Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Motiot! Nekem is van még egy kis sütimKépKép
Még nem tudom pontosan, mit csinálok majd, de így nem maradhatok. Vissza is tágult a gyomrom szerintem, mert állandóan éhes vagyokKép Először is visszaveszek a kajából, az tuti. Ma még csak egy kávét ittam édesítővel, úgyhogy jó úton vagyokKép Van itthon kefír néhány dobozkával, meg alőkapom az instant levest is. Még nem látom a mai napunkat előre, lehet, hogy mennünk is kell valahová, akkor egyszerűbb a helyzet.

Ildi! Vártam én elég sokatKép

És mit szóltok a mókusunkhoz? Õ is felkapott néhány dekátKép
Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Aranyos a mokus!
Nekem is van meg itthon süti, szerintem azt kidobom, mar nem sok, en nem akarom megenni, apa pedig nem fogja megenni. Marad a kuka.

En is valami ilyesmire gondoltam, kis kefir, esetleg tojas, sok salata, meg gyümi. Aztan majd meglatjuk.

Többiek hol vagytok? Hahooooo!!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Mi most ettünk meg egy zacskó szilveszteri maradék chipset OlivérrelKépKépKépKép
Kép

(chio chips lightKép , 336kcal/zacsiKép
tök vicc, nem?)
vas

Motiot, az tök jó, hogy jobban van Ábel.Olivér sem evett jóformán napokig, de tegnap már ő is bepótolta.Kép

Szirom, mit kapott a mókus, hogy ilyen jó húsban van?
Õ is malacsültet evett??KépKép
vas

Vagy kacsát??????KépKépKép
vas

Na mi leptünk aludni, Abel mar nem bir magaval, le kell tennem. Most evett, nem volt neki eleg a normal adag, rabombazott meg egy jo adag gyümit is.

Felhivtam egy volt kolleganömet, vele joban vagyunk privat is, es hat hogy is mondjam, egy kicsit tulsulyos. Itt most nem 10 kilora gondolok, neki kb 40-et kene ledobnia. Szoval ma kezdünk, eljön ö is velem a ww-hez, együtt biztosan könnyebb lesz.

Na mentem
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Ildi! Dió, mogyoró, mandula, napraforgóKép

Motiot! Innen szép a győzelemKép 40 kg-tól meg is bolondulnék, szegény...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

Hát visszatért minden a normális kerékvágásba; gyerekek suliban, apa a dolgozóban, a picik sziesztáznak és én egy kicsit a gép előttKép
Ti nagyon ügyesek vagytok! Hogy tudtok a gyerek mellett írogatni? Ahogy leülök, Pupi azonnal fel akar jönni az ölembe képeket nézni, de akkor közben nem tudok írn Kép valami megoldást kell találnom, mert ahogy elnézem így mindig le leszek maradvaKép

HURRÁ, hogy mindenki jobban vanKépMotiot, remélem Te meg csak valami hideget ittálKép
Fogyi: gondolatban Veled leszek:o, én jan.12 után kezdem, mert a síelést nem akarom elrontani az önsanyargatássalKépNade akkor csatlakozom ezerrel!
Neked addig is nagy kitarást! igaz, nem tudom miket és mennyit tartalékolsz a hűtődben... lehet, hogy jan.12.-ig eszegeted..

Szirom,
én is úgy szeretnék már egy jót italozniKép
itt iszogatták a jó kis grappát, én meg a szopiteátKép Már több mint két éve nem ihattam egy jót, hol terhes vagyok, hol szoptatokKép
+3 kgKépEz egy disznóság! Ahhoz, hogy lemenjen több mint egy hét kell, de az ember akár 2 nap alatt visszaszedi. Le van sz*rva, ne törődj vele, majd lemegy! Finomat ettél, ittál, jót buliztál! Egyszer élünk, nem?

Ildi,
Mindjárt 4D!!!! Nagyon izgiKép Pocifotó nagyon aktuális lenne márKép

NASZÓVAL A 2DURVA NAPOM:
Dec.30. du. 2-re hívtuk meg az egyik baráti házaspárt ebédre. Aznap szakadt ugye reggeltől a hó. Gondoltam le is fogják mondani, amit (egymást között szólva;) nem is bántam volna, mert szinte minden nap volt nálunk vendégeskedés. DE NEM tették, három után ide is értekKép
Gondolhatjátok, hogy örültem a kaját végig melegen tartani... (ezt nem lehetett volna mikrózni) Na, mindegy. Megjöttek. Nem ismertem eddig őket, a pasi, Árpi(párom) régi kollegája, laza barátságnak nevezném az övékét, évente 1-2 alk. taliztak. Meg kellett hívni, mert még nem látta a piciket. A csajt egyikünk sem ismerte, új szerzeményKép A srác mondta, hogy egy kicsit "délies" a lány, ugye nem baj??? Megnyugtattuk, hogy egyikünknek sincsen baja a kisebbséggel, az emberi belső értékek a fontosak nem a származásKép
Szóval, amikor a lány kiszállt a kocsiból láttam, hogy az Árpi szinte elsápad... Pontosan ilyen lányok flangáltak anno a Rákóczi téren!
Csendben odasúgta nekem az Árpi, hogy; mindig is deréktól lefelé tudott csk gondolkozni ez a srác, de, most TUTIRA elment az esze.
A lány csinos volt és PONT!!! De bájosnak nem neveznémKép Na és a beszélgetés a kaja alatt..... inkább nem ecsetelném. 7 órakor elindultam a gyerekekkel fürdeni, hátha elmennek. El is indultak, kezdtem örülni, már szinte jókedvűen búcsúztamKép
Megfürdettem a gyerekeket 20 perc, amikor is újra megjelentek. ????? Egy utcával odébb felborultak a kocsival, szó szerint fejre állt az auto... Egy emelkedőnek nekiindúltak, visszacsúsztak, megdobta őket egy nagy kő, amit a hótól nem lehetett látni és egy kerítésen landoltak fejjel lefeléKép Szerencsére semmi bajuk nem esett, mert nem mentek gyorsan, lassan borúlt fel az auto és meg tudtak kapaszkodni, csak elég nehéz volt kiszállniukKép A kocsi szerencsére céges, semmi kár nem éri a srácot. Árpi szaladt segíteni kipakolni a kocsit, lefotózták az utat az autot, mert csak másnapra ígérték az elszállítást... És itt jött az én következő csapásom, a srác megkérdeztey; Ugye nem zavarunk ha itt alszunk?
Gondoltam, inkább ha kell a hátamon is hazavinném őket, csak ne kelljen még regge is velük találkoznom... DE Ezt ugye nem mondhattam, így itt aludtak.
Reggel 8-kor jöttem fel a nappaliba (a háló lent van), a lépcsőn jövet, olyan furcsa szagot éreztem, mondom a francnak kellett ezeknek ennyit bagózni az életbe nem fogom kiszellőztetniKép mire Árpi felmutat a plafonra, akkor látom, hogy csupa-csupa korom...Lenézek és látom az elszenesedett adventi koszorútKép Éjjel kettőkor, amikor végreKép elmentünk lefeküdni, még Árpival el is fújtuk a két gyertyát, ami égett... Nem értem, hogy mi történhetett. Képzeljétek, a távirányítók olyan 15 cm-re voltak, megolvadtak, a laminát, amin volt az is elszenesedett, viszont a konyharuha, ami közelebb volt és egy poliészter takaró szerencsére nem gyulladt meg. Biztos, hogy őrangyal vigyázott ránkKépMajd teszek fel képet, döbbenetes. A vendégeink meg a tetőtérben aludtak... azt mondták, hogy éreztek valami büdöset de azt hitték a szomszédok közül valaki tüzelKép dec. 31. hajnalban??? No comment.
És akkor még a hab a tortán, hogy drága vendégeink dec.31.-én du. 4:30-kor mentek el, úgy hogy az árpi vitte haza őket. Azt hittem a végén még a Szilvesztert is velük kell töltenemKép

Maga a Szilveszter csendes örömmel telt, egyrészről, hogy megúsztuk, másrészről, hogy végre nyugi vanKép
Ja, és még be is áztunk! De ez már bagatellKép

Na, ennyi!!!

puszi, Nektek

Anikó
pupi5

most látom, hogy sok a hiba, bocsi érte! Pupi felébredt és jobbnalk láttam, gyorsan elküldeniKép

Anikó
pupi5

KépKép
KépKép

na, itt vannak a képek.
3 hetes periódusokban.
A felkarom is jól megnőttKépKépKép
(meg a hátsóm is, de az nem látszik)-nem véletlenülKép

Anikó, nem semmi ami veletek történt.
De legalább a tűzesetből nem lett semmi komoly.
Nekem fóbiám a tűz, fosok is tőle rendesen.

És hova kellett hazavinni a havert meg a nőcikét?
Remélem nem messzeKép
Szép lehetett, én sem csípném az ilyen látogatásokatKép

na, pusz
vas

Motiot, kitartás a ww-hez!!!!!
Sok sikert!!!!!!KépKép
40 kiló tényleg nem semmi!
Nekem a 25 is rémálom volt, ezért is nem akarok most úgy meghízni, nem tudnám még egyszer végigcsinálniKép

Anikó, már alig várom a szombatotKép
vas

Jó reggelt!

Ildi,
már nem mondhatod, hogy nem nagy a pocidKépKép szépen megnőtt! A felkarod meg nem is látszik a képen, de azt látom, hogy a melltartóidat vlszínűleg le kellett cserélnedKép
Nagyon csini vagyKép Kiváncsi vagyok a pocaklakó méreteireKép
Tényleg, a talival mi lesz? Olvastad, hogy Motiot csak februárban jön?

Szirom,
nagyon jó a kép RólatokKépEz a kutyus a vendéglátóké? Miksa elég óvatosKép
Neked vezényszóra ugrik a Mókus?KépKép vagy csak mindig kéznél van a gép? ÁllatiKép jó ez a kép!
Köszi a tippet a mézessel kapcs., tényleg a cukor lehett kevés.

anikó

Anikó
pupi5

Ja, Ildi,

a "kedves" vendégek a világ másik végén laknak természetesen, Árpi másfél óra alatt járta meg.Kép

Anikó
pupi5

Halihó!!!!

Anikó, de korai vagy ma.Kép
Olivér is felébredt,a mikor a fiúk keltek, így már mi is fennt vagyunk.
Ja,a hasam nőtt, de sajnos vele együtt más is.Lemértem a centiket is, és az utólsó tavalyi (áprilisi adatokkal)összehasonlítottam, hát nőttem mindenhol, comb, térd,- a has, csípő meg természetesKép

Olvastam, hogy mOtiot csak febr.-ban jön, de akkor majd ahogy Szirom is írta, tartunk egy újatKép
Januárban is, febr.-ban isKép
Szóval januárban melyik nap lenne jó nektek?
Nekem egyedül a 24.-e nem jó.
De jövő hét is akár bármelyik napKép
Melltartó tényleg egy számmal nagyobb volt rajtam tegnap, azért még beleférek a régiekbe(80b), de tegnap csak ezt találtam(tán 85b-s).
Bár ez meg még jó nagy.Itthon nem is nagyon hordok, csak a fotó kedvéért vettem fel, nem lett volna túl szép látvány anélkülKép

Olivér itt ül mellettem, és autókat akar nézegetni.Csináltunk neki autós képekből egy mappát,és az a mániája.
Azt dumálja, hogy "au be, be, be".
És itt ül, nyomkodja a nyilakat, váltogatja a képeketKép, beszarás, milyen autómániákusKép

Ildi
vas

Hú, még valami!!!

Motiot, nem tudom Németországban vannak-e névnapok, de tegnap itthon Ábel volt, és nagyon boldog névnapot kívánunk neki így is, kicsit megkésve.
Tegnap is annyira meg akartam írni, de rövid az agyamKép
Kép
vas

Majd jövök mingyár, csak kivasalom az ember nadrágját.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Motiot! Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk Ábelnek!

Ildi! Szép a pocidKép Én is akarokKép A melled miatt ne aggódj, egy darabig most már nem lesz kisebb, de ez nem is bajKép Nekem 80/A-stól a 85/D-ig van itthon melltartóm, igaz, a nagyobbakból kevés, mert nem hittem, hogy ekkora maradokKép Háát, 80/C...

Anikó! Miksa se nagyon hagy, de mindig kitalálok neki valamit. Reggel akkor szoktam írni, amikor a tápiját kapja, meg hát eddig ugye a Kikán mentek 9-től a tápipik. Aztán később ha látom, hogy épp elfoglalja magát valamivel, akkor kihasználom az alkalmat, és gyorsan benézek. Gép nálunk állandóan bekapcs. Régebben ment az osztott képernyő is, fele mondjuk www.egyszervolt.hu , a másik fele meg az enyémKép Mondjuk nálunk ősztől itthon volt az apja is, egy kicsit ő is lefoglalta. Bár ha kitalálja, hogy én kellek neki, akkor a jóisten se ment meg tőle. "Kiszáll, kiszáll" ordítozik, és két kézzel tol le a székrőlKép

Vendégek elég cikik, nem kívánom magamnak az ilyesmit. Pont ilyen nem volt még, de kellemetlen helyzet fordult már elő persze nálunk is. A tűztől én is baromira félek, szerencsétek, hogy nem lett nagyobb baj. Meg végülis nekik is, hogy a balesetet ilyen jól megúszták.

Mókus: minden reggel jön enni, meg sokszor kora délután is. És a gép tényleg eléggé kéznél van. Vendéglátókutya: háát, lehet is óvatos Miksa, mert nem egy gyurmázós kutya, legalábbis a nem gazdiknak nem az, és akkor még épp parázott a petárdáktól is. Szóval csak felügyelet alatt simogathatja, akkor is csak az eb elejétKép

Gabi! Ti mikor jöttök már haza?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi! Tegnap bekeveredtem a tavaszi topikotokba, és nem értem ez a babavizes problémátKép Én szénsavmentes Szentkirályizt iszom, azt is ajánlják babavíznek, még babakép is van rajta. Ugyanannyi cucc van benne, mint az Óbudaiban. Ha ez valakinek segítKép Nálunk sincs különben vezetékes víz, csak szivattyú, és bár Bp. vízbázisa van a fenekünk alatt, azért a gyereknek csak palackosat adok, és általában mi is azt iszunk. Ha nem sörtKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem jön senki?Kép Pedig lassan mennem kell készülni, mert ma zenebölcsi. Kicsit parázok attól, hogy megyek ki a betonútig, ami most nagyjából úgy néz ki, hogy 5 centi sima üvegre letaposott jeges hó, rajta 5 centi víz..., és ez itt-ott sárral van megspékelve... Az ember szerint is csúszik.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Itt vagyok, csak teletubbies dvd ügyben emilezgetekKép
Lehet, meglesz 4 lemez.
Amit elhoztam kazit, azt meg majd odadadom, tényleg nem tudjuk hasznát venni.

Hú, én ilyen időben nemhogy kocsiba nem ülök, de még az orrom is csak a postaládáig, meg a kukáig tolom kiKép

Kimaradtam tegnap a vizes témából, mi is egyébként szentkirályit iszunk, Olivérnek is abból csinálom a tápit is.
Vagy néha óbudai bébivizet, ha nincs szt.királyi.De ez a legjobbKép

Rajta-rajta, ha pocakot akarszKép
Nincs semmi bajom a cickókkal, örülök, hogy nőnek, de majd tök löttyös lesz jövőre, sajnosKép
Olivér ilyenkor(amikor gépezek) mostanában itt ül mellettem, vagy nyikog, vagy elfoglalja magát.Most éppen pirítóst töm magába, meg csomagolja be a egy zsepibeKép
És félpercenkét azt mondja, hogy :anya.
Na, meg is ette.
vas

Sziasztok,
megjöttem en is! Köszönjük a nevnapi jokivansagokat, bar itt nincs ilyen, hogy nevnap, de mi azert "megünnepeltük" es a nagyszülök is felhivtak.

Na megvolt tegnap az elsö ww-s ora, eleg lagymatag volt, nem akart senki se megszolalni. Neha eleg kinos volt, de a nöci kedves nagyon. Szoval matol szorgalmasan irogatom a kajakat, hogy mit ettem. Jövö heten nem szeretnek beegni, hogy hiztam.

Aniko, hat nem semmi, ami veletek törtent, de tenyleg szerencse, hogy megusztatok a dolgot minden baj nelkül.
Jan. 12-en aztan tenyleg csatlakozni am hozzam! Remelem addigra egy par dekaval kevesebb leszek, de szerintem nem sokkal.

Ildi, csini a pocid, tenyleg nött sokat. Cickok miatt pedig gondolom apa sem izgatja magat, hogy egyre nönek...

Na mennem kell, mert Abel epp itt nyomta a kaksit a hatam mögött, ki kell cserelnem a pelust. Olyan edi, ahogy megall es erölködik, aztan ha kesz van, tovabb jatszik, mint ha mi sem törtent volna, de azert elmodja többször is, hogy: kaka, kaka.

Na majd benezek meg!
puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Hahó!

Megjöttünk ám épségbenKép A betonúton már nem gáz, bár ritka ronda idő van, rossz nézni. Még köd is volt a Duna közelében a gáton.

BűnöztemKép Rántott gomba, igaz, csak paradicsommal.

Ildi! DVDKép De szép is lenneKép Bár most tegnap az ember megtalálta neki a tápipi.comot, hát ne tudjátok meg, hogy ráizgult a porszívós játékra. Alig bírtam elvinni a zenebölcsibeKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, örölök, hogy épségben megjöttetekKép
A rántott gomba finiKép
Mi rakott krumplit ettünk, meg ezt:
Kép

Szombaton valószínű meglesz 4 tubbies dvd, igaz, 1300 pénzt fizetek darabjáért(még úgyisvan Oli karácsonyi lóvéjából, arra megkapja utólagKép )
De így legalább nyugi lesz.Mi is épp az előbb néztük a bbc.co.uk-n a tubbikat, már megőrültem tőlük.
Állítólag holnap kezdődik újból reggel a bbc prime-n.

Motiot, akkor nagyon sok sikert az újabb kúráhozKép
Tök jó, hogy megint elkezdedKép
És legalább motiválnak a többiekKép
Ildi
vas

Ez csoki-vanília diétás fagyika akart lenni fagyasztott eperrel(nyami-nyami)KépKép

Gabi, mikor jöttök haza??????
vas

Ez övön aluli ütés voltKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ugye??????

KépKépKép
vas

SziasztokKép
Volt a biztosítós muki a leégett koszorú miatt és ő is azt mondta, hogy oltári mázlink voltKép Felvette a jegyzőkönyvet, a plafont lefotózta a többi képet meg majd én elküldöm neki mailben, mert a romokat már eltakarítottukKép
Én úgy alapállásból nem csípem a biztosítókat,mert még nem nagyon hallottam olyat, hogy az ügyfél járt volna jól egy káreset után, de ezek most nagyon korrektek voltak. Jött, körülnézett, azt mondta a plafont kell festeni, átutalnak hatvanezret a számlánkraKép és ennyi.
(ennyiből szerintem egy kisebb lakást is ki lehet festetniKép
Tényleg, Ildi Ti hol tartotok a pereskedésben?
A tali nekem jan.12 után bármikor jó. Síelni megyünkKép igaz kétlem, hogy én feljutok a pályára a két kicsi mellett.
A Dorina meg Olivér között csak 1 hónap korkülönbség vanKép és látom neki is ott a cumi a szájában... Te is csak éjszakára adod neki?
Nekem a másik kettő egyáltalán nem cumis, Pupi meg este mindig keresi... Nem igazán örülök neki. Még nem volt merszem kipróbálni, hogy mi van akkor ha egyszer azt mondom, nincs... Lehet, hogy nem is keresnéKép

Motiot,
Nagyon boldog névnapot ÁbelnekKép
Ww: akkor sajnos nem lehet valami jó a tásaságKép és olyan jó nagydarab Ursulák vannak?
És attól,hogy írogatni kell Te jobban meg tudod állni, hogy nem eszelKép?
Azt is megadják, hogy mit egyél vagy csak minden héten van egy össznépi kontroll, de mindenki egyénileg fogyózik?
HAJRÁ MA IS!!!

Szirom,
Köszi a tippeket, az osztott képernyős szerintem nyerő leszKép Este apát megkérdezem, hogyan kell csinálni.
olyan jó lehet ez a zenebölcsi dolog, én még csak hallomásból ismerem. Hány éves kortól ajánlott?

anikó

Anikó
pupi5

De nyugi, diétás, 10 deka fagyi kb.180kcal, pár szem eper sem lehet túl sok.
És nincs is lelkiismeret furdimKép
vas

Anikó, sajnos Olivér is nagy cumis.De ha megtalálja neki nem csak éjjel kell.Ennek mindig ott lógna a szájábaKép
Tegnap a délutáni alváshoz 4!!! darab cumival mentünkKép
Egy a szájában, a másik hármat meg szorongatta a kis mancsábanKép

Egyenlőre nem tudom, hogy mi van az ügyvéddel, biztosítóval, fogalmam sincs.Majd felhívatom az urammal.
Nálunk is járt egyébként normális kárszakértő tavaly, amikor költözés után kétszer is eláztunk, elég jól fizettek is a kis kárhoz képest.
De ezek most köcsögök.Hiába más cég, más biztosítóKép

ildi
vas

Mikor mentek síelni, és hova?
Ausztriába?
Én is úgy elmennék, mert oylan szép lehet ilyenkor a táj.Mi nyáron voltunk ott nyaralni, és gyönyörű volt akkor is.Kép

Bár nem is tudok síelni, nem tudom mit akarokKépKép
vas

Sziasztok!

Ildi! Este már csak zacsis levest eszemKép

Anikó! A jobb felső sarokban a kis X melletti gombbal lekicsinyíted az ablakot, aztán akkorára húzod az oldalánál fogva, amekkorára akarod. Nyitsz még egyet, és ugyanígy jársz el. Én így szoktam, biztos lehet profibban is.

Biztosító: nekem egyszer kitörött a lakásomban egy ablak, kihívtam az üvegest, megcsinálta, összesöpörte a koszt, totál tisztaságot hagyott maga után, aztán kérdezte, van-e biztosításom. Mondom, persze. Jó, akkor majd velük elintézi, viszonlátás. Mire szólni bírtam volna, ott se voltKép
Ehhez képest amikor egy Audi belémgázolt, illetve a Seicentómba, akkor 680 ezres kárt állapítottak meg az egy éves autón, aminek az ára egyébként akkor újonnan volt 1,5 milla. És nem tudtuk elintézni a totálkárt, pedig hát mi volt az, ha nem totálkár?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Miksa sose cumizott, érdekes, pedig amikor az elején volt egy kis hasfájós időszak, én simán adtam neki. Nem érdekelte, nna, bár az is igaz, hogy volt idő, amikor 2 óránként egy órát szopizott. Ezek után már minek a cumi?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

most végre tudnék jönni, mert Pupi alszik, erre Barnabás rámcuppant, így pötyöghetek egy kézzelKép
úgyhogy lassan de biztosa válaszolgatokKép

Anikó
pupi5

Hú, most alszik?
Mi már nagyon korán aludtunk ma Olivérrel.Biztos a korai kelés miatt, de már fél 11-kor elaludt, és szerencsére nyomta fél 2-igKép

Szirom akkor az üveges fazonnal szerencséd volt.
Lehet, hogy csak az autókkal foglalkozók köcsögök???
vas

Ildi, lehetKép Szerintem ott annyian akarják őket átverni, hogy eleve gyanakvóak.

Miksa is alszik még különben. 2 után feküdt le. Zenebölcsi után hosszabbat alszik, azért kifárasztja a több mint félórás koncentrálás. Mert koncentrál ám, és kiderült, hogy simán tudja a mondókákat. Ha elmondok egy sort, be tudja fejezni az egy-két utolsó szavával. És ma a csaj elkezdett egy mondókát, ami 2 hete egyetlen egyszer hangzott el, és Miksa tudta az elejét és csapkodta is hozzá a térdét, ahogy kellKép Okoska. Viszont ha hangszert kell kivenni a dobozból, akkor mindenkit előreenged és csak ácsorog ott. Nem gázol át senkin. Jó is ez, de nem is annyira.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
ez nagyon jó, most akár sztereóban levelezhetek veletekKép erre azért rájöhettem volna magamtól is mert a kicsinyítést már sokszor használtamKép Köszi!!
Na, Barnabás beájult, de hallom Pupi felébredt...
De bevetem a trükköt és meglátjuk hagy-e írniKép
Mindjárt jövök.

Anikó
pupi5

Csajok, volt valaki a Jysk-ben, a fóti Corában? Kinéztünk egy fotelt-irodaszéket ide a géphez, és lehet, hogy elugrunk érte. De elég olcsónak találom a katalógust, nemtom, milyen a minőségük. Mondjuk dán, de sose lehessen tudni.

http://www.nlab.dk/jysk/hu/varekatalog_2005-06/

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

azt, amelyik 14.900,- ?

Anikó
pupi5

Melyik az????
Nekünk is kéne egy, mert az étkező szék van ittKép

MI a kerti bútort vettük ott tavaly nyáron.Nem nagy szám, pácolt antik fenyő szerűség, még nem dőlt össze.
Pedig esett rá az eső rendsen.
vas

anikóKép
vas

Nem, az én uram kényelmesen adja előKép 15. oldal, San José. LábtartóvalKép Vagy a 18. oldal, direktor.

Végülis mindketten itt melózunk, néha egész nap és éjjel. Egyébként mióta beteg volt, a szomszéd napozóágya volt itt, majdnem fekve írtunkKép Jó vót, csak túl nagyKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem hiszitek el, alszik a gyerek, alszik az uram, de még a macska is. Utóbbi hangosan hortyog, itt mellettem, a kosarábanKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mi is néztük a múltkor a vajszínűt(san hosé), de nekünk a lábtaró nem is kéne, mert van egy másik(ikeás).
Bár most lóvénk sincs ráKép
Fater hülye tv-je keresztül húzott minden számítást.

Szerintem szép mind a kettő.Kép

napozóágyKép
vas

Tényleg, szeretitek a tévét? Nekem ezekkel tévékkel még az áruk mellett az a bajom, hogy mindenkinek nyomi a feje bennük. Tudom, hogyha majd átállnak az új izé bizé digitális technológiára, akkor oké lesz, de egyelőre elég fura. Meg lehet állítgatni is, namindegy...Kép

Vajszínű tök jó lenne szopis fotelnek pedig szerintemKép Beleültél, kényelmes?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jaj, Szirom! Szuper ez a meseoldal, de itt állandóan klikkelni kellKép Így hogy írjak? De nagyon édi, én is leragadtam...

Ebben a fotelben Te is hortyogni fogszKép
Mi most vettünk a Kikában fekete bőrfotelt, az is 30.000,- volt én is féltem tőle, de tök jó. Amit Te kinéztél még lábtartós isKép

Anikó
pupi5

Ugye, tök jó az egyszervolt.hu?Kép Mi az animációkat nyomjuk előszeretettel.

Megyek csajok, mert leragadtam itt egész délutánra. Mindjárt kelnek a srácok.

Szép napot!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Olivér épp a banán héjába nyomkod egy motorostKép

Nem néztük meg élőben, mert van egy ikeás poang- vaj, bőr fotelunk , anno Olviérnél vettük szopisnakKép
És ugye ahhoz is van lábtartóKép

Lassan én is megyek, mert mától az uram csak fél ötig dolgozik, és előbb itthon vannak fél órával, én meg mindig a gép előtt ülökKép
Valamit tennem is kéne.

Jók legyetek

ildikó
vas

Szirom,
nagyon a baba körül jár az eszedKép szopis fotel, pocit szeretnék megjegyzésed... Érik a dologKép
Ildi meghozza itt a kedvetKép

Ildi,
Ausztriába, Obertauern, isteni hely csak ilyenkor iszonyatosan hideg van, sajnos. Az egész család megy: apuék ,tesómék és csak ez az időpont volt jó. Tavaly is itt voltunk, ugyanekkor,
-16 fok voltKép

Anikó
pupi5

Sziasztok Lányok!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!! KépKépKép

Hazaértünk, beleolvasgattam a topicba, nagyon örülök hogy lesz mit visszaolvasnom Kép Jó újra itthon, nagyon hiányoztatok Kép

Zsoltikát most Apu altatja Kép Egyenlőre a Teletábi könyvet lapozgatják. De mindjárt mennem kell be, mert a pici fiam csak úgy akar elaludni, ha a karomat a pocakja alá teszem Kép

Jajj csajok, én nem tudom, mennyit híztam 2 hét alatt, de tuti sokat Kép Vacakul is érzem magam a bőrömben Kép De csütörtöktől torna, és igyekszem megint norbizni Kép

Hú, láttátok, hogy van Norbi Update liszt? Képzeljétek, 1-es kód, tehát elvileg egész nap ehető a belőle sütött kenyér, süti, stb. Namármost bementem megvenni, hát fél kiló került 1185 forintba!!! Azt hittem elájulok!!!

Mennem kell, ahogy tudok, írok Kép

Puszi,
Gabi

pgaboka

Jo reggelt,
mindenki alszik?
Na mindegy, azert irok. Persze csak ha Abel nem kapocsolja ki a gepet megint. Huu, tegnap iszonyu napunk volt! Abel egesz nap hisztizett, voltunk apaval boltban, meg egy barkacsüzletben, Abel vegigüvöltötte az egeszet, csak egyedül akart menni, de allandoan elesett, es ha felvettük, akkor kitört a pokol. Nem tudom mi volt vele tegnap. Asszem megint jön egy hatso foga.

Na a tegnapi elsö napot szerencsesen tuleltem, este ennem kellett meg egy tejes shake-et, hogy meglegyen a pontom.
Aniko, asszem te kerdezted, hogy milyen fogyi is ez. Ez tulajdonkeppen inkabb egy atneveles a helyes es egeszseges etkezesre, persze mellette csökkentett kaloriabevitellel. Az a lenyege, hogy a testsulyod, magassagod, eletkorod es nemed szerint van egy pontszam, amit egy nap ehetsz. Minden etel es hozzavalo be van sorolva egy pontrendszerbe, ezen belül te azt eszel egesz nap, amit csak akardz, alenyeg, hogy a pontjaidat ne lepd tul. Szal ha csokit akarsz, akkor azt eszel, persze több pontert, mint egy johgurtot. A gyümölcsök es zöldsegek legtöbbke ( kiveve banan, kukorica stb. ) 0 pontos, tehat ehetsz, amennyi jolesik. Na nagyjabol ennyi. Nekem 18 pontom van, ezzel eleg jol kijövök.
Voltak Ursulak, de voltak tök sovany nöcik is, akik ezzel fogytak le. Az egyik epp akkor lett "arany tag", mert elerte a celjat. Asszem ö 38 kg-t fogyott. Nem semmi. En is csinaltam mar egyszer Abel elött, akkor 10 ment le kb 3 honap alatt. Most szerintem lassubb lesz a dolog, de majd csak lemegy.

Na mennem kell, mert Abel szetszedi a szobat.

Gyertek!!!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?