Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Ildi,
elküldtem privibe az iwiw-t, csak így lehetKép

ajándék: húú, klasszKépKép nem hiába,egy aranyembertől csak arany dukál ajándékbaKép
Biztos naggyon örülni fog a zokniknakKépKép vedd meg neki a könyvet hozzáKép az lenne a hab a tortánKép

Tali: köszi, akkor érkezünk együttKép de mikor is???Kép

Többieket már elfújta a karácsony előszele????????
anikó

Anikó
pupi5

Ja, Ildi,
a II. Női Klinikán szültem, ill. sajnos császár voltKép
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Jöttem volna én, csak nem fizettük be a netdíjatKép Namindegy, csengettünk, visszanyomták.

Ildi! Nem biztos, hogy rossz lesz az a mézesKép Kép?

Fülbevaló szép dolog, nekem is leginkább fehérarany cuccaim vannak. Szeretem őket nagyon.

Anikó! Mi Horányban lakunk, a Szentendrei-szigeten. Képet küldök emilben szívesen, ha Miksa is úgy akarja, és békén hagy. Bár ma még nagy menet előtt állunk, meg kéne csinálni a bejglit. Az uram pasis sörözésre ment.

Mi ma reggel óta vásároltunk, de megvettünk mindent, és holnap már sehová nem megyünkKép Ma a bejglit sütöm, holnap a kókuszos-habost, meg a Kata szeletet. Az ember meg meg akarja főzni a töltött káposztát. Még az ajándékokat kell becsomagolni, de az már szép dolog. Na, húzok mákot darálniKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anikó!

Küldtem!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!!

Nálunk is zajlik már a sok előkészület Kép Ma mi is voltunk a városban, de húztunk haza, mert iszonyú tömeg volt mindenütt Kép Nekünk amúgy már minden megvan, de még kitaláltam egy új játékot Zsoltikának (parkolóház), azt szerettem volna megvenni. Így majd valamikor januárban vesszük meg Kép

Én 24-én sütöm a bejglit Kép Holnap még normál kaja lesz + sajtos rudat készítek. Szombaton pedig bakonyi szelet (Apuci kedvence) + bejglisütés. Nálunk most úgy lesz a Karácsony, hogy már pénteken este feldíszítjük Apával a fát, persze miután Zsoltika elaludt. Szombat reggel pedig majd ha kibotorkál Zsoltika a nappaliba, már teljes díszben láthatja a fát Kép Nagyon kíváncsi vagyok, milyen arcot vág majd Kép Úgyhogy egész napunk "szabad" lesz, akkor már csak főznöm-sütnöm kell. Meg persze vendégjárunk: szüleim, tesóm, barátnőm, ez lesz benne még a 25-26-ba. Aztán pedig Szentesre utazunk.

Ildikó,
aranygaluska Kép Szép lehet a fülbevaló, örülök hogy megvan!

Anikó,
én ismerem az iwiw-et, sőt fent is vagyok! Na akkor lesz még egy új ismerősöm Kép Nekem tetszik amúgy, bár sajna nem sok ismerőst talátam ott. Milyen néven szerepelsz?

Korábban kérdezted, én meg nem válaszoltam Kép Szóval a mosógépünk (a régi) a családban maradt, mármint hogy van egy pici lakásunk, amit kiadunk, no és oda vittük. A hűtőt is oda kellett venni. Nekünk van szuper hűtőnk, a mosógép is oké volt, csak mivel az albérletbe mindenképpen kellett újat venni, így inkább a miénk lett az új, és oda került a régi Kép

Szirom,
hajrá bejlisütés Kép Milyen az a Kata szelet???

Nálunk Teletubbies továbbra is első számú kedvenc. Sajna egyik tévé csatorna sem fogható itt, amiket írtatok Kép De azért köszi, hátha egyszer mégiscsak lesznek Kép

Zsoltikám pedig tegnap óta köhög Kép Azért zsivány nagyon, szóval nagy baj nincs Kép

Mennem kell, jó készülődést mindenkinek Kép
Gabi

pgaboka

Hahóó, senki?

Gabi! A Kata szelethez 3 lapot kell sütni, az egyiket összetörni, és abból készül a töltelék úgy, hogy vaníliás tejbe áztatod, majd megy bele rum vagy aroma, kakaó, lekvár, vaj, cukor. Ezt töltöd a két lap közé, a tetejére pedig gőz fölött felvert hab, majd csokireszelék megy. Ha érdekel, leírom pontosanKép

Tegnap 1/4 1-kor lett kész a bejglim, de nem is volt baj, mert megvártam az embert. Kicsit kirepedt (mármint a bejgliKép), de én voltam a marha, mert addig meséltem a gyereknek, hogy hogyan süti a bejglit a kicsi csiga (csak főzős csigatörténeteket akar, úgyhogy valójában minden este recepteket mondok nekiKép), hogy végül elfelejtettem megszurkálni. Pedig Miksa hatvanszor elmondta, hogy "szurkáló oldala"Kép

Még azt nem írtam, hogy Miksa segített diót darálniKép ma meg szórta a lisztet a konyhában, mert élvezte, hogy a napfényben ez milyen érdekesKépKép Először nem akadtam ki, de aztán már nagyon nem akarta abbahagyni, és akkor muszáj volt kiabálni kicsitKép De még akkor sem akarta befejezni, úgyhogy el kellett vennem tőle mindent, nyújtófát, "hurkit" (tésztát) és a közeléből a lisztet is. Ez csak addig votl probléma, míg egy doboz tésztát bele nem öntött egy serpenyőbe, 3 fakanalat nem zsákmányolt, és szét nem szórta az egészet a konyhában. Basszus, ropogott a lábam alatta tészta. De a hab kivételével kész a kata szelet is, a kókuszost meg még enm tudom, hogy megsütöm-e. Lehet, hogy elég a mézes, a túrós-mandulás kifli, a bejgli meg a Kata szeletKép

Csajok, azért benézhetnétek ám!

Végül milyen ajándékokat kapnak a kölkecek? Miksa kap egy tescós favonat alapkészletet, a nagyobbat, meg a Pót, szóval a piros Tápipit. Meg majd gondolom a nagyszülőktől egy halom mindent. Mi az emberrel az idén nagyon meggyaláztuk a szokásainkat, ő kapott egy iratmegsemmisítőt, én meg egy új tálas mixert, mert a régi bekrepált. Mindkettőre szükségünk van, mindkettőnknek ezek nagyon fontos dolgok, de hát ebben semmi meglepetés sincs. Ezt azért sajnálom, de örülök annak, hogy végre hármasban leszünk, nem jön senki, én főzök-sütök, nem anyám hozza a sütit, szépek lesznek a mézesek a fán, és én találhatom ki a terítést, és lesz egy halom mécses,szóval klassz lesz szerintem. Az az igazság, hogy én imádom a karácsonyt, és nem nagyon értem, hogy miért utálkoznak sokan. Igaz, hogy tud teher is lenni, ha az ember úgy csinálja, meg én is elfáradok a tolongásban, de nálam az valahogy nem állja meg a helyét, hogy "gyerekkorunkban egész más volt, mennyivel szebb volt". Hát persze, mert olyanná tették nekünk. Nekünk is széppé kell tenni a kölkek karácsonyát, és ha ők örülnek, szerintem mi is élvezni tudjuk. Én tutiraKép És végre süthetek, van rá indokKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gyorsan jövök én isKép
Fati már fél kettőkor hazajött, belerakta a fát a talpába,most meg alszik, mert hozzánk is éjjel jön a "Jézuska".
Gyerkőcök elalszanak, mi meg jövünk le fát diszíteni, így már nálunk is holnap reggel itt lesz a karácsonyfaKép

Én nem is akartam sütni, de ma megcsináltam egy almás-fahéjas muffint(teljes k.lisztből, canderellel, nem is lett olyan édesKép ), de már felét megettük, este még lehet egy narancsosat összedobok.

Mi is vasárnap elhúzunk, nem volt sok kedvem sütni-főzni, oldja meg a családKép
Így az idén először elmaradt a nagy karácsonyi bevásárlás(minden évben minimum 30 ezret ott szoktunk hagyni a corában), na ez most kimaradt, vettem egy kis husit, meg májat 24.-ére, aztán kész.
Egyszer nagyon durva volt, hatalmas összeget fizettünk, és annak fele pia volt, sör, pálinka, vodka....stbKépKép

Kép
De idén ez sem jöhet szóba.
Ma mondta a barátnőm, hogy szilveszterkor mi menjünk, vagy ők jöjjenek, hát inkább ők.Kinek van kedve éjjel utazgatni Fótra, meg vissza??
Inkább vendégül látom őket a megszokott helyen, kényelmesenKép

Januári talit akkor megdumáljuk.Anikó, kösz a meghívót a iwiw-be, most akkor regisztráljam magam???
Na, majd ezt is ha visszajöttünkKép

Na, mindenkinek boldog karácsony, de szerintem még holnap bekukkantokk, úgyse hozok ki sok mindent a főzésből.
Kép

pusz
Ildikó
vas

Sziasztok!!!

Hú de izgulok! Lakás csilli-villi, minden előkészítve, tegnap felkötöttük a szaloncukrot is Kép Mondjuk ma a sajtos rudat nem sütöttem meg, most csinálhatnám, de Zsoltikám olyan álmos, hogy inkább nem kezdek neki, mert úgysem tudom befejezni.

Mert hogy a konyhánk nincs szeparálva, a sütés, kutyulás, minden meg elég zajos a csendes lakásban, nem érdemes reszkírozni.

Sajnos Zsoltika egyre jobban köhécsel Kép És ma már hőemelkedése is volt. Bágyadt, fáradt, de a holnapot remélem élvezi majd Kép

Szirom,
én is nagyon imádom a Karácsonyt! Annak ellenére, hogy odahaza, a szüleimmel kész idegfeszültségben telt ez a nap... De estére elcsitultak a kedélyek, és ez a jó maradt meg bennem is leginkább Kép
Mi is igyekszünk széppé tenni Zsoltika (és egymás) számára az ünnepet. Ezért is igyekeztünk mindent előre beszerezni, hogy ne kelljen bev.központba mennünk már Advent idején se. Én a tolongásból így nem is éreztem sokat Kép Jó ez így, ahogy van Kép

Ildikó,
húha, ez tényleg sok volt, jobb hogy most a család vár titeket Kép Januári talit várjuk!!!

Mennem kell.

NAGYON KELLEMES KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!

Kép

Zsoltika és Gabi

pgaboka

SziasztokKép

Megkésve bár, de törve nem, itt vagyokKép
Éjfélre mindennel végeztünk, de mostanáig szüttyögtemKép
Nagyon szép lett a fánk, az ajándékok ott sorakoznak alattaKép Úgy várom már, hogy a gyerekek bontogassákKép Izgatottab vagyok mint, amikor én vártam gyerekként, hogy végre megszólaljon a csengettyű és mehessek a fához...

Kívánok Nektek és Családotoknak Nagyon Békés Boldog Karácsonyt!
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Látom, mind éjszakai fadíszítők vagytokKép IzgiKép Hogy sikerült? Mit szóltak a skacok? Mi is gondolkodtunk rajta az urammal, de kizárólag a fények miatt nem választottuk ezt a megoldást. De különben jobb is, mer úgy tűnik, mi túl korán takarítottunk, úgyhogy megint kell egy kicsit pakolászniKép Az ember elment halat venni (ha tud), én meg ideültem a kávémmal. Miksa még alszik. Nálatok meg most zsonganak a kölkcek az ajándékaikkal, tök jó!

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Kép

Vigyázzatok az alakotokra, de azért egyetek, amit megkívántok, a karácsony nem az az ünnep, amikor fogyózni kellKép
Kép

Gabi persze csinálhat néhány fekvőtámaszt, ezzel ellensúlyozhatja a szentesi konyha hatásaitKépKép
Drukk, hogy Zsoltikának ennyi jusson a betegségből, amennyit tegnap túlestetek!

Ildi! ne hajtsd magad túl a konyhában, a muffinsütés pont elégKép
Kép

Motiot! Merre jársz? Már ti is ajándékoztok?Kép

Anikó! Nagyon-nagyon köszi mégeccer a tápipit, a segítségeddel pont ilyet sikerült vennünkKép
Kép

Mártus! Nagyon örülök, hogy hívtál! Számod most már megvan, nektek is nagyon-nagyon boldog karácsonyt! Az urad vigyázzon a lábára, nehogy ő is visszaessen!
Kép

Szép ünnepet!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lanyok,
sajnos most nem tudok visszaolvasni, rossz volt a netünk, apa tegnap este javitotta meg.

Majd jövök valamikor olvasni, most csak
NAGYON SZEP ES KELLEMES ÜNNEPEKET SZERETNEK KIVANNI MINDENKINEK! SOK SOK AJANDEKOT ES SZERETETET!
NAGYON ÖRÜLÖK; HOGY VELETEK LEHETTEM EBBEN AZ EVBEN!

Sok puszi mindenkinek
Motiot+Abel+csalad

KépKép
KépKép
motiot

<font color="119911">Sziasztok!

Remélem, mindenkinél jól telik az ünnep Kép Nálunk sajnos Zsoltika nagyon beteg lett, ennyire még sosem volt lázas és elesett, mint a napokban Kép Pont 24-re virradóra volt 39,2 fokos láza, amit egy kúppal elég hamar sikerült is lenyomni Kép De nagyon rosszul alszik és nagyon keveseket is. Sokat és csúnyán köhög. TEgnap még nagyon lázas volt, mára már rosszcsont Kép De ez így mérhetetlenül jobb! Kép

Mi reggel utazunk Szentesre, ezért most pár napra elköszönök tőletek Kép</font>

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!

<font color="ff6000">Én is úgy érzek, mint Motiot: örülök, hogy veletek lehettem idén is, és hogy ehhez a csapathoz tartozom KépKépKép Nagyon jó ötleteket kaptam itt, és sok támogatást Kép

Sziasztok!!!
Gabi</font>

pgaboka

Sziasztok!

Gabi! Először is jobbulást Zsoltikának!

Megjöttünk Szekszárdról. Épp tök fölhúztam magam egy akkora marhaságon, hogy szégyellem is magam miattaKép Miksa kapott tescós favonatot egy halom kiegészítővel, és nagyon tetszik neki, de nem bírja úgy végigtolni a vonatot, hogy ne rúgja föl közben a pályát, mászik keresztül rajta, és bombázza szét, amit fáradságos munkával felépítettem nekiKép Először még ok, de mostanra hatvanadszor rakom össze, áááá... Pedig tök jól eljátszanék vele, vannak emberkék, meg fák, meg állatok, házak, autópálya, sorompó, minden, ami kellKép.

Az ember lement a büfébe, én meg ekkora marha vagyok, ahelyett, hogy nyugodtan ülnék a kölökkel a fa alatt, aztán borítson föl, amit akar, itt idegeskedekKép

Na, megyek tovább "bácsit szerelni", ti meg most már gyertek vissza, vége a karácsonynak. Én is örülök, hogy itt lehetekKép

Majd teszek képeket, csak asszem a kocsiban maradt a gép.

szirom

Szerintem híztam is, majd holnap megmérem magam, de hát ki ne hízott volna...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

mi is hazaértünk egy órája, de 5 órás útunk volt, hulla vagyok, család beteg, majd jövökKép

csók

tuttti én is híztamKépKép
vas

Ildi, mi 10-kor indultunk, és tök jól ideértünk a hó előtt Pestre, de voltunk az ember dokijánál a kórházban kontrollon, meg még el kellettegy dolgot intézni, úgyhogy végül 4-re értünk haza. Szavam nem lehet a kölökre, ült végig az autóban. Naszóval átvágtunk a behavazott városon, mire hazaindultunk, már szakadt, az M3-ason a sávokat se lehetett látni, meg a 2/A se volt jobb. De itthon nagyon szép mindenKép

Nektek is jobbulást!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Senki?

No megmértem magam, 1,5 kiló ugrott föl, lehetne rosszabb is. Azért most már leállok, bár ma vendégeink lesznek, és kacsát sütökKép Kéne is menni kicsit összerámolni, mert dominókon és favonatokon esik keresztül az, aki nem néz a lába elé.

Ildi, ti merre voltatok? Mármint földrajzilag. Még sose írtadKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt,
remelem mindenkinel jol telt a karacsony!
Gabi, jobbulast Zsoltikanak, sajnos Abel is beteg meg mindig, a nozija mar obb, nem olyan nathas, de most meg nagyon csunyan köhög, laza nincs, es hallom a kis tüdejeben is, hogy hörög. A doki meg szabin van. De szerintem tuleljük. Csak nem nagyon merem kivinni, pedig olyan szepen esik a ho, egesz ejjel esett, most lehetne szankozni is, de lehet, hogy most ezt kihagyjuk.

Ildi, te csaladodnak is jobbulast, remelem nem vagytok nagyon betegek!

Szirom, a 1,5 kilo nem olyan veszes, az le is mehet ugyanugy. En is zabaltam az ünnepek alatt sajnos.... De majd csak vege lesz a sok kajanak egyszer. Kacsat meg csak nezni szabad ma este!!

Hazamentek anyuek is, jol kipihentem magam, a heten meg apa van itthon, ugyhogy most is megosztjuk a munkat, jol jött es a kis pihi. Sokkal jobban erzem magam.

Abel is favonatot kapott karacsonyra, de csak kb fel oraig erdekelte, aztan mar nem. Kapott egy masik favonatot is, az csak egy mozdony meg ket kocsi, epitökockak vannak rajta, amikben mindenfele alakzatu lyukak vannak, oda kell bedugni farudat, kockat stb, szoval amolyan kis ügyessegfejlesztö. Ez nagyon tecc neki, de ha nem sikerül beledugni egyiket a masikba, akkor megy a hiszti.

Na megyek, mert meg nem reggeliztem. Aztan el kell menni vasarolni is.

Puszi mindenkinek, majd jövök.
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Én is tttti híztamKépKép, de nem csoda; a számban a koleszterin bombák váltották egymást a szénhidrát bombákkalKépKép
ÉS, ma is egyre vendégek jönnekKép, már ötkor keltem főzni és most takarítok (kéne),csak már hiányoztatokKépezért bekukkantottam.

Szirom,
nagyon szép vagy az esküvői képekenKép, illik Rád a Szirom név (különösen az első képet nézve)Kép
Jó kis laza esküvő lehetett, szeretem az ilyetKép

Ildi,
jobbulást a családnak!!!

Jaj, mennem kell mert Barnabás követeli ami neki járKép

Holnap jövök.
Legyen szép napotok!
anikó

Anikó
pupi5

most láttam, hogy közben Motiot is írtKép
SziaKép még gyorsan a betegséghez hsz-k.
Nekem a doki mindig azt mondja, hogy ameddig a gyerek nem lázas és a levegő nem ködös, csak hideg sokkal jobb ha kiviszi az ember még ha beteg is, mert sokkal gyorsabban gyógyul!
Nalunk beváltKép

Na, most már tényleg mentem
anikó

Anikó
pupi5

Na, még ez kimaradt:
Gabi! Zsoltikának jobbulást, remélem mára már még nagyobb rosszcsontKép

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Motiot! Jobbulást Ábelnek! Én is hasonlót tudok, mint Anikó, hogy ha nem lázas, akkor ki lehet vinni, de az is igaz, hogy a köhögés miatt én is elgondolkodnék. Mondjuk nálunk ez most nem téma, mert bár tegnap gyönyörű hó esett, most reggel óta szakad az esőKép

Anikó! Köszi! Szerintem meg nem illik nagyon rám a név, elég hangos, nagyszájú nő vagyok, csak ez egy ezeréves nick, ami annak idején úgy lett, hogy egy halom minden foglalt volt, és valami nőies nevet kerestem. Ez volt vagy 7-8 éveKép Azóta lehet már anyakönyveztetni isKép A lagzi tényleg viszonylag laza volt, az étterem-szálloda Duna-partján volt a szertartás, és csak polgárit tartottunk. Két lépéssel arrébb már lehetett enni-inni, és kevés kivételtől eltekintve mindenki a szállodában aludt. 140 körül voltunk, végülis a szertartást kivéve nagyjából hagyományos lagzi volt.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lanyok, köszi a tanacsokat, en is igy tudom, hogy ha nem lazas, akkor ki lehet vinni szep idöben. Köd nincs, szepene esik a ho, de a köhöges miatt nem tudom mit csinaljak. Szerintem megprobaljuk egy kicsit, biztosan nem art neki, ha nem mocorog olyan nagyon, akkor talan nem is sziv le hirtelen olyan sok hideg levegöt. Majd szep nyugisan huzogatjuk a szankon.

MOst beszeltem apuval, mondja, hogy esik az esö a sok hora, az utakon kezd kaosz lenni. Hat nem valami jo dolog. Ne menjetek nagyon sehova!

Ja, meg irni akartam, hogy tegnap voltam mammografian, a doki megnezte uh-n is megegyszer meg a szokasos mammo-s eljarassal, de nem talalt semmit. Erzi, hogy ott a csomo, de a gep nem mutat semmi olyat, ami rossz lenne, valszeg egy begyulladt tejmirigy. Fel ev mulva megint megnezik, ha meg ott van. A nögyogyim meg irt egy uj fogigatlot, mert most valtottam es az uj ota jött ki a csomo, lehet, hogy attol van. MOst visszaallok a regi egy fajtajara es majd meglatjuk. MIndenesetre megnyugodtam, most mar nem is erdekel.
Majd meg jövök.
Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Motiot! Ez nagyon jó hír, nem? Szerintem megnyugtató, úgyhogy ha megoldható, ne eszelj rajta tovább, jó? Ábel jobban van?

Ildi, és a tieid? És te?

Kaptok egy tápipis képet, de megvárom, míg ír valakiKép Pedig most kicsit ráérnék.

Kép

szirom

Ui: Le kell vágni a kölök haját.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!

Tápipi is eszik????
De édesKép.

Na, gyorsan felvázolom mi történt velünk karácsony alatt.Ha oLivér hagy, mert itt nyöszög rajtam.
Péntek: este mikor a kölkök aludtak,megjött a Jézuska, éppen végeztünk, mire mind a kettő felébredt.Olivér elkezdett ordítani, erre Leventét is felébresztette.Persze le nem jöhettek a nappaliba, fennt kellett velük lennem,2 órámba tellt, mire újból elaludtak.
Oli egész éjjel tök nyügi volt.
Szombat:
Olivér lázas lett, Jázuska beriasztotta az alsó szintet, mindenki felébredtKép
Délután újra lázas lett, kúp+ nurofen levitte neki.
Éjjel már jól lett.
Vasárnap: mégiscsak elindultunk(bár lehet nem kellett volna)
Lázas nem volt, de végignyávogta a napot.Tesóméknál voltunk(Répcelak-Vas megye, 220 km innen).Este átmentünk anyós pajtiékhoz.Kicsit cikis volt, nyár óta nem nagyon taliztunk velük(kivéve az esküvőn, de akkor ugye nem szóltak hozzánkKép )
Mindegy, túléltük a látogatást.
Hétfő: anyuhoz mentünk kajálni, Gábor már ott kezdett szarul lenni.Estére ő is lázas lett.
Kedd: tesóm hajnalban(6-kor )levette a vércukor terheléses véremet(ő a háziorvos asszisztense), hazavitte a vérvételes cuccokat, így nem kellett laborba mennem.Aztán megittam a75 g-os cukros löttyöt, visszafeküdtem aludni, de 2* majdnem kihánytam.Aztán 2 óra múlva ismét levette a vért.Kép
De megmértük vércukor mérővel is, nem lesz gond.4 valamennyi volt az éhgyomri, a cukros utáni meg talán 5,8.Úgyhogy f@sza!!
na, de aztán oLi felébredt, és elkezdett fosniKépKép
Az uram egész éjjel szenvedett, még mindig lázas volt.De kitalálta, hogy ő csak itthon tud pihenni, ezért lázasan elindultunk negyed 1-kor haza.És ugye zuhogott a hó, hegyed 6-ra értünk ide.5 óra alatt tettük meg a 220 km-t.Egyszer tök mázlink volt, mert Pesten a szembejövő sávból pont az előttünk lévő autóba rohant bele egy másik(és az előttünk lévőt beengedtük magunk elé, ha ezt nem tesszük meg, akkor belénk rohan a baromKép )
Este Oli olyat fostizott, hogy folyt ki a pelenkából, víz szerű volt,
Szerda: be kellett menni Pestre, mert ami gatyót vettem az unokahúgomnak, kicsi lett neki, így ő is eljött velünk kedden, és most mentünk vissza a Zarába cserélni.
Élmény volt az Árkád a tegnapi naponKép
Aztán este OLivér folytatta a fosást, szerencsére megitta a smectát, valamivel jobb állagú lett a kaksi, de este 15 perc alatt 3 pelust cseréltem.Bepukizik, aztán azzal együtt be is rottyant.
Persze egy ágyban eludtunk, nekem már úgyis mindegy, nekem is fájt a hasam tegnap, meg már a torkom is.
Bőven ennyi.Remélem nem volt sok belőlemKép
Uram már jól van, ma dolgozik 1-ig.
Olivér egyfolytában nyávog 4 napja, megőrülök tőle.Amúgy jó volt a karácsony.
Kilókról 66,3 voltam karácsony napján, ma reggel 66,65 -öt mértem.De tegnap simán 67 voltam.Úgyhogy én nem is panaszkodom.Hiszem nekem most a heti fél kiló hízás megengedettKépKépKép
Motiot, örülök, hogy jobban vagy, hogy jobban érzed magad, meg hogy mindenkinek jól teltek az ünnepek.Gabi, Zsoltika talán már jobban vanKép

Most megyek, mert a nyikógógép azt hajtogatja, hogy anya, anya, és csak nyikog egyfolytábanKép

Pusz
Ildikó
vas

Ezt fél óráig írtam, közben megint volt egy rotty, nyikogott is érte.

Szirom, másfél kiló nem is olyan rossz, ha visszatérsz a norm. kajáláshoz, úgyis lemegy.Legalábbis én most ezt vettem észre.
Én is zabáltam ám ész nélkül.Tészta, rántott husi, r.karfiol, süti, csoki, szaloncukorKépKépKép
vas

Még mindig én: csak az egyik tubbies kazit hoztam el, mert a másikat tesómék szomszéd gyereke összetötreKép
Persze pont a karácsonyostKép
Éljen-éljenKép
vas

na, még két kép:

itt látták meg a fátKép
Kép

Kép
itt meg már bontogatás utánKép
vas

Sziasztok!

Ildi, navégre. Jajj, kész horror, ami van veletek, kitartás! Miksának is ilyen fosija volt annk idején, csak ő hányt is, de ezt megbeszéltük akkor, és a te Levid is sokáig fostizott. Csak ha jól emlékszem, ő rendbejött, Miksa pedig csak a Probiotik kapszulától. A Smectát ő csak egyszer-kétszer vette be, az csak átmenetileg használt. Szegény Olivér, biztosan azért nyávog, mert vacakul érzi magát. Doki mit mond? Ezt a kapszulát megkérdezheted tőle, nekünk nagyon bevált. És ha lehet, te ne kapd el ezt a nyavalyát, bár tudom, hogy ez nem rajtad múlik.

Kaja: az a baj, hogy nem tértem vissza a rendes kajához, tegnap kacsanapot tartottunk, mert vendégeink voltakKép Ma is sütit reggeliztemKép De ma már csak joghurtot eszem szerintem, egész kívánom a sok tömény kaja után. De szilveszterre meg bőrös malacsült a tervKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

De aranyosak, két kis manó!Kép Nekünk erről a pillanatról csak videónk van.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
hat Ildi, nem semmi, ami az ünnepek alatt összejött nektek.
Kitartas, majd csak jobban lesz a csalad, te pedig probald meg nem elkapni!
A kiloid szerintem tök jok, hany hetes is vagy most? Es tenyleg, regen lattunk mar pocakos kepet!

Szirom, szerintem is visszamennek a kilok, ha ujra dietazol egy kicsit. Bar a kacsanak en sem biztosan tudnek nemet mondani, föleg egy ilyen drasztikus kura utan... A börös malacsült is jol hangzik, en meg nem tudom, hogy mit csinalok ujevre es szilveszterre. Bar annyira nem is fontos, mert ugyis csak harmasban leszünk, mivel egyedül vagyunk itt, nincs aki vigyazna a gyerköcre, tehat nem megyünk sehova. Hozzank sem jön senki. Legalabbis asszem.

Na az en kiloim is megvannak szepen, der legalabb nem hiztam hozza semmi, csak ami a kortizonos gyogyiktol visszajött, az van. Pedig zabaltam en is rendesen. De majd most! Egyebkent nekem is jol esik a sok tömeny kaja utan egy kis salata meg gyümi.
Bar ma vendegeket varunk, ugyhogy bepacoltam egy jo nagy darab karajt ( legalabb nem zsiros ) es szeletekben megsütöm a sütöben, hozza lesz egy nagy adag friss salata es tepsis krumpli ( az is zsiradek nelkül ropogosra piritva ) Szoval megprobalom azert kordaban tartani a dolgokat.

Abel egyebkent jobban van, meg csunyan köhög, de a nozija mar ok. igy tudunk aludni. Bar nagyon nyügi ejjel, ugyhogy hajnalban mindig at kell hoznom közenk. De igy legalabb alszik.

En is tök jol vagyok, remelem ezzel vege is a sok nyavalyamnak. Ujra jol erzem magam, tele energiaval es jo kedvvel! Tök jo erzes! Szerintem ost a fogyi is menni fog. Ugye az ujevi fogadalmak... jan 1-töl elkezdem szedni azt a homeos csöppet, amit dokineni felirt, aztan remelem repülnek a kilok. Meg torna is lesz, esetleg egy kis kocogas.

Majd en is teszek fel egy par kepet Abelröl, bar ö meg annyira nem erdeklödött a fa irant. Most kezdi el nezegetni a diszeket meg a fenyeket. De nem nagyon foglalkozik vele szerencsere, legalabb nem rantja le.

Na megyek fözöcskezni, mert lassan jönnek a vendegek. Jo lesz egy kicsit beszelgetni meg pletyozni, ui. Mo-rol jönnek, de nem hozzank, hanem a közeli ismeröseikhez szilveszterezni es igy eljönnek hozzank is egy napra ( nem is hozzank, hanem inkabb Abelhez ).

Na leptem, lehet, hogy estefele meg benezek.
Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok,

Ildi,
ez egy agyrém ami Veletek történt! Remélem, a nehezén már túl vagytok és Te nem kapod el!!

Annyira édesek a fiaid!! Nagyon szépek lettek a sk. díszeidKép Nem is rossz, hogy az egész mézest bemártottadKép nem kell a nyomókával szenvedniKép
Tényleg! Szirom! Nekem nagyon klassz puha lett a mézes, de a díszítés is megpuhultKép a mázat rontothattam el?
A nevedre visszatérve, én ugye csak a kép alapján tudok (egyelőreKép) véleményt formálni, az elsőn olyan szép ártatlan szirom vagy... A tali után lehet, hogy módosítokKépKép
Miksának semmi baj a hajával! Nagyon vagányKép ezek szerint Tápipivel együtt csinálnak mindentKép

Ildi,
látom, Nálatok is volt ajándékba ez az ugráló-csöcsös akármiKép Ti mivel fújtátok fel? És mennyire? Egyszerűen nem tudom mennyire kell felfújni, félek, hogy kidurranKép A jelen állapotában viszont, ha az én pehelyKép súlyú Pupim ráül, alul kinyeklik a lábaKép

Motiot,
Mammográfia SZUPER! Most már felejts el ezt a témátKép
De jó olvasni, hogy megint happyKép vagy és hogy Ábel is jobban van.

Megyek a gyerekekkel sétálni,
sziasztok,
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Miksa tök simán, 20 perc alatt aludt elKép Így is lehet?Kép

Anikó! Jó, a nevemet majd a talin megvitatjukKép Egyébként már úgy megszoktam, nem cserélném le semmireKép Csak ugye öregszik az ember, egy bizonyos kor után már nem hívhatja sziromnak magátKép

Motiot! Ez nagyon jó, hogy így feltöltődtél! HajráKép
Karifa: tavaly Miksa se volt rá veszélyes, ugye mondtam, hogy ne aggódjKép Végülis még az idén is kezelhető a dolog, csak egy díszt tört el, és azóta ki tudja mondani, hogy törékenyKép

Ildi! Hogy vagytok?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szevasztok!!!!!

Köszi, Szirom jobban vagyunk.Talán hat neki a smecta.Tegnap reggel volt 2 adag fosti, aztán semmi.Ma is megvolt már a kettő(a többiről még nem tudok nyilatkozni)
papa már jól van.
Talán én nem kaptam el.Legalábbis eddig semmi, egy kis émelygést leszámítva.

Anikó, én vettem pumpát is az ugrálós izéhez, elég keményre felfújtuk, nyugi nem fog szétdurrani, elvileg 200 kiló a terhelése.Kép
Köszi a dícséretet a mukikra, (tök örültek a fának), meg a díszekre is, a mézesekkel tényleg nem kínlódtam, bele mártottam cukorba az egészet, így tök csicsás, de nem kellett órákig díszítenem(Leventének így jobban tetszett).Csak tök vastag szalagra fűztem fel őket, attól nem lett olyan szép.De ami vékonyat vettem itthon derült ki, hogy összecsavart papír, és tök merev volt, nem lehetett arra semmit se felfűzniKép
Motiot, tényleg olyan jó, hogy jókedved vanKép
Örülök neki.Kép
Tényleg, Márti titeket is hívott, ugye?
Tök aranyos voltKép
Tök meglepődtem.

Na, pusz, megyek.
Ja, még annyi, Motiot, kérdezted, ma vagyok pont 27 hetes(még 13!!!!!).És eddi 6-7 kiló a pluszomKépKép

csá
Ildi
vas

Mindenhol esik a hó?????
Kép
vas

Sziasztok,
itt vagyok en is, bar szerintem nem sokat ma, mert Abel mindjart megy aludni, aztan meg elmegyünk egy kicsit Stuttgartba lödörögni.
Delutan elviszem Abit meg dokihoz, most hivtam fel, mert meg mindig nincs tul jol es mar ket hete nyomja szegenykem, ma reggelre meg a nozijabol megint csunya sarga valadek jön es a szemeböl is, szerintem valami kezdödö kötöhartyagyuszi lehet. Csinaltam jo erös kamillateat, mar egy parszor kitöröltem neki, meg belecseppentettem, remelem hasznal valamit.

Kepzeljetek, ejjel alig aludtam. Pontban kettökor megszolalt apa mobilja, erre felebredt Abel is, adtam neki egy kis tejet, aztan visszaaludt. Aztan hallom, hogy sms erkezik, es ez a barom telefon addog csipog percenkent, mig meg nem nezed. Tehat felkeltem, felmentem a nappaliba, megneztem, hangposta volt. Meghallgattam, es valami örült suttogva hallo-zik rajta, a hatterben meg furcsa zajok, aztan mintha valaki sikongatna, szoval eleg morbid volt ugy hirtelen ejjel, tök sötetben. Mint a horrorfilmekben, mikor a csaj felveszi a telefont es tudja, hogy valahonnan figyelik. Na ezek utan nem aludtam semmit. Abel sem, ugyhogy athoztam hozzank, vergödött egy darabig, aztan ramfeküdt, ahogy szokott es bekesen aludt. En bezzeg nem. MOndtam apanak, hogy valami örült szorakozik, erre ö sem tudott mar aludni, minden neszre felebredtünk.
Ma reggel visszahallgatva, valaki biztos elnyomta a szamot, mert nem ismerjük es elfelejtette kikapcsolni a mobiljat, egy buli zajai hallatszanak rajta zenevel es beszelgetessel.
Na megvolt mara a horrortörtenet, he-he-he.

Ildi, tök jo, hogy meg csak ennyit hiztal! Szerintem nagyon jol kordaban tudod tartani a kilokat! En is igy szeretnem majd a következönel, persze addig le kene fogynom, hogy egyaltalan legyen ertelme.
Tegnap volt a postaladaban egy Weightwatcherses levelke nekem cimezve, ez nem veletlen! Szerintem megint benevezek, most egy kicsit jobb az anyagi dolog is, kicsit megnyugodtunk, talan lesz annyi, hogy el tudjak jarni hetente. Az meg ugye motival, mert a kollektiv mazsalason nem szeretnek leegni a nöcik elött.

Szirom, Miksa tenyleg nagyon aranyos, es a haja is jo, nem kell azt levagni! Abi haja is jo hosszu, de nem akarom levagni, mert olyan szep göndör hatul, olyan edi igy! Erdekes, elöl nem hosszu, pedig meg nem vagtam le soha, a feje bubjan nagyon hosszu es hatul is elegge.

Ildi, aranyosak a gyerköcök es hogy örülnek az ajandekoknak meg a fanak! Remelem jövöre nalunk is ilyen lesz mar!

Na mentem, mert Abel bömböl.
puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Nagyon szép itt a hóKép Voltunk Miksával délelőtt szánkóval a boltban, aztán ellapátoltuk az udaron és a ház előtt (utóbbi elég nagy terület, a fene tudja, mér nem jött ma a hókotró), szóval még izomlázam is lesz, úgy érzemKép A kölöknek meg kicsit várnia kellett az ebédre, aztán nagyon bekajált rántott csirkeszárnyból, úgyhogy kb. 7 perc alatt aludt elKép

Anikó! Nem tudom, miért puhult meg a máz, nekem kemény maradt az is. Igaz, én több cukrot tettem bele, mertr úgy láttam, kell még.

Ildi! Aha, írtam, hogy hívott MártiKép Én is örültem neki nagyon. Valahogy úgy kéne szervezni a talit, hogy ők is el tudjanak jönni, nem?

Motiot! Tényleg horroros a telefonsztori, de minden jó, ha vége jó. Ábelnek most már tényleg gyógyulást! A kamilla az szerintem csak segíthet.

Miksa haját csak 2 centisre szoktuk vágni hidegben, majd nyáron lesz a nullásKép Nagyon megizzad így a sapi alatt, meg el is fekszi, és olyankor olyan kis lükésKép Szóval nem vágunk belőle sokat.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihooo,
most jövünk a dokitol, a mi dokinkat helyettesitönel voltunk, tök rendi volt.
Naszoval Abelnek kötöhartya-közepfül-es mandulagyuszija van a jobbik fajtabol es folyik melle az orra. Szoval ennel többet nem is varhattam volna!! De legalabb most kaptunk antibigyot, szemre es ugy altalanosan is, remele jobb lesz hamar a dolog. Meg jo, hogy elvittem dokihoz szegenykemet. Szoval nem tudom mikor lesz mar vege.
Az otthoni dokik annyibol jobbak, hogy ott azert elöbb kap a gyerköc antibigyot, nem hagyjak ennyire elfajulni a dolgokat. Szerintem ez sem jo, most fölöslegesen szenved szegenykem.
Remelem mi nem kapunk el semmit.

Na megyek is,mert adagolnom kell neki a cuccot, hogy minel elöbb jobban legyen.

Ja, foglatunk repülöjegyet haza, de sajna csak februarra sikerült. Febr. 11-töl 25-ig leszünk otthon. Persze ez nem azt jelenti, hogy miattam mashogy szervezzetek a talit, ahogy a többieknek jo. Na mennem kell, mert Abel nagyon nyügi
puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Boldog, gyermekáldásban gazdagKép, szerencsés új évet kívánunk!

Kép

Húú, Motiot, az kemény! Szegény Ábel, jobbulást neki!
Antibigyó: szerintem jobb, ha a tényleg a komoly esetekre tartogatják. Én nem vagyok a pártján, a vírusos izéknél ráadásul semmit nem használ, csak gyöngíti a gyerek immunrendszerét. A tesóm kislányának az orvosa minden szarra azt ad, namost már semmilyen gyógyszer nem használ a kislánynak. Hónapokon át volt a kicsinek vesemedencegyulája, mert nem reagált semmilyen gyógyszerre. Most karácsonykor 4-féle gyogyit szedett torokfájásra, aztán csak szédelgett szegénykém. Én már rég leváltottam volna azt a gyerekorvost, de a kiscsaj anyjáról most inkább ne beszéljünk...

Tök jó, hogy jöttök haza, majd csinálunk akkor is valami tali, oksi?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
Mindenkinek aldasokban, szeretetben es bekessegben teli, gazdag uj evet kivanunk!!

Gondolom mar mindenki bulizik, mi itthon leszünk harmasban es mar most marhara unatkozunk mind a harman. A nemet tv-ben semmi, de tenyleg semmi nincs, ugyhogy ra sem vagyunk hangolodva a dologra. A Duna tv-t tudjuk itt fogni, de arrol most hadd ne mondjak semmit... epp ciganynotas kivansagmüsor van....
Apa vett egy Monopolyt estere, ha Abel elaludt, akkor jatszunk egy jot. Ennyi a buli. Remelem Ti nagyobbat buliztok azert!

Pusszantas mindenkinek
Motiot

Abel mar sokkal jobban van, ma egesz nap rendetlenkedik. Hasznalt az antibigyo.

KépKép
KépKép
motiot

Nagyon boldog új évet mindenkinek!!!!!!!
KépKép

Motiot, örülök, hogy Ábel jobban vanKép, Mi is javulgatunk, Olivér tegnap reggel óta nem produkált kakát.
Mi is csak 4-esben(ötösben??????KépKép) leszünk,barátaink lemondták, félnek a vírustólKép.
nyugi, itt is sz@r műsorok lesznek.

puszi mindenkinek
Ildikó
Kép
vas

Sziasztok Lányok!

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK!!!

Nem tudtam jönni, most nem is tudok visszaolvasni mert olyan durva 2 napom volt, hogy csak na... Majd jövőre mesélekKép

Remélem már mindegyik kis beteg jobban van!

pussz,
anikó

Anikó
pupi5

Jó reggelt!!!!!

Hol vagytok drágáim az új év második reggelén??????
Csak nem tivornyáztok még mindigKépKép???
Na, ébresztő, aztán gyertek!!!
Kép

Ildikó
vas

Sziasztok!

Én is nagyon boldog új évet kívánok még egyszer!

A szilveszter megvolt, kicsit sokat ittunk, úgyhogy tegnap kifejezetten szarul voltam. Egy baráti párnál voltunk a városban, sütöttünk malacot, volt hagymás tört krumpli és párolt káposzta, meg mi sütöttönk még itthon az emberrel túrós rétest. És söröztemKép Miksát le tudtam fektetni fél 11-kor, csak sajnos fél 9-kor kelt is, és nem egy élmény a pörgő, vigyorgó kölök után menni másnak a lakásában, miközben mindenki alszik. Nekem meg úgy fájt a fejem, hogy jajj.. Aztán felébredt a házigazda, és lett gyógyszer is, és akkor fokozatosan javult a helyzet, majd jött a lencseleves is. De igazából ma reggelre vagyok jólKép

Kaptok képet is a szilveszter estéről
Kép

Viszont ma +3 kg-ot mértemKép Úgyhogy mától vége az ünnepeknek, új alapokra helyezem az étkezésemKép

Kinek, hogy telt a szilveszter? Betegek hogy vannak?
Anikó!, mesélj!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, örülök, hogy magadhoz tértélKép
Jó a kép RólatokKép
Szilveszterkor mi persze itthon voltunk, barátaink nem jöttek,féltek, hogy elkapják a fosós vírustKép, így csak mi bulizgattunk.
Persze módjával, gyerekpezsgővelKép
Olivér fél 12-kor kidőlt, mi még megvártuk az éjfélt, volt egy csomó tüzijáték, aztán fél egykor lefeküdtünk aludni.Ennyit a szilveszterről.Nekem msot nem sok jött fel, 67 vagyok, ezt tartogatom pár deka + - eltéréssel.Vizont 13.-án voltam dokinál,(3 hete), azóta 1 kiló jött fel.
Pedig végigzabáltam a karácsonyt.Kép
Tegnap is sütiztem, répás muffin, pudingos gofriKép.
Olivér hála isten meggyógyult, szuper kakát produkált, bőgött is, mert ez meg alig jött ki nekiKép
Kicsit köhögős még mindig.
Amúgy család jól van.
Ma végre ovi, meló, úgyhogy megint kettesben vagyunk kis OlikávalKép
Végre aludhatok délutánKép

Szirom +3 kilóKép
Nem jó!!!
De majd most visszafogod magad, aztán megint leugrik róladKép

Motiot, ti hogy vagytok???
Anikó, miért voltak durva napjaid????
És Gabi, ti mikor jöttök haza?????

Na, pá
vas

Ildi, megvolt az ébresztő, és sokkal nagyobb energiát fektettem az írásba, mint teKépKépKép Úgyhogy gyere csak vissza, hahóóó!!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Najóóó, közben írtálKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én is belefektettem egy csomó energiátKépKépKépKépKépKép
csak nem bírtad kivárniKép

Miért nincs teletubbies a kikán?????
vas

ja, jaKép
vas

Megyek ruhákat teregetniKép
(2.adag)
vas

Jo reggelt,
mi is fent vagyunk mar egy ideje, de eddig rendet raktam meg megetettem Abelt stb...
Örület, hogy tegnap ota megint mekkora etvagya van! Gondolom be kell potolnia, amit a betegseg alatt nem evett meg. Egyebkent mar jol van, neha köhög kicsit, meg szörcsög, de ennyi. Szeme mar szep, füle szerintem nem faj.
Viszont most nekem faj egy kicsit a torkom, de nem veszes.
Kedvem meg mindig jo es jol is erzem magam. Remelem igy is marad.

Szilveszter nyugisan telt, este 10-kor meg beestek egy ismerösünk meg a baratnöje, nekik is uncsi volt otthon egyedül, aztan monopolyztunk egy jot, ejfelkor meghallgattuk a himnuszt, aztan neztük a sok kis tüzijatekot. Mi a hegyen lakunk, ugyhogy szepen lehetett latni az egesz varost, söt, meg Stuttgartot is, nagyon szep volt, csak irto hangos. Egesz este azon paraztam, hogy Abel ne ebredjen fel. De meg se mukkant haromig, akkor is csak inni kert. Szegenykem kimerülhetett, mert az oevet egy kiados hanyassal zarta, mindent kihanyt szegenykem, amit csak lehetett. Es mindezt apa agyaba.... De szerintem csak sokat evett, mert azota sincs semmi es eszik, mint a gep. Szoval ennyi.

Etkezesemet en is uj alapokra helyezem, mert ez mar kibirhatatlan. Most szerintem egeszsegileg is birni fogom, ugyhogy hajra!!
Aniko, akkor velem tartasz? Mehet a fogyokura-verseny?
Ja, egyebkent a hazipatikan is indul 9-en egy uj fogyiverseny, 5 hetes, meg fel lehet iratkozni. Szerintem azert motivalja az embert, hogy bizonyitania kell masoknak is.
Szoval Aniko?

Szirom, te milyen elvek szerint fogysz dietazni? Megint 90 napos, vagy marad az akupunktura alatti etrend? Vagy kiprobalsz mast? Meselj!
En nem tudom, mit csinalok meg, de elöször is k kell ennem a hütöt, szep aprankent, ami benne van. Mert nincs szivem ugy elkezdeni valamit, hogy az itthoni cuccokat meg ki kell dobni. Na persze Nem szalonnara gondolok, hanem egy-ket aprosagra. Na meg van egy-egy doboz müzlim meg cornflakes-em, azt is meg kell enni, mert sajnalnam, ha megdohosodna vagy ki kene doszerintem lazan ez is belefer az elejen. Egyik ujevi fogadalmunk:sporolni, sporolni, sporolni!!

Többiek hol vagytok? Hogy telt a szilveszter? Fogadalmak?

Na mennem kell, emrt Abel mar megint hisztis. Ket hetig jo vilag volt, elöször a szüleim voltak itt, mult heten apa volt itthon, most meg nem erti, hogy miert vagyunk megint csak ketten es miert kell nekem mast is csinalnom neha, mint vele jatszani. Itt rohangal, es keresi az apjat. Kiabal, hogy "papa, papa!"

Na mentem, majd jövök mindjart.
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?