Sziasztok!
Helena végre elaludt így most a mosogatás helyett titeket válaztalak!
Zsuzsi! Remélem mihamarabb rendbejössz! Engem még nem ért utól a hajhullás, de tartok tõle! Hogy állsz a vizsgákkal? És a mûtét után? Ugye javulgatsz?
Bubu! De jó nektek, hogy kertes házatok van! Nincs a hordozótokban újszülöttbetét? Az olyan jól megtartja a picit! Szerintem 62-bõl már több bodyt is vehetsz, akár 5-6-ot! De úgy tûnik nálunk inkább a 68-asok, amik most viszonylag hosszabb ideig használatban vannak. Biztos be fogsz majd állni a hosszabb esti szünetre, ne aggódj! De azért még egy pár napig fejd ki a tejet! Ja és a szörtyögés! Én amikor már jól lehetett látni az orrában a beszáradt váladékot egy kis csipesszel kiszedtem! Annyira látszik rajta mindig a megkönnyebülés! Egyébként amikor sír mindig könnyebben kijön, mert a könnye feloldja.
Virág! Remélem most már ti is a gyógyulás útjára értek!
Heni(gesztenye)! Hol lehet Prince Oliver cuccokat kapni?
Szila! Gratulálok Hanga méreteihez! És nagyon örülök, hog nincs semmi komolyabb baja! A Dévény Anna módszer biztosan segíteni fog!
Nyuszimanó! Hát Isten hozott titeket itthon! Tényleg nagyon szuper, hogy Dönci már szinte átalussza az éjszakát! Remélhetõleg most már tényleg nem sok kell hozzá!
Rebi! Remélem azért tudsz egy kicsit pihenni! Már csak azért is mert jó lenne, ha tudnátok jönni a talira! Az anyósod meglepõen jó fej!!!
Tikk! Hát tényleg csibészke Hanna! Képzeld nekünk is van egy ugyanilyen simlis kendõnk! Olyan jópofa!
Heni! Nyugodj meg! Szandi egy tökéletes kisbaba! Bár a nem kakilás engem is szokott idegesíteni, de csak akkor segítek be neki, ha látom, hogy nagyon szenved már tõle!
Helga! Gratulálok Gedus mutatványához!
Zafi! Lehet, hogy a jövõ héten már mi is megyünk tornára! Ti babakocsival mentek? Tök jó, hogy jönnek Bejáék is!
Mi megvagyunk! Helena 3 hónaposan majdnem 6 kiló! Egyre kevesebbet sír és a hasa is már ritkábban fáj! Mostanában már sokszor átaludta az éjszakát, de a 3 hónapos oltás óta nehezebb elaltani is és újra felébred többször is!
Képzeljétek mostanában sokszor úgy fája gyomrom, mint akinek túl soka gyomorsava. Van úgy, hogy éjszaka is felébredek rá. Kaptam rá egy rém ronda izû löttyöt, de az legalább segít és szoptatás alatt is lehet szedni! Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredtem, ez azért van mert rég nem voltam! Megyek mert már fel is ébredt Helena és nyûgösködik!
BGabi! Dzsili! Mi van veletek?
Üdv mindenkinek!
Menta