Sziasztok,
Hú de nagy volt itt az élet
Alíg győztem a visszaolvasást!
Csilla,csak sorban reagálok
Igen mi másodiknak fiút szeretnénk, ha már az első lány lett!Egy fiú, egy lány, ez a cél
Aztán meglátjuk, de arról a módszerről nem hallottam még.Leírhatnád??Bár elméletben tudom, hogy kell fiút "csinálni"
de azért az nem biztos, hogy ugyebár pont akkor legyen peteérésem amikor az a bizonyos szerelmeskedés ránkjön
Én meg azt, hogy időre, órára na gyerünk mert most kell, nem annyira vagyok híve
De majd meglátjuk, azért jó lenne, ha tökös lenne!
Mozgás: Hát az tény és való, hogy én úgy tanultam, hogy egy babának annál jobb minél tovább a földön van!Ez mindenre igaz, az értelmi fejlődéstől elkezdve...Szóval Esztim is csinált olyat, hogy az újjamat a kis öklébe fogta, és rögtön húzta fel magát, de ezt nem sokat engedtem azért a gerince miatt! Szerencsére nálunk mindennek megvolt a rendes fokozata, és "csak" egy éves volt amikor segítség nélkül járt. Ennek én örültem mert szerintem nem túl szerencsés, ha már pl. 6 hósan, áll, 8 hósan megy!Mondjuk ellene tenni nem lehet, de nem jó dolog. Ez nem lóverseny, és tényleg minél tovább, mászik, és a földön van annál jobb
Altatás:Mi sem tettük külön szobába egész mostanáig!Én is úgy vagyok/voltam/vele mint te. Félelemből, meg úgy biztosabb az egész. Közelebb is van hozzám, és ezt ő is érzi. Mellesleg állítólag kevesebb a csecsemőhalál ott ahol egymás mellett alszanak, mert ösztönzi a folyamatos levegővételre az anya közelsége! Nekünk külön az ágyában aludt a mi fr. ágyunk mellett volt a hálószobánkba. Most, hogy már másfél éves lett különraktuk, és jól viselte, sőt mondhatni észre sem vette, mivel ő már 3 hós korától egyedül alszik el sötétben, és 10 hós korától átalussza az éjszakákat. Így mikor reggel fölébred annyi az újdonság, hogy nem lát engem, hanem a játékait
De úgyis kelek hozzá, ha hallom, hogy fönt van már. Szóval nekünk ez így nagyon bevált. Ja, a szobát nem változtattuk, ő maradt, és a mi hálószobánk lett új helyen
Így az ő kiságya maradt az eredetin.
Légzésfigyelővel kapcsolatban, én kaptam kölcsön a barátnőmtől, de nekünk ahogy hazajöttünk a kórházból, még du. amikor beleraktam a gyereket beriasztott!Én úúúúúgy megijedtem, hogy csóró gyereket úgy kikaptam és megráztam, aztán arra kezdett sírni
Szóval tévesen riasztott ki tudja mért, de kiba......am a matrac alól, és nem is használtuk! Azért a durvább fokozat ue. éjszaka
Na, itt megerősödött bennem amit már lezrta, hogy természetesen védekezünk:9 a cs. halál ellen és velünk lesz, egy éves koráig min.
Petra, nagyon édesek a képek
és gratula a fotós ügyességéhez, az első kezezésnél
Floci, annyira jó volt amit írtál az esti cicikről
de én is megmosolyogtalak, mint Csilla, mivel ez nálunk is előfordult amikor még éjszaka keltünk, hogy ha nagyon fáradt voltam 2 ciciu között elszunyókáltam
Emese, a díszek GYÖNYÖRÛEK!!!
Tényleg ügyike vagy nagyon. Idén majd állj neki már októberben, és el is adhatod őket, olyan szép
manó