Új privát üzeneted érkezett!

Tulajdonképpen a jógát tudnám rá. Én mióta jógáztam nem is éreztem fájdalmat. Pl gyertya, vagy terpeszülés és szép lassan előrehajolsz, úgy maradsz max 30 mp és ezt többször megismétled.

KépKép
ancsúr

Kedves Nikinozsó és Kedves Lányok!

Ezúton kívánok midenkinek nagyon boldog új évet és kívánom, hogy a 2006-os év minden állmototkat beteljesítse! Kép

Millió puszi,
Di_ti
di_ti

Mi is mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!
Boszi
Kép
szuperboszi

Kép

Kedves anyucik és leendő anyucik, na meg a nélkülözhetetlen apucik!

Mindenkinek kívánunk nagyon boldog 2006-os esztendőt és azt, hogy nagyon sok anyuka gondoskodjon picurkájáról örökbefogadás keretében.
A várakozáshoz és a gyermekek neveléséhez kívánunk kitartást, sok türelmet és rengeteg szeretetet.

Ne feledjétek, lassan mindenkinél eljön az idő, amikor vége az éjszakai alvásnak!Kép

Gergő, Gergőapuci és Gergőanyuci

KépKép
KépKép
kelimoni

Rayo!

Megboldogult nagyanyám mindig azt mondta:

Kislányom, ha rosszul vagy ( menstruálsz)és görcsölsz, igyál meg egy jó pohárka konyakot!Kép

Sejtelmem sincs, hogy a görcsöket oldja vagy csak elalszik tőle az ember.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni: A görcsöket oldja. Tényleg ezt el is felejtettem, még a Kaáliban szokták is javasolni, egy kis tömény vérbőséget okoz és görcsoldó.Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Tegnap írtam jó sokat és akkor egyszercsak kivágott a Babanet, elszállt az egész. Most nem kezdem el újra, majd jövőre ráveszem magam.. Kép

Marcikám alszik, igyexem kihasználni az időt, aztán nekiállok sütit sütni. Hármacskán bulizunk itthon, remélem, jövőre már 4ecskén leszünk! Kép

Nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok mindenkinek! Leginkább, hogy a Gólyahíres gyereknapon találkozzunk! Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Köszi lányok!
Akkor bevágok egy kupica "pájjinkát"! Erre a sok Meristinre jó lesz, talán repülni is fogok ma este! Puszi: Rayo
Kép

Kép
rayo

Kelimoni: oldja, saját tapasztalat. Kép Kép

Mindenkinek mindenféle jóban, de leginkább babaillatban, gyermekkacajban és örömteli pillanatokban bővelkedő, boldog új évet kívánunk!
rkata

Kedves BARÁTAIM!!!

Ezúton szeretnék mindenkinek szeretetben gazdag, békés, boldog, szerencsés, babaillatos új évet kívánni!

Szeretettel: Süni Renóca

Kép

Kép
JövőreKép én is írok ide a szülőanyával való kapcsolattartásról.

Mindenkinek szép, vidám ünneplést!

Sziasztok!
süni_renóca

Kép
mera

Draga Lanyok!

Babocas Uj Esztendot kivanunk Nektek!

Galuska, Peter, Afra es Orsi, a vizslalanyok
Kép

KépKép
galuska

Mi is boldog új évet kívánunk!!!!

Ildikó és a család Kép
ildi_ko

Mindenkinek nagyon boldog, gyerekzsivajos 2006-os évet kívánunk Kép

(Január 10 után jelentkezem, addig nem leszek netközelben - telelni megyünk Kép Kép Kép!!!)

A.
anyanyos

AMNERIS!!!Kép

Remélem most már lesz egy kis időd pihenni.
HIÁNYZOL, NAGYON!!!!
Leírnád mégegyszer, hogy hol lehet jegyet venni a koncertre.
Hétvégén is lehet? Nyitvatartást megtalálom a neten?
Mi helyben dolgozunk, így csak ezért mennék Pestre most hétvégén.
Bocsi, hogy rád zúdítottam kérdéseimet, de mindjárt itt van február és nekünk még nincs jegyünkKép. Ugye még kapunk? Válaszod előre is köszönöm.

Majd még jövök.
Sziasztok

Süni
Kép
süni_renóca

Sziasztok!

Sünike! Bocs, hogy én, de Amneris sem tudna többet mondani.
A jegyek nyomdában, ha minden igaz a héten készen lesznek. Bővebbet nem tudok, mert nem rajtam múlik, és a nyomda tele van most munkával, de hétvégére ígérték. Ne félj, kapsz jegyet. Kép
Vendég

Mindenkinek békés, boldog új esztendőt kívánok.
Kép

Kép
Kép
atan

Matiba

Köszönöm, hogy válaszoltál, megnyugodtam, hogy nem késtem elKép

Üdv SüniKép
süni_renóca

Sziasztok Lányok!

Szia Sünikém! Matiba válaszát tudnám csak ismételni... Kép
Ténylegesen így jövő héttől vásárolhattok jegyet a koncertre - mihelyst kezembe kapom őket, már viszem is az Opera jegypénztárába!!

Csak ezért felutazni - de drága vagy!! Kép De szerintem az is remek módja a vásárlásnak, hogy a Gólyahír bankszámlájára utaljátok az árát a megjegyzéssel, hogy "Koncertjegy - x db".
Akkor én magam fogom névre szóló borítékban eltenni a jegyeiteket, így biztosan lesz! Aznap este át lehet venni a helyszínen...
Ha mást is érdekel a koncert és szintén messziről jönne, szívből ajánlom ezt a módot!

Remélem, jó sok jegyet el tudunk adni, így ügyesen gyűlik majd a pénzecske Gabikáéknak! Kép Népszerűsítsétek a dolgot Ti is, rendben Lányok? Most már én is belendülök, hisz az aktív reklámnak épp most van itt az ideje!

Mindjárt meg is próbálom feltenni ide azt a Word formátumban íródott kis cikket, ami a népszerűsítés céljából született. Hátha a neten itt-ott közzé tehetitek Ti is...
Beszélek Apával is, mert Õ is segítségét adja ez ügyben a Babanet támogatását felajánlva! Kép

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Sziasztok!

Remélem, akkor most sikeresen fel tudom tölteni ide Nektek a cikket! (Egy word dokumentum forájában kellene ide kerülnie.)
Népszerűsítésre született - használjátok belátásotok szerint! Kép
A lényeg, hogy jó sok érdeklődőt toborozzunk a koncertnek!

<!--attachment: N_pszer_s_t_shez-325914.doc*mime_msword.gif*application/msword*37.8*cikk*N%e9pszer%fbs%edt%e9shez%2edoc --><center><pre>
Képcikk
Népszerűsítéshez.doc (37.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Amneris!

De jó, hogy itt vagyKép!
Köszönöm a válaszokat. Így teszek, átutalással veszek jegyet.

A szülőanya mail küldéséről:
Először biztos leizzadnék, de valószínű, hogy válaszolnék. Úgy gondolom, hogy erről azok tudnak csak hitelesen írni, akik átélték. Szerintem befolyásolhatja az ember reakcióját, hogy a babóca születésénél milyen benyomása volt az örökbefogadónak az életadóról, hogyan váltak el, mit mondtak egymásnak.
Azért vagyok benne biztos, hogy válaszolnék, mert csak így tudnám gyerkőcömet bátran elkísérni (ha akarja persze) felnőttkora küszöbén a találkozásra. Ha nem válaszolnék, biztos nem mondanám el a gyereknek és ez már szerintem hazugság. A kamaszkor (magamról is tudom) csuda kacifántos és ha én őszinteségre nevelem gyerkőcöm/ gyerkőceimet joggal várhatják el ugyanezt tőlem.
Viszont az is felmerült bennem, hogy az az életadó, aki időnként felbukkan, valóban úgy érzi, hogy jól döntött? Valóban le tudta zárni életének azon szakaszát?
Lehet, hogy megkérném a szervezetet, akik az örökbefogadást segítették, hogy beszélgessenek el vele, mert akárhogy is, de biztos felzaklatja a családot és ha nagyobb a gyerkőc őt is egy-egy ilyen felbukkanás.
Sokféle gondolatot és érzelemet váltott ki belőlem ez az egész.
Egyrészről a hála vezérelne, mivel az életetadónak köszönhetjük, hogy nekünk is megadatik a családdá válás.
Másrészt rögtön a törvény jutott eszembe, miszerint nincs joga az életet adónak kapcsolatot kezdeményezni a családdal (ha jól tudom).

?????????????????????????????????????????????????

NIKINOZSÓ kérhetnénk tőled is tanácsot, véleményt, tapasztalatot?????????

Üdv Renóca
Kép
süni_renóca

Kizsó és Ildikó!
Köszönöm az érdeklődést, a keresztfiam már sokkal jobban van. Hazahozhattuk Karácsony előtt, és a 2 ünnep között mi vigyáztunk rá és a kisöccsére. Még nem léphet a lábára, csak járókerettel járhat, egy lábon ugrálva, de nagyon ügyes. Már hajlik is a térde neki, először nagyon fájt neki,nem is tudott, csak teljesen egyenes lábbal lenni, de sokat javult. Fürdetni kellett, mint a picit, de nagyon élveztem az "anyaságot". Igaz fárasztó, de nagyon sok szeretetet kaptunk a két gyermektől, és esténként gyönyörködtünk bennük, ahogy alszanak.

Édesanyám is jobban van, letelt az injekciókúra, kicsit felerősítették őt.Reméljük az újévben nem lesz ennyiszer rosszul.

Rvan

Kép
rvan

Amneris!Én már továbbküldtem mindenkinek, akit érdekelhet a koncert! Mi attól függően jövünk, hogy szülők leszünk-e addigra!

Mindenkinek sok puszi,
Di_ti
di_ti

Amneris!

Mi is szeretnénk mindenképpen menni és a barátainkanak is továbbítottam a levelet. Már nagyon várjuk, hogy újra találkozhassunk veletek.

Idusa!
Várom a leveledKép

Diti!
Hogyan bírjátok a várakozást? Én attól tartok, hogy az utolsó napokat úgy érezzük majd, hogy csigalassúsággal telnek. Azért nagyon jó nektek, hogy már ilyen közel vagytok a babásodáshoz.

Képzeljétek, hogy most voltak az ünnepek alatt nálunk a második unokatestvéremék és ők is szeretnének egy kislányt örökbefogadni. Nekik van két nagyobb fiuk, és mindig szerettek volna egy kislányt is. Nem csecsemőt szeretnének, hanem nagyobb kislányt, így ők titkosan fognak örökbe fogadni.

Matiba!
Nagyon édesek a gyerekek az egyforma járgányokkal. Biztosan nagyon örültek neki.

Kép
rvan

Di_ti! Remélem nem jöttök! Kép

Renóca! Gondolkoztam, én mit tennék, ha jelentkezne az életet adó. Azt hiszem először frászt kapnék.. utána válaszolnék neki.
Egyszer már keresett Gabin keresztül, megkérdezte, hogy megkaphatja-e a telefonszámom, Gabi mondta neki, hogy nem, csak rajta keresztül érdeklődhet. Akkor gyorsan elmondtam, ami Marcival az együtt töltött 3 hét alatt történt, hogy ha jelentkezik újra, akkor Gabi tudjon mit mondani, de nem tette.

Engem megnyugtat, hogy Gabiék kézben tartják a dolgokat!
Azt gondolom, hogy nagyon megérteném, ha keresné Gabit és érdeklődne, Marcit is segíteni fogom, ha meg akarja keresni, de azt nem támogatom, hogy addig mi közvetlenül tartsuk a kapcsolatot. Szerencsére Õ is azt mondta, hogy tudja, ez összezavarná a gyereket, nem fog jelentkezni. Szerintem az Õ életét is összezavarná, ha lehet még jobban..

Rvan! Anyukádnak és a keresztfiadnak jobbulást kívánok!

Remélem, mi is tudunk menni a koncertre. Februárban vár rám egy műtét, de még nem tudom, pontosan mikor. Majd alkudozunk a doktorbácsival.. Kép

Sziasztok! Andi

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!!!!!

Puszi:

Vicki
vicki

Di-ti!

Én is azért imádkozom, hogy ti ne tudjatok jönniKép.

Matiba!
Majd 18 évesen is készíts róluk ilyen motoros fotótKép Nagyon szépek a fiúk!

Marci-anyu
Jó, hogy leírtad ami veletek történt. Köszönjük.

KelimoniKép

Vicki
Nektek is nagyon boldog, szerencsés új évet kívánunk!

Rvan
Jobbulást kívánok anyukádnak és a csemetének!

Jó éjt mindenkinek!
Süni
Kép
süni_renóca

DI_TI, inkább majd elmeséljük(?...hát elénekelni nehezen tudnánk...), mert neked halaszthatatlan dolgaid lesznek egy kis bögőmasinával!Kép

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Kedves várakozók!
Renóca kérésére átnéztem az eddigi 224 örökbeadást, hogy hány életetadó érdeklődött a gyereke után eddig. Az eredmény 29, főleg ez első hónapokban telefonálnak nekünk, illetve születésnap környékén. Most karácsonykor 6 telefon volt, beszámoltak életük alakulásáról, illetve megkérdezték mit tudok a kicsikről. Ilyenkor mindíg felhívom a családot, és a kapott információt megosztom az életetadóval.
Nagyon nehéz, amikor sírva kiván boldog karácsonyt a családnak az örökbeadó anya, természetesen csak rajtunk keresztül.
nikinozso

Sziasztok!
Bocsi, hogy ismeretlenul es hivatlanul bekukkantottam hozzatok, bar en magam nem tartozom az orokbefogadok koze.
Azert ragadtam meg megis a billentyuket, mert az osszel mikor a babank szuletett a sors ugy hozta, hogy egy munkatars csaladjaval toltottuk a szuletes elotti es utani elso napokat (menekultunk a hurrikan elol New Orleansbol). Ennek az amerikai hazasparnak van egy 4 eves orokbefogadott kisfia, azota (es persze a sajat kislanyom szuletese ota) foglalkoztat ez a tema is...
Szoval amiert irok, kapcsolattartas a biologiai szulovel: az anyuka meselte, hogy nyilt orokbefogadas volt, ott voltak a szulesnel is, o vagta el a koldokzsinort... A biologiai anya azota is tartja veluk a kapcsolatot, rendszeresen beszelnek telefonon, az orokbefogado mama fenykepeket kuld neki a kisfiurol, stb... Nem tudom mit szoltok ehhez, nagyon nehez lehet... Ugyanakkor hihetetlenul nehez lehetett a szuloanyanak lemondani a gyermekerol Kép Volt mar 2 kislanya (kul. apaktol), es a nehez anyagi korulmenyek miatt tette. Azota jobb allasa van, jobban el (?).
Nagyon becsullek Benneteket amiert igy kuzdotok a babakert, es nagyon sok sikert kivanok!

Poci
pocika

Drága Mamák, Apák, Kis- és Nagyobb Babák!

Kívánom mindenkinek, hogy beteljesüljenek az álmai... és az új esztendő elhozza azt, amit a legjobban vártok.

Szeretettel:
Indianyó

indianyo

Amneris!

Ez azt jelenti, hogy mostmár akár mikor megcsörrenhet a telefonom? Kép

kizsó

Könnyek...
- Mama miért sírsz? - kérdezi a kisfiú az édesanyját:
- Mert én nő vagyok - válaszolta az asszony.
- Ezt nem értem! - mondja a kisfiú
- És ezt soha nem is fogod megérteni ..... - válaszolta gyermekét
átölelve
az anya.

Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is.
- Papa, miért sír a mama látszólag minden ok nélkül?
- Minden nő ok nélkül sír. - Ez volt minden amit az apa válaszolt.

A fiúcska felnőtt, férfi lett, és még mindig kereste a választ, vajon miért
sírnak időközönként a nők.
Egyszer megkérdezte a Legfelsőbb Hatalmat.
- Mondd Atyám, miért sírnak a nők olyan könnyen?Az Atya
elgondolkozva
válaszolt:

Amikor a nőt teremtettem, valami különlegeset alkottam

[]
Oly erőssé tettem a vállát, hogy a világ terheit elbírja, mégis oly
gyengéddé, hogy vigasztalást is tudjon adni.
Oly belső erőt adtam neki, ami lehetővé teszi, hogy akkor is tovább
menjen,
amikor már mindenki más feladja,
hogy a betegségek és a bánat idején is ellássa családját panaszkodás
nélkül
Oly mély érzéseket adtam neki, amelyekkel gyermekeit mindig és
minden
körülmények között szereti, még akkor is,
hog a gyermek őt mélyen megbántotta.
Oly erőt adtam neki, mellyel a férjét minden hibájával együtt szereti és
elviseli, és azért alkottam a férfi
oldalbordájából, hogy vigyázzon férje szívére.
Oly bölcsességet adtam neki, hogy tudja egy jó férj soha nem sérti
meg a
feleségét, mégis néha próbára tesz a
nő érzéseit, határozottságát és kitartását, hogy szikla szilárdan férje
mellett áll-e?
És végezetül könnyeket is adtam neki, hogy sírhasson. A könnyek
kizárólag
csak az övéi, és annyit használ
belőlük, amennyire csak szüksége van.
Látod: Egy nő szépsége tehát nem a ruhájától függ amit éppen visel,
vagy az
alakjától amilyen az ő formássága,
de még nem is attól ahogyan a haját viseli.
Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja,
ahol a
szeretet lakozik.

Add tovább ezeket a goldolatokat minden nőnek, akit csak ismersz. Ha
ezt
megteszed, valami csodálatos dolog
fog történni. Segíted a nők önbecsülését!
HISZ MINDEN NÕ SZÉP AKI SZERET!

-------------------------------------------------

KépKép
KépKép
kelimoni

Bizony, Drága Kizsó!

Ez valami ilyesmit jelent... Kép Előre is köszi minden segítséget! Bár azt hiszem, a plakátok megjelenése (vagyis január 9.) után várható az érdeklődő telefonok zöme!
Minden esetre nem lehetetlen, hogy mostantól a koncertig ismeretlen számok is megcsörgethetik a mobilodat - de gondolom, ez a családotokban egyáltalán nem lesz olyan szokatlan történés...Kép

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Kedves Lányok!
Arik vagytok! Õszintén szólva mi is ebben reménykedünk Kép !

Rvan! A várakozás nem megy nehezen, mert a saját cégünkben nagyon sok a munka, és már most próbálom úgy szervezni és átadni a feladatokat, hogy legyen idő megszokniuk a többieknek, hogy én nem tudok majd dolgozni baba mellett, vagy csak minimális szervező/koordináló feladatokat fogok tudni ellátni!
És a lakás körül is van még mit csinálni, mivel minden sk készül. A férjem napok óta az új fűtésrendszer szerelésén dolgozik (szerencsére addig a régi gázkonvektorral megy a fűtés és villanybojlerrel a melegvíz, amíg az új rendszer el nem készül), a parkettások ma megint itt voltak kijavítani a még recsegősen maradt részeket, holnap veszünk padlószőnyeget a hálóba, lámpát a gyerekszobába, hétvégén meg a keresztlányomékat költöztetjük kertesházba. És amíg még szabadlábon leszek valahogy még el kell mennem fogorvoshoz egy tömésre, endokrinológushoz a pajzsmirigy auluműködésem miatt és az évenkénti anyajegyszűrésre is! És mire ezekkel végzek, lassan már megint hónap közepe/vége lesz, szóval nálunk mindíg zajlik az élet és ezért az idő is gyorsan szalad!

Mindenkinek sok puszi,
Di_ti
di_ti

Diti!

Hasonlóak a "szabadidős" programjaink.Kép Én is fogorvoshoz járok, már hónapok óta. Kiderült, hogy amit tavaly csináltattam töméseket, sajnos rosszul dolgozták alá, ezért most cserélik őket.

Az anyajegyeimmel sajnos nekem is volt probléma. Kb. 3 évvel ezelőtt kellett többet is leműteni, mert melanoma veszélye állt fenn. Szerencsére a szövettanok negatívak lettek, de nekem is kell fél évente ( tavasz-ősz) járni szűrésre, nehogy valami baj legyen, mert a legveszélyesebb kategóriába tartozom ( szőke haj, kék szem, világos bőr és eleve sok anyajegy).

De remélem hamarosan más programjaink lesznekKép

Rvan

Kép
rvan

Kedves várakozók!
Remélem nem gond, ha megosztom veletek aggódásomat.
Van egy kismamánk, aki januárra volt kiirva szülni, karácsony elötti napoktól segítjük. Görcsölgetett karácsony elött, így kórházba került (mentőt hívtam) de a kórház hazaküldte gennyes vizelettel, hogy nincs bent hely!!!
Nagyon vártam a hétfőt, hogy orvoshoz menjünk. A tanácsadáson (RR:160/100) magas vérnyomással, nagyon oedémás lábbal és ++++ gennyes vizelettel kórházba küldték, de nem azonnal, hanem másnap menjen be busszal!
Ma megszerveztük a bejutását a kh.-ba, reggel 09-15 óráig a folyosón ültették vizsgálatokra küldték vérnyomása még magasabb lett, enni nem kapott (szerencsére gondoskodtunk róla).
15 órakor HAZAKÜLDTÉK, hogy holnap menjen be megint, de ha FÁJNA A FEJE (agyvérzést kapna!!!) hívjon mentőt!!!(késői terhességi toxémiája van, amibe bele is halhat)
Természetesen azonnal megkerestem a "Gólyahíres" kórházunkat a főorvos azt mondta azonnal vigyük át, ami meg is történt már beindították a szülést DRUKKOLJATOK, hogy ne legyen semmi baja az anyának se és a születendő kislánynak se! Az örökbefogadó anyuka vele van!
nikinozso

Nikinozso!
Kép
Drukkolunk mindnégyükért! Életadó, kicsilány, anya, apa! Jó, hogy segített a "Gólyahíres kórház" főorvosa.
Vissza venném annak a doktoriját, aki kockára tesz két életet. Ha a saját lánya és unokája élete lenne a tét biztos rögtön a legprofibb kollegákat riasztaná. Bocsánat, de bosszantó, hogy így ki vannak, vagyunk szolgáltatva egy-két doki kényének-kedvének. Õk nem is orvosok az én szememben. A valódi segítő orvosoknak pedig ezúton is köszönet.

Kérdezhetek valamit?
Pár hónapja anyukát keresett egy édesanya két nagyobbacska fiának? Hogy van/nak? Sikerült megtalálni a megfelelő házaspárt?

Renóca
süni_renóca

Sehol senki?Kép
Megyek elmosogatok és irány az ágy, mert reggel 4:45-kor csörög a vekker.
Remélem minden rendben az életadóval és a kis családdal.

Jó éjt mindenkinek. Legyen szép napotok holnap!
Süni
Kép
süni_renóca

Helló Süni!
Én itt vagyok, csak hát lánykám nem akart elaludni! Nyűgösködik és a fogzás jeleit mutatja! Várom már a kis "gyöngyöket", biztosan cuki lesz fogakkal(is)!

Nikinozsó! Gondolok rátok! Remélem, minden rendben lesz! Sajna a mai orvostársadalom eléggé "felhígult", kevés a lelkiismeretes, jó orvos, sokan külföldről jönnek és magyarul is alig tudnak! Nincs velük bajom, de az állam kitaníttatja a szuper magyar orvosokat, akik aztán elmennek külföldre 5x annyiért! ez is érthető! Ebből a témából írtam szakdogát, ismerem a dörgést...

Diti!
Mit szedsz pajzsmirigyre? Sajna nekem is van vele bajom! De mióta megvan Mazsola(=Regi), jobbak a TSH eredményeim!

Puszi mindenkinek! Remélem, jól indult ez az év minden családnak!
Még csak annyit, hogy egy ismerősöm telefonált nemrég, hogy ők is jelentkeztek a Gólyahírhez, egy kislányt szeretnének! Ajánlottam nekik "magunkat", ha esetleg beszélgetni akarnak tapasztalt öf-kal! Puszi

Kép
rayo

Nikinozsó!

Drukkolok az anyáért, a babáért,hogy ne legyen semmi bajuk, és drukkolok az örökbefogadó párért is, hiszen nekik is ez még külön megpróbáltatás.
Csak csatlakozni tudok Renócához, nagyon szomorú, hogy ilyen ellátás előfordulhat a kórházakban, amikor életek foroghatnak kockánKép. Reméljük, hogy időben került jó kezekbe a kismama, és egy felelőtlen orvos nem tette tönkre az életét.
Imádkozunk értük.

Rvan

Kép
rvan

Van egy jó hírem!
Megszületett 22 óra után pár perccel az idei első babánk!
Az életetadó és a 3400 gr. 48 cm. kislány is jól van, csak nagyon kimerült.
Szerencsére időben kerültek jó kezekbe!
nikinozso

Sziasztok

Nikinozso

Mi is nagyon szurkolunk, hogy ne legyen semmi probléma. Reméljük, már minden rendben van.
Egyszerűen felháborító ez a bánásmód. Mint ha nem is néznék emberszámba, nem is értem ezeket az orvosokat, tudtommal letették az esküt, és mintha elfelejtették volna.

Próbáltam képeket feltenni, de ma úgy látszik nem sikerül, mert nem enged feltölteni semmit.
Majd holnap megpróbálom.

Kép
Kép
atan

Nikonozso, úgy látszik egyszerre írtunk.Kép
Nagyon örülünk, hogy minden rendben van, nem is tudom mi lenne, ha ti nem lennétek. Az új évben is nagyon sok kitartást és sok sikert kívánok ennek a fantasztikus csapatnak.Kép

Kép
Kép
atan

Ilyen jó hírre érdemes ilyen korán felkelniKép
Jó egészséget a nagykislánynak és az életadónak. A szülőknek sok boldogságot! GRATULÁLUNK!

Kép

Süni
süni_renóca

Nikinozsó!

Ez nagyon jó hír, örülünk, hogy minden rendben van. Még szerencse, hogy nálatok jelentkezett ez a kismama, így legalább jó kezekbe kerülhetett.
Mi is sok erőt és nagyon sok szerető családba kerülő babát kívánunk!Kép

Szép napot mindenkinek!

Rvan

Kép
rvan

Isten éltesse az idei első gólyahíres babát! KépKép

Kedves Nikinozso! Megható és csodálatra méltó az a gondoskodás, ahogy az életetadó anyákkal foglalkoztok, és felkaroljátok azokat, akik anyagi és más források hiányában nem tudják igénybe venni a magasabb szintű orvosi szolgáltatást!!
Másrészt FELHÁBORÍTÓ és mélységesen elszomorít, hogy ez nem teljesen egyszerű természetességgel jár mindenkinek egyformán!!

Nagyon remélem, hogy az életetadó anya és a baba is jól van ezután a (nyugtass meg, Nikinozso) nem mindennapi "kaland" után!

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok

Most ismét megpróbálom feltölteni a képeket, nem igazán jó minőségű, mivel videóról csináltam, de azért remélem tűrhető lesz.

karácsony:Kép

szülinap:Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
atan

Már reggeli a hír, mindketten jól vannak.
nikinozso

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?