Új privát üzeneted érkezett!

Mancs,
Sajna nem tudom, hol van a Fórum mozi. Nem vagyok törzsgyökres Lőrinci. Mikorra vagy kiírva?

Gabuska,
Nem volt gond éjjel! Tényleg jó kis alvó Benedek. Ma azért nem alszik annyit, nehezebb is elaltatni.
Livi olyan, mintha épp mondana valamit.

Ilba,
Mi úgy gyakoroltunk, hogy a térdemen keresztbe hasra raktam (rakom) Benit. Így jobban nézelődik.

OKép

Kép

Kép
szorsi

Az álommanók ellopták a zoknimat!!! Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Szorsi,
én sem vagyok tősgyökeres lőrinci, de még pesti sem Kép A Fórum mozi az Üllői mentén van, az 50-es villamos ott áll meg előtte, de mostmát egy új társasház van a mozi helyén. A Darányi Ignác utcai megállónál van.
Április 3-ra vagyok kiírva Kép

Kép
mancs

Sziasztok!

Édesek a kis csöppségekKép Meg lehet őket zabálniKép
Visszakanyarodva a védőnős témához, alapesetben én is úgy tudom, hogy lakhely szerint kell elmenni, ahhoz, akihez az ember tartozik, de én olvastam valahol, hogyha nem vagyok megelégedve a védőnővel, akkor kell beszélni a körzeti vezető védőnővel(gondolom ő a nagyfőnökKép) és átkérni máshová magadat.
Lenne egy kérdésem a gyerekorvossal kapcsolatban. Gyerekorvost ti még a szülés előtt választottatok, vagy ráér utána? Ha hazamegyünk a kórházból, akkor mikor kell felkeresni a dokit?
lona

Titati holnap én sem és Évi sem megy az előadásra, mert a babaápolás helyett sajnos filmvetítés lesz. Ezt nem sokan ajánlják, mert lehet, hogy több negatív élményt szűrsz le, mint pozitívat. Ezért úgy döntöttünk a drusszámmal, hogy csak az 5 órai tornára megyünk.

A ctg-n múltkor nekem is szinte végig aludt Petra, de nem rázták fel, egyszer mondta Barbi, hogy forduljak oldalra (az se használt). Lehet, hogy nem akarták zargatni, mert az antibiotikumos kúrám miatt amúgy sem volt mozgékony akkor, kíváncsi vagyok mi lesz ma délután. Én ma 5-re megyek a dokinénihez (UH, ctg, kenetvétel stb...).

A védőnénin ma már túl vagyok, kijött, körbenézett és szerencsére mindennel meg volt elégedve. Hozott egy csomó receptet, csak már elfelejtettem miként kell megfejelni őket. Az én adataimat vagy majd a gyerek adatait kell beírnom? A TAJ számot ugyanis beírta, az enyémet, csak az első 0-t átírta 8-asra, hogy jelezze újszülöttről van szó. (Remélem világos voltam, bár én sem értem).

Du. fájdítottam a szívem, esküvői ruhát néztünk a barátnőmmel, én leszek majd a tanuja ápr. 8-án. Csodaszép ruhaköltemények voltak, úgy belebújtam volna valamelyikbe, de most egy kicsit kövérnek éreztem magam.

Na megyek készülődöm a dokinénihez.
Üdv Mindenkinek!
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancs,
Ja bocs a kiírás miatt kérdést!Kép Nem tőled akartam kérdezni:::Kép)))Kép
Amúgy én sem vagyok pesti, szegedi vagyok. A darányi Ignác már oké, azt hiszem 4 megállóra van tőlünk. Kár, ogy bezárták a mozit, incs is mozi a kerületben.Kép

Kép

Kép
szorsi

Lona,

Nekem a védőnő kérdezte még tehesen, hogy kit választunk dokinak. Ha nem mondod, hogy te mást akarsz, akkor automatikusan a körzeti gyerekdoki jön ki miutánhazamentek a kórházból.

Vuka,
Tök jó, hogy neked odaadták a recepteket előre. Nekem a védőnőm és a gyerekdoki BABONÁBÓL!!!! nem adta oda előre. Így meg tök macerás volt a kórházból hazafelé bemenni érte. Jó, mi?

OKép

Kép

Kép
szorsi

Lona!

Gyerekdokit mindenképp előtte kell választani, és amikor a kórházból hazamentek, ő fog elmenni hozzátok. Amikor megszületik a picúrka, fel kell hívni és megmondja, hogy mikor megy. (Mi pénteken mentünk haza és hétfőn jött ki. A szülés másnapján hívtam fel a kórházból.)

Timi,
mi lenne, ha megint összehoznánk egy sétát, előtte (vagy utána) feljöttök, és odaadom én is a cuccokat.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka,
a Taj-szám oké, így kell, amíg nincs a gyerkőcnek sajátja.

A Fórum mozi tőlünk is 4 megálló, csak a másik irányba.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, és a szülés előtt még a Te adataid, utána már a babóé, bár a Taj-szám még marad a tiéd 8-assal, amíg meg nem kapjátok Petráét.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Beni, nálunk otthon szerencsére nincsenek zoknilopó manók, de a nagymamáéknál igen:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka:
és a filmvetítésen kívül más nem lesz?
Szülőszoba látogatásra sincs esély? engem már az nagyon izgatna!
Torna: arra viszont én nem megyek, mert reggel járok a Visegrádi utcába tornázni Kép
titati

Ajaj ezek a zoknimanók már csak ilyenek...Kép

Kép

Kép
szorsi

Kicsit aludtunk.Ma már nem olyan vészes a nyügiKép
Ma én vagyok azKép
Szorsi
Benedek legalább aludtKépJó kisfiú.
Lona
Védőnőt sajna nem választhatsz(körzetekre vannak osztva),de gyerekorvost igen.Szülés elött beszélj vele.
Mi most költöztünk 2 utcával lejebb de nem jöhetett utánunkKépCsak ugy privátúl beszokott nézniKépAz új védőnénit meg még sose láttamKép

További szép napot!!!

Kovács Roland
roli

Sziasztok

Már régen jártam erre...
Mennyi gyönyörű babácska! Kép

Mi is az Istvánban fogunk szülni és mindketten a pocilakóval együtt kosok vagyunk! Kép Első körben ugynarra a napra voltunk kiírva!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Titati minden előadás után van lehetőség szülőszoba látogatásra (ha nincs épp nagy üzem ott). De ekkor általában rengetegen vannak, múltkor is több csoportra osztották az érdeklődőket, így én nem is próbálkoztam. Viszont ha választasz szülésznőt, akkor megkérheted, hogy vezessen körbe, amikor épp ügyeletes és nincs nagy forgalom. Én a Hajdu Barbit választottam és pont most vasárnap vezetett körbe. Nagyon rendes volt, megmutatta az újszülött osztályt, a szülőszobákat, az egyikben leültünk és mesélt egy csomót. Másfél órát voltunk ott. Szóval szerintem ez hasznosabb, mintha egy ilyen csoportos bemutatóra mész.
Üdv: Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Gabuska, én azért vagyok Natasa, mert anno ezen a néven is elgondolkodtak a szüleim. A máshol használt nevem meg itt már foglalt volt a BabanetenKép
Akkor holnap ne keressek senkit innen a felkészítőn? Én ugyanis megyek ha semmi sem jön közbe.
Bakok vannak a fórumon????? Vagy egyedül vagyok nem pödrött szarvú????

N.

Kép Kép
natasa1975

Gabi:

bármelyik nap jó!Kivéve a hétvége.

Natasa:

én bak vagyok!!Akkor neked is mostanában volt a szülinapod?Nekem tegnap!

Kép

Kép
novum

Natasa:
Mamacka meg én is megyünk holnap az előkészítőre Kép
Itt tudsz meglesni, ha meg akarsz ismerni Kép
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6710&page=4

Vuka: nem választok szülésznőt, szóval nekem az a verzió kilőve. Igaz a dokim megadta a szülőszoba telcsiszámát, hogy egyeztessek egy látogatásra, de majd még meglátom... én azért bepróbálkozom egy ilyen csoportosba Kép
titati

Novum,
Isten éltessen sokáig!!!
Kép

Szorsi,
kipróbáltuk Kép csak egyik kezemben ráztam a játékot, azért lett illy gyatra a kép:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Novum!

Boldog születésnapot így utólag is!!! És Andris nevében is, és a Szilvikét is üdvözli. Kép
KépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Timi,
holnapután? A pontos időt addig még megdumáljuk itt, jó? KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Benike, a mellúszást ráér megtanulni, előbb szaladj! Mondjuk egészen Kispestig!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

BÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓDOG SZÜLINAPOT TIMI!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Beni,

nagyon ügyes vagy! Kép

Mi sétálni voltunk délelőtt és elálmosodtam, most éppen kb. így alszom...
A.KépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

lányok!

NAGYON KÖSZI A KÖSZÖNTÉSEKET!Kép

Wuka:

megcsodáltuk Andrist Szilvivel!Irtó tündéri baba!Szilvi is elgondolkodva nézte , miközben rágcsálta az ujját!Vajon ez mit jelenthet!Kép

Gabi:
jó a csütörtök,majd üzenj!

Kép

Kép
novum

Kép
mi i üdvözöoljük Andrist!

Kép

Kép
novum

Kép

Roli,
lehet, hogy tényleg valami front volt, Beni egész nap nem akart aludni, persze este megint bealudt, csak 2 szopira és a fürdésre keltettem fel. Mondjuk éjjel is aludt szerencsére. Kép

Connie,
azt már akartam írni, hogy szinte semmit nem fejek már, néha éjjel, ha nem ébred fel, de csak alig 50-60ml-t, hogy ne csöpögjek. Persze pont nemrég vettünk 3 csomag tejgyűjtő zacsit. Kép

Mancs,
sikerült valamit venned?

Titati,
abban a 3 ágyasban, ahol én voltam volt saját fürdő+WC, nem mondom, hogy óriási, de naponta 2x-3x jöttek kukát üríteni, és talán 2x fel is mosták. Nem volt koszos, nálam volt Domestos kendő és néha letöröltem.

Gabi,
jujj, nekem nem rázták soha a pocit. Csak mondta Barbi, hogy forogjak, üljek másképp, de talán csak egyszer, mert egyébként mindig fent volt. Én ettem előtte valamit és akkor ficánkolt. Kép

Wolga,
Andris is hogy kikerekedett! Kép Nagyon édes, szép baba! Kép

Lona,
mi mikor hazajöttünk fel kellett hívnom a védőnőt, ő jött másnap ki, harmadnap meg a dokinéni. Õt a védőnő értesítette. Mi nem a sajátot választottuk, őt ajánlották. (Bár a régiek tudják, hogy így sem indult felhőtlenül a "kapcsolatunk")

Vuka,
a TAJ számodat 1 hónapig használhatod a manónak, bár mikor 10 naposan vinnünk kellett Beni pisit a laborba nem akarták megcsinálni neki, valami főnököt kellett Anyósomnak keríteni, aki nagy nehezen bevette a pisit, mondván, hogy ez egy 10 napos baba pisije, de hát ez egy 30 éves nő TAJ száma! Hiába mondtuk, hogy igen az Anyjáé. Ezek után egy fecnire írták rá a leletet, mert gépbe nem vitték, mert nem kaptak volna valami pontokat Beni után. Az én bevásárlócetlim jobban néz ki, mint a lelete Beninek.
Magyar egészségügy. Kép
Aztán meg a TAJ kártyája nem jött meg mire csípőszűrésre kellett menni, úgy telefonéltam be, már 6 hetes volt a gyerek (elvileg 30 napon belül postázzák) és közölte az OEP-ben kedvesen egy Úr, hogy igen Anyuka, még nincsen kész, látja a gépbe, de ha bemegyünk személyesen odaadják. Írtam férj uramnak meghatalmazást, bement, sorba állt, erre közölték vele, hogy aznap még a postázóba küldték. Ezek után 10(!) napra hozta a postás. Még jó, hogy valami OEP-s igazolással el tudtuk a csípőszűrést intézni.

Akartam már rég kérdezni, ki mit csinált babázás előtt? Mármint úgy munkailag. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Látom mindenki csicsikázik már, én is megyek.

Joccakát! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Elkezdtem visszaolvasni...végigizgultam Bubek szülése elöti heteket Kép olyan szimpatikusak vagytok!! Kép gyönyörűek az esküvői képek... majd teszek fel én is bemutatkozásként...
... ezentúl lehet én is többet fogok jelentkezni!
Közületek eddig csak Esztipesztit, Titatit és Conniet ismerem, bár őt már három fórumról is!...a többieket meg majd ezután! Kép
Most megyek alukálni, mert férjem elzavar....

Mamacka és a pocilakó Áron aki 27 hetes...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Vvolga!
Köszönöm a tanácsokat, tényleg az a fontos, hogy ha baj van elérhető legyen a doki.
Ajánlottak nekem itt helyben Esztergomban orvost, tegnap felhívtam és csak febr.6 a legkorábbi időpont nála kicsit kiakadtam,mert felvagyok kissé fázva és mindenképpen szerettem volna menni, de a doki lepasszolt az asszisztensnek ő meg nem bírt korrábbi időpontot adni, azt mondta hívogassam mindig rendelési időben fél óránként(heti kétszer van doki) hátha valaki lemondja addig és akkor menjek(ha tudok).
Szóval nevetségesnek tartom , hogy hiába van az embernek baja akkor sem segítenek!
Ma megyek a Varsányi doktornőhöz,mert ide már egy hónapja bejelentkeztem csak jobb lett volna közelebb dokit találni, kíváncsi vagyok küld-e valahova és mit fog mondani, majd megírom!
köszi a címet majd továbbítom a síelésről, mi is mennénk, de így nem tenne jót terhesen!
Szia

Füge!

Szia!
Vvolgának pont most írtam, hogy hogy jártam az itteni dokival, egy hónap múlva tudnék hozzá leghamarabb menni!
nekem az lenne a fontos, hogy közel legyen a doki ezért is akartam Esztergomban nézni, de nem nagyon jön össze ez sem!
ma megyek Pestre a doktornőhöz, gondoltam megkérdezek tőle egy-két dolgot, megtudakolom,mennyire számíthatok rá,ha baj van!
Eléggé szarul vagyok még mindig a munkahely is elég sok állandó túlórázok bent a cégnél nem kímélnek picit sem, és aggaszt ez az orvosos téma!
Már azonis gondolkoztam, hogy elmegyek a francba sztk rendelésre az legalább mindig van és mehetek, ha gondom van!
Te kihez jársz és hova?
zsooka

Sziasztok!

A tegnapi szülinapos Beniknek MINDEN SZÉPET ÉS JÓT! Nőljenek nagyra! (úgy látom a legjobb úton haladnak Kép)
Kép

Timi, Neked is BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

Lona,
Az említett "nagyker" egy családi ház jó nagy garázzsal. A tulaj egy szimpatikus, jópofa nő. Kicsit nehéz odatalálni, tőzsgyökeres helyiek többen megesküdtek, hogy ilyen utca nem létezik Diósdon, de aztán felhívtuk őket (háromszor) és már ott is voltunk. Ja, és egyéni megrendelésre is gyártatnak.

Ilba,
Az a lábikó nagyon harapdálnivaló.KépKépKép

Hétfőn voltunk oltáson, szegényt még nem hallottam ennyire sírni. Kép Nagyon kivolt. Már akkor rákezdte, mikor meglátta a dokinénit. Szerintem megismerte...

Mit gondoltok, lehet egy 3hós gyerkőcnek narancslevet adni?

Majd még jövök, úgy tervezem, és végre képekkel!!!

Jucus
jucus73

Sziasztok!

Jucus,
köszi a választ, tervezzük, hogy a mostani hétvégén kimegyünk a nagykerbe, remélem odatalálunkKép
Mindenkinek köszi a gyermekorvosos válaszokat. Én még eddig nem néztem utnána, hogy nálunk milyen gyermekorvosok vannak, úgy néz ki, akkor ezt meg kell tennem.

Minden szülinaposnak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
lona

Sziasztok!
Novum, neked is boldog szülinapot Kép Az enyám majd csak január közepe után lesz. (Utolsó napi bak vagyok.)
Titati, megpróbállak majd felismerniKép Az én képem a bem-emen. Sajnos Mamacka képe nálam nagyon miniben jelenik meg, azt nem garantálom, hogy őt is felismerem Kép (És a hajam tuti lófarokban lesz.)
Most megyek,...jógaidő vanKép
Én nem ismerkedtem meg előre a gyerekorvossal. Ez gáz szerintetek?
N.

Kép Kép
natasa1975

Jucus!
Mi védőnénink azt mondta, 1 éves korig kerüljük a narancslevet, meg az összes déli gyümölcsöt. Pusziljuk Bogicát!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kispesti Banda! Kép Nézzétek mit találtam nektek:

2006.január 14-én szombaton délelőtt bababörze lesz a XIX. ker. Teleki u. 50. sz. alatt a Kispesti Művelődési Otthon épületében.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Jucus.Natasa köszi a köszöntést!

Natasa:
A védőnő biztos tud valamit mondani a gyerekdokiról.Erről nemkérdeztétek amikor nálatok volt?

Jucus:

Várjuk a képeket!!Kép

Ilba:
Én óvónő voltam mielőtt szülni mentem,de ezt már lehet,hogy tudod,mert benne van a profilomba!

Mamacka:

Örömmel látunk téged is!Te is az az Istvánba fogsz szülni?

Na megyek házimunkázni!Kép

Kép

Kép
novum

Elmentem jógázni, de elnéztem az órát és a végére értem odaKép Holnap újra próbálkozom.
Novum, de beszéltünk a dokiról csak én nem kerestem fel személyesen, nem beszélgettem vele. Valójában nincs is ötletem, hogy mit kérdeznék tőle. Ha meg nem szimpi akkor úgy is váltunk.
Ilba, én biológus vagyok és kutatóként dolgoztam kiv. az elmúlt 1 1/2 évet amikor nem.
N

Kép Kép
natasa1975

És mit kutattál? De izgi!

Kép
Kép
Kép
ilba

Helló lányok!!!

Ilba,
csúúúúúúúcs vagy, megyünk is a börzére ezerrel!KépKépKép

Én érettségi után cukrászdában dolgoztam, fagyit főztem, nagyon szerettem!!!Kép Hosszú távra terveztem, de a tulaj átvágott, úgyhogy el kellett jönnöm.Kép Utána kerültem a mostani munkahelyemre, a könyvkiadóhoz. Pénzügyi, jogi szakkönyveket, meg főiskolai tankönyveket adunk ki, dolgoztam a cég könyvesboltjában is, de az utóbbi 7 évben a szerkesztőségben tördelőként. Jó a társaság (1-2 kivétellel), szeretem a munkát is, csak sajna nem biztos, hogy sokáig húzzuk, mert a tulaj egy pancser.Kép

Fárasztó folyton játszani!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Izgi???? Én neurobiológus leszek,.... (PhD) ha sikerül az utolsó lépést megtennem a baba mellett. És szemmel foglalkoztam, a szem ideghártyájával.
Azért kacsingatok más dolgok felé is. Lehet nem vagyok az a tipikus szakbarbár. Majd meglátjuk mennyire köt le a csajócám.
Rettenetesen meg tud változni az ember babával a hasában, nem? És gondolom ez még csak fokozódik amikor megszületikKép
N

Kép Kép
natasa1975

Gabuska, lenyűgöznek a nagy tappancsokKép
Te fagyiszakértő vagy???? Az egyetlen édesség, amit szeretek!
N

Kép Kép
natasa1975

Gabuska,
Nekem is úgy rémlik, hogy ez még korai lenne. A doki- és a védőnénink szerint nem!!! Mondjuk nekem volt egy kortársam, akit a család elmondása szerint már 3-4 hónaposan libalevessel etettek. Lehet, hogy neki is ugyanez a védőnénije volt? Kép

Ilba,
én vám- és kereskedelmi ügyintéző vagyok. Ja és kos.Kép

És már itt is vannak a karácsonyi képek, csak azért siettem így velük, mert húsvét táján már hülyén néznének ki.KépKépKép
Kép (Szép nagy fánk volt, csak Apa eltakarja)Kép

Kép Kép
Kép Kép

Jucus
jucus73

Ilba:

nagyon ügyi vagy!!!Naná, hogy elmegyünk!!

Gabi:
Bizony fárasztó!!Én biztosan tudom,hiszen amig dolgoztam egész nap játszottam!KépKép

Kép

Kép
novum

Húúúúúú, Natasa, de irígy vagyok!!! Biosz szakos gimibe jártam, imádom a bioszt! Bár egy kicsit más irányba tartott a szűkebb érdeklődési köröm (gyógytesi-logopédia szakra jelentkeztem fősulin, de nem vettek fel), minden ilyen téma érdekel.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jucus:

Nagyon szépek vagytok! A két nagyobb lányod hogy hasonlit egymásra!

Kép

Kép
novum

Jucus, nagyon szépek a nagylányok!
Gabuska én meg szülész-nőgyógyász szerettem volna lenni. És az is lennék ha újrakezdeném Kép

Kép Kép
natasa1975

Novum
Igen az Istvánban fogok szülni Április 14-re vagyok kiírva, Ujvári a dokim és eddig csak csupa jót tudok róla írni. Szorsi és Bori szült nála ha jól emlékszem... ezúton szeretném is megkérni őket, hogy ha lehet szeretném elolvasni a szülésélményüket... különösen , hogy a doki milyen volt szülés alatt... nem mintha nem bíznék benne, maximálisna bízom benne, csak a ráhangolódás végett....
Nekünk ő az első babánk lesz és én is 77-es évjárat vagyok mint látom többen közületek Kép.

Esküvőnk 2005 május 21
Kép
Kép
Kép
Kép

Áronbabával
Kép
Kép

Első karácsonyunk...
Kép

A többi képet rólunk ezen a két oldalon találjátok! Kép
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7352&page=1&image=169811
http://www.gportal.hu/portal/macka/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Amúgy én régebben írogattam ide is... úgy választottam dokit és kórházat egyaránt, hogy hónapokra... volt, hogy évekre visszamenőleg visszaolvastam az élményeket egy-két szimpatikus kórházban... végül az Isván mellett döntöttem onnan is Ujvári doki mellett és eddig nem csalódtam! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, GYÖNYÖRÛEK a képeitek!
N

Kép Kép
natasa1975

Köszönjük!
Gyönyörű nap volt az a Május 21 Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép