Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Heppi!

Nem tudom jól olvastam-e a sorok között de mintha ma lenne az ünneped???

Ha igen, akkor fogadd szeretettel!
Kép

Kép
Kép
katácska
 
 


Nagyon Boldog Új Esztendőt nektek családostul törpikéstül!Kép

Heppi,
neked pedig Boldog SzülinapotKép


Nekem nem volt nagy élmény az idei karácsony, így ezt fedje inkább a felejtés jótékony homálya...

üdv
Momo


Momo
momo
 
 


Heppi!Boldog Szülinapot!

Nagyon-nagyon Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!Kép

ildi

Ildi
Kép
Kép
horcsog
 
 

 
 

Heppi!Boldog Szülinapot!

Nagyon-nagyon Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!Kép

ildi

Ildi
Kép
Kép
horcsog
 
 


Boldog, minden jóban gazdag új évet kívánok mindenkinek!

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok!

Azt kívánom legyen olyan mindenkinek ez az éve, amire majd jövőre szívesen emlékszik vissza.


ui: Heppi, Happy Birthday!
némber
 
 


Helloka!

Látom nem csak én vagyok lezsibbadva két napja Kép
Még nem tértem igazán magamhoz a szilveszter, és az akörüli események után..

Némber!
Remélem teljesül a kívánságod;)
Neked hogy teltek az ünnepek? Kisfiad hogy van?

Mendi ma ment oviba, de sztem max szerdára kidől megint valamivel. Az éjszakánk pocsék volt, nem tudom mi lehetett vele(velük). Mindegy no,túléltük és jelenleg nálam ez az egy számít.
Ha így folytatódik, ez az év lesz életem egyik legsz.rabb éve.
Úgyhogy nem is folytatom tovább a lelkesítő dumát, inkább megyek, kivakarom a fiam a két kiló kakibólKép

x

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek boldog új évet kívánok!
Ahhoz is elsősorban egészséget, és persze teljesüljön jó néhány kívánságotok is!

Betti!
Ez a lezsibbadás nagyon találó most!
Ancsi két estét is anyósomnál töltött, így aktívan pihentem, ami merőben szokatlan számomra, pedig lassan természetesnek kellene lennie. A derekam (csípőm vagy medencém)igen fáj, a hasam is sokat keményedik.

Ancsit ma még nem vittem oviba, élvezem, hogy 3 év munka után megtehetem, reggel hoztam haza a mamától.

Betti, az oviban még mindig engedélyezik, hogy ott aludjon a csemete akkor is, ha az anyuka otthon van a tesóval?

Sziasztok!

Szilvi

keksz
 
 


Szilvi!

Húú, aktív pihenés? Az nekem is szokatlan Kép. Azt mondod lassan természetesnek kellene lennie? Sztem inkább használd ki még ezt a pár hetet, mielőtt jó ideig nem lesz lehetőséged aktívan pihenni;).
Nekem mindkét gyerekkel baromi sokat keményedett a hasam, sőt az utolsó hetekben erős jóslóim voltak, és hát ugye Mendi 3nappal később jött, Kevin meg pont időben (pedig ez ritka egy pasitólKépKép ) Remélem nálad sem lesz gond. Mostmár tényleg kijár neked a pihi, egyre hatalmasabb a pocid. Baba méreteiről tudtok vmi közelebbit?
Oviban változó, mondhatnám óvónénifüggő a dolog. Sztem kérdezz rá, az a legbiztosabb;)
Rucikkal kapcs. van vmi fejlemény?

Megint úgy érzem, hogy hajnal előtt nem kerülök ágyba.. annyira bezavart ez a hülye szilveszter, hogy totál átállt a bioritmusom.. lassan olyan leszek, mint egy zombiKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok!


Betti!
Lehetne bővebben a Szilveszteretekről??Kép
Miénk nem úgy alakult,ahogy terveztük:Anyuék nem tudtak eljönni a pocsék idő miatt.KépAz utolsó pillanatig variáltak,hogy elinduljanak-e,én meg sütöttem,főztem,mint egy őrült.Sebaj,két hétig lesz mit enni.Kép


Szilvi!
Raul is kapott némi haladékot az ovikezdésig.Kép
Ancsi jól van?
Magnéziumot szedsz valamilyen formában?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok,

BUEK mindenkinek, igy 3 nap utan..Kép Nalunk csendben telt a szilveszter, nagyfiam Anyosomeknal volt, Zolcsi jol aludt, parommal jatszottunk a sztgepen. Hogy ejfelkor pontban mit csinaltunk, arrol nem meselek (elpirulos arcocska kene ideKép)

Ovi elkezdodott, egesz jol ment az elso napi bemenetelKép Igaz, hogy kisse kesve, mert egesz jo alvokaja lett Zolcsinak is, es 7 elott nem surun szokott mar felkelni, ma pl. fel8 fele alig birtam felebreszteniKép

Nah, rohamtempoban ennyi, meg van melom, de megprobalok meg ma visszanezni es irniKép

Jah, es karacsony ota nem talalom a kulcscsomomat, szovalKép

Mica
mica
 
 


Sziasztok!

Betti!

Aktív pihenést a szülésig hátralévő időre gondoltam, persze azt is képletesen, már ma is körbegyalogoltam a fél várost.
Ruhaválogatásra várlak benneteket!!!!!
A baba méreteiről a 4D-s az utolsó infó, ami szerint nem fogja elérni a három kilót, amit nem bánok, Ancsi tökéletes volt a 2650 grammjával a természetes szülés szempontjából.

Kata!

A magnéziumot nyomatom napi 6 szemmel, most már csak az fog használni, ha a délelőttöt, amíg Ancsi oviban van, pihenéssel töltöm.

Sziasztok!

Szilvi

keksz
 
 


szia mindenki!

Betti, köszönöm szépen, a fiam jól van. mostanában jobban van időm vele foglalkozni, pl. tegnapelött labirintusoztunk, tegnap pedig bújócskáztunk mikor hazaértem.

no? mi történt veled azon a szilveszteren? a petárdázóktól későn feküdtek le a gyerekek és megkavarodtak? vagy igen? vagy nem?

nekem fantasztikus volt a szilveszterem, komolyan mondom. legjobb és a még annál is legjobb bartánőmmel buliztam, volt tánc, ivászat és hülyéskedés a köbön, mindez család és gyerkőcök nélkül. de már rámfért, pontosabban ránkfért egy ilyen görbe este.

most vissza a munkakupacra.
üdv mindenkinek
némber
 
 


Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!


Nálunk karácsony óta elég nehéz dió az alvás és ezáltalén már csak lézengek itthon! Etelének több foga jön egyszerre ezáltal se nem alszik, se nem eszik és szinte egész nap bőg!

Hol van már az én jól a lvó tündéri kicsi fiam!!! Néha úgy érzem megbolondulok és semmi hez nincs egy csepp hangulatom semKép

Keksz!

Engem érdekelne a ruhaválogatás, bár a mostani fáradt fejemmel már semmi részletre nem emlékszem! Kérhetek egy mélt róla??? Igérem visszajelzek!


Lehet nem jó a szemem, de nem látom Heppit!

Tud valaki róla valamit???


Katácska

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok!

Kata!
Azthiszem bővebben nem érdemes beszélnem a szilveszterrőlKép. Részben jó volt, mert kikapcsolódtam, kellett ez már nagyon! Már nem is emlékszem mikor voltunk utoljára akárhol gyerekek nélkül. Másrészt a buli nem volt egy nagy dobás, aztán ez rányomta a bélyegét az estére.. de mindent összevetve nagyon jó volt.
Sajnálom, hogy a te szilveszteredet sikerült elrontaniKép Én is baromira utálom a variálást, főleg, ha az utolsó percben teszik..

Mica!
Elpirulós fejecske? hmm.. az nekünk is elkelne, ha már újév napját emlegetjükKépKép
Az enyéim is megtáltosodtak alvás terén, bár éjszaka Kevin még mindig többször ébred, most reggelente alig tudom felkelteni. Mendiről nem is szólva. Dehát az ovi miatt muszáj. Most elég jól bírja, remélem nem lesz megint beteg..
Remélem megkerül a kulcsKép

Szilvi!
Rendben, csak szólj, hogy mikor volna jó;).
A 3kg tényleg jó súly volna akkorKép. Ancsi is spontán született, ugye? A 4D-s UH-n jól meg tudják állapítani a bébi súlyát. Nálunk legalábbis már a 18-ik héten megmondták, hogy nagy baba lesz, és hát ugye az is lettKép.
Ancsi csak délelőtt van oviban?

Némber!
Örülök, hogy jól érezted magad szilveszterkorKép!
Nem, szerencsére gyerekmentesen telt az esténk, a gyerekek állítólag már 9-kor aludtak, majd 5felé reggeliztek, és vissza is aludtak. Bezzeg itthon..
Szilveszteri buliról fentebb olvashatsz, ha az sem elég, hát a fantáziádra bízom KépKép;)

Katácska!
Remélem hamar kibújnak a fogacskák, és helyreáll az alvókája a fiadnak! A szemfogai jönnek? Az szokta leginkább megviselni szegénykéketKép

Heppiről nem tudok én sem sokat. Tegnapelőtt összefutottam a férjével, váltottunk néhány szót, azt mondta jól vannak, és hogy a szilvesztert pihenéssel töltötték. Remélem hamarosan Heppi is jön, és beszámol mi újság velükKép

Úgy látszik a fiam imád akkor kakálni, mikor ide írok..KépKép

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok!

Katácska!
E-mailt küldöm!
Fogzás körüli problémák miatt együttérzek, mi is megszenvedtük annak idején!

Betti!
Igen, Ancsi spontán született, 2650 grammal, ennyivel most is kibékülnék.
Ebéd után elhozom az oviból, amíg tehetem, hiszen úgy tűnik, a rohamai alvás-ébredés körül jelentkeznek.
Sajnos, a gyógyszerszintje viszonylag alacsony, ami azt jelenti, hogy a reggeli és esti adagját tovább kell emelnünk. Azt hiszem, újabb aluszékony, kicsit "lassult" időszaknak nézünk elébe, de talán ezt is tolerálja majd. Kb. három hete szedjük a véglegesnek hitt dózisban a gyógyszert, mostanra már a réginek láttam. Megint 100% türelem kell, hátha nem lesz gond.

Ruha ügyben jöhettek bármikor, délelőtt itthon vagyok, most pénteken nem. Délután is jó, kb. 4 órától, akkor a gyerekek is tudnának egyet játszani.

A szilveszter mindenkinek jót tett, kellene belőle néhány egy éven belül!!!


Sziasztok!

keksz
 
 


Betti!

Azt nem írtam, hogy Ancsi szerdán és pénteken 6-tól táncol, egyébként bármikor jó!

keksz
 
 


Sziasztok,
No, jó sokat írtatok, mióta nem voltam Kép A lényeg, hogy köszönöm a szülinapi jókívánságokat, de a dátumot kérem NEM elmenteni, mert így a 30 -on túl inkább a feledés jótékony homálya lengje be Kép Kép Kép
Karácsony csúcsszupi volt, bár azóta gábor fiam matriába ment át Kép kicsit már fárasztó, dehát 3 gyerekből az egyik lehet az átlagnál anyásabb --- ennyi belefér.
szilvesztert szépen átaludtuk Kép azóta is álomkóros vagyok Kép
két ünnep között megcsinálták a lépcsőzárunkat, és megpróbáljuk Orsi a saját szobájába szoktatni éjszakára. Ez az első két este ennyiból állt, hogy szépen megitta ott a tejét, majd közölte, hogy mehetünk a nagyágyra Kép Tegnap este elalvás után átvittem a saját szobájába. Két óra múlva megébredtem, hát a kisasszony ott szuszogott megszokott helyén, közöttünk Kép Apájukat kérdeztem reggel, hogy mikor jött át, mire ő:
miért, nem itt aludt egész éjjel???

Ja, és a nagy hír!!! A fiaim rákaptam az kétlábon való közlekedésre Kép Már azt hittem sosem jön el ez az idő, és olyan fura, hogy kb 4-5 nap alatt teljesen átszoktak, most már csak "játékból" másznak. Már nem is emlékszem, hogy Orsinál is ilyen gyorsan zajlott volna le???

Én ez évtől beszüntettem a kajarendelést, mert a fiaim olyan nagyevők, hogy most már nem férünk bele a heti 6 ezerbe sem. Ennyiből meg akár én is megcsinálhatom. Na jó, kicsit macerásabb, mint feltépni a dobozt, és belapátolni a kaját, viszont érdekesebb is, arról nem is beszélve, hogy előre lehet tervezgetni, gyakrabban sétálunk piacra-boltba, és úgy tűnik, a gyerkőcök sem veszik zokon, hogy délelőtt nem vagyok vmi társasági lény Kép

Éppen most akartam válaszolgatni, de a fiúk már nagyon ki akarnak jönni az ágyból, és Orsi is rángat, hogy menjünk már lefelé a földszintre Kép úgyhogy bocsi, hogy csak így magunkról, de majd holnap megpróbálok zanzásitva válaszolgatni, oksa?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok csajok!

Boldog új évet mindenkinek!!

Kép

szilvi
sylva
 
 


Sziasztok!

Kicsit zabos vagyok.. Az oviban ma "elhagyódott" Mendi egyik hajgumija, és a kismackója, amit mellesleg még én kaptam kb.10éves koromban, és rengeteg emlék fűz hozzá. Ha nem lesz meg, abba kicsit én is belehalok, nem beszélve a lányomról, aki (elég, ha annyit mondok) "kisanyukám"-nak hívta.
Eddig egy nadrág, és egy pulóver minuszban voltunk/8nap, azthiszem ez mostmár elég durva aránnyá vált. Esti programom lesz tehát mindenbe beleírni, belevarrni a nevét..
Egyszerűen elképesztő. Nagyon szomorú vagyok emiatt. Nem csak a ruhákról, mackóról , hajgumiról van szó, hanem arról, hogy hogy történhet ilyen. Persze a gyerekek elhagynak ezt-azt, de az előbb-utóbb meg is lesz.. no, mindegy, nem mélyedek túlzottan bele, már így is hülyét csináltam magamból szokás szerint..
Néha utálom, hogy az átlagnál mélyebb érzésekre vagyok képes.

Szilvi!
Akkor ezekszerint ma nem jó már Kép Majd holnap. Csak el ne felejtsem..
Kitartás, és kívánom, hogy mostmár sikerüljön beállítani a gyógyszeradagot, és ne legyen semmi baj!

Heppi!
Még mindig csodálom a türelmed a napi sütés-főzéshez, főleg három kisgyerek mellett. Bár nyilván nekem is több kedvem lenne főzni, ha jó étvágyúak lennének, meg nem egy ilyen töpörödött konyhám lenne egy rossz tűzhellyel. No, de elég a rossz dolgokból, ki kíváncsi arra?Kép
Sok szerencsét vagy kitartást Orsi átszoktatására! Nálunk is folyamatban van, dehát..

Sylva!
Neked is BUÉK! Mi újság veled mostanság?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok!

Délutánunk túlságosan izgalmasra sikeredett:Rault majdnem ledobta a ló,szerencsére ügyesen megtartotta magát.Aztán néhány ló kiszabadult a karámból rejtélyes módon,és az egyik felénk vágtázott.
Szóval nem unatkoztunk.


Betti!
Hát ez tényleg csúcs!KépHová tudnak egy ovis csoportban szőrén-szálán eltűnni a dolgok???Én is kiakadtam volna!Remélem megkerül,legalább a maci!!
Klassz lehetett a Szilveszter-és az Újév első napja!KépLehet,hogy az én fiaim is jobban aludnának máshol?Jó lenne kipróbálni.


Katácska!
Nekünk is megkeseríti a fogzás a napjainkat.Patriknak a szemfogai jönnek.Hallottam a védőnőnktől egy készítményről(Kin-Baby-lehet,hogy nem jól írtam),ami szerinte sokkal jobb,mint a Dentinox.Természetesen Pilisen nem lehet hozzájutni.Kép


Heppi!
Mi mostanában gondolkodunk az ebédrendelésen komolyabban,nekem pont azokhoz a dolgokhoz nics kedvem,amihez Neked van.Kép
Gratulálok a járkáló fiúkhoz!!Kép


Szilvi!
Nagyon szűkszavú voltál!Hogy vagytok?



Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok!

Jelentem a maci megkerült!
Viszont estefelé volt még egy hidegzuhanyunk, úgy néz ki Mendi egyedül törölte meg a popóját, és csupa kaki volt a bugyija, és elöl mindene..
Maximálisan megértem, hogy 20 gyerek mellett nem lehet mindig kiszaladgálni, viszont ez nem fog vígasztalni, ha emiatt a gyereknek bármi baja lesz..Kép

Kata!
Uramatyám!Kép ez nagyon veszkós volt akkorKép Még szerencse, hogy nem lett baj!
Vigyázzatok magatokra nagyon!

x

KépKép
KépKép
szabobetti
 
 


Sziasztok!

Kedden voltunk a 3-hós oltáson hát elég massziv kis pasi az én fiacskám jol birta.Felkészíttetek,hogy nyügös lesz és láza lesz de szerencsére semmi átvészelte oké minden.
Megvolt a havi mérés is 6,20 kilo és 61,5 centi.

Hogy vagytok?

Puszi mindenkinek!

Ildi

Ildi
Kép
Kép
horcsog
 
 


Sziasztok!

Betti!
KépKépKépGondolom lesz pár keresetlen szavad.20 gyerekre hányan vannak?
Majd a rázósabb jelenetekhez kaszkadőrt kérünk.Kép


Ildi!
Már az új oltóanyagot kapta a nagyfiú?Tényleg ügyes,hogy így átvészelte.Bezzeg az enyém...Bízom benne,hogy a 15 hósnál megússzuk.
Zsuzsa a védőnőtök?
Köszi,mi jól vagyunk,leszámítva a kialvatlanságot részemről.
Nagyfiad?


Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok!

Sajnos még nem a új oltást kapta nem esett bele.Igen a Zsuzsi a védőnönk nagyon megvagyok elégedve vele.Mostanába én is eléggé fáradt vagyok késön fekszek és korán kelek.Nagy fiam köszi jol van mostanában ujra hisztis kedvében van.

Szeretnék kérni egy kis segítséget szeretnék képet feltennide nemtudom kisebbre venni tudnátok segíteni?Előre is köszi.

Puszi.

Ildi

Ildi
Kép
Kép
horcsog
 
 


Kép

Kép

Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Szia Heppi!

No comment?
némber
 
 


Sziasztok,
Bocsi, hogy csak így "no comment" feldobtam ezt a pár képet, de mostanában semmire sincs időm Kép Pontosabban a háztartás és három gyerek (főzés, mosás, takarítás, altatás, apababusgatás stb) mellett a netezésre marad a legkevesebb. Főleg, mióta a srácok is kétlábon járók lettek, nagyon rajtuk kell, hogy legyen a szemem, mert mindenhová felmásznak, mindent kipakolnak, szal most már TÉNYLEG 24 órás meló Kép

De egyelőre még élvezem, próbálok nem kiborulni és mindennek a jó oldalát nézni. Nem mindig sikerül Kép A főzés is okés, bár az igazat megvallva leves nincs mindennap, az alapanyagok egy része még mirelit és természetesen minden eshetőségre gondolva nem felejtem el a rendeléses címet. Tkp még tél van, viszonylag macerás kimozdulni, és nem is akarok "mindenáron" én főzni, csak ameddig az erőm kitart Kép Remélem, értitek Kép Meg aztán az "újévi fogadalmaim" között még az is szerepel, hogy végre felhagyok a loncsos-lompos stílusommal, és igenis odafigyelek magamra. Na jó, itthon továbbra is nyúzott pólóban és melegítőben nyomulok, de ha kilépek az ajtón (pl boltba menni, séta, posta stb), akkor igenis belövöm a sérót, felveszem a normális ruhát, pici smink miegymás, hogy embernek nézzek ki, ne pedig hajléktalannak Kép Kép Kép Eddig még egész jól bejött, és ami a legmeglepőbb számomra, hogy élvezem. Valósággal várom a sétákat, hogy picit "kiöltözhessek", a kedvem is jobb, és már nem olyan lehangoló kép a tükörben, vhogy az énképem is pozitívabb Kép Mindenkinek ajánlom, nálam bejött.
(de a fentieket ne úgy értsétek, hogy most akkor kiskosztüm, meg tűsarkú cipő, csak úgy, hogy TISZTA farmer, alapozó, szemhéjspirál, fésű+kiscsat, ééééés mosoly)

gyerkőceimet meg imádom reklámozni Kép ezért is a képek Kép A legfelső Viktor Ági sógornőm kezében, a másodikon Gábor pocakja dudorodik az apjáéhoz simulva, az uccsón pedig éppen legóznak BÉKÉBEN!!!

Fúúú jut eszembe még nem is újságoltam, hogy szülinapomra apóséktól azt kaptam, hogy elmentük Debrecenbe a NOX koncertre. Annyira élveztem, mert már 28-án délben itt voltak, ők etettek, együtt fektettük le a gyerekeket a délutáni alváshoz, és azzal mentünk el, hogy apósom éppen mesélt Orsinak. Amikor odaértünk, elfoglaltuk a szállodai szobát, aztán egy nagyot sétáltunk Debrecenben, megvacsiztunk és úgy a koncert! Állat jó volt, főleg, hogy VIP jeggyel voltunk a színpaddal szembe és MINDENT láttunk. Reggel alig akaródzott kimászni az ágyból, de a svédasztal kárpótolt, bezabáltunk mindent, ami jól nézett ki és hazafelé Szolnokon bevásároltunk a Cora-ban. Minden egybevéve nagyon jó volt, el bírnám viselni, ha minden hónapban kapnék egy ilyen 24-órás kimenőt Kép

Na, és akkor zanzásítva fejből néhány dolog:

Betti,
Mendi hogy bírja az ovit? Élménybeszámolóid nem éppen napfényesek, viszont igen tanulságosak, majd jól eszembe vésem, hogy mire figyeljek. Még mindig nincs kedved a társaságunkhoz? Kép
Egyébként mi Normann fenyőt szoktunk venni, és nagyon jól bírja, nekem talán az egész lakásban ha 5 tűlevél volt be és kiköltöztetéssel, feldíszítéssel, leöltöztetéssel és két kiváncsi egyévessel együtt Kép Arany csillámpor viszont még ma is akad az arcukon Kép
Ja, és előtte pár napig vízzel telt vödörbe kell állítani a fát, úgy tovább "friss" marad, vagy hogy kell mondani Kép

Momo,
Túl vagytok már a karácson utáni "benyomásokon"? Minden okés? Akár priviben is "sírhacc" Kép

Ruszlána Kata,
Hová jártok lovagolni? vagy mi ez a lovas jelenet?

Katácska,
Jövő év van Kép Tali?

Szilvi,
Nagylányod gyógyszerbeállítása hogy alakul? Terhességed? Egyébként nekem a lányom ideális súllyal 3300 g-mal született, a srácok pedig 36 hétre 2800 és 2910g-mal, és mint láthattad, én sem vagyok az a matróna alkat Kép De amikor láttalak, nagyon csini volt a pocid. Pihenj sokat!

Mica,
Rég "hallottam" rólatok? Hogy s mint? Jelentkezz plííííz!

Nos nagyjából ennyi, megyek fotókat bindzsizni, mert végre rendbe kell már tenni a gépen a dolgokat. De ez a photoshop nekem mennyire nem jön be!!! Sokkal macerásabb leszívni és beméretezni a képeket mint a kivasalt macskával Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Szijjjjjja Heppi!


Jó újra olvasni a soraidat!

Örülök hogy ilyen remek 24 órás pihid volt és hátha lesz még több is!

Nálunk az ilyen elképzelhetetlen, hiszen a lányaim szülinapjára igértünk mozit és elég macera volt megszervezni ki is vigyázzon Etelénkre! Attila a sogornőjéhez nem viszi, én a nővéréhez nem engedem, anyukája a múltkor nem vállalta. Maradt a szomszédasszony. Később a mama sértődva telefonűált hogy miért nem ő??? NOs elég zűrös volt de tegnap elmentünk 4-ben és megnéztük a Nardnia krónikáit

Hát a mozi elég fura volt, nem fért el a lábam, nem láttam az előttem ülőktől és mindenki csörgött! Valszeg nem fogunk sokat járni ( az újabb mozi ismét két év múlva várható)Kép)


Heppi!

Valóban új év van!
Szíveasen talizom csak hangoljuk össze az időpontot! Nekm vagy a most kezdődő hét csütörtök a jó, vagy a köv.hét, mert pénteken megkapjuk a 18 hónapos oltásunkat!Kép

Mindenképp kell egy tali, mert akivel eddig beszéltem arról letilt a család!Kép Itt a sogornő (ILDI) tabu téma és én kb. 3x beszéltem vele! ez hatalmas probléma mert akit a sogornőm ( ATTILA NÕVÉRE ÁGI) utál azt kollektív mindenki utál!Kép
Azt már csak félve jegyzem meg hogy kedvenc Ágikám szinte a fél várost utálja!

Nálunk elég sok a vita miatta mert én semmmit nem csinálok és gondolok jól és ez elégé megnehezíti a mindennapjaimat! Sajnos a párom él-hal a nővéréért, és róla egy rossz szót sem szabad ejteni és ha ezt elolvassa tuti lekapja a búrám!

Na egyenlőre ennyit!

Katácska

Kép
Kép
katácska
 
 


Katácska,
Nekem a délelőttök mindig "szabadok", a délutánokat inkább az alvás miatt tabuként kezelem Kép
Majd telcsózzunk/sms-ezzünk, oksa?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Kedves Heppi!

Oksa!

Nekem is a délelőttök a jók!
Innen 9.40 körül van busz és 11.11 kor van vissza ha nem jön össze a "buli"!

Szerintem acsütörtököt le is fixálhatjuk ha neked is jó!




Ruszléána-Kata!

Hol van lovaglási lehetőség és milyen tudnivalók vannak hozzá????


Kata

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok!


Végre itt voltak Anyuék,igaz,csak két napra tudtak jönni,de olyan-olyan jó volt!!!Kép
Lehet,hogy hónap végén mi megyünk,mert öcsém szalagavatója lesz.Pedig most volt pelenkás Õ is!Kép
Gyerekek nagyon élvezték a társaságot,Patrik is le volt törve,mikor elmentek.


Heppi!
De nagyok a fiaid!KépOrsi tűri,ha elorozzák a játékait?
Nekem azóta könnyebb,mióta Patrik elindult,tudod,én voltam olyan okostojás,hogy vezetgettem,míg önállóan nem járt.
Apósodék nagyon eltalálták az ajándékot Neked!KépFérjeddel voltál?Gyerkőcök hogy viselték az anyátlanságot éjszaka?
SMINK?Az meg mi???Kép


Katácska!
Pilisen van egy jó kis lovarda,férjem rendszeresen jár lovagolni-újabban nagyfiam is felül.
Patrik pedig nézegeti a lovakat és a baromfiudvar lakóit.KépA lovarda szomszédságában pedig nagyon szép természetvédelmi terület van,tóval.
Azért jó lehetett kimozdulni,még ha a mozi nem is váltotta be a hozzá fűzott reményeket.
Remélem ÁGI tényleg nem olvas,undok egy nőci lehet.Ha meg olvas,akkor én sem leszek a szíve csücske-ahogy érzésem szerint Te sem vagy az.KépKép


Betti!
Miért nem írsz????


Többiek?

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Ruszlána!

Hát ez nekem is sokat megfordul a fejembe! De nem hazudtam! Ha olvas akkor látja, ha nem akkor végre leírtanm a legnagyobb bánatom!

Féltem a kapcsolatomat a párommal és néha nem látom a fényt az alagút végén! De nem hagyom hogy elüldözzön innen, hisz az anyagiakon kívül ezer más dolgot tettem már le én is az asztalra! És nem engedem, hogy röhögjön a markába és én meg megszakadjak 3 gyerekkel egyedül Pesten!

Jó hogy itt vagytok nekem!

Köszönöm hogy leírhattam!

Katácska

Kép
Kép
katácska
 
 


Katácska,
Csütörtökön várlak Kép Húúúú már nagyon készülök!

Rusz-Kata,
A fiúk nem orozzák el Orsi játékait, hanem együtt jáccanak Kép KOMOLYAN! Vagy ez nem jött le a fotóról? Persze van olyan, hogy mindháromnak pontosan ugyanaz a db kell, de akkor "megverexenek" érte --- kettő sír, egy örül! Ilyenkor lép közbe anya, és a két sírónak kitalál vmi sokkal jobbat Kép
SMINK=5 perc wellness mamáknak Kép Tényleg nem nagy szám, én sem hittem volna Kép
krémes alapozó felvitele 20 mp, spirál 50 mp, szemhéjfesték 3 mozdulat, rúzs/szájfény 2 mozdulat --- kb ennyi idő alatt feszem fel a cipőmet is Kép

Betti
MOST AKKOR KEZDJÜNK AGGÓDNI???????

Momo,
Annyira elhanyagoltnak érzem magam Kép Jelentkezz plíz!

Többiek (kex, hörcsög, némber)
veletek mizújs?

Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Heppi!

A pontos találka hely mélben lesz??

K.

Kép
Kép
katácska
 
 


rólam röviden ennyi:
www.nember.blogol.hu

szeretettel várok mindenkit.
némber
 
 


Sziasztok!

Heppi!

Köszi kérdésed megvagyunk.Nagyon aranyosak a lurkok.Jó neked,hogy van hova ki sminkelni magad. Én már nem is tudom,hogy mikor volt utoljára festék rajtam.Kb április nemigazán menntünk sehova csak itt a hórgásztóra.

Kata!

Hogy vagytok?

Remélem senki nem beteg.

Puszi Ildi

Ildi
Kép
Kép
horcsog
 
 


Sziasztok!


Katácska!
Személyes találkozások alkalmával hogy viselkedik Veled Ági?Nem tudnátok valahogy rendezni a helyzetet?Férjedet csak nem tudja befolyásolni ellened??Ne is hagyd magad!!!Kép
Gyerekek jól vannak?


Ildi!
Köszönöm,most jól vannak a fiúk(kopp-kopp).
Ti nem szoktatok kimenni a lovardába?Csak úgy nézelődni is ellátogathattok.
Mikor hozzuk össze a talit?KépKi is sminkelheted magad!Kép


Heppi!
Lejött a képről,hogy szépen eljátszanak,csak az nem,hogy ez általában így van Nálatok.Kép
Nálunk ez ritkán jellemző,megy a harc rendszeresen.Raulnak volt ideje megszokni az egykeséget,nehezebben rázódik bele a nagytesó szerepbe.
Nekem vagy cipő,vagy smink.Kép


Némber!
Nagyon megérintettek a versek!!!Kép


Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Kata,
a "Nekem vagy cipő,vagy smink." annyira illik rám is, hogy kínomban jót röhögtemKép

Bocs lányok, de momentán annyi nyűgöm van, hogy nincs kedvem írni. Maradok "read only"
Ja és a gépemet megszállták a kémprogik, amitől képtelen vagyok netezni, viszont szakira nincs pénzemKép


Momo


Momo
momo
 
 


Szia Momo!

Nekem az irodámat szokták megszállni a kémprogramok... Kép Kép

Köszömöm, Kata!

Betti, hol vagy?? Hahó!!!
némber
 
 


Sziasztok,

Csak kep pillanatraKép

Az 1. jo hir, megvan a kulcscsomomKép Miutan meghirdettem a helyi lapban, hogy keresem, jelentkeztek 2-en, az elso nem az enyem volt, de a masodik igen!Kép

A 2. johir: Zolcsikam ma mondta, hogy "szejet" Kép

A 3. johir, tegnap vettem kenyersuto gepet, es jol sikerultek az eddigi muvek (2db) Kép

Amugy altalanos minden, Gyuszko oviban, es vegre jofiu, Zolcsi ugyesen setalgat mar, es rosszcsontKép

Most sorry mindenkinek, de 100 folott van a domainek szama, ami ram var..Kép

Heppi,
Edesek a lurkokKép Nalunk is egyre tobbet van, hogy nem veszekednek, hanem egyutt jatszanak a sracokKép

Kata,
Talalkozorol inkabb annyit, hogy jobb, ha en ugrom at majd vmelyik delutan-estefel a sracokkal, mert nekem jobb igy megoldani, mint ha egy latogatasra varok es ugy szervezunkKép De csak ha neked is jo igy!Kép

Puszi,
Mica
mica
 
 


Mica,

Ennyi jó hír!!! Nekem is jöhetne. Az én fiaim még csak óhottentottául beszélnek, egyedül a HAMM érthető mindenki számára Kép Kép Kép

Hörcsög,
A "van hova kisminkelni magam" azért túlzás Kép Egyszerűen a boltba is megteszem, főleg ha egy "nagyobb körútra" indulok el hármójukkal (piac, bolt, posta, nézelődés a városban) és ha jön vki (nem a postás vagy a gázos, mert azt nemtom előre Kép ) akkor is veszem a fáradtságot!!!

Rusz-Kata,
Az együtt játszáshoz hozzá tartozik, hogy Orsi meglehetősen anyáskodó és jószívű gyermek. És így azért könnyű, ha "fel sem veszi", hogy a fiúk rendszeresen lerombolják az építményét, újra kezdi, vagy mondja a fiúknak, hogy:
-Nnaaa, Vitto, ne rombold le, gyere segíts. Látod itt fognak lakni a malackák. Idehozod? Neeeem az a malacka!
stb stb
Kép Kép Kép Kép Kép

Momo
Megkaptam a prividet, ígérem majd válaszolok is Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek holnap talizunk Heppivel!

Húúú! Már nagyon várom! Készülünk izgatottan!

Na ennyi egyenlőre!

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok!


Momo!
Kémeket,rémeket űzd el,és gyere!KépSajnálom,hogy smink ügyben hasonló"cipőben"járunk!Kép


Katácska-Heppi!
Jó talizást!Beszámolót,képeket várjuk!

Ildi!
Merre jársz?


Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Ruszlána!

Én személy szerint nagyon jól érezetem magam a talin! Kedvesek és barátságosak és nagyon aranyosak Heppiék!

Etele nagyon jól érezte magát, jól eljátszott Orsival aki igazi lány! És még milyen lány!!!!

Fotó nincs! csak szép emlékek amit jó lenne majd megismételni!

Most egyenlőre ennyi!


K.

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok,
Szerintem is jó volt a tali, a kaját gramm-ra kiszámoltam Kép De végül is asszem senki sem maradt éhen Kép

És csajok, hogy Etele milyen klassz srác!!! És végre picit megnyugodtam, mert eddig Betti Kevinje volt előttem a mérce, és hát valljuk meg őszintén, eléggé csoffadtak mellette az én srácaim. Hiába tudom, hogy hamarabb is jöttek, meghát Kevin már eleve nagynak született, mégis... Szal már kezdtem kétségbe esni, hogy retardáltak a fiaim Kép
De most láttam Etelét, és megnyugodtam, teljesen normális méretűek Kép Kép Kép De sokkal anyásabbak, nehezebben oldódnak, pedig ismerős terepen voltak. Etele haláli vagány kissrác a gyermeki nyitottság minden édes bájával együtt Kép

És ha Katácskáról nem tudnám, hogy hivatását tekintve védőnő, akkor arra tippeltem volna, hogy óvónő vagy dadus vagy vmi hasonló, nagyon ért a picik nyelvén Kép Az egész jelensége olyan "gyermekekhez való", remélem, értitek!!!

Szeretném, ha máskor is talizhatnánk Kép

heppi

(Rusz-Kata
sajnos elfelejtettem fotózni, mert "annyi mindent akartunk egyszerre megbeszélni", hogy.... bocsi Kép )

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok,
Szerintem is jó volt a tali, a kaját gramm-ra kiszámoltam Kép De végül is asszem senki sem maradt éhen Kép

És csajok, hogy Etele milyen klassz srác!!! És végre picit megnyugodtam, mert eddig Betti Kevinje volt előttem a mérce, és hát valljuk meg őszintén, eléggé csoffadtak mellette az én srácaim. Hiába tudom, hogy hamarabb is jöttek, meghát Kevin már eleve nagynak született, mégis... Szal már kezdtem kétségbe esni, hogy retardáltak a fiaim Kép
De most láttam Etelét, és megnyugodtam, teljesen normális méretűek Kép Kép Kép De sokkal anyásabbak, nehezebben oldódnak, pedig ismerős terepen voltak. Etele haláli vagány kissrác a gyermeki nyitottság minden édes bájával együtt Kép

És ha Katácskáról nem tudnám, hogy hivatását tekintve védőnő, akkor arra tippeltem volna, hogy óvónő vagy dadus vagy vmi hasonló, nagyon ért a picik nyelvén Kép Az egész jelensége olyan "gyermekekhez való", remélem, értitek!!!

Szeretném, ha máskor is talizhatnánk Kép

heppi

(Rusz-Kata
sajnos elfelejtettem fotózni, mert "annyi mindent akartunk egyszerre megbeszélni", hogy.... bocsi Kép )

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Bocsi, nem akartam kéccer elküldeni Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Heppi!

Látom télleg jó volt mert a nyomaték kedvéért kétszer is beírtad!Kép

Én nagyon szeretem a gyerekeket, főleg a cseppeket! Édes csajod van és a fiúk is arik nagyon! Mikor Eti kisebb volt ő is jóval anyásabb volt mint most! Majd oldódik, fiaid totál életkori tul.kal rendelkeznek!!

MOMO!

Remélem minél hamarabb jösz újra köreinkbe hiányoznak a hozzászólásaid! Nekem legalábbis!!!!


K.

Kép
Kép
katácska
 
 


Sziasztok!


Örülök,hogy jól sikerült a tali!Egyszer jó lenne valahogy összehozni egy olyat,hogy mindenki ott legyen.Talán,ha jó idő lesz és véget érnek a taknyolós-köhögős időszakok.Kár,hogy nem fényképeztetek.Na jó,most az egyszer elnézem.Kép
Azért egy védőnéninél nem utolsó,ha szereti a piciket és ért a nyelvükön.KépNálunk Pilisen van egy olyan,hogy ha rád néz,kiráz a hideg.Nem a mi védőnőnk,lehet,hogy irtó kedves,eddigi találkozásainkkor nem ezt tapasztaltam.


Többiek???

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?