Azt mindenki tudja, hogy barmelyik part legyen is hatalmon, elsosorban a maga pecsenyejet sutogeti. rengeteg visszaeles volt az Mszp kormany alatt is, de becslesem szerint volt ugyanennyi a Fideszesek alatt is. Ami nagyon furcsa, hogy annak iedejen, amikor a Fidesz kerult kormanyra, megigertek ezeknek a visszas ugyeknek a felderiteset. Nem tortent semmi. Azok, akik a legtobbet loptak, ugyanugy ott vannak az Mszp vezetosegeben(Baja, Szekeres)mint mindig. Es attol tartok, hogy hiaba mondja az Mszp, hogy veget vet a herdalasnak, kivizsgalja a visszaeleseket, megint nem fog tortenni semmi. Tudjatok, van egy mondas: kez kezet mos. Annak idejen azert szavaztam a Fideszre, mert ugy ereztem, hogy ok az egyetlen politika ero, akik nevehez nem tapadnak bunok. Motmar sajnos nincs egy sem az orszagban.
Egy valamire kivancsi vagyok. Vajon most, hogy ilyen veszettul szorosak lettek az eredmenyek, megint annyi ures szeket fogunk latni a parlamentben? (biztos elottetek is ott van a kep arrol a nehany kepviselorol, akik az ulesteremben szunyokaltak...)Hiszen az a kb 10 mandatum, ami a jovendo kormany kezeben van, az tulajdonkeppen semmi. Uristen, mcsoda sanyaru sors var a kepviselokre! Be kell jarniuk a parlamentbe...
csak felebredjenek, amikor szavazasra kerul sor...
Eva