Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt és nagyon boldog új évet!

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek B.U.É.K.
Hello, köszike a választ, de én sem láttam még ilyet. Kép Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Jó reggelt!

Ági, ahogy még tovább nézegettem a képet, arra jutottam, hogy inkább ami ott balra lefelé van, az a kis nyúlványszerűség a lába között, talán az lehet inkább a heréje, nem? Amit te kukacnak gondolsz, az szerintem nem az... De ezek persze továbbra is csak találgatások részemről! Kép

No, BÚÉK még egyszer mindenkinek!

Hello
hello
 
 

 
 

De tényleg, talán PotterÁgi majd tudni fogja!! Kép
hello
 
 


Na, még egy utsó gondolat ezzel kapcsolatban, aztán eldugulok végre Kép Szóval, amit korábban feltettél 2d uh-s képet (asszem dec. 23-án), na, azon, ott a lábainál van egy szabályos kerek valami, az lehet szerintem a heréje! De most már tényleg nem tippelgetek többet itten! Kép

Sziasztok!
hello
 
 


Boldog új évet kívánunk mindenkinek! Kép

Ann
annann
 
 


NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!
Szilvi 20+2

Kép
szgoron
 
 


BÚÉK mindenkinek!

Ági, mi olyan egyértelmű kukac képet kaptunk mindig..így a kérdést tovább passzolnám én is. (sztem is inkább az alatta lévő "kerek" hasonlít herére..)

Hello, helyes pocakod van.Kép

Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok,

Boldog Új Évet mindenkinek!
Mi karácsony után elmentünk sielni a családdal, ma jöttünk haza. Szupi volt, a felvonón néha kaptam egy-két jelzést. Természetesen nagyon látjosan síeltem, inkább csak leereszkedtem a lankásabb lejtőkön. Ausztriában voltunk, csodálatos helyen volt a szállásunk, az erdő közepén. Hó volt, rengeteg... Kép

Pocakképek nagyon szuperek. Jó, hogy küldtétek, mert el is felejtettem, hogy ilyen képeket is "kell" készíteni. A fiamnál is készültek, és összehasonlítanám őket.

Katus, a gyomorégésre a Rennie-nek van egy kifejezetten kismamáknak is szedhető tablettája, sajna nem tudom most a nevét, de holnap megkérdezem a barátnőmet, ő szedte a terhessége alatt.

Toxo-val kapcsolatban, nekem is kb. négy hét volt az eredmény, de épp benne voltam a fertőzésben. Ez kb.három éve volt, egyik nap szinte egyik percről a másikra nőtt egy dudor az állam alatt, amiről később kiderült, hogy nyirokcsomó duzzanat. A doki gondolta, hogy esetleg toxo, ezért csináltatot vérvizsgálatot, és bejött. Kaptam rá gyógyszert és kész. Azért a fiamnál mikor terhes lettem, csináltattam egy kontrollt, és ahogy Exdeus is írta, aki egyszer átesett rajta, az már védett.

Hello, a keményedésekre azért figyelj oda, említsd meg a dokidnak. Ha tudsz, pihenj többbet... Kép

Üdv 2006-ban (most írtam le előszőr Kép )
Doren
19+1

Kép
Kép
doren
 
 


Sziasztok Lányok!

BÚÉK mindenkinek. Kép

A héten lesz meg (remélem) az AFP eredményem, túl vagyok a terheléses cukron is. Nekem 75 g szőlőcukros lötyit kellett meginnom. Kicsit felfordult tőle a gyomrom. Az éhgyomri cukrom 4,3 lett, a 120 perces pedig 5,2. Régebben mindig 4,7-4,9 körül volt az éhgyomri értékem.

Babócát még nem érzem, de már alig várom, hogy érezzem a ficánkolását.

Betti
17+3

Betti
betti73
 
 


Sziasztok Lányok!
Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!!!

Kép
Kép
banya1
 
 


Hahó Mamik!!

Először is BUÉK!!!

Hát, megmondom őszintén, hogy amikor elütötte az éjfélt az óra, rendesen összeszorult ám a torkom. 2006-ban Anyukák leszünk!!! Kép Kép Kép

Ünnepek között néha bekukkantottam ide, és úgy örülök, hogy így dúl az élet!!

Hello:
Én már egy csomószor rendeltem a bookline-tól, de még soha nem volt panaszom rájuk. Meg úgy vagyok vele, hogy ha az ember 15-20%-kal olcsóbban hozzá tud jutni a könyvekhez, némi kockázatot azért be kell vállalni... Mondjuk épp ezért nem is mertem karácsony előtt tőlük rendelni.

Ann:
Laikus kérdés: A pocak keményedés az milyen? Nekem is főleg reggelre, ha hanyatt fekszem totál kidudorodik a pocakom, és mit mondjak, egyáltalán nem lágy, hájréteg szerű, hanem egy erőteljes dudorodás látszik. Napközben, ha ledőlök, akkor nem ilyen egyértelmű a dudor, de puhának semmiképp sem mondanám ilyenkor sem. Köv. hét hétfőn amúgy is megyünk getetikai uh-ra, majd megkérdezem a dokit is, de addig is Téged faggatnálak, ha nem gond...

Még 1 hét van az AFP eredményig, akárkit megkérdeztem, mindenki azt mondta, hogy semmit nem jelentenek az értékek. Meg hogy "nyugaton" már rég nem is csinálnak ilyen vizsgálatot. Azért nem bánnám, ha ennek ellenére normális számok jönnének ki.

Üdv,
T. 18+5 (már majdnem félidő!!! Kép)
tarhonyanya
 
 


Hali,
dejó T.nyanya, h megint köztünk vagy Te is - kis hamis vagy ám, aszontad, h nem leszel a 2 ünnp között, erre csak kiderül, h belestél Kép

A keményedés az olyan, h nemcsak ott kemény, ahol dudor van, hanem a hasat egész alsó része megkeményedik, mintha páncélból lenne pár másodpercig 10-15 - akár több. Nekem ilyen mostanában nm volt, viszont kis dudorom az sokszor van, ugyanis tényleg annyit mocorog, hogy eszméletlen Kép Hamma negyede ennyit nem mozgott, pedig ő se volt egy nyugodt baba és a mai napig tartja ezt a formáját.

Ti is 7főn mentek a nagy Uhra? Kép Mi is! Te pont aznap kapod meg az AFP eredményt? Én is tartok tőle, h csak aznap lesz meg...Nemtom mit kell ezen ennyit ülni.

Doren, nem vagy semmi, h bevállaltál egy síelést! Kép Én simán se merném, nem még pocakkal!
Mi karácsonykor voltunk kirándulni - egy fenyőerdő közepén volt egy feldíszített fa, azt kellett megkeresni - vagy ezt már meséltem??? - ugye hó + jég minden, annyira szép volt Kép Nos estem egy szépet a jégen a dombon... szerencsére csak a kezemet ütöttem meg, a pocakomat nem, de nem mondom, h nem aggódtam...

Tegnap a kislányom lerajzolta a tesót a pocakban:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7575&page=1&image=184874

Asszem jelenésem van a kislányomnál, síneket kell építeni. Kép
Ann

Ui: Tarhonyanya, szereztél már babazenét? Én szerváltam, belehallgattam... izé... nem rossz, de valszleg tényleg babáknak jó, m a kislányom ragaszkodik ahhoz, amit "tegnap hallgattunk" Kép = Gryllus. Bár most tettem be neki Kalákát - nálatok laknek-e állatok és tetszik neki ez is.
annann
 
 


Sziasztok Lányok!

Mindenkinek BUÉK!:-)

Nagyon meghatódtunk mi is férjemmel éjfélkor, hiszen a 2006-os év sok-sok új, izgalmas és örömteli dolgot fog hozni:-)
Még azért buliztunk egy jót utoljára kettesben a barátokkal, bár én már csak gyerekpezsgőt
ittam:-)

Képzeljétek megvan az eredmény az AFP is jó lett és voltunk UH-n ahol kiderült, hogy minden rendben és kislányunk lesz!:-) mostmár a néven is gondolkodhatunk:-)

Tudtok olyan helyet ahol ezt a toxo vizsgálatot megcsinálják BP-en, akár maszekba vagy a dokimtól kell kérni, hogy a korházban csináltassa meg nekem? vagy hogy megy ez? Nekünk nincsen állatunk de azért a környezetemben sokkal találkoztam. Így nem tudom átesetm e már rajta vagy sem:-( szerintetek merre induljak ebben a kérdésben?

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
Kari
(19+0)

ui: jó hogy jöttek mégújabb kismamák is:-)
kari
 
 


Szia Ann Kép
De hiszen ez egy klasszikus fej-láb emberke! Gondolom, Neked, mint "bennfenntesnek" ez a minimum elvárás Hammától. Kép

Keményedés ügyben megnyugodtam, mert nekem csak a "dudorom" kemény, és mindig úgy meglepődöm, hogy mekkora, hogy bőszen bizonygatni kezdem Tarhonyapunak, hogy nyugi, nem leszek már nagyobb bálna. Persze közben csak rémüldözöm, hogy mi lesz később, ha már tizenpárcentisen ekkora púpot képes az emberre növeszteni.

Nekünk is hétfőre (01.09) lesz meg az AFP, nem akarok telefonálgatni előtte, nehogy amiatt keveredjen el, hogy belenyúlok a belső ügymenetükbe. A genetikai UH is akkor lesz, állítólag nem csinálhatja ugyanaz a doki, akihez tartozom, ezzel egy plusz biztonsági kaput vélnek fölállítani. Nekem mind1, a fő, hogy megszámolja az összes ujjacskát, fülecskét, és mérjen meg mindent, amit egy ilyen kismanón meg lehet már mérni!

Babazenét még nem szereztem, mert úgy döntöttem, hogy a karácsonyi áruházi pankráció után is vehetek még ilyesmit. Karácsonykor így is egy csomó klasszikust hallgattunk.
Ja, és megyünk a köv. héten operába is! 2 jegy áráért hárman!! Kép

Üdv,
T.
tarhonyanya
 
 


Noémi Kép
Nagyon helyes kis Földimogyorótok van!! Kép
tarhonyanya
 
 


Kari!
Szerintem a terhesgondozóba kérjed a toxoplazma vizsgálatot. Nekem ez olyan hihetetlen, hogy nem csinálják autómatikusan Budapesten ezt a vizsgálatot. Nálunk Békéscsabán az első vérvétel alkalmával ( nekem 9 hetesen) megcsinálták nem volt kötelező ezért alá kellett írnom egy beleggyező nyilatkozatot. Miután nekem negítív lett az első ( ezért fogékony vagyok még a fertőzésre) ezért 8 hetente meg kel ismételni.
Én azért tartom fontosnak ezt a vizsgálatot mert a terhesség elején nagyon súlyos fejlődési rendellenességet tud okozni a magzatnak.Később már nem annyira veszélyes.

Az én babám nagyon ficánkol és olyan érzés mintha egy kis békaláb rugdosná a pocakomat belülről bár apa még nem érzi.

Héha nekem is megkeményedik a pocakom alja de szerintem ezt teljesen normális.
Kata 16+6

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok,
szeretnék csatlakozni hozzátok, 2006. aug. elejére várjuk a második gyerkőcünket. Van már egy fiúnk, aki szeptemberben volt 3 éves.

Egy multinál dolgozom, Budapesten lakunk...hm majd még úgyis kérdeztek Kép

Mindenkinek boldog új évet kívánok!

Viki
9+4
viki30
 
 


Sziasztok!
Ti jól vagytok? Nálunk a családban, meg a baráti körben végigsöpört egy hányásos hasmenéses vírus. Tegnap én is nagyon szarul voltam és még most sem vagyok tökéletes. Remélem titeket nem ért el.

Annann!
Szertnék bekerülni a táblázatba. Ma voltam UH-on és már 33mm-es Kép
ék.: 38
Lakhely: Bp
baba kora: 10+1
szülés várható: július 24.
kórház: Szabolcs u.
testvérek: Balázs 2002 december

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


segítsetek!
Olyan helyet keresek Pesten ahol csinálnak 4D UH.-t én nem kell előre bejelentkezni.
Ja és lehetőleg ne legyen drága ( ha tudtok árat azt is megköszönném)

Kép

Kép
katus73
 
 


Katus!

Szerintem mindenhol előre kell kérni időpontot. Kivéve talán akkor, ha protekciód van Kép De gondolom, ezek szerint nincs... Remélem nincsen semmi baj! A legfontosabb dolgok egyébként 2d uh-val is teljesen jól láthatók, és ha valami panaszod van, arra úgyis azonnal elküld a dokid!!

Üdv, Hello
hello
 
 


Halihó megint Kép
Képzeljétek, az előbb telefonált a védőnéni, h tökjó lett az AFPm Kép Nagyon rendes tőle, másrészt meg mégiscsak örülök, h jó lett!
Nálunk a gen. UH úgy van, h a dokim rendelőjében csinálja, de egy másik orvos, de utána megnéz a dokim is - szal tényleg bebiztosítják magukat, de ez így van rendjén Kép

Viki, üdv itt Kép Akkor Te most dolgozol? Mióta? Egyrészt azért gondolom, m a multik hamar visszarángatnak + már elmúlt 3 a nagyobb.

Tnyanya, elárulom, én letöltöttem a cuccot - fujjfujjjj Kép
Opera Kép Én színházba vágyom, de nem tudnánk megoldani, max egy du-i előadást - a fektetésnél mindenképp itt szeretnék lenni, Hamma amellett, h okos, ügyes, vagány csajszi, mindig is nagyon érzékeny volt, nem ér ez annyit, h felfordítsam z életét... A du-iról még estére hazaérnénk, úgyhogy majd nézek is vmit... biztosan játszanak normális darabokat du is, nem??? Vagy álmodok?

Ann
annann
 
 


Sziasztok,
Nyanya67: minket augusztusban kapott el egy nagyon csúnya hányós vírus. Hú de borzalmas volt!

Annann: örülök, hogy jó lett az AFP-d, nagy megkönnyebbülés!
Igen, tavaly március óta dolgozom, mivel akkor költöztünk és nem is akartuk bölcsibe adni a gyereket, így férjem otthon maradt vele pár hónapot. Tudtuk, hogy a visszajövetelem egyetlen célja az, hogy újra normális Gyed-et kapjak, így kaptunk az alkalmon. Most ment el tőlünk szülni egy lány, én pedig a héten akarom bejelenteni, hát kár hogy nem vehetem fel kamerával a főnöknőm reakcióját Kép
Menjetek gyerek előadásra, nemhogy hazérsz altatásra, de lányodat is el tudod vinni Kép Félretéve a tréfát, mi is csak a kora délutáni mozikba jutunk el 3 éve. Talán ha 2x aludt anyuéknál a gyerek mióta megszületett.

Viki
viki30
 
 


Tarhonya! Üdv az Újévben! Kép Nekem ugyanúgy keményedik a pocakom, ahogy Te leírtad. Csak és kizárólag a méhem keményedik be, de az teljesen kitapinthatóvá válik olyankor, kidudorodik és kőkemény. Szinte mindig akkor van mindez, amikor hanyatt fekszem. És éjszaka. Bookline-téma: sztem attól, hogy kedvezményt adnak a könyvekre, még nincsenek feljogosítva arra, hogy mást küldjenek, mint amit én megrendeltem, és főleg úgy, hogy a számlázásnál meg "véletlenül" a drágábbat fizettetik ki... (Egy 4000 Ft-os könyvet küldtek egy 8000-es helyett.) Azért ez elég durva. Na mindegy, téma lezárva. (Egyébként, ez a kereskedelem más területein is érvényes kell, hogy legyen: attól, hogy valami akciós, még nem lehet szar. Már bocs.)

Ann! Aranyos Hamma rajza a tesóról! Kép Tényleg, majd ha táblázol legközelebb, beírnád a fiaim nevét és szül. idejét is? Azért úgy mégiscsak személyesebb... Szóval: Gábor (1991.09.02.) és István (2004.05.26.) Köszi!!

Kari! Képet nem kaptatok az uh-n? Felteszed, ha igen? Azért még a kislányba ne éld bele magad teljesen... Kép Szerintem... (Valahol korábban már leírtam az én történetemet ezzel kapcsolatban.)

Viki! Üdv itt! Kép Hogy hívják a kisfiadat? Merrefelé laktok Bp-en?

Nyanya! Gratula a kis 33 mm-eshez! Bp-en belül merrefelé laksz? Egyébként, a névnapomra vagy kiírva... Kép (Ne Hello-napot keress a naptárban! Kép) Ugyanannál a dokinál fogsz szülni, akinél Balázst is?

Tényleg, többedik babások, van köztetek olyan, aki a többedik gyerekét másnál fogja szülni, mert nem volt megelégedve az előző dokijával?

Hello (18+6)

Ui.: Holnap de. megyek a genetikai UH-ra!! Már alig várom!! Kép
hello
 
 


<pre>
Nick ék. Lakhely baba kora szülés várható kórház testvérek
Veráska 30 Siófok 23 hét 5 nap 2006.04.26 Várpalotai kh. elsö baba
Clair 32 Bp. III. ker 20 hét 5 nap 2006.05.17 SOTE I. elsö baba
Szgoron 23 Bp. XV. ker. 20 hét 4 nap 2006.05.18 Nyírő Gy. elsö baba
Acer 32 20 hét 0 nap 2006.05.22 Szt. István kh. fiú
(2004. 10. hó)
Tjuca 27 Budapest 19 hét 6 nap 2006.05.23 Szt. Margit
Dr. Sztanyik L. elsö baba
Pannamari 25 Bp. IX. ker. 19 hét 4 nap 2006.05.25 Schöpf-Merei
Dr. Kósa Zsolt elsö baba
Doren 33 Bp. XII. ker. 19 hét 2 nap 2006.05.27 János kórház Laci
(2004. 01. 20.)
Judit_78 27 Bp. XI. ker. 19 hét 0 nap 2006.05.29 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László 3. baba
Kari 27 Bp. XIII. ker. 19 hét 0 nap 2006.05.29 Schöpf-Merei
Sz.Gy. elsö baba
Hello 34 Bp. XII. ker. 18 hét 6 nap 2006.05.30 Budai Honvéd kh. Gábor
(1991.09.02.)
István
(2004.05.26.)
Tarhonyanya 31 Tárnok 18 hét 4 nap 2006.06.01 MÁV kh. elsö baba
Trita 33 Göd 18 hét 3 nap 2006.06.02 SOTE I. Lili
(2004. 06. 26.)
AnnAnn 30 Hatvan 18 hét 1 nap 2006.06.04 MÁV kh. Hanna
(2003. 11. 04)
Exdeus 23 Szeged 18 hét 1 nap 2006.06.04 szegedi Nöi Klinika elsö baba
Katus73 32 Békéscsaba 16 hét 4 nap 2006.06.15 B.csabai kh. Kata
(2002.10.23)
Babszem27 27 15 hét 3 nap 2006.06.23 Uzsoki kh. Zsófi
(2003. 09. hó)
Veraa 30 14 hét 3 nap 2006.06.30 Szt. István kh. elsö baba
Cila (Ildi) 34 Budapest 14 hét 0 nap 2006.07.03 Újpest
szülőotthon Levente
(2005. 01)
Verus 31 Baranya m. 14 hét 0 nap 2006.07.03 Pécs, Megyei kh. lány (93) fiú (95)
lány (97) fiú (01)
fiú (03)
Esztianyo 36 Tampere
Finno. 12 hét 5 nap 2006.07.12 Tampere Norbert (98)
Renáta (99)
Kanyin 33 Bp. X. ker. 11 hét 6 nap 2006.07.18 MÁV kh.
T.ZS. lány (2,5 év)
Amica 32 Sopron 11 hét 4 nap 2006.07.20 Soproni kh. 3. baba
Nyanya67 38 Budapest 11 hét 0 nap 2006.07.24 Szabolcs u. Balázs
(2002.12.)
Noémi22 27 Budapest 9 hét 3 nap 2006.08.04 elsö baba
Banya 25 Pécs 8 hét 2 nap 2006.08.12 Pécsi Sz.Kl. elsö baba
Gira 24 Szeged 7 hét 6 nap 2006.08.15 SZOTE N.K. Réka
(2005.04.18)</pre>
annann
 
 


Ann! Hogy tudtad 2 perc alatt teljesíteni a kérésemet??? Kép Kép Kép Köszi!! Pussz!
hello
 
 


Hello Csajok, BUÉK!

Ex,
nem tudok hozzászólni az UH képedhez. Jó, hogy írtad, hogy a lába közét látjuk. Kép
A gyógyszergyárak óvatosságból írják rá a gyszerekre, hogy terhesek nem szedhetik, mert nem tudják tesztelni. Az ilyen károsodások csak később derülnek ki. (lásd Contergan) Ha a dokid szerint okés a Merckformin, akkor szedd. Ha a mamának nagyon kell, vagy kell a teherbeeséshez, akkor jobb, ha szeded, mintha nem. Az inzulinozás úgyis sokkal sz.rabb.

Nekem az utóbbi 5 napban nagyon meglódult a hasam. 3 napja hordok terhesgatyót, de már tiszta nagy lufim van elől. 31-én voltunk színházban, oda vettem fel először, és a női mosdóban a sorbanálláskor egy csomóan megnézték a pocim. Kép És amikor ültem az előadáson, akkor láttam, ha kiesne a számból pl egy morzsa, akkor már nem a földre esne. Kép Azóta kicsit baj is van az egyensúlyérzékemmel. Kép Azóta is napról napra nagyobb. Kép A súlyom nem ugrott még meg, de gondolom, majd hamarosan, most kb 2-2.5 kgnál tartok, pedig sokat eszem.
A baba is nagyon virgonc, már hites uram is érzi kézrátétellel.
Nekem a hepatitis és az afp is együtt egy kémcső volt...lehet, hogy akkor a hepát elfelejtették levenni? Kép Na, mindegy, a munkahelyemen úgyis szűrtek júl-ban. Cukorterhelésem nem volt még.

Ann,
Nekem csak orgazmus után keményedik be a méhem, de akkor pár percig olyan az egész, mint a kő. Kép Hiába, az oxitocin... Sztem egy telefont megér a dokihoz, ha úgy spontán bekeményedik, max azt mondja majd, hogy pihenj, vagy szedj magnéziumot. Kb ilyenkor kezd el a gyomor is néha spontán megkeményedni...nem azt érzed?

Ági
uh 19+5
mensi 20+2
potter_76
 
 


Hello, az úúúúúgy volt, h épp tettem fel a táblát, amikor frissült és megláttam, h mit kérsz, sittysutty és kész Kép

Ági, félreértettél vmit, én nem keményedek Kép Most egyáltalán nem, Hammával is csak később és minimális mennyiséget, csak azt írtam le, h nekem milyen érzés volt anno.
Jó, h még csak most kezdesz terhesgatyót hordani, én már jóideje hordom, igaz kilóban még csak 2 nél járok.

Sztem a hepát meg az AFPt külön kémcsőben veszik le - legalábbis nekem úgy volt, h
1. sima labor
2. vas
3. cukor
4. AFP
5. hepa
6. AIDS?
7. vércsoport

Kép
Ann
annann
 
 


Hello: had írjam meg a fiam nevét jan. végén. Addigra itt is mindenki tudni fogja, hogy babát várok, nem akarok addig lebukni. Elég speckó neve van a fiatalúrnak Kép
Óbudán lakunk, a Rómain. És Ti?

Ann: akartam írni, hogy nagyon ügyesen rajzol a lányod. A fiam még csak köröket rajzol, mindegy, hogy azt mondod neki napot vagy házat rajzoljon.

Nem tudom, hogy vagytok vele többgyerekes anyukák, de nekem most nagyon hamar elkezdett látszani a hasam. Bajban is vagyok, mert még nem vehetek kismama nadrágot és így délutánra iszonyúan szorítanak a ruháim. Vettem egy szoknyát, aminek gumis a dereka, az kényelmes, de nem járhatok abban minden nap. Fúú, most is úgy ledobnám a nadrágomat, szabályosan szédelgek a szorításától.
viki30
 
 


Sziasztok!
Megint írok, talán most nem száll el. De. is írtam, de ahogy nézem, az elkallódott a világ hálójában. Kép
Viki, üdv itt, gratula a babához!
T.anya, keményedés ügyben passz. Nekem a baba mozgása olyan néha, mint a mensi előtti görcs, de nem az...
Ann, Hamma nagyon ügyes, ari a rajz. Csak maradjon meg a jó szokása, hogy ennyire szeretettel gondol a tesójára.
PotterÁgi, köszike a hsz-t. Igazából én sem vagyok biztos benne, de én a lába közének tippelem, meg ezt a DVD-ből fotóztam ki, és mintha ez onnan lenne. Kép Na mindegy, ha megyek 11-én UH-ra és nem felejtem el, majd megkérdezem a dokit, aki csinálja, hogy szerinte mije van. Kép A bogyót meg doki írja, ő meg csak tudja, mit csinál, hiszen már lassan 9 éve, hogy elkezdtem hozzá járni. Kép
Katus, én is írtam, hogy szerintem sincs olyan hely, ahová nem kell bejelentkezni. Az ár kb. 10 e, de lehet, hogy több. Passz. Toxoról és babóról annyit, hogy a 10-12. hétig kifejlődik mindene, tehát onnantól kezdve jöhet bármi, ha stramm kisgyerek (és miért ne lenne az), akkor nem történhet semmi.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!
Most olvasgattam a Kismama oldalán az új családtámogatási rendszerről.
Ezt innen ollóztam:
"Az a szülő, aki a gyerek hároméves kora előtt visszament napi nyolc órában dolgozni, és gyermekgondozási segélyre egyébként jogosult, munkaviszonya megtartása mellett 2006. január 1-től kérheti a gyes megállapítását."
Én a nyáron visszamentem dolgozni, májusig viszont jogosult lennék a gyesre. Most ezek szerint igényelhetem januártól a gyest? Ha valaki jártas ilyen ügyekben, akkor segítsen már, hogy jól gondolom-e. Nálunk sajnos a pénzügyesek eléggé le vannak maradva.
Viki, üdv. közöttünk.
Én is a másodikat várom és úgy érzem, hogy gyorsabban nő a pocakom. Bár az is igaz, hogy sajna az előzőhöz képest van rajtam egy 10-es Kép.
, ami már gyed alatt termelődött rám.

Mindenkinek további szép napot.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Köszi csajok az infot a 4D UH-ról, én is azt gondoltam, hogy nem lehet csak úgy spontán menni.Hello!
Semmi bajunk nincs csak jövő héten megyek Pestre átvenni a diplomámat és arra gonodltam, hogy megnézetném a babámat.
Mit szóltok az első budapesti bébi kötvényes baba anyukájához ?

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
Szerintem éjfélkor mindenkinek eszébe jutott,hogy ebben az évben megszületnek a babáink!
Én holnap megyek dokihoz,viszem neki a Genetikai laborból a zárójelentést!Ha holnap ő is kislányt mond a baba nemére akkor már beleélem magam!
Már várom!
Azt a toxoplazma vizsgálatot mindenkinél elvégzik, vagy csak indokolt esetben??
Nektek folyik már az előtej?

Kari:örülök,hogy jó lett az AFP-d,megiméltek az idegeskedéstől!Szeintem is várj még a kiskány beleéléssel,még mondják ugyan ezt kétszer,aztán oké!De nekem is az lesz!Kép
Viki30!
Örülök,hogy te is csatlakioztál közénk!Gratula a kisfiúhoz,most kislányt szeretnétek?
Ann!Tök aranyos Hamma rajza!Komoly elképzelések a kistesóról!Megnéztem a többi képet is!Nagyon édes!Kép

Ti mikor kezditek megvenni a dolgokat?(babakocsi,etető,stb)

Puszi:Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok!
Boldog Új Évet mindenkinek.
Sajnos fiúk nélkül maradtunk. Ma reggel hazautaztam Mo-ra. Igaz, hogy már pénteken visszajönnek, de azétr mégis furcsa, mert nagyon régen volt külön a család. Renivel ki is használjuk az alkalmat. Ma körömlakkozást terveztünk meg új frizurát. Csupa lányos dolgot. Nagyon bántja, hogy ő nem mehetett, de az apja fél a repüléstől és nem vállalt két gyereket.
Nálunk a helyzet változatlan, kivéve, hogy már nekem is kezd szoritani a nadrágom. Már nagyon várom a jövő heti UH-ot.
Üdv
Esztianyó

Üdv: Eszti
Kép
Kép
Kép
esztianyo
 
 


Üdv!
Szilvi, a vásárlás rajtatok múlik. Én hamarvásárló vagyok (a babona egylőre elkerült), de a nagyobb dolgokat, kb. márciusra tervezem beszerezni. Mondjuk én ezalatt a babakocsit és a kiságyat értem. Kép
Eszti, ha szorít a gatyó, tessék nagyobbat keresni. Én ma mértem magam: 72,8 kg, egy héttel ezelőtthöz képest +40 deka. Kép
Anyósommal megbeszéltem, hogy a záróvizsgára és a diplomaosztóra csináljon nekem egy kantáros kismamanacit és egy zakót. Veszek 4m anyagot, az elég. Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ann!
Köszi Kép

Kinga!
a XIII. kerületben lakom.

Viki!
Nekem is nagyon korán látszott. Még nem tudtam, hogy terhes vagyok, amikor mondtam a férjemnek, hogy olyan nagy a hasam, hogy tuti terhes vagyok. Rá 1 hétre lett pozitív a teszt, de akkor UH még nem mutatta.
Ma 10 hetes vagyok és így néz ki:
Kép
de 2 hete is ugyan így nézett ki a pocakom.

Edit!
Gyes és gyed témában az index forumon keresd Szakbarbárt
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036766

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Szia Exdeus!
Ja a nagy dolgokat én is március fele tervezem!Mondjuk nekünk a kiságy már megvan,csak el kell hoznunk vidékről!Kombi!
Babakocsit meg nézegetem a neten!
Drukkolok a vizsgáidhoz,de ne izgulj sokat!Te tudod mi ez a toxoplazma vizsgálat?

Kriszta:ez igen,tényleg ahoz képest nagy a pocid!
Nekem is,de azér 10hetesen nem ekkora volt!Pedig a magzatvízem több mint kéne!Kép
Szép formás a pocakod!

Szilvi 20+2

Kép
szgoron
 
 


Exdeus!
Bocsi, hogy az előzőre még nem válaszoltam, csak végig vendégeink voltak az ünnepek alatt, akik szegények egy jó kis vírust is kaptak tőlünk emlékbe. Gondoltam megkérdezem a férjem és egyben gyógyszerészem, mit gondol a gyógyszerről, de még arra se került sor, mert egymás után voltunk dögrováson.
Ciklussal kapcsolatban nekem mind a 4 terhességem rendszertelen ciklus mellett jött össze és nagyon hamar. Fiamnál kb. 30-56 nap között volt, de jellemzően 40 nap felett. Aztán szülés után átállt 30-37 napra. Csak ennél sűrübb ne legyen Kép

Szilvi!
Előző elhalt terhességemnél, pont aznap mikor megtudtam, hogy már nem él, a kórházba menet még átadták a buszon a helyet. Akkor voltam 9 hetes. A 7 hetesen elhalt terhességem is már látszott.

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Edit, sztem pont azt írja, h igényelheted Kép Én is így teszek, bizony! Igaz, én nem dolgoztam, csak szabi meg tápi, de hát evvan, attól még dolgozom papíron, csak most nem tudok. A GYES viszamenőleg 2 hónapig igényelhető, úgyhogy nem vagyuk elkésve, még akkor sem, ha februárig húzzák az ügyintézést.

Szgoron, nekem semmiféle tejem nem folyik.. pedig Hamma még szopik Kép fogalmazzunk úgy, h cicizik. De nekem nem is folyt anno se, no meg alig akart beindulni, szülés után, ahhoz képest, elég szépen kihúztuk Kép

Jajjjjj de jó, h nekünk nem kell semmit venni!!! Kép 1-2 rugit tervezek + esetleg napozókat nyárra - nemtom milyen meleg lesz, jobb ha nincs túlöltöztetve ha ezer fok van. Pici babám még csak ősszel-télen volt. Kép
Naja, nem igaz, Hammának kell ágy... na az is vicces egy dolog lesz - de kell, m 2 gyereknek nem elég 1 ágy Kép

Hűha, Nyanya, tényleg megindult a pocid: )

Hol vannak a táblázat elején lakók?? Élvezik a középső trimsztert, vagy mi van??? Kép

Ann
annann
 
 


Sziasztok,

üdv az új mamiknak!Kép

Nyanya,Kép-pocakod. Én is már kismama-gatyót hordokKép
A karácsonyi képeken egész meglepődtem, hogy egész kismamás hasam van..KépKép
Jó látni a táblázatbanKép

Hello, én a 2. szülés után váltottam dokit, meg most. De pl. nővérem 24-25. hét környékén cserélte le a dokiját. Miért?

Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok!
Nyanya, irigy vagyok a pocidra! Majd, ha előkerül a fényképezőgép, én is csinálok egyet, majd felteszem. Kép
Egyébként nekünk is van gyógyszerészünk, mindig hozzá járunk a patikába. Õ csak annyit mondott, hogy a doki tudja, hogy mit csinál! Kép És mivel nincs más választásom, bízom benne, mert ahogy írtam, ha ő nincs, akkor én sem lennék itt.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Na megint én.
Nyanya, találtam egy oldalt, itt pont annak a gyógyszernek vannak fent az adatai, amit én szedek. Kép Csak annyit, hogy az van leírva, hogy azért nem szedhetik a terhesek, mert nincs arra vonatkozóan adat, hogy mit válthat ki. Gondolom azért, mert inkább idősebb korosztálynál elterjedtebb. Kép
http://drinfo.eszcsm.hu/index.php?oldal=gy_inf&param=0100000052471

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziaszok!

Mikor reggel beneztem meg alig irt valaki, most este meg alig gyoztem visszaolvasni. Kép
Nem volt idom irni, mert reggel 9 ota folyamatosan tanulok. Csak ebednel hagytam egy kis pihenot. Edesanyam itt van Lilivel, ugyhogy ki is hasznalom addig az alkalmat.

Tarhonyanya: Nekem Lilivel csak a vegen volt egy kis kemenyedes, de nem veszes. Meg a szules elott se volt semmi. Kép Most se volt meg idaig kemenyedesem. Bar azt tudni kell, hogy azert a kemenyedes fajdalommal jar. Szerintem, amit te erzel az nem kemenyedes hanem a mehszalagok huzodasa. Bar ki tudja? vegul is nem vagyok orvos. Kép

Doren: Sieles miatt irigy-irigy. Kép En is nagy sielos vagyok, bar most nem jott ossze, mert ha felmegyek a palyara, nekem mennem kell. Nem tudnek vigyazni. Irany a piros es fekete palyak. Kép Es hat azt most nem kockaztathatom. tavaly Lili miatt hagytuk ki, meg kicsi volt. Tavaly elott meg ugyanez miatt mint most. Kép

Ann: nagyon ugyesen rajzol Hamma. Teljesen ertheto a rajz. Kép Gratulalok az AFP-hez. Kép

Kari: Gratulalok neked is az AFP-hez. Kép Nalunk a SOTE I-en is automatikusan van toxo vizsgalat.

Noemi: UH kep: Passz. Kép Hogy oszinte legyek, fogalmam sincs mit latok. Forgattam minden iranyba a fejem, de sehogy se akart osszeallni a ket lab kozotti resz. Kép

Viki: Udvozollek koztunk. Kép

Katus: Probald meg a Praxist. Van internet cimuk is.

Hello: En ugyanannal a dokinal fogom szulni a masodik babankat is. Kép UH kepet majd rakjal fel. Kép

Kriszta: Tenyleg jo nagy a pocid. Kép Bar nekem is kb. ekkora. Kép Ugyhogy ez normalis. Nekem is mindig nagyobb volt Lilivel is. Kép

na, mennem kell. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita
 
 


Rita, nem-nem, van ún. fájdalmatlan megkeményedés. Ahogy PotterÁgi írta, mint orgazmusnál, ugyanúgy megkeményedik a méh. Ez ahogy idősödik a terhesség, úgy jön elő mindenkinél, kinél kevesebbszer, kinél többször. Ez -jó esetben persze- nem okozhat tágulást, csak edződik a méh. Segíti a méh növekedésést, és -állítólag- megfelelő vérkeringést biztosít a méh vérereiben. Ez általában nem tart tovább, mint 20-30 mp. Nekem volt olyan, hogy -legalábbis úgy tűnt- percekig kemény volt a pocim.

Kép
verus
 
 


Bocs a magyartalan szóismételgetésért, de közben sült krumplit csinálokKép és bár úgy érzem időnként, hogy multifunkciós vagyok, rendre bebizonyosodik, hogy nem is..KépKép

Kép
verus
 
 


Igen, én is 1etértek multifunkciós Verussal fájdalmatlan keményedés terén. Nekem ilyenek voltak + jóslóim a 36. héttől, de az tökmás, az fáj, bár nem nagyon, csak kellemetlen.... Hamma meg megszületett 40+6ra Kép
Ann
annann
 
 


Jól beindúlt mindenki,így az írás terén!

Kriszta:nagyon sajnálom,remélem evvel a pocaklakóval nem lesz semmi gond!
Milyen érdekes,hogy van akinek alig látszik valami és már szülni megy,másnak meg már az elején tök nagy a pocija!

Én sem szoktam keményedni,de azt hiszem az nem is jó!A dokim mindíg kérdezi!Aztán lehet,hogy egy szintig normális!

Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Rita, az UH-s kép én voltam! Kép De már írtam, hogy nem baj, csak érdekelt volna, hogy Ti mit szóltok hozzá! Kép
Szilvi, az előbb elfelejtettem megírni, hogy a toxoplazmózis egy olyan fertőzés, amit általában cicák széklete terjeszt. És ha a terhesség elején fertőződik meg az ember, akkor az károsíthatja a babát. De egy általam olvasott cikk szerint az emberek 90%-a már átesett rajta! Nekem nem is csinálták, és nem is fogom kérni. Gyakorlatilag születésem óta "cicázok", most is van. A védőnénink csak annyit kért, hogy ne én takarítsam, de ez eleve anyu dolga. Kép
Olyan furi nekem is, hogy idén már anyuka leszek...de ezt az örömöt egyelőre nem tudom megosztani a férjemmel, megint vidéken van, talán egész januárban ott fognak dolgozni. De elvileg 23.-tól szabin lesz a férjem. Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Mindenkinek boldog új évet kívánok!

Szia Viki!Kép
Már vártalak!
Nem vagyok még 12, de már én is kismama gatyóban virítokKép

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Sziasztok!
Ann, sajna, hogy tegnap nem dumcsiztunk tovább, de az MSN sz*r lett valaimért, és csak nagy nehezen tudtam visszajelentkezni.
De vannak képek, felteszem ide mindet, nagyon fogtok neki örülni. Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Jó esti nézelődést.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?