Új privát üzeneted érkezett!

Julcsi de ügyi vagy Kép

Kitti
Kép
kikike21

Nick Mióta Ciklusnap hossza
zebra Gili 2005.03. 73 29
zebra Banya 2005.02. 62 28-30
zebra Adi 2005.08. 55 ?
okr 2005.02. 35 34-50
Keditke 2004.08. 31 30-36
Elizabeth 2005.07. 28 30-32
Moni 2005.03. 28 28
Lara 2005.04. 27 24-36
Kata 2005.12. 27 29-31
Reni 2005.09. 22 34
Julcsi 2005.03. 22 23-25
VKHajni 2003.07. 18 26-28
Zsuzska 2005.01. 15? 28
Ancsa 2003.10. 13? 31
Nolina 2004.12. 13? 29-36
Kamilla 2005.05. 9? 24-26
Anita (Nyenye)2005.11. 8? 35

moni

Én közben számolgattam, lehet, hogy rosszul....

moni

Sziasztok! Ma már nem leszek, bár lehet, h nem is fogok hiányozni Kép További szép napot!

Kitti
Kép
kikike21

<pre>
Nick Mióta próbálkoznak Ciklusnap Ciklus hossza Lakhely Életkor Megjegyzés
Gilinglanag 2002. márc. 73 29 nap Budapest 35 év zebra
Banya 2005. febr. 62 28-30 nap Pécs 24 év zebra
Adi 2005. aug. 55 ? Rendszertelen Pécs 28 év zebra
Ancsa 2003. okt. 44 31 nap rendszertelen Kistarcsa 24 év 2. baba
K. Editke 2004. aug. 31 30-36 nap rendszertelen Letenye 23 év -
Elizabeth 2005.júl. 28 30 32 nap rendszeres Budapest 25 év -
Móni 2005. márc. 28 28 nap rendszeres Szombathely 31 év 3. Baba
Lara 2005. ápr. 27 24-36 nap Komló 26 év -
Kata 2005. dec. 27 29-31 nap rendszeres Budapest 28 év -
Reni 2005. szept. 22 34 nap rendszertelen Debrecen 24 év -
Julcsi 2005. márc. 22 23-25 nap rendszeres Budapest 25 év -
Vk Hajni 2003. júl. 18 26-28 nap rendszeres Tatabánya 22 év -
Zsuzska 2005. jan. 15 28 nap rendszertelen Veszprém megye 25 év -
Kamilla 2005. máj. 9 24-26 nap Budapest 27 év -
Anita(Nyenye) 2005. nov. 8 35 nap rendszeres Veszprém megye 26 év 2. baba
O. Kriszti 2005. febr. 5 34-50 nap rendszertelen Salgótarján 28 év 2. baba
Nolina 2004. dec. 3 29-36 nap Kiskunhalas 25 év -
Beuka 2004. szept. - 28-36 nap rendszertelen Kalocsa 25 év - </pre>
Julcsi2

Sikítson akinek változtatni kell!
Köszi Móni!

Legközelebb hétfőn leszek és javítok!

Kikike, dehogynem!
Te nem akarsz a táblába kerülni?

Lányok, később majd megpróbálom a képeket is beszúrni!

Móni+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Alíg várom a hétfőt!!!!!
Julcsi2

Aranyos vagy Julcsi. Köszi a táblát, de én már a 15 napon vagyok ma. Dec. 22-én jött meg.

Egyébként tuti a tábla!

Ciao

Kép

Kép
kamilla306

Ügyes vagy Julcsi!Gratula!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!!

Julcsi!

Ügyes vagy!!

Nekem jók az adataim.
Jaj! Én annyira izgulok, hogy ne jöjjön meg!!

Kép
lara26

Szia Lara!
Hogy erzed??????

Kép
Kép
ancsa81

Angel!
Kicsit mar jobban vagy???

Kép
Kép
ancsa81

Mennem kell!
SZIASZTOK!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa 81!

Nem érzek semmi különöset.

Kép
lara26

Julcsi!
Miattam várod a hétfőt? Mert kár, uyganis még magam sem tudom mikor tesztelek, fentebb írtam miért...
Ha magad miatt, akkor meg drukk!

ELI!!!!!!!!!!!
KÉRLEK ADJ ÉLETJELET MAGADRÓL!!!!!

Lara! Kata!
veletek mizujs????

moni

Móni!

Nagyon kiváncsi vagyok, mit hoz nekem ez a ciklus!

Szorítok mindenkinek!!!

Kép
lara26

Sziasztok!

Most csak gyorsan benéztem itthonról, de most sincs már túl korán. Most látom csak, h mennyire hülye vagyok, mert volt eszemben, h megkérdezem, h átküldhetem-e vkinek a táblát, de aztán persze szépen elfelejtettem... Kép Bocsika! Kép Ezen a gépen nincs rajta (és nem túl frissek benne az adatok...), de ünnepélyesen megígérem, h holnap átküldöm Móninak és Julcsinak, írok hozzá használati útmutatót (nem kötelező ám aszerint csinálni, de hátha segít Kép), aztán majd Õk lezsírozzák egymás között, hogy kié is legyen. KépKép
Ja, kicsit beleolvasgattam minden kimaradt oldalba (sajna csak pár hozzászólást sikerült olvasnom) és jót mosolyogtam. Kép Nem is tudom, h min... Kép Jaaa, de beugrott! Hát, csak annyi, h vannak itt fiatalkák (nem megsértődni! Kép), nekem meg eszembe jutott, h én nemhogy húsz körül megtaláltam volna álmaim pasiját, de 20 évesen még szűz voltam! KépKép (Na jó, utána azért szinte mindent bepótoltam... KépKépKép)
Ja és az én pasim is az idén lesz 27 (én meg ugye 29...).
És tetszett, amit Julcsi írt, h régebben meg akarta váltani a világot (a munkahelyén), de most már egészen másképp gondolja. Én is ugyanezt az ambivalenciát érzem. Régebben (1-2 éve) kicsit meg is sértődtem, h nem léptetnek elő (mármint munkailag Kép), most meg azt is el tudom képzelni, h szülök 4-5 gyereket és itthon maradok HB-ként. Kép Mondjuk bele kell húznom, ha nem nyugdíjból akarok gyesre menni! Kép

Nnnna, asszem, befejezem a hülyeségeimet! Kép
Próbálok azért néha benézni!
És édesek vagytok, h azért hiányoltok! Kép

Pussz:
Kata

Ja, és tök fura dolgot vettem észre magamon: akármilyen fáradt is vagyok, vagy fáj a fejem, negatív, kedvetlen vagyok, stb., ha elmegyek a keresztlányomhoz, vagy a bnőm kisfiához, ott olyan vagyok, mintha kicseréltek volna: tele vagyok energiával, órákat szöszmögök (na jó, játszunk Kép) a gyerekekkel, elfelejtem minden gondom, bánatom, fáradtságom. Kép És ez tök tuti! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

SZiasztok!

SZia Kata!
Együttérzek azokkal, akik nem éreznek túl sok motivációt a mh-en. Ez nálam már odáig fajult, hogy egyenesen felháborodok azon, ha valaki munkát mer adni nekem. Persze csak magamban. Látszólag egy angyal vagyok, aki dolgozik mint a gép. Minden hónapban abban reménykedek, hogy a köv. hónapban már húzok TP-re, de sosincs így. Marha szar így dolgozni, hogy ennyire leszarom az egészet. Meg kéne emberelni magam és nem arra építeni, hogy úgyis szülni megyek, mert nagyon úgy fest, hogy ez nem mostanában lesz.

Ja, és még valami. Ebben a hónapban még pé-t se detektáltam magamon, pedig azt mindig szoktam és mindig félidőben ami nálam 11-13 nap között van. Ma már 16 cn van és semmi jele semminek. Se Billings, se hőemelkedés, se LH+. Na még azért lehet, hogy történik valami a hónap második felében, de ez nálam igencsak szokatlan. Mondhatni tíz hónapja nem volt ilyen.

Lara Móni mennek a drukkok

Keditke merre vagy?
És Betti?

Angel. Tudom, hogy most nagyon szomorú vagy. Hidd el tudom mit érzel és nem is mondom, hogy új hónap új remények, mert ez nekem se szokott segíteni. Az első két hét szar, aztán jön újra két hét reménykedés. Legalábbis nálam így szokott lenni. Azok tartják bennem a lelket mindig, akik egy év vagy még több után estek spontán teherbe. És azért akadnak ilyenek!

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt!
Julcsi!Köszi a táblát.Nálam annyit kijavíthatnál hogy 33-34 a ciklushossz és úgy néz ki hogy rendszeres.
Eliza-ról pedig annyit tudok hogy szabin volt tegnap,meg még ma is.Tegnap volt kineznél.Annyit írt hogy nagyon jó volt.

Kép
breni

Jó reggelt Lányok!

Nem tudok nagyon jönni, mert éves zárásunk van és rengeteg a meló. El is vagyok fáradva rendesen. Néha bekukkantok olvasni egy kicsit. Velem minden rendben, tegnap meglett az AFP eredménye, állítólag rendben van. Jövő pénteken megyek UH-ra. Tegnapelőtt éreztem először a babát. Egy hatalmasat rúgott a hasamba, szerintem ezzel jelezte, hogy most már ideje hazamenni a munkából (éppen túlóráztam). Azóta nem éreztem a mozgását, nagyon várom, hogy újra jelezzen. Kép Ezen kívül várom a márciust, hogy végre otthon lehessek. A jövő hét még nagyon húzós lesz, de aztán remélem, hogy kicsit kevesebb lesz a munka.

Néha bekukkantok! Kép

Puszi mindenkinek.

Betti
18+0

Betti
betti73

Szia Betti!Örülök hogy jól vagytok Kép.Ne dolgozz túl sokat,látod a babádnak sem tetszik,tessék sokat pihenni.Okszi?Puszi

Kép
breni

Sziasztok.
Helyzetjelentek magamról.
hőm 6-kor 36.7, fél7-kor 37. Mensinek még nincs jele.

Betti!
De jó, hogy írtál! Pont ma akartalak a hiányoltak közt felsorolni.

Hajni! Beuka! Nolina! Zsuzska! Aniták!
Jelentkezzetek!

moni

Moni!
Miért mérted meg 2-szer és melyik a jó?Én nem nagyon értek hozzá.Nagyon drukkolok hogy.........nem is írok semmit,csak magamban folytatom nehogy elkiabáljam.Tudod már mikor tesztelsz?Most én is megígértem magamnak hogy tutira megvárom a 34.napot és majd utána 2-3 nappal csinálok tesztet,ha késik.

Kép
breni

Sziasztok!

Boldog Új Évet mindenkinek! Az újaknak is!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de ebben a hónapban nagyon el vagyok havazva, úgyhogy lehet ritkábban jövök!
Légyszi javítsátok ki ma van 6 cn.
Sajnos, magam alatt voltam egy kicsit, mikor megjött. Nagyon készültem a babára. Nem tudom mi lehetett az oka, hogy nem jött össze. Ebbe a hónapban nem nézek semmit, se LH-t se PG-t, se lázat. Az Elevitet is abbahagytam. Spontán rábízom magam erre a hónapra. Lehet, nagyon beleéltem magam a dologba. Ebbe a hónapban ezt nem teszem. Ha akar akkor majd jön.
Ha lesz valami akkor úgy is jövök. Közben olvasgatlak benneteket. De most rengeteg az ügyfelem, nem ígérem, hogy sűrűn tudok jönni.
Puszi:
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Breni!
Kíváncsiságból. Kép

PAnita!
Nem szabad elkeseredni! Sokan itt már sok csalódáson vannak túl. Azt valjuk, hogy úgyis akkor jön a baba, ha jönni akar, mi nem tudjuk befolyásolni!

moni

Sziasztok!
Kata, nem sértődtem meg /mert ugye jól sejtem, h rám céloztál? Kép /, gratulálok, h olyan sokáig tudtad tartani magad, mostanában nem nagyon látok ilyeneket,bár az is lehet, h sokan csak hencegnek azzal, h túl vannak a dolgon, aztán mégsem. Kép
Julcsi, aranyos vagy, és nagyon örülnék, ha betennél a táblába, de tudom, h ma nem vagy, úgyhogy az adataimat majd csak akkor írom le, bár szerintem összességében már mindent leírtam magamról, ami a táblába kell Kép
PAnita, sajnálom, h a múlt hónap nem jött össze. Sajnos én is képes vagyok nagyon beleélni magam dolgokba, és aztán piszok nagyot tudok koppanni. Ebben a ciklusban és is így jártam, direkt nem mértem az elején a hőmet, és teljesen beleéltem magam, h most kedden ha nem jön meg, akkor itt már van vki, teljesen úgy éreztem magam, erre egyszer csak kíváncsiságból megmértem a hőmet a harmincvalahanyadik napon, és összeomlottam, h még csak a peteérésen sem vagyok túl, pedig már a melleim is teljenen meg voltak /vannak is/ duzzadva a 16.naptól, és akkor még reménykedtem, h jelent vmit. Iszonyú rossz volt, de mostmár túltettem rajta magam. Most várom a mensimet, és akkor elkezdem a Banya-féle csodabogyókat szedni Kép, mivel elég egyértelműnek tűnik, h a PÉ-sel vannak gondjaim.
Móni, jó, hogy így tudod tartani magad, én már ma biztos teszteltem volna a helyedben Kép Azért szép csendben mennek a drukkjaim Kép
Bocs, h ilyen hosszúra sikeredett.

Kitti
Kép
kikike21

sziasztok.bocsi hogy eddig nem jelentkeztem.
jol vagyok.A menzim kapott egy het haladekot aztan irany a doki.

Moni nagyon szurkolok neked,halkan de szurkolokKép

Angel?

betti.olyan hihetetlen amit irsz.Kb mikor csatlakoztam hozzatok akkor tudtad meg hogy terhes vagy mostmeg.....

udv kiki.Ne aggodj nem vagy sokkal csitribb nalamKépen 22 vagyokKép

kata azt hittem csak en vagyok olyan ize aki 19 evesen vesztette el a szuzeseget,de latom mas sem kapkodta elKép

breni remelem kell majd tesztelned.Es az eredmeny + leszKép

kamilla lehet hogy kitolodik majd a ciklusod es meg csak eztan lesz pe-d

Kép
monyoka

Monyo!Én is reménykedem a tesztben.Köszi a bíztatást.Örülök hogy jól vagy.

Olyan pangás van.Hol vagytok?

Kép
breni

Sziasztok!

Monyoka!
Orulok hogy raszantad magad vegre az orvosra!!!!!!
Biztos van nalatok is olyan orvos akit sokan dicsernek!Keress egy ilyet!!!!Remelem hamar rendezodnek a dolgok!!!Kép

Betti!
Azert probalj meg pihenni!!Mostantol jon a legjobb,amikor mar mocorog a kis lurko!!!!Kép

Anita!
Kép

Kitti!
En is nagyon nagyot tudok koppani,meg igy 28 honap utan is!!!Kép

Moni!
++++++

Zsazsoka!
Nem szeretnem elvenni a remenyed,csak feltelek hogy ne jarj ugy mint en decemberben az elso adag gyogyszer utan!Annyira hittem benne hogy most sikerulni fog,erre mikor mentem tuszo nezobe es mondta a doki hogy 10mm a legnagyobb,akkor nagyon kiakadtam!
Inkabb akkor kezdj remenykedni ha azt mondja hogy eleg nagy a tuszod!!!!
De szivbol kivanom hogy hasson a gyogyszer!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Szia Monyó! Kép
Neked már ez hanyadik nap? Ha jól emlékszem, már nagyon régen meg kellett volna neked jönnie. Jó, h végre rászántad magad a dokihoz-menésre. Kép
Egyébként azért is mertem írni mostmár, mert láttam, h vannak azért itt elég fiatalok is, mint pl te Kép, meg mert láttam, h nagyon rendes itt mindenki Kép
Ancsa, az a 28 hónap az rengeteg idő, lassan biztos meglesz az eredménye a kitartásotoknak Kép
Szia Reni! Kép Tényleg elég nagy pangás van, biztos nagyon sok a munka így pénteken.
Én most elköszönök, hétvégén nem jövök, úgyhogy kellemes hétvégét kívánok mindenkinek! Kép

Kitti
Kép
kikike21

Szia Kitti!!
Neked is jo pihenest!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!Én is megyek lassan hazafele.Hétfőn jövök.Mindenkinek küldöm a drukkjaimat.

Kép
breni

Szia Reni!
Neked is jo pihenest!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!!

Ma január 06.-a van. Bemondták a rádióba, hogy aki nem bontja le a karácsonyfáját ezen a napon , akkor szerencsétlenség fogja érni az év folyamán (babona)!

Én ma lebontom mint a sicc!!
Kép

Kép
lara26

Sziasztok!

Húúúú, micsoda változások vannak itt mióta nem voltam. Fogalmam nincs kivel mi van, és ez olyan rossz. Remélem már lesz hamarosan netünk. Lassan 3 hónapnyi írásotokat kell bepótolnom.

Velem nincs semmi. Élem eddigi megszokott hétköznajaimat, egyre rendeződnek a ciklusaim. Mármint most már pé után kezdett el fájni a picicicim. Ha megjön hívom a dokit, nagykivizsgálás lesz.
Közben meg nagyon hiányoztok, annyi mindent szeretnék elmondani nektek, de mire ideérek, már vagy nem aktuális, vagy elfelejtem.

Kép

Kép
vkhajni

Lara!
En nem ertek a hogorbekhez,de ez nagyon jonak latszik!!!!Kép

Hajni!
Remelem majd siker koronazza a kivizsgalast!!!Parodat is nezik??

Kép
Kép
ancsa81

Úgy gondoltam, hogy közlöm a dokival, hogy nekem kell hormonvizsgálat, tüszőrepesztős szuri, meg párom vizsgálat. Valószínüleg örülni fog nekem. Remélem megy minden 1 hónap alatt. Azt hiszem eleget vártunk már. Különben meg szite folyamatosan szemezgetek a tesztemmel. Remélem szerencsét hoz hogy megvettük Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Lehet hogy kicsit keves az az 1honap!Ha normalis a dokid akkor legalabb 2x kene menned vervetelre!A 3.es a 24.napon!Nekem 2het alatt lett csak eredmeny!!
Mar igazan megerdemlitek hogy sikeruljon!!!!!!SZORITOK NAGYON!!!!!!!
Tenyleg jo lenne ha lenne netetek,mert akkor betudnal szamolni,hogy milyen vizsgalatra kell menned!!!
En igazan ertem hogy mit ereztek,mert mi is nagyon regota probalkozunk!!!

Kép
Kép
ancsa81

Köszi az izgulást, most minden drukk jól jön. Már lassan én is úgy gondolom, hogy eleget szenvedtünk egy piciért. De talán jobb is hogy nem jött egyből, így legalább extrán fogjuk értékelni Kép.

Ha nem rendes a doki, és nem sietteti a dolgot, akkor lecserélem, már nincs több vesztegetni való időnk Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szia Hajni!

Jó, hogy itt vagy.
Jól látom a táblázatból, hogy 2003 július óta próbálkoztok? Az nagyon sok idő. Miért csak most kezdesz el dokihoz járni?

Kép

Kép
kamilla306

Eddig bíztam a szerencsémben, meg én nem éreztem ezt olyan hosszú időnek. Ja, meg kitaláltam, valószínüleg nem alaptalanul, hogy még mindig fejlődésben van a szervezetem. Próbáltam kivárni a végét. Most már talán egyenesben vagyok. Nőttek a pici cicijeim, mostmár csak pé utántól fájnak megjövésig, kevesebb a pattanásom, szóval szerintem egyenesben vagyok. Különben meg nem tudok rá igazi magyarázatot adni. A párom sem akart menni, míg be nem fejezzük az építkezést, most már minden ok, úgyhogy jöhet a doki Kép

Kép

Kép
vkhajni

Aha, mi is úgy gondoltuk, hogy amíg nem tudunk külön költözni, addig lehet, hogy nem is baj, ha nem jön, de most már december eleje óta külön lakásban vagyunk és most már tényleg úgy érezzük, hogy mindenünk meg van a babán kívül. Én még nem akarok dokihoz menni. Kivárom az egy évet. (május)A párom azt mondta, hogy ha januárban sem sikerül, akkor ő elmegy oda, amit Beuka ajánlott és csináltat egy vizsgálatot.

Remélem a 2006-os év mindkettőnknek szerencsét hoz.

Beukával nem tudod mi van? Nagyon régen nem volt.

(Sajna kihalt a másik topikunk)

Kép

Kép
kamilla306

Szerintem mostabában mennek dokihoz, de nálam is rég jelentkezett. Majd írok nekik Kép

Mi szerencsére már egyet értünk a dokihoz menéssel, úgyhogy indulhat a menet Kép.

Na megyek segítek anyunak mert angolt fordít és nem nagyon megy neki egyedül Kép.

Majd még mielőtt elmegyünk jövök megnézem hogy mit írtatok nekem Kép.

Kép

Kép
vkhajni

kULDOM A DRUKKJAIMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++!!!!
(MINDENKINEK,AKINEK SZUKSEGE VAN RA)

Kép
Kép
ancsa81

Angyalka!
Hogy vagy??????

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Ancsa! Kép
Azt hiszem, most már nem élem bele magam túlságosan a dolgokba.
Azért kíváncsi vagyok, mit hoz a Closty, és örülök, hogy rá lettem beszélve az orvosváltásra!
KépKépKép
Egyébként neked a Closty-nak volt valami mellékhatása?

Akinek volt már vérvétel:
Nem sok az, hogy két hét múlva lesz eredmény?

Kép
Kép
zsazsóka73

Szia Zsóka!Kép
Írtam mailt!
Tudod,nálunk még aznap megvan az eredmény,úgyhogy sztem nagyon sok a 2 hét!
Drukk!!!

Lara
Szuper a görbe!!Így tovább!!Kép

Hajni
Régen jártál erre,jó ,hogy benéztél!!
Képzeld,a bromocriptin óta nekem sincs pattimKép
Drukk a kivizsgáláshoz,bár remélem addigra spontán pocaklakód lesz,mire dokihoz mész!!!Kép

Ancsa
2 hét nálatok is a laboreredmény??Hát akkor vagy itt szuper gyorsak,vagy máshol szuper lassúak!

Monyoka
Sztem már tényleg menj el dokihoz!Jó??

Mindenkinek pusszancs:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszi!Kép
Én is!Kép
Egyébként amióta abbahagytam a fogigátlót, sok pattanásom van időnként. Pedig szép volt a bőröm mindig.
Ez mitől lehet?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Igazából nem tudom mitől jönnek elő a pattik.Az biztos nálam most minimális,és az is mensi előtt jön,holott világéletemben volt jónéhány.Kivéve a fogigátlós időszakomat.
Megnézem a mailt!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

A Progesteron ertekre kellett ennyit varnom!
Nekem semmi mellekhatasa nincs a Clostynak!!
Viszont amit most szedek az nagyon rosz!Neha ugy elszedulok hogy megkell kapaszkodnom!

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Ancsa!Kép
Hétfőn kezdem a Closty-t. Remélem, minden rendben lesz!
Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy sokmindent néznek a vérből és azért ilyen hosszú idő.

Kép
Kép
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?