Sziasztok,
Fúúú, csajok jó paprikás itt a hangulat!Miket olvasok itt??!!
Az az igazság, hogy én nem akarok itt senkit védeni,de egy tény, hogy minden kórházban követnek el hibákat, és nem mindenkinek jó ugyanaz a doki!
Régebben írtam már erről, most nem írom újra le a történetemet, de a lényeget igen. Nekem is volt egy csúnya mondhatni mulasztás amit egy orvos követett el, amire majdnem, szinte hajszál híjján rámentem! Én bizony leírom, hogy ez a "nagy"Gyógyintézeti kp.ban volt a HIETE Kilinikán!Egy 8 hetes méhen kívüli terhességet nem vett észre, és mindenáron kaparást akart végrehajtani!Ja, és ha nem viszem el a terhességi tesztet, amit már huszadjára csináltam meg a görcseimmel, akkor nem hiszi el, hogy pozitívat mutat!
Ha nem kerülök ide, és a drága Kelemen főorvos kezébe akkor szerintem én már alulról szagolom azt a bizonyos virágot!Ja, és nem lenne egy gyönyörű kislányom sem!
Bocs, ha kicsit hosszú lett mégis, csak engem is felizgat a mai napig, ha arra az időszakra gondolok! Nekem a MÁV az életemet jelenti, és a kislányomét is
De ha Petra úgy döntesz, hogy tovább állsz, azt is megértem!Látod én is így tettem annó,ide!Nekem is mindenki mondta, hogy mért nem csinálok botrányt! De egyrészt én nem vagyok ilyen, másrészt örültem, hogy megúsztam, és végül minden rendeződött, és elfelejthettem!/amit végleg azért nem tudok/
Szóval a lényeg, sajnos ezek megtörténhetnek.De így van ez orvossal is. A krisztiéknek pl. naggyon rossz élményük van azzal a dokival akinél én szültem, nekem pedig egy csodálatos élmény,emlék volt a szülésem! Sőt még utána is a doki gondoskodása, teljesen lenyűgözött!
Hát ennyi!
Mondjuk sz....rt keverni az nem kéne!!!!
Petrám, azért a lényeg, hogy egészséges vagy, és remélem nem hagy el végleg minket
Ágas,dédi
nem egyszerű eset az biztos
Dóri, mozi
irígy,irígy!Mi már naon rég voltunk moziba!Utoljára kb. 8 hós terhessen láttuk a Passiót!
Pedig annyi jó film van, el kéne már menni!
Berúgás
édes lehetett a férjed!Nem baj, egy évben egyszer megengedheti magának