volt. Én ettem előtte valamit és akkor ficánkolt.
Wolga,
Andris is hogy kikerekedett!
Nagyon édes, szép baba!
Lona,
mi mikor hazajöttünk fel kellett hívnom a védőnőt, ő jött másnap ki, harmadnap meg a dokinéni. Õt a védőnő értesítette. Mi nem a sajátot választottuk, őt ajánlották. (Bár a régiek tudják, hogy így sem indult felhőtlenül a "kapcsolatunk")
Vuka,
a TAJ számodat 1 hónapig használhatod a manónak, bár mikor 10 naposan vinnünk kellett Beni pisit a laborba nem akarták megcsinálni neki, valami főnököt kellett Anyósomnak keríteni, aki nagy nehezen bevette a pisit, mondván, hogy ez egy 10 napos baba pisije, de hát ez egy 30 éves nő TAJ száma! Hiába mondtuk, hogy igen az Anyjáé. Ezek után egy fecnire írták rá a leletet, mert gépbe nem vitték, mert nem kaptak volna valami pontokat Beni után. Az én bevásárlócetlim jobban néz ki, mint a lelete Beninek.
Magyar egészségügy.
Aztán meg a TAJ kártyája nem jött meg mire csípőszűrésre kellett menni, úgy telefonéltam be, már 6 hetes volt a gyerek (elvileg 30 napon belül postázzák) és közölte az OEP-ben kedvesen egy Úr, hogy igen Anyuka, még nincsen kész, látja a gépbe, de ha bemegyünk személyesen odaadják. Írtam férj uramnak meghatalmazást, bement, sorba állt, erre közölték vele, hogy aznap még a postázóba küldték. Ezek után 10(!) napra hozta a postás. Még jó, hogy valami OEP-s igazolással el tudtuk a csípőszűrést intézni.
Akartam már rég kérdezni, ki mit csinált babázás előtt? Mármint úgy munkailag.