Sziasztok!
Még egyszer BUÉK mindenkinek!
Nálunk elmaradt a nagy filmnézés,mert minden téka zárva volt, az interneten pedig már csak januárra lehetett volna filmet rendelni. Ráadásul Mátét csak 3/4 11-kor sikerült ágyba dugni, addig pörgött és egyfolytában az ablakhoz kellett vinni, nézni akarta a lakótelepi tűzijátékokat.
Éjfélkor koccintottunk, aztán nem sokkal később aludtunk, ennyi volt a nagy szilveszterezés. De ez a jan.1. még pocsékabb, főleg a vacak idő miatt, még ki se lehet menni...
Timie: sztem ne izgulj a baba mérete miatt, nem biztos, hogy jól jósolnak. Nekem is azt mondta mindenki, hogy min. 4 kiló lesz Máté, de inkább több, aztán 3750 lett. És hát a nagyobb babát is meg lehet szépen szülni!
Máté nyári volt, úgyhogy nekem nem kellett nagyon beöltöztetni.
De mindenképp rétegesen, vastagabb rugiba, bodyba öltöztesd majd, meg bundazsákba. Párnát nem szabad használni, a pelus bőven elég a babának.
Lau: mikor derült ki, hogy kell műtét? És ez tuti biztos? Ha kell, mikor műtenek?
Nálunk hálistennek nem volt ajándékdömping, én sem szeretem az ilyesmit. Még ez a pár ajándék is majdnem sok volt, de azért mindegyiket élvezte és azóta is használja. Most háttérbe szorultak az eddig favorizált mesekönyvek. Tesómékkal és a nagyszülőkkel is megbeszéltük, mi kell, mit vegyenek és ez így is lett. Na jó, Zoli szülei picit ráhúztak, de nem vészesen.
Nem is meséltem még nektek, milyen mázlista voltam! Meghívtak karácsonyi bulira a munkahelyemre és tombolán megnyertem a fődíjat, egy két éjszakás bécsi szállodai tartózkodást, ami bármikor beváltható 2006-ban. Annyira örültem, hogy el sem tudom mondani, nem szoktam ilyen szerencsés lenni. És már rég készültünk Bécsbe, így dupla öröm, majd vmikor tavasszal megyünk. Hívtak vissza dolgozni is, jobb fizuért, magasabb pozícióba, de hát ez még most nem aktuális. Nem tudom, lesz -e még egyszer ilyen jó ajánlatom, lehet, hogy nem, de ez van. Manócska abszolút előnyt élvez.
Ért még egy örömhír dec-ben, gyógyulttá nyilvánítottak, ha még vki emlékszik egyáltalán a tavaly év elején kezdődött betegségemre. Szóval jól zárult az év, remélem, így folytatódik 2006-ban is.
Na most már befejezem, puszi mindenkinek.
Krisz