Sziasztok!
Most jöttem, Szirom
Az volt, hogy Marcus ugyebár ment a fényképezésre 9-én, én meg 7-től céges össznépin voltam. Aztán hétvége sűrű volt, szerdán meg már megint beteg volt a gyermekem
Így lemaradt a Mikiről, meg aztán a zárás időszakról is. Majd 2-án megy megint. Szerencsére most már jól van, csak a szokásos bölcsikór volt rajta.
Bent meg év végi hajrá volt, még tegnap meg tegnapelőtt is rendesen dolgoztam... Õrület!
Karácsony előtt egy napot itthon voltam, akkor takarítottam, meg mostam (sőt még karácsony napjain is ment a mosógép mindkét nap, nálatok is ez van???), meg előkészültem. Persze 24-én csináltunk mindent nagy rohanásban - főzés, fa stb. Bár Marcus két napot anyósoméknál aludt karácsony előtt, akkor dolgoztam, este meg vasaltam, csomagoltam, még vásároltunk stb.
Marcusnak bejött a karácsony, ő is vonatot kapott (Fischer Price-ost), meg garázst - ezek nagyon bejönnek neki
Főleg, hogy a garázsban van autómosó, a vonatban meg állomás. Anyósoméknál MegaBlocks-os autópályát, az is tetszik, meg öltöztethető bohócot, ruhát, matchbox-okat stb.
Ma lettünk volna szemészet kontrollon, tegnap fel is hívtam őket, hogy van-e rendelés, erre ott közölték, hogy csak kontaktlencse-vizsgálat van, majd januárban menjünk. Ja és csak délelőtt, mert megszűnik a délutános rendelés! Jó, mi??? Olyan ideges lettem....
Meg kikértem kórházból Marci véreredményét, mert tegnap voltam egy természetgyógyis néninél és neki kell. Ajánlott Marcusnak immunerősítőket (meg nekem a száraz sebes számra csodaszereket), ha átgondolom, uszkve 25e Ft-ért. Hát meglátjuk...
Fiam ma hajnalban (4-kor kelt) meg eltörte a Dzsungel könyve 2 DVD-jét (a fején meghajlította, ekkor vittem vissza az ágyába és 6-ig harcoltunk), így kellett venni egy újat, mert az a nagy kedvenc...
Szirom, Newsee, Krisz,
Nagyon jók a képek a gyerkőcökről! Szirom, te meg vagy a konyhaművészek gyöngye - azok a mézeskalácsok!
Marycus,
Minden elismerésem, hogy így tudsz a két csajszi mellett tanulni. Én így, segítséggel is nyögöm a dolgot nagyon, pedig bele kell húznom.
Manó,
Nagyon édi ez a blöki és Emma milyen nagy már!
Ildi,
Hajrá Julcsi!
Látod, megy ez!
Ja és november végén ünnepelte valaki közülünk az X-edik születésnapját... így utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT neki!!!!!
Puszi Nektek!
H.