Új privát üzeneted érkezett!

Szia Julcsi! Kép
Mi is már 5 éve együtt vagyunk, mással már nem is tudom elképzelni az életem, úgy érzem, már csak egy baba hiányzik a kapcsolatunkból, igencsak dolgoznak már bennem is az anyai ösztönök Kép
Nekem mennem kell, sziasztok!

Kitti
Kép
kikike21
 
 


Komolyan Ancsa, még a szülés előtt sem?
Én már egy pozitív teszttől a fellegekben járnék és legszívesebben világgákürtölném, de gondolom, ezzel mindenki így van!
Julcsi2
 


A 2006-ban akarok szülni topicban most tudta meg az egyik csaj hogy terhes.De jó neki.
Na megyek én is hazafele.Sziasztok!!!

Kép
breni
 
 

 
 

Julcsi,
más a világ!

Egyébként a fiatalok is ugyanolyan fáradtak! Kép

Sok nő meg nem találja meg az igazit a 20-as évei elején... én is sokáig válogattam Kép
Amíg Õ nem volt, nem is foglalkoztam a gyerek-témával! Vagyis tudtam, hogy akarok, csak megfelelő ember hiányéban tárgytalan volt a dolog... Kép
Közben meg szépen elment az idő! Ez van...

angel37
 
 


ÉnAngel!

Én nem is mondtam, hogy az "idősebbek" fáradtak. Én azt mondom, hogy aki dolgozik az fáradt, ha fiatal, ha öreg. Én azt tudom, hogy ha hazamegyek munkából éppen arra van erőm, hogy főzzek és elpakoljak utána. Most vizsgám lenne, de tanulni sem bírok. Én hulla vagyok állandóan. Nem tudom, hogy lesz ha gyerek lesz! Kép
A barátnőm is túl van a harmincon és még nem találta meg a nagy Õ-t. Addig pedig valóban felelőtlenség lenne babát vállalni. Én csak azt írtam, hogy mi lenne az optimális.
Julcsi2
 


Szóval én nem Angel, én lenni Julcsi.
Nem tudom hogy sikerült ez az előbbi megszólítás! Kép
Fáradt vagyok
Julcsi2
 


Megyek lanyok mert jon a parom nemsokaraKép!
Tovabbi szep napot mindenkinek!

Angel!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kép
Kép
ancsa81
 
 


OK, nem vitázni akartam Kép

angel37
 
 


Angel megy a drukk++++++++++++++++++++++
Sziasztok!
Julcsi2
 


Köszi Julcsi! Kép

EDITKE!!! Kép
Teveled mi van??? Nem is jártál itt még az idén!

angel37
 
 


Elmentem a postára,közben annyit írtatok követni sem tudom már!

Valaki kérdezte hányadik napon vagyok:4cn ma.Újévkor koccintás után jött meg.

Anyaságról:Én anya vagyok,de úgy érezném magam teljesnek ,ha gyereket nevelhetnék +dolgoznék+tanulnék.Magammal szemben csak ennyi az elvárásKép
Sztem egyébként mindenki akkor szüljön, mikor belül azt érzi nagyon szeretne egy babát,és imádja a leendő apukát.KépNekünk is sokminden hiányzik tárgyi dolgokból,de ha arra vártunk volna,hogy minden meglegyen,akkor még kb.20 év eltelt volna.Olyan úgy sincs,hogy az embernek már mindene megvanKép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Nekem sajnos semmi mas celom nincsen a 2.baban kivul!Egyenlore nem erzem szukseget!
Nekunk csak egy autonk van,az is vagy 12eves!De nem panaszkodom,mert a mindennapi elethez megvan mindenunk,es BOLDOGOK VAGYUNK!Ez a legfontosabb!!!!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Most tdutam csak jönni. A du. témához:
18 éves voltam, amikor az eljegyzésünk volt, és még nem töltöttem be a 20-at, amikor volt az esküvönk. Egy hónap híjján 22 voltam, amikor Martin született. NEM BÁNTAM MEG! egyáltalán, hogy korán szültem! Sőt! Martin tervezett baba volt, Viki is. 3.-at "spontán" szerettem volna, de hát nemhogy spontán, de lassna egy év célirányos után sem akar jönni. Mindezek tudatában nagyon örülök, hogy korán szültem, és van már 2 gyerkőcöm, mert most ha egy sem lenne, nagyopn beparáznék... Nekünk nemhogy autónk, de még lakásunk sem volt, mikor Martinnal kismami lettem, de már egy kicsi (38 nm) másfél szobás lakásba született. Most is rengeteg adóságunk van, de máshogy sajna nem megy, semmiylen segítségünk nincs. De én boldog vagyok!

moni
 
 


Mi is anyukamnal lakunk egy 28nm-es lakasban!Mostmar gondolkodunk hogy kene vennunk egy nagyobbat,de mi nem merunk hitelt felvenni!
Varjuk hogy hatha csoda tortenik!
Elteszem magam holnapra!
Jo ejszakat!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Sziasztok!
Napközben írtam, de elszállt.Így még egyszer:
Angel!Kép
Drukkolok a jövő heti csodáért!!!!!!!!!!KépKépKép
Ancsa!Kép
Nekem második napon vérvétel, a Closty-t 5. naptól kell majd szedni. 2x1-et. Majd
UH.Május óta próbálkozunk. És a hőm elggé érdekes.

Az életkor-témához: Mindenkinél az élethelyzet és az életszemlélet határozza meg, hogy mikor vállal babát.Szerintem nincs általános igazság!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73
 
 


Jó reggelt mindenkinek!Kép
A tegnapi írást kiegészítve a ma reggeli eredmény láttán: holnap vérvétel!
Legalább ez biztos!
Szép napot mindenkinek!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73
 
 


SZIASZTOK.JÓ REGGELT.

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

Mi is már akkkor elkezdtünk próbálkozni, mikor anyósomnál laktunk 20 nm-en. Így utólag azért jó, hogy akkor még nem lettem babás, mert ott stresszes volt az élet.
Most házunk van, kocsink meg egy rozoga 20 éves, de majd lesz jobb is!

Én most tanulok és dolgozok. És babát szeretnék. Has babám lezs, lehet, hogy majd tanulni és dolgozni fogok vágyni, de ezt még annyira nem tudom elképzelni.
Egy gyereket összehozni és harmóniában nevelni sokkal nehezebb mint otanulni és dolgozni.De sokkal jobban boldoggá is tehet.

3 éve még azt mondta, hogy soha nem megyek férjhez és a munkámnak akarok élni és egyre feljebb jutni. És meg is tettem érte mindent(na jó nem mindent)Mostmeg leszarom és mindennél jobban vágyok egy családra!

Zsazsóka Kép
Tegnap már én is keményen barnáztam. De hamarosan felpörögnek az események. És ettől boldog vagyok! Kép
Julcsi2
 


Ezt ma kaptam az "egypercesek" keretében:
Úgy szeretnék én is egy kisbabát


--------------------------------------------------------------------------------

Vannak, akik mindent megtesznek, nehogy várandósak legyenek, mások számos praktikát bevetnek, hogy megszülethessen a várva várt csöppség. Ami egyeseknek csak egy kellemetlen hír, másoknak maga a beteljesült álom. Ám teherbe esni sokszor nem könnyű.

A spontán teherbe esés valószínűsége a menstruációs ciklus alatt csak 15 százalék. Minden harmadik pár több mint egy évet vár a sikerre. A türelmi idő hosszúsága függ az életkortól: a negyvenes nők átlagosan kétszer annyi idő alatt esnek teherbe, mint a húszévesek. Két hónappal többet várnak a tablettát szedő nők, azokhoz képest, akik korábban természetes módszerekkel védekeztek. Az igazi meddőség ritkább, csak minden ötvenedik pár marad terméketlen.

A másállapot reményében körültekintően kell megválasztani a szeretkezés időpontját. A terhességek háromnegyede a menstruációs időszak három kitüntetett napján kezdődik: peteéréskor, valamint az előtte lévő két napon. A peteérés utáni héten kicsi a megtermékenyülés valószínűsége. A peteérés időpontját a testhőmérsékletből lehet megállapítani. Reggel felkelés előtt mérd meg, és jegyezd fel az értéket. A kialakuló görbe legalacsonyabb pontján van az érés. A dohányzás és a rendszeres alkoholfogyasztás csökkenti a megtermékenyülés esélyét. Férfiaknál befolyásolja a spermiumok gyorsaságát, nőknél kedvezőtlenül hat a peteérésre. A nikotin lerakódik a méhnyakon és a méh nyálkahártyáján, és akadályozza a megtermékenyülést és a megtermékenyült petesejt beágyazódását. A felesleges kilók, a szélsőséges fogyókúra szintén csökkentheti a teherbe esés esélyét, akárcsak a gyakori kávézás. Statisztikák szerint a sokat kávézó nők átlagosan háromszor annyi ideig várnak babára, mint az egyáltalá! n nem kávézók. A spontán vetélés veszélye náluk ráadásul az első tizenöt hétben kétszer akkora.

Angel mizujs?

És többiek?

moni
 
 


Lányok,

lehet, hogy lemaradtam valamiről, de hová tűnt Kata és Zsuzska?
Julcsi2
 


Julcsi!
Nem tüntek el csak dolgoznak...

A görbém pillanatnyi állása:
Kép

moni
 
 


Moni!Köszi az írást.Lehet okulni belőle.

Kép
breni
 
 


Moni!A zöld sáv a pé,ugye?Akkor voltatok együtt?

Kép
breni
 
 


oké, de soha nem jönnek már egy percre sem?

Én még soha nem csináltam görbét és a hőmet sem mérem, de a dokit lehet, hogy fogja érdekelni, úgyhogy ha megjön( ma vagy holnap) akkor elkezdem.

Vajon excelben nem tudok ilyet csinálni? Na meg is próbálom!

Angel, már nagyon várlak a hírekkel!
Reni, hogy vagy ma. A 22 cn-en vagyunk. De Neked hosszabbak a ciklusaid. Nekem ma vagy holnap vendégem lesz, Pirike. Már minden jel arra utal. Nem is vártam semmit ettől a ciklustól.
Húú lányok! Akkora pozitív energiát adott az, hogy bejelentkeztem a Forgácsba!Már nagyon-nagyon várom!
Julcsi2
 


Móni, most a végén felment a szára? Nem látni jól.
Hol érem el ezt a programot?
Mensikor Neked ilyen későn esik le a hő? Nem az első napon?
Julcsi2
 


Julcsi!Helló!Igen ma vagyunk a 22.napon.Nekem van még kb.10 napom.De remélem nem jön meg.Köszönöm elvagyok.Kedd óta fáj a hasam,de nem tudom mitől.Hétfőn lencsét ettem arra fogom.

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

A tegnapi témához:
Kilenc éve vagyunk együtt a párommal, az egyetem alatt ismerkedtünk meg. Nekünk csak akkor lett teljes a boldogságunk amikor teljesen elszakadtunk a családjától (bár sosem éltünk velük)és külön saját házba költöztünk (2004. karácsonykor). Nálunk a ház befejezéséig (bár még nincs teljesen kész)nem hogy a gyerek nem kerülhetett szóba, de addig össze sem akartunk házasodni. Szűkebb és tágabb környezetünkben azt láttuk, hogy az építkezés közepén vállnak el a párok. Mi úgy döntöttünk, hogy ha kibírjuk egymás mellett az építkezés nehézségeit, akkor összeházasodunk. Nem bántuk meg ezt a döntésünket. Ez nem egy egyszerű lakásvásárlás volt, hanem kő kemény meló, rengeteg konfliktussal, stresszel. Nálunk nem volt vállalkozó, mi ketten saját kezüleg építkeztünk munka mellett, néha a hóruk melókra amit több hétig készítettünk elő, jött 1-1 napra a család. Ezt gyerekkel nem tudtuk volna megcsinálni. Mindezek mellett én mindig sajnáltam, hogy nem fiatalon fogok szülni. Mindig az jut az eszembe, hogy én még jól ismertem a dédszüleimet (és milyen jó érzés ez!), de lehet, ha ilyen marad a világ én még az unokáimat sem fogom ismerni. Milyen öreg leszek mikor a gyermekeim kirepülnek a családi fészekből Kép. De hiába mindent nem lehet, nekünk választani kellett, és a boldogság mellett döntöttünk. Lehet, hogy ha nem törtetünk a házzal és maradunk a régi helyünkön, szülök egy gyereket és a szülők miatti konfliktusok miatt megkeseredik a kapcsolatunk.
A lényeg, hogy mi most értünk meg a gyermeknevelésre. Pedig a párom 31, én 28 és eggyel többek leszünk mire jön a babó.
Elgondolkodtam azon is amit Ancsa írt:
"aki nem kuzd meg a celjaert az nem is fogja ertekelni"
A párommal mi is mindig ezt hajtogatjuk. Mi is mindenünkért úgy harcoltunk meg, és valóban fontosak is a számunkra. A gyerekeinket is ebben a szellemben szeretnénk nevelni, persze nem azt jelenti, hogy nem segítünk nekik, de nem fog minden az ölükbe hullani, még akkor sem ha netán megtehetnénk. Viszont nyomaszt a tudat, hogy ez a babó így elsőre összejött... Mivel olvaslak benneteket látom mennyire nem egyszerű az egész, a párom rokonságában is van gyermektelen pár ill. akik végül az örökbefogadás mellett döntöttek, miután a nő egy agydaganaton is túlesett a sok próbálkozás miatt. Ráadásul a tesóját is most műtötték a ciszták miatt. Szóval talán mindketten látjuk, hogy ez lehetett volna sokkal nehezebb is. De nem kűzdöttünk meg. Na nem akarom sajnáltatni magam, de elgondolkoztat...Tudjátok azért a férfiakban van egy olyan dolog, hogy oké ez mással előfordulhat, de nem velem/ünk.
Hú ez elég hosszú lett!
adi77
 
 


A rózsaszínkor kell megjönnie és a sárgánál tesztelhetsz? Ezt a program állítja be a hőd szerint? Vagy Te írod be, hogy hány napos a ciklusod? Mert nekem az utóbbi időben eléggé változó.
Julcsi2
 


Julcsi,
ezt a progi írja. Ezért is jó!
adi77
 
 


Móni,
Ígéretes a görbén.
Nagyon szorítok neked Kép.
adi77
 
 


Jó reggelt mindenkinek! Kép

Kép
Kép
banya1
 
 


Adi, hidd el ezt is teljesen megértem. Mi is úgy vettünk házat, hogy fel kellett teljesen újítani mielőtt beleköltöztünk. És szakik nélkül mi csináltuk a szüleim segítségével . (Még mindig olcsóbb volt, mint telket venni és építkezni) Egy hét szabin voltunk, hajnaltól éjszakáig csináltuk, aztán munka mellett ugyanígy. Nagyon sok konfliktussal járt és stresszel. Volt egy két vitánk, nagyon kimerültek voltunk mindketten.
Szóval átéltem én is.
És mostmár nagyon jó, csak a bab nem jön ilyen könnyen!
Az én párom már 36. És mire abba jön, legjobb esetben is 37 lesz. Kép Én 26 leszek.
Remélem nem kell már sokat várnunk, mert nem csak egy babát szeretnénk.
Julcsi2
 


Szia Banya!
Hogy vagytok? Mesélj!
Julcsi2
 


Szia Julcsi! Kép
Köszönöm kérdésed, jól. Talán túl jól is. Bár tegnap nagy volt a szám, hogy nincs semmi terhességi tünetem, ma reggel összefutottam a híres rókával. Baromi érdekes volt, mert 1 másodperc alatt lett hányingerem, szinte épp a wc ajtó mellett álltam, és így is épphogy beértem... Nem tudom mi lett volna, ha már a melóhelyen vagyok... És miután kijött, aminek ki kellett, mintha az egész meg sem történt volna, elfújták az egészet... Fura volt.
Amúgy meg tényleg jól vagyunk. Kép

Kép
Kép
banya1
 
 


Dehát ez jó!!
Úgy értem nem jó, de így állapotosnak érzed magad!Ugye?
Julcsi2
 


Banya,
hát nem irigyellek Kép a róka miatt.
Tegnap kérdezte a doki a hányingert, én meg büszkén mondtam, hogy nincs, csak kicsit émelygek. Bezzeg ma reggel már hányingerrel ébredtem, de szerencsére róka nem lett belőle Kép. Ittam gyorsan egy pohár vizet és jobb lett. Amilyen gyorsan jön, úgy múlott el és felváltotta az éhség érzet. De amint valamit bekapok ez is elmúlik. Pedig olyan farkas éhes voltam Kép.
adi77
 
 


Hááááát... Nem tudom. Első gondolatom az volt, hogy elkaptam a tesómtól valamit. Õ most beteg, bár ilyen hasmenéses problémái vannak. Meg nem értem, hogy miért ma először. De már nem agyalok rajta. Az igazság az, hogy egyáltalán nem érzem magam állapotosnak. De ha minden rendben van, akkor ez persze nem baj, sőt... Kép

Kép
Kép
banya1
 
 


Banya,
Igazad van.
Én érzem a hasamat is. Igazából mindig úgy képzeltem, ha egyszer a teszt pozitív lesz biztos veszek egy másik tesztet is, biztos ami biztos alapon. De egyszerűen nem volt és nincs rá szükség. Nálam tényleg "más állapot" vanKép. De szerintem jól viselem.

Visszatérve a Móni egypercesére.
Én sose kávéztam és sose dohányoztam Kép. Ez növelhette az esélyeimet Kép.
adi77
 
 


Azért majd ha rugdos a pocaklakó fogjátok érezni, ne aggódjatok! Kép És olyan gyorsan repül az idő....
Julcsi2
 


Egyperces:

Én soha nem kávéztam, viszont cigiztem.
A férjem pedig igazán nagy dohányos. Még nem merem mondani, hogy volt, de ebben az évben még nem gyújtott rá, ahogyan én sem. Nagyon szorítok neki.
Én sokkal könnyebben lemondok róla, és ugyanúgy könnyen rá is gyújtok.De most hogy ő képes volt letenni, eszembe sem jutna rágyújtani.
Tertom benne a lelket!
Szóval spermák tüszők, már nincs kifogás! Kép
Julcsi2
 


Julcsi,
ez nagyon jó döntés volt Kép!
adi77
 
 


Reni, remélem nem a lencsétől fáj a hasad! Ti méhg benne vagytok a fél évbe. Azt hiszem az a legvalószínűbb, hogy azon belül sikerül. Ha nem az nem jó. Kép Mintahogy mi lassan egy éve próbálkozunk.
Julcsi2
 


Adi, Te nem tegnap voltál dokinál?

Kép
Kép
banya1
 
 


A francba dolgoznom kellene és itt fecsegek, de ma úgy fel vagyok dobva!
Ja és szombaton vizsgázok.Meg fogok bukni. Munka után már nem nagyon van erőm tanulni. Hétre érünk haza, vacsi főzés, utána pakolás. 8-kor elkezdek tanulni. 10-kor már elalszok a könyv mellett és addig sem vagyok valami friss. Szóval nem sokat ér. De holnap szabin vagyok. Csak egy nap kevés lesz. Kép
Julcsi2
 


Julcsi
www.wunshkinder.net
www.fertilityfriend.com

Ezek görbés oldalak,egyik német,másik angol.Sok sikert a hőmérőzéshez!!!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Banya,
de Kép.
Igazából nem volt semmi különös (sajnos). Bemásolom amit már a Móninak írtam:
Megvizsgált kézzel. Gratulált. Azt mondta a korának megfelelő méretű, rátette a kezemet a hasamra és próbálta oda játszani, hogy érezzem. Meglepődtem, hogy ilyet lehet?! Akkor a szeretkezés sem okozhat gondot Kép v. a síelés. Egyébként azt mondta mindent lehet csak mértékkel ill. ahogy még természetes. Egy dolgot nem lehet, erölködni. Nem kaptam beutalót ultrahangra Kép...csak négy hét múlva megyek uh.+ vérvétel... az olyan soká van még Kép...február...Azt hittem, ha mondom, hogy kellett gyógyszert szednem kiváncsi lesz, hogy egyáltalán él e még a gyerek Kép.
Na mindegy türelem.
A síelésel kapcs. viszont megnyugtatott.
Ha haza jövünk, elmondjuk a jóhírt az ősöknek is. Már alíg várom. Kép
adi77
 
 


Ez azért tök jó. Már az, hogy érezte kézzel is, mert nekem nem... Kép Bár ha rajtad már látszik is, akkor szépen növögethet az a kis csöppség... Az uh-t sajnálom, tök rossz ilyen sokat várni. Lehet hogy én sem mehettem volna uh-ra ha érzi kézzel a gyerkőcöt. Én is kb február elején mehetek legközelebb. És én is gratulálok! Kép

Kép
Kép
banya1
 
 


Julcsi
Javítom a mailcímet:
www.wunschkinder.net

Kimaradt egy c betű,bocsika.

KépKép

KépKép
okr
 
 


Csajok!Lehet nem leszek ma,mert anyukámmal most beszéltem és lehet a kiscicám aki 15 éves már nem sokáig lesz még az élők sorában.Nagyon kikészültem.Sírok egyfolytában.Majd jövök.Nekem ő volt a legfontosabb a világon.Lehet hülyén hangzik de így van.

Kép
breni
 
 


Breni
Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?