Sziasztok,
Bocsi, hogy csak így "no comment" feldobtam ezt a pár képet, de mostanában semmire sincs időm
Pontosabban a háztartás és három gyerek (főzés, mosás, takarítás, altatás, apababusgatás stb) mellett a netezésre marad a legkevesebb. Főleg, mióta a srácok is kétlábon járók lettek, nagyon rajtuk kell, hogy legyen a szemem, mert mindenhová felmásznak, mindent kipakolnak, szal most már TÉNYLEG 24 órás meló
De egyelőre még élvezem, próbálok nem kiborulni és mindennek a jó oldalát nézni. Nem mindig sikerül
A főzés is okés, bár az igazat megvallva leves nincs mindennap, az alapanyagok egy része még mirelit és természetesen minden eshetőségre gondolva nem felejtem el a rendeléses címet. Tkp még tél van, viszonylag macerás kimozdulni, és nem is akarok "mindenáron" én főzni, csak ameddig az erőm kitart
Remélem, értitek
Meg aztán az "újévi fogadalmaim" között még az is szerepel, hogy végre felhagyok a loncsos-lompos stílusommal, és igenis odafigyelek magamra. Na jó, itthon továbbra is nyúzott pólóban és melegítőben nyomulok, de ha kilépek az ajtón (pl boltba menni, séta, posta stb), akkor igenis belövöm a sérót, felveszem a normális ruhát, pici smink miegymás, hogy embernek nézzek ki, ne pedig hajléktalannak
Eddig még egész jól bejött, és ami a legmeglepőbb számomra, hogy élvezem. Valósággal várom a sétákat, hogy picit "kiöltözhessek", a kedvem is jobb, és már nem olyan lehangoló kép a tükörben, vhogy az énképem is pozitívabb
Mindenkinek ajánlom, nálam bejött.
(de a fentieket ne úgy értsétek, hogy most akkor kiskosztüm, meg tűsarkú cipő, csak úgy, hogy TISZTA farmer, alapozó, szemhéjspirál, fésű+kiscsat, ééééés mosoly)
gyerkőceimet meg imádom reklámozni
ezért is a képek
A legfelső Viktor Ági sógornőm kezében, a másodikon Gábor pocakja dudorodik az apjáéhoz simulva, az uccsón pedig éppen legóznak BÉKÉBEN!!!
Fúúú jut eszembe még nem is újságoltam, hogy szülinapomra apóséktól azt kaptam, hogy elmentük Debrecenbe a NOX koncertre. Annyira élveztem, mert már 28-án délben itt voltak, ők etettek, együtt fektettük le a gyerekeket a délutáni alváshoz, és azzal mentünk el, hogy apósom éppen mesélt Orsinak. Amikor odaértünk, elfoglaltuk a szállodai szobát, aztán egy nagyot sétáltunk Debrecenben, megvacsiztunk és úgy a koncert! Állat jó volt, főleg, hogy VIP jeggyel voltunk a színpaddal szembe és MINDENT láttunk. Reggel alig akaródzott kimászni az ágyból, de a svédasztal kárpótolt, bezabáltunk mindent, ami jól nézett ki és hazafelé Szolnokon bevásároltunk a Cora-ban. Minden egybevéve nagyon jó volt, el bírnám viselni, ha minden hónapban kapnék egy ilyen 24-órás kimenőt
Na, és akkor zanzásítva fejből néhány dolog:
Betti,
Mendi hogy bírja az ovit? Élménybeszámolóid nem éppen napfényesek, viszont igen tanulságosak, majd jól eszembe vésem, hogy mire figyeljek. Még mindig nincs kedved a társaságunkhoz?
Egyébként mi Normann fenyőt szoktunk venni, és nagyon jól bírja, nekem talán az egész lakásban ha 5 tűlevél volt be és kiköltöztetéssel, feldíszítéssel, leöltöztetéssel és két kiváncsi egyévessel együtt
Arany csillámpor viszont még ma is akad az arcukon
Ja, és előtte pár napig vízzel telt vödörbe kell állítani a fát, úgy tovább "friss" marad, vagy hogy kell mondani
Momo,
Túl vagytok már a karácson utáni "benyomásokon"? Minden okés? Akár priviben is "sírhacc"
Ruszlána Kata,
Hová jártok lovagolni? vagy mi ez a lovas jelenet?
Katácska,
Jövő év van
Tali?
Szilvi,
Nagylányod gyógyszerbeállítása hogy alakul? Terhességed? Egyébként nekem a lányom ideális súllyal 3300 g-mal született, a srácok pedig 36 hétre 2800 és 2910g-mal, és mint láthattad, én sem vagyok az a matróna alkat
De amikor láttalak, nagyon csini volt a pocid. Pihenj sokat!
Mica,
Rég "hallottam" rólatok? Hogy s mint? Jelentkezz plííííz!
Nos nagyjából ennyi, megyek fotókat bindzsizni, mert végre rendbe kell már tenni a gépen a dolgokat. De ez a photoshop nekem mennyire nem jön be!!! Sokkal macerásabb leszívni és beméretezni a képeket mint a kivasalt macskával
heppi