Sziasztok,
Hát visszatért minden a normális kerékvágásba; gyerekek suliban, apa a dolgozóban, a picik sziesztáznak és én egy kicsit a gép előtt
Ti nagyon ügyesek vagytok! Hogy tudtok a gyerek mellett írogatni? Ahogy leülök, Pupi azonnal fel akar jönni az ölembe képeket nézni, de akkor közben nem tudok írn
valami megoldást kell találnom, mert ahogy elnézem így mindig le leszek maradva
HURRÁ, hogy mindenki jobban van
Motiot, remélem Te meg csak valami hideget ittál
Fogyi: gondolatban Veled leszek:o, én jan.12 után kezdem, mert a síelést nem akarom elrontani az önsanyargatással
Nade akkor csatlakozom ezerrel!
Neked addig is nagy kitarást! igaz, nem tudom miket és mennyit tartalékolsz a hűtődben... lehet, hogy jan.12.-ig eszegeted..
Szirom,
én is úgy szeretnék már egy jót italozni
itt iszogatták a jó kis grappát, én meg a szopiteát
Már több mint két éve nem ihattam egy jót, hol terhes vagyok, hol szoptatok
+3 kg
Ez egy disznóság! Ahhoz, hogy lemenjen több mint egy hét kell, de az ember akár 2 nap alatt visszaszedi. Le van sz*rva, ne törődj vele, majd lemegy! Finomat ettél, ittál, jót buliztál! Egyszer élünk, nem?
Ildi,
Mindjárt 4D!!!! Nagyon izgi
Pocifotó nagyon aktuális lenne már
NASZÓVAL A 2DURVA NAPOM:
Dec.30. du. 2-re hívtuk meg az egyik baráti házaspárt ebédre. Aznap szakadt ugye reggeltől a hó. Gondoltam le is fogják mondani, amit (egymást között szólva;) nem is bántam volna, mert szinte minden nap volt nálunk vendégeskedés. DE NEM tették, három után ide is értek
Gondolhatjátok, hogy örültem a kaját végig melegen tartani... (ezt nem lehetett volna mikrózni) Na, mindegy. Megjöttek. Nem ismertem eddig őket, a pasi, Árpi(párom) régi kollegája, laza barátságnak nevezném az övékét, évente 1-2 alk. taliztak. Meg kellett hívni, mert még nem látta a piciket. A csajt egyikünk sem ismerte, új szerzemény
A srác mondta, hogy egy kicsit "délies" a lány, ugye nem baj??? Megnyugtattuk, hogy egyikünknek sincsen baja a kisebbséggel, az emberi belső értékek a fontosak nem a származás
Szóval, amikor a lány kiszállt a kocsiból láttam, hogy az Árpi szinte elsápad... Pontosan ilyen lányok flangáltak anno a Rákóczi téren!
Csendben odasúgta nekem az Árpi, hogy; mindig is deréktól lefelé tudott csk gondolkozni ez a srác, de, most TUTIRA elment az esze.
A lány csinos volt és PONT!!! De bájosnak nem nevezném
Na és a beszélgetés a kaja alatt..... inkább nem ecsetelném. 7 órakor elindultam a gyerekekkel fürdeni, hátha elmennek. El is indultak, kezdtem örülni, már szinte jókedvűen búcsúztam
Megfürdettem a gyerekeket 20 perc, amikor is újra megjelentek. ????? Egy utcával odébb felborultak a kocsival, szó szerint fejre állt az auto... Egy emelkedőnek nekiindúltak, visszacsúsztak, megdobta őket egy nagy kő, amit a hótól nem lehetett látni és egy kerítésen landoltak fejjel lefelé
Szerencsére semmi bajuk nem esett, mert nem mentek gyorsan, lassan borúlt fel az auto és meg tudtak kapaszkodni, csak elég nehéz volt kiszállniuk
A kocsi szerencsére céges, semmi kár nem éri a srácot. Árpi szaladt segíteni kipakolni a kocsit, lefotózták az utat az autot, mert csak másnapra ígérték az elszállítást... És itt jött az én következő csapásom, a srác megkérdeztey; Ugye nem zavarunk ha itt alszunk?
Gondoltam, inkább ha kell a hátamon is hazavinném őket, csak ne kelljen még regge is velük találkoznom... DE Ezt ugye nem mondhattam, így itt aludtak.
Reggel 8-kor jöttem fel a nappaliba (a háló lent van), a lépcsőn jövet, olyan furcsa szagot éreztem, mondom a francnak kellett ezeknek ennyit bagózni az életbe nem fogom kiszellőztetni
mire Árpi felmutat a plafonra, akkor látom, hogy csupa-csupa korom...Lenézek és látom az elszenesedett adventi koszorút
Éjjel kettőkor, amikor végre
elmentünk lefeküdni, még Árpival el is fújtuk a két gyertyát, ami égett... Nem értem, hogy mi történhetett. Képzeljétek, a távirányítók olyan 15 cm-re voltak, megolvadtak, a laminát, amin volt az is elszenesedett, viszont a konyharuha, ami közelebb volt és egy poliészter takaró szerencsére nem gyulladt meg. Biztos, hogy őrangyal vigyázott ránk
Majd teszek fel képet, döbbenetes. A vendégeink meg a tetőtérben aludtak... azt mondták, hogy éreztek valami büdöset de azt hitték a szomszédok közül valaki tüzel
dec. 31. hajnalban??? No comment.
És akkor még a hab a tortán, hogy drága vendégeink dec.31.-én du. 4:30-kor mentek el, úgy hogy az árpi vitte haza őket. Azt hittem a végén még a Szilvesztert is velük kell töltenem
Maga a Szilveszter csendes örömmel telt, egyrészről, hogy megúsztuk, másrészről, hogy végre nyugi van
Ja, és még be is áztunk! De ez már bagatell
Na, ennyi!!!
puszi, Nektek