Sziasztok!
Kriszta, én csak azért írtam, hogy R. jogosan zabálhatott volna csokit a terhessége alatt, mert szerintem alapjáraton semmi finom normális édességet nem eszik. Én sem értek egyet a kismamák túlzott mértékű zabálásával, én sem teszem azt!!! Csak ha néha megkívánok csokit, vagy ilyesmit, de akkor sem egy táblával. Én egyébként átlagos alkatú vagyok, nem zabálok, de nem is igazán nézem, hogy mennyit eszek, és természetesen a minőségi kajákat részesítem én is előnyben. (pl. kerülöm a tartósítószereket és szinezékeket.) Amikor vérvételre mentem megdöbbenve tapasztaltam, hogy én voltam a legvékonyabb kismama, pedig velem egyidős terhesek, mert a 12 hetes uh-n is láttam őket. Szóval én csak a szélsőségeket nem szeretem, se azt, ha valaki ilyenkor is csak az alakjával foglakozik, és azt sem, ha tökre elhízik. Tesóm a 3. gyerekkel terhességi cukros lett, neki is oda kellett figyelni, hogy mit eszik, egész jól viselte, próbálta cukormentes kajával pótolni az élvezeteket. Szülinapjára sütöttem neki diabetikus tortát, teljesen odavolt, majd az egészet ő nyomta be.
RR. tornával nincs is gondom, szerintem is hasznos, csak a kajáján feküdtem ki, meg a szövege nekem elég gej volt...
Ma egyébként gáz napom van, délelőtt voltam az Oep-nél, lefárasztott az unszimpi ügyintéző banya, a kedves kolleganőjével kiröhögtek, hogy csak ennyi munkaviszonyom van, és még táppénzt is akarok...Sóhajtoztak, forgatták a szemüket, cuppogtak, majd közölték, hogy hozzak még az egyetemről is igazolást, hogy odajártam - nem tom a dr. a nevem előtt mit igazol...- aztán várjam a határozatot. Egyébként még azt az elmés javaslatot is kaptam tőlük, hogy a legjobb lenne, ha találnék munkát, erre mondtam nekik, hogy szóljanak, ha találtak egy balekot, aki felevesz egy 20 hetes terhes nőt, mert én már több mint egy hónapja keresem, de még válaszra sem méltattak. Hát, kezdtek a végére kicsit együttérzőbbek lenni...
A férjem is csak 2-est kapott az egyik vizsgáján, pedig 7 napot végigseggelt, és Babucival mi a folyosón szorítottunk ezerrel...
Na, de ilyen napoknak is lenniük kell, hogy utána a jókat értékelni tudjuk!!!