Hello Csajok, BUÉK!
Ex,
nem tudok hozzászólni az UH képedhez. Jó, hogy írtad, hogy a lába közét látjuk.
A gyógyszergyárak óvatosságból írják rá a gyszerekre, hogy terhesek nem szedhetik, mert nem tudják tesztelni. Az ilyen károsodások csak később derülnek ki. (lásd Contergan) Ha a dokid szerint okés a Merckformin, akkor szedd. Ha a mamának nagyon kell, vagy kell a teherbeeséshez, akkor jobb, ha szeded, mintha nem. Az inzulinozás úgyis sokkal sz.rabb.
Nekem az utóbbi 5 napban nagyon meglódult a hasam. 3 napja hordok terhesgatyót, de már tiszta nagy lufim van elől. 31-én voltunk színházban, oda vettem fel először, és a női mosdóban a sorbanálláskor egy csomóan megnézték a pocim.
És amikor ültem az előadáson, akkor láttam, ha kiesne a számból pl egy morzsa, akkor már nem a földre esne.
Azóta kicsit baj is van az egyensúlyérzékemmel.
Azóta is napról napra nagyobb.
A súlyom nem ugrott még meg, de gondolom, majd hamarosan, most kb 2-2.5 kgnál tartok, pedig sokat eszem.
A baba is nagyon virgonc, már hites uram is érzi kézrátétellel.
Nekem a hepatitis és az afp is együtt egy kémcső volt...lehet, hogy akkor a hepát elfelejtették levenni?
Na, mindegy, a munkahelyemen úgyis szűrtek júl-ban. Cukorterhelésem nem volt még.
Ann,
Nekem csak orgazmus után keményedik be a méhem, de akkor pár percig olyan az egész, mint a kő.
Hiába, az oxitocin... Sztem egy telefont megér a dokihoz, ha úgy spontán bekeményedik, max azt mondja majd, hogy pihenj, vagy szedj magnéziumot. Kb ilyenkor kezd el a gyomor is néha spontán megkeményedni...nem azt érzed?
Ági
uh 19+5
mensi 20+2