Sziasztok
Tegnap voltunk UHn, minden rendben van, óriási a baba (1,5-2 héttel idősebb méretű) és képzeljétek, úgy néz ki, kiegyensúlyozódik a nemek aránya a családban
Kanyin, csodaszép a szülés utáni fotód, először komolyan azt hittem, én vagyok
De én zöld leplekkel vagyok körülvéve a hasonló képemen (nekem is az a kedvencem) + Hamma talán picit nagyobb és sokkal lilább
Nálunk is pont így volt, h amíg varrtak, apa dajkálta a kislányát, megszervezte, h kapcsolják le a villanyt, h ne zavarja és ott dumáltak
Csak mondjuk nálunk apa eleve apás szülés párti volt és nagyon sokat segített! Remélem, most is hasonlóképp lesz, m szeretném simán megszülni az óriásbébit
Csajszik, sztem a lista, amit Kenyin írt, nem rossz, de belenéztem, sokmindent túlzásnak, fölöslegesnek tartok (főleg előre beszerezni). Nekem anno volt egy saját, de wincsitörlődés okán most nincs, majd én is utánanézek, h miben tudnék segíteni.
Egyetértek azzal, h a nagyobb cuccokat előbb érdemes beszerezni, m lehet, h nem találod meg az első helyen, amilyet szeretnél. A 34. hétre ezekkel már pikkpakk lennék, a többivel meg mondjuk a 36-37.re, amikorra a kórházi táska is összepakolva az ajtó mögött figyel ;)
Elszállás ellen én úgy írok, h megnyitok egy klön ablakot jegyzettömbben, ahogy haladok az olvasással, párhuzamosan már reagálok is - általában visszafelé. Onnan másolom át, így ha elszáll, megint másolom.
Csandy, üdv itt
Mozgás miatt ne aggódj, biztos az, de lehet, h úgy fexik a lepényed, h nehezebben érzd. Fogod még eleget
Tarhonyanya, gratula a kicsi tarhonya méreteihez
Lány lesz, mondtam ;) Hozzáteszem, h Hammát fiúnak jósoltam, kiderült, h lány lesz, az is lett. PocakBocit lánynak jósoltam és mint tegnap kiderült....
Szgoron, sztem tökmind1 hány hetes vagy mostmár, h túl vagy a korai vizsgálatokon. Az számít, amit a dokid mond, m ő az alapján hoz döntéseket esetleges túlhordásnál stb.
Nos, a tegnapi tapasztalat szerint aszongya:
mensi szerint lennék ma: 19+0
doki kiírsa szerint, ami már figyelembe vette a korai Uhkat: 19+2
tegnapi Uh szerint: 20+2 (átlagosan - a pocija szerint 21+2
)
Én egyelőre úgy számolok, mint a dokim, de felkészülök egy május huszonvalahenyadikai szülésre. Csak ne 29!!!! az az én szülinapom, senkinek se jó később, ha egy napon van.
Kari, érdekes ez, h itt ezt mondtak, ot azt, mármint nem tekintetében. Sztem ha nem látja, inkáb ne mondjon semmit - vagy ez elvárás???
Mennem kell, jelenésem van a kislányomnál
Ann