Sziasztok,
én eddig úgy éreztem nem tüntem el, de kb két órája olvasok vissza...
Az az igazság, hogy még itt van anyósom, és szinte állandóan Vele vagyunk. Kihasználjuk nagymamit. Ebédet főz, stb. Így nagyon keveset vagyunk itthon, mert reggel átmegyünk, és este már lefekvéshez jövünk haza.
Üdv a sok új kismaminak, már akik számomra újak: Mézgombi, Lréta, Emy82, Norwell, Gabek, Veronika.
Ann, szupi a tábla, ahogy végigkukkantottam, a nyár folyamán majd mindennap fog valaki szülni. Nagyon izgi!
Hello, tüneményes fiad van
Lányok, ezzel a pajzsmirigy dologgal kicsit megijesztettetek. Mert egy ismerősöm, aki orvos, rámnézett szeptemberben és megkérdezte, hogy nincs-e gondom a pajzsmirigyemmel. De akkor már mi tudtuk a babát, csak még nagyon picike volt, így nem mondtuk. Viszont a dokinál (nőgyogyónál) rákérdeztem, és azt mondta, hogy inkább a teherbeesésnél szokott gondot okozni, esetleg szülés után csináltassak vizsgálatot. Azért elmentem a homeós dokimhoz, aki megállapította, hogy nem túl- hanem inkább alultermelése van, erre most szedem a bogyókat. De senki nem kapott a fejéhez, hogy úristen azonnal nézessük meg, mert problémát okozhat a babánál!
Én Norbi-féle kakaós kalácsot kóstoltam meg, mert imádom a kakaós kalácsot, és sajna akár fél rúddal is meg tudok enni egyszerre. Gondoltam akkor kicsit egészségesebbet választok. Annyival egészségesebb, hogy ehetetlen, végül ki is dobtam...
Mézgombi, viszont a szines tésztákat én is szeretem (paradicsomos-parajos).
Cila, nekem az első babánál még nem volt szopipárnám, de most nagyon úgy gondolom, hogy beszerzek egyet. Én sosem tudtam fekve szoptatni, mindig kellett valami párna, gyakran megfájdult a görnyedéstől a hátam.
A gyomorégésre én is a Digestif Rennie-t hallottam, amit kismamák is szedhetnek.
Én az első babával is annyira szerettem terhesnek lenni, hogy egyáltalán nem vártam a szülést. Mondjuk túl is hordtam 3 nappal
Ugyan a 13. héten már megéreztem hugit, de utána elmúlt, és a múlt héttől ismét aktív, de mostmár határozottan rugkapál. Apukájának azonban még nem tudtam megmutatni, mert akkor természetesen abbahagyta, pedig próbáltam hátonfekve is
Mindenkinek gratulálok a jó eredményekhez, remélem a továbbiakban sem kell senkinek idegeskedni emiatt a hülye AFP miatt.
Jó éjszakát,
Doren
19+6