Sziasztok!
Huha! mennyit irtatok.
Hulla faradt vagyok. Tegnap hajnali 1-ig rajzoltam.
A baba tobbszor is jelezte nekem, hogy nem jo igy es o mar aludni szeretne.
Verus: Koszonom az informaciot tyukanyo.
Azt hiszem te leszel a forum tyukanyoja tekintve, hogy lekorozol minket a gyerekeiddel.
Latszik, hogy nem eltem at ilyen fajasokat.
Es egyaltalan nem magyartalan. legalabbis semmi hibat nem lattam a szovegben.
En vagyok az aki nagyon magyartalanul tud irni.
Gyakran felreertenek is emiatt. Volt par kellemetlensegem is.
Exdeus: Bocs, hogy Noeminek irtam. Mikor elkuldtem az uznetet, akkor jottem ra a hibara.
Egyebkent vessetek meg, de az 5-ik UH kepen kifejezetten lanyos popo csucsul. Most mar tudtam ertelmezni ezt a kepet es jobb oldalt az egymassal parhuzamosan fekvo kisebb felhold alaku kirajzolodas a nagyajkak. Koztuk a melyedes, hmm, hat ami ott bent van.
Lilirol ugyanilyen kep keszult annak idejen.
Balra azt a sok foltot a magzatviz es a koldokzsinor okozza. Legalabbis szerintem, de majd a doki okosabb lesz.
Parod.
Nem lehet igy konnyu. Remelejuk ha megszuletik a kisbabatok valtozik a helyzet, mert szukseged lesz minden segitsegere.
Nagyon szep pocid!
Es egyaltalan nem latok rajta felesleget.
Kisvirag: udvozollek koztunk. Sajnalom, hogy pihenned kell vegig, de most a baba a fontosabb.
Majd mi szorakoztatunk.
A pocinoves es sulynoves meg odebb van. 12-ik heten meg lenyegtelen. Aggodalomra semmi ok, inkabb orulj, hogy nem hizol annyira.
Szilvi: Mi is reszben kolcsonbol epitettuk a hazunkat.
De legalabb van egy szep ket szintes hazunk nagy kertel.
Gyerekeknek a legidealisabb.
Gratulalok a lakashoz.
Nincs jobb annal, amikor a sajatode az ahol elsz es jol erzed magad.
Miert talalkozol keveset a paroddal? Sokat dolgozik?
Nem ertem. Miert vereztel volna? Elofordulhatott volna?
Anyos: en kiveteles eset vagyok.
Akar hiszitek, akar nem, egyik legjobb baratnom az anyosom. Nagyon jol kijovunk. Hetekre is ide szokott koltozni hozzank a vendegszobaba es nagyon jol elvagyunk. Dumalunk, fozocskezunk es Lilizonk. Mindig kerdezem a ferjemet, hogy mikor jon.
Aticica: hat, neked is jo tanulast. Ugy tunik nekunk gyerekeseknek mar csak az ejszaka marad erre.
Na megyek. Lassan lanyom is felkel, igy meg kihasznalom a kis idot.
Sziasztok Rita