Sziasztok!
Itt vagyok én is,csak tegnap nem volt túl jó hangulatom.A múlt évben 4,hozzám közel álló embert veszítettem el,és most jönnek sorba a szomorú évfordulók.
Ediig mondhatom,hogy megkímélt a sors ilyen téren,hát,tavaly bepótolta.
Fiaim jól vannak,Raul jár az oviba újra,végre nem unatkozik itthon.Patrik egész nap rohangál,de éjjel nem sikerül aludnia továbbra sem.Azt hiszem,valami nagyon drasztikus módszert kellene kipróbálnom,csak az a baj,hogy a fogai láthatóan jönnek,így pedig sajnálom.
Évi!
A szülés utáni soványság szerintem is alkati kérdés.Én mindig sovány voltam,nagyfiam után a terhesség alatt felszedett 32 kiló lement egy éven belül.
A mi kapcsolatunk sajnos nem olyan Anyósommal,hogy rábízhatnám a gyerekeket,még a nagyot sem.Mióta megkezdődött az ovi,még egy szülőire sem tudtam elmenni,mert a férjem dolgozott.
Aranyosak a pucérkodóid!
Fejek:
:kettőspont,utána szóköz nélkül )
:kettőspont,utána szóköz nélkül (
:kettőspont,utána szóköz nélkül O
Angi!
Emma is nagyon édes a képen!
Biztos jó lesz a babaklub,kár,hogy mi ilyen messze lakunk.
Borka!
Ex.
Örülök,hogy Annád jól viselte a szurit!
Nálunk az elaltatással nincs sok gond,annál inkább az átalvással.
Andi!
Anglia
Sajnos még nem voltam,de így is imádom!Nagyon szeretnék egyszer eljutni.
Szilvi!
Sielést szerintem se hagyd ki,és majd kérünk élménybeszámolót!
Sipi!
Sajnálom Apukádat!Kívánik Neki erőt és kitartást a betegséghez.Jól emlékszem,hogy van egy öcséd?
Dolgoztam egy évet a Bajai Kórházban,vannak tapasztalataim,jók és rosszak is.
Beugrott,hogy a suliban is kéziztél.Ha agyonütnek se jut eszembe a tesitanár neve,segíts kérlek!Valamilyen Fecó...?
Sportbaleset.
Jó,hogy a munkádat így szereted.A Péterfyben dolgozom,baleseti intenzíven.Én is nagyon szeretem ezt a pörgős munkát,de most lehet,hogy keresek egy ideig valami nyugisabbat.
Hajrá Máté kistesó!!
Igazad van,nagyon sok múlik az óvónőkön!Raul idén megy suliba,izgalommal várja.
Zitával találkoztam,mikor Raul született,sokat segített,örültem,hogy volt ismerős.
Miért ápr.1-én szoktatok találkozni?Jó,hogy Ti így tartjátok a kapcsolatot egymással!
Örülök,hogy írtál!
Puszi mindenkinek!
Kata