Jó reggelt!!!
Tápipi is eszik????
De édes
.
Na, gyorsan felvázolom mi történt velünk karácsony alatt.Ha oLivér hagy, mert itt nyöszög rajtam.
Péntek: este mikor a kölkök aludtak,megjött a Jézuska, éppen végeztünk, mire mind a kettő felébredt.Olivér elkezdett ordítani, erre Leventét is felébresztette.Persze le nem jöhettek a nappaliba, fennt kellett velük lennem,2 órámba tellt, mire újból elaludtak.
Oli egész éjjel tök nyügi volt.
Szombat:
Olivér lázas lett, Jázuska beriasztotta az alsó szintet, mindenki felébredt
Délután újra lázas lett, kúp+ nurofen levitte neki.
Éjjel már jól lett.
Vasárnap: mégiscsak elindultunk(bár lehet nem kellett volna)
Lázas nem volt, de végignyávogta a napot.Tesóméknál voltunk(Répcelak-Vas megye, 220 km innen).Este átmentünk anyós pajtiékhoz.Kicsit cikis volt, nyár óta nem nagyon taliztunk velük(kivéve az esküvőn, de akkor ugye nem szóltak hozzánk
)
Mindegy, túléltük a látogatást.
Hétfő: anyuhoz mentünk kajálni, Gábor már ott kezdett szarul lenni.Estére ő is lázas lett.
Kedd: tesóm hajnalban(6-kor )levette a vércukor terheléses véremet(ő a háziorvos asszisztense), hazavitte a vérvételes cuccokat, így nem kellett laborba mennem.Aztán megittam a75 g-os cukros löttyöt, visszafeküdtem aludni, de 2* majdnem kihánytam.Aztán 2 óra múlva ismét levette a vért.
De megmértük vércukor mérővel is, nem lesz gond.4 valamennyi volt az éhgyomri, a cukros utáni meg talán 5,8.Úgyhogy f@sza!!
na, de aztán oLi felébredt, és elkezdett fosni
Az uram egész éjjel szenvedett, még mindig lázas volt.De kitalálta, hogy ő csak itthon tud pihenni, ezért lázasan elindultunk negyed 1-kor haza.És ugye zuhogott a hó, hegyed 6-ra értünk ide.5 óra alatt tettük meg a 220 km-t.Egyszer tök mázlink volt, mert Pesten a szembejövő sávból pont az előttünk lévő autóba rohant bele egy másik(és az előttünk lévőt beengedtük magunk elé, ha ezt nem tesszük meg, akkor belénk rohan a barom
)
Este Oli olyat fostizott, hogy folyt ki a pelenkából, víz szerű volt,
Szerda: be kellett menni Pestre, mert ami gatyót vettem az unokahúgomnak, kicsi lett neki, így ő is eljött velünk kedden, és most mentünk vissza a Zarába cserélni.
Élmény volt az Árkád a tegnapi napon
Aztán este OLivér folytatta a fosást, szerencsére megitta a smectát, valamivel jobb állagú lett a kaksi, de este 15 perc alatt 3 pelust cseréltem.Bepukizik, aztán azzal együtt be is rottyant.
Persze egy ágyban eludtunk, nekem már úgyis mindegy, nekem is fájt a hasam tegnap, meg már a torkom is.
Bőven ennyi.Remélem nem volt sok belőlem
Uram már jól van, ma dolgozik 1-ig.
Olivér egyfolytában nyávog 4 napja, megőrülök tőle.Amúgy jó volt a karácsony.
Kilókról 66,3 voltam karácsony napján, ma reggel 66,65 -öt mértem.De tegnap simán 67 voltam.Úgyhogy én nem is panaszkodom.Hiszem nekem most a heti fél kiló hízás megengedett
Motiot, örülök, hogy jobban vagy, hogy jobban érzed magad, meg hogy mindenkinek jól teltek az ünnepek.Gabi, Zsoltika talán már jobban van
Most megyek, mert a nyikógógép azt hajtogatja, hogy anya, anya, és csak nyikog egyfolytában
Pusz
Ildikó