Sziasztok!
Edina, a képek nagyon jók! Látom, Kincső már nagyon készül a kistesóra
(a lányom is szoptatta a majomkáját rendesen, most meg együtt masszírozzuk őket
Nagyon jó szülést kívánok!
Kriszti! Homeoval csatlakozom Judithoz, mentolosat nem lehet, vizet tisztán igen, kis mennyiségben. Ami fontos, hogy műag. pohárban és kanállal. Én sem vagok homeos szakertő, a szomszédom a dokinéni, ő szokott átjönni, mielőtt a gyerekorvost kihívom, ha kell. ha a homeot vki komolyan veszi, akkor egyébként kva hosszú a tiltott lista, pl nem lehet kávét, teát (zöldet sem, csak gyógy vagy gyümölcsöt), szésavas italokat, csokoládét enni, napi 3 liter vizet kell inni, szóval tényleg egy komoly életmódváltással is jár, de csak ekkor nincs, ami gátolja a hatásukat. (a párom kipróbálta 5 hónapig, és sokkal jobban lett, bár ő mindenben kételkedik és szte csupán a megnövekedett vízbevitel volt ilyen jótékony hatással. Nem volt beteg beteg, de vmi kis probléma itt is volt, ott is, amivel az általános orvosok nem kezdtek semmit, nem volt sztük értelme, ő meg csak panaszkodott, hogy dehát néha itt fáj, meg ott. Elmentünk a Voll-vizsgálatra (lehet, rosszul írom, és ők adtak neki kb két hónapnyi bogyót, ehhez kellett betartani a "szabályokat")-- na, ennyi volt az off.
Gyurma: A Play Dough sztünk is nagyon jó, de vigyazzatok, mert vannak koppintott változatai, most nem is ugrik be a neve, pl kid's dough, meg hasonlók. Azok morzsálódnak, meg ragadnak kicsit. Lehet még kapni méhviasz gyurmát (1-es villamos végállomása az EURO centernél, a Katica papírboltban), amitől szintén nem lesz bajuk a gyerkőcöknek, és azt sem nagyon szeretik kóstolni. Kicsit kemény, de ha a kezeddel femelegíted, akkor lehet jol formázni. Én kicsi golyókat csináltam beőle a lányomnak, amit aztán ő méhviasz gyertyára rányomkodott, és lett belőlük színes pöttyös gyertya. Ezt ajndékozta a családnak . meg virágokat ragasztott a gyertya oldalára, szintén a kis pöttyökből.
Aniko, remélem, hamar meggyógyultok! Mi is szedtük antibiot, egy kis köhögés, egy kis hapci, meg torokfájás néha, meg fel-felmenő láz nem nagyon akart odébbállni. Uaok voltak a tünetek az egész családnál, én csináltatatm vérvizsgálatot, tök rendben volt, illetve kis vírusfertőzés gyanú, de csak nem gyógyultam magamtól teljesen, csak mindig pár napra. Aztán az antibiotikum elso ket adagja után elmúlt a torokfájás, és azóta se jött vissza. Nektek is úgy tűnik, hogy sokkal tobb az atipusos betegség? Engem kicsit megrémiszt.
hallom, felébredt a lányom, kistappancsok rohangálnak az emeleten.
Én is megyek (ja, volt már vki közületek a Millenárisban szombatonként? mi tegnap voltunk először, naygon jó!!! a lányom gyertyát mártottt, meg textilt festett, de a kicsiknek is van játszószőnyeg)
Puszi Mindenkinek,
Iza