Na egészségünkre az ebédet!
Szóval:
Borkaborka!
Azért azt mindketten belátjuk, hogy ha van ismerőse az embernek (főleg ha közeli rokon), akkor teljesen másképp állnak hozzá, mint egy idegenhez.
Az előző két gyereknél szerencsém volt, hogy ott volt a választott orvosom, nekem nagyon sokat jelentett. A harmadik babánál már ott ért az első sokk, hogy nem vezethet már szülést a Karasz, tehát kellett keresnem valaki mást, mert nem akartam dr.nélkül maradni. Hát persze nem volt szerencsém, mert konferenciára utazott a dr. így maradt az ügyeletes doki. Nem volt vele sem gond, mert pikk-pakk megvolt a lányom, de mégsem volt az igazi egy vadidegennel szülni. A másik fájó, hogy nem jöhetett be a férjem, mert szinkronban szültem egy másik asszonnyal, így nem volt idejük rendbetenni, ki volt még "terítve". Valószínúleg ez volt a legrosszabb az egészben, egy kicsit hisztis is lettem a végére. De a legfontosabb, hogy aki még szülés előtt áll, az szülésznőt válasszon!!!
Én gátmetszés nélkül akartam megszülni a harmadik babát, de szülésznővel nem beszéltem előtte, csak a barátnőm mondta, hogy az milyen, gondoltam ezt én is meg tudom csinálni. Hát nem tudtam. Szerintem ott összhang kell, hogy legyen a szülésznő és a szülő között. De ez privi vélemény!
Kicsit elkanyarodtam a tárgytól, szóval nem akartam senkit megbántani azzal, hogy szidtam a csecsemősöket, tehát bocsi.
Évi!
Suliválasztásnál nálunk az volt a lényeg, hogy közel legyen. Ilyen szempontból maradt a gyaxi. A kiscsávolyi szóba sem jött. Másik szempont szerint, mivel a gyaxiban három tagozat van, a=dőlt betűs írás, b=zene, c=zsolnay módszer, nálunk a b-é kiesett, maradt az a és a c, tehát a kettő közül az ofő döntötte el a kérdést. Megnéztem tőlük több órát, ez alapján döntöttem, amit a mai napig nem bánunk. (kár, hogy a továbbiakban nem lehet választani).
A Bodónál is ugyanez az elv alapján jártunk el.
Mi a férjemmel meg vagyunk elégedve a sulival, tetszik, hogy sok programot, táborokat szerveznek, sok a sport lehetőség, és az egyéb délutáni klubok.
Az ofő mellett, nagyon sokat számít, hogy milyen a napközis tanár. A Borinál csúcs volt, ritkán látok ennyire vérbeli pedagógust, a Bodónál nem igazán jó pedagógus, de gond még nem volt vele. Viszont Bodó ofője is nagyon jó, ő is szereti.
Kicsit hosszú lettem, eldugulok!
Írjatok!