Szia Mindenki,
Bumpy, igen én vagyok a 101/3-as. A "jeges"!
Meg nekem vetted ki az infúzió kanüljét. (ezt így kell írni??)
Nagyon aranyos tőled, hogy így ránk ismertél Marcussal! Tök jól esik.
Zitti,
én is amondó vagyok, mint Ilba, hogy bárkit tudunk szerintem javasolni neked a táblázatból. A szüléssel kapcsolatosan szerintem itt mindenkinek jók voltak az élményei. Ami a gyerekágyon van, abban már egy kicsit oszlanak a vélemények, de igazából szerintem ott is rendben vannak a dolgok. Tényleg nagyon bababarát kórház az István!
És a gátvédelem. Ha visszaolvasol egy kicsit karácsony környékén leírtam a szülésemet (dec.19-én szültünk). Nos, az egészet úgy indítottuk, hogy Marcinak 9,3-as BPD-je volt, ami kissebb az átlagnál, így a 36. héttől tágítottam magamat, hogy esetleg gátvédelemmel szülhessek. És ha a szülést elolvasod, akkor tudni fogod, hogy csak akkor és ott helyben fog eldőlni, hogy kell-e metszeni, vagy sem, ill. szükséges-e bármilyen más beavatkozás. Készülj fel, hogy a legtöbb szülésznő az Istvánban előnyben részesíti a gátvédelmet, de ha muszáj, akkor nincs kecmec, akkor úgyis vágják a gátat. (ami tapasztalatom szerint kb 2 hét alatt - ami nekem most járt le- egészen jól begyógyul). És nekem egy kb 6-7 cm-es eléggé nagy vágásom volt, mert hirtelen kellett kivenni Marcit belőlem. Szóval azért készülj fel a gátvédelem mellett a gátmetszésre is. Az sem kibírhatatlan. Főleg ha majd meglátod a babádat!!!
Gabus,
köszi jól vagyunk, csak egy kicsit takarítottunk, meg mindenféléket csináltunk, és nem annyira van időm a gép elé ülni, mint karácsony előtt....
De azért néha bekukkantok, és bizony mindig olvaslak benneteket. Van hogy Marcival a karomon itt nyomkodom az F5-öt, csak hogy olvashassam a friss infókat. Marci már két órája apa karjaiban alszik. Sőt, ha az előbb jól láttam, akkor Apa is alszik már.
Sajnos nem tudom őket lefényképezni, mert túl sötét van a szobába, és a vakut meg nem akarom használni. De nagyon édik!
És hát a bárcsakozás...
Bárcsak több ideig lenne Marci ébren! Annyira szeretem nézni a rácsodálkozásait a világra. Csücsörít, pofákat vág, és már vagy 5x lepisilte anyát, amikor pelenkáztunk. Bizonyám!!! Úszott a pelenkázó, meg anya is a pisiben. És nem hiszitek el, de amikor kakil, már most nyög. Pontosan tudjuk, hogy mikor kakil, mert hihetetlen nyögésekkel kíséri. Tündéri!!!
Ja, az még eszembe jutott mint kérdés. Van valami módszer csuklás ellen. Marci már a hasamban is rekordot döntött csuklásban, de most aztán ugyanazt folytatja. Szinte minden büfi után jön legalább 10 perc csuklás. Ötlet? Köszi előre is.
És akkor egykét kép (ha már Gabus hiányolta):
Anya meglesett a kiságyban álmomban
Így szeretem anyukámat!!!
Az első levegőzés. Én bizony nem fázom!
És egy portré:
Most mennem kell, mert Marcusnak enni kell. Legnagyobb sajnálatomra fel kell ébresztenem a családot.
Pussz mindenkinek, Marci küldi ezer csókját Zsófinak. A hő is biztos jókat jelent!