Sziasztok
Látom kezdünk felébredni igy a sok buli után
Sara
Mint aktiv fius anyuka: nekem a dokinénim azt mondta nem kell piszkálni, főleg nem huzogatni. Nálunk egészséges rendelésen szokta néha néha megnézni és az bőven elég volt neki. A legújabb állaspont szerint nem szabad 3 éves korig piszkálni.
Amikor Dani ugy másfél éves volt, akkor egyszer jól rámijesztett a drága mert valami sárgás vacak volt körbe a fitymájánál, de mint kiderült ez egy tök természetes folyamat náluk. Egy idő után beindul nekik egy mirigy termelés, ami ha szépen el kezd elválni a fityma a makktól akkor szabadra kerül és kiürül, és ez a fontos hogy kiürüljön, de nekünk nem kell piszkálni, megy az magától is
Ami még fontos hogy kaki után a lehető leggyorsabban tegyük tisztába őkelmét, mert sajnos náluk hamarabb begyulladhat a fütyi. MEgfázáskor is azt kell nézni, hogy nem tul piros e a fityma vége és nem fáj e a babónak ha hozzáérsz, ha semmi baj nincs az jó, mert akkor nem fertőzödött fel a vese felé.
K-Gabi
Jajj de jó hogy irtál te is
kis hamis, olvasunk olvasunk irni meg nuku
(bagoly mondja verébnek, én is vagyok igy vele)
Ez tök izgi, drukkolol hogy gólya néni rendesen rakjon ám fészket nálatok is, kell a tesó a gézenguzoknak. Az utcsó menzesz számit a dokinak, abból számolja a szülés várható időpontját: a dátumhoz hozzá ad egy hetet, elvesz belőle három hónapot és megdobja egy évvel
Viszont ha tul nagyok a menzeszek közötti eltelő napok (nekem spec 50 volt kettő között) akkor van hogy az uhá alapján korrigálhatja az időpontot
Rita
Ez a betapintásos dolog, ha emlékeim nem csalnak a császáros mamiknál fordul elő legtöbbször, akik másodjára simán szülnek esetleg, ezzel ellenőrzik a varrat állapotát. Esetlegesen a természetes uton szülőknél ha nem akar távozni a placenta akkor van hogy csinálnak egy egészségügyit, de ez hála elég ritka...
Lilló, Gabek, Rita akkor ha minden simán megy nálam kedden talizhatunk, engem nem lesz nehéz eltéveszteni, betolat egy elefántbébi, szőke hosszú hajjal, akiből elsőre inkább azt nézik ki hogy dagi, mint sem hogy terhes
Pirus
Mennek a drukkok ezerrel, várjuk majd a jó hirt is ám ugyanigy
Tényleg Shine nagyon nagyn eltüntél, mi van veletek, ugye minden rendben van nálatok is?
puszi
Ági
30+4