Sziasztok,
Annan: erről a vándorló méhlepényről eddig nem is hallottam, hát a Tied aztán mászkál ide-oda rendesen
Mézgombi: ezt a lány is tudta, hogy a szerződés nem lehet kedvezőtlenebb a munka törvénykönyvénél, így nyílván volt valami más is, ami miatt mégis a cégnek adott igazat a bíróság. Azt mondták neki, örüljön hogy egyáltalán 1 hónap végkielégítést kap. De nem bánta, talált egy sokkal jobb munkahelyet.
Nyanya67: nekem a fiamnál magas volt a cukrom, így már hetekkel ezelött beszüntettem a cukorevést. Nem csak emiatt, hanem tudom, hogy milyen nehéz megszabadulni a megmaradt 3-5 kilóktól. Szerintem is fontos, hogy ilyenkor az ember odafigyeljen arra, hogy mit eszik, szerencsére a baba hamar jelez, ha valami olyan csúszik le, ami nem tetszik neki.
Én is tornázok kazettára, az I-es nőin van egy gyógytornásznő, Õ adott ki egy kazettát, egész jó. De nagyon szívesen kipróbálnám a kismama jógát.
Betti73: sajnos igaz a mai világra, hogy ha a törvényekre hivatkozol, megmutatják hol az ajtó. Így csak a Te erőszakosságodon múlik, hogy mit tudnak még rádterhelni. Tényleg a legjobb megoldás, ha elmész pihenni, az otthoni nyugalmat is meg kell szokni a nyüzsi után.
Tegnap voltam dokinál, 10 hetes a baba. 25-én megyek UH-ra, nekem kicsit későinek tünik. Nekem is a Magne-B6-ot ajánlotta a doki a feszülésre, azt mondta ez természetes, ahogy nő a baba, úgy húzódnak az izmok.
Jót nevettem a neveken, tényleg milyen kis marhaságokra kell odafigyelni! Mennyivel könyebb volt, mikor mindeki Béluska meg Katalin volt
Viki30