Sziasztok!
Zsoltikát ma Apa altatta
Nekem iszonyúan fáj a fejem, egész nap fájt, már minden bajom volt
Így az aerobicra sem jutottam el ma
Pedig már annyira hiányzik a mozgás!!! Viszont sajnos 2 adag gesztenyepürét fogyasztottam el, nem vagyok normális!!! De ilyen buta fejfájós fejjel nem voltam képes ellenállni. Hát ez van
Anikó,
ez az alvás-dolog nagyon jól hangzik
Nikit sem kellett altatnod annak idején? Én sokszor úgy gondolom, hogy majd egyszer, ha lesz nálunk is tesó, vele könnyebb lesz
És Dorina napközben alszik?
Én egy kicsit azért is vagyok-voltam bajban az altatással, mert ugye Zsoltika eleinte a szopiba aludt bele. Akkor egy idő után eleresztette a cicit, és be tudtam rakni az akkor még rácsos kiságyába
Ámde egyszercsak elkezdte, hogy a szopi, bealvás oké, de mikor betenném a kiságyba, akkor üvöltött, és sírt, és sehogy sem volt jó neki, csak megint cicin... Na ekkor kezdődött a "földön" alvás, mert onnan már sehová sem kellett szegénykémet pakolászni
De megszokta, talán másfél éves koráig volt így, hogy úgy alszik el, hogy mellette vagyok. Amikor már nem aludt be a szopiba, akkor is megkövetelte az ottlétemet. Talán itt kellett volna lépni, de a sírni hagyás sosem volt a módszerem
Én valahogy meg is értem őt, a szopi miatt nagyon erős a testi közelségünk, mármint az ő szempontja is érthető: eddig mellettem volt anya, most már miért nincs?
De hogy mi lesz, ha esetleg nálunk is kopogtat majd a gólya, azt nem tudom
Mert most még oké, el is alszik hamar, meg ugye Apa is el tudja altatni
De az biztos, hogy nem lesz könnyű, majd ha eljön az idő.
A hajad pedig biztosan csini
Most is olyan színű, mint a fotón volt, amit láthattunk rólad? Vagy újítottál?
Láttam az iwiw-en, hogy "fogadtál", Te vagy az 5-ik ismerősöm
Szirom,
nem is írtam, de nagyo helyes Miksa az overállban
A mókus is klassz, olyan jó, hogy ilyen közel is jön!
Korábban Te írtad, hogy Miksa püföli a játékokat? Zsoltika is
Nem szeretem, amikor ütöget, mert baromi zajos, és már szét is tört néhány játéka: kitörte egy kamion kerekét, meg a felfújhatós kalapácsa is leeresztett... Nem is az értékük miatt bosszantó, de hát mégse püföljön már mindent a gyerek, ami neki tetszik
Ildikó,
ma mi is babakocsival sétáltunk
Minden pocsolyába bele kell menni, Zsoltika imádja, vezényel, hogy merre menjünk. Jó látvány lehetek, ahogy oda-vissza rohangálok a pocsikon keresztül
De hát ha ez tetszik neki??? A keréknek meg úgyis mindegy
Amúgy Olivérnek külön szobája lesz? Levente ágya tetszik
Arról legalább nem tud leesni. A Zsoltikáé átalakítható rácsos, leszedtük a rácsokat és kész is. Én azért is örülök, hogy abban alszik, mert az kókuszmatracos, nagyon jó kényelmes, egészséges.
Motiot,
mi majd csak sokára szedjük le a karácsonyfát
De úgy tervezzük, hogy éjszaka lesz az akció, elcsomagolunk mindent, és kész. Jézuska elvitte a fát
Az Ikea nálunk is nagy mulatság, tavaly sokszor mentünk Zsoltikával (hetente), most a vacak idő miatt sem indulunk neki, meg beteg is volt... A Karácsony előtti időszak meg amúgy is olyan hektikus itt, hogy semmi kedvem nem volt áruházba menni. De a jövő héten lehet, hogy mi is elnézünk oda, Zsoltika is imádja
Megyek is, Apa ígért egy fejmasszázst
Jó éjt mindenkinek,
Gabi