Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hű, szirom, minden elismerésem, nagyon szépek lettek!
Én "nagy" sütős vagyok, megvettem az Ikeában az alaptésztát, és majd Regivel kiszaggatom, sütöm, oszt kész Kép De azért szoktam mást is sütögetni Kép
Miksa meg egyre sötétebb hajú, nem?

Ildi,
Fát mi is utsó pillanatokban veszünk, ma már néztem pár helyen, mert még vásárolgattunk, a Duna Plázánál álom, hogy milyenek vannak, de horror áron Kép

Marycus,
Gratula a vizsgázáshoz, majd referálj az eredményről! Kép

Csodacsibéről ment köremil, hogy ne vigyük el a gyereket, mert hogy xy-nak a fia-lánya rosszat álmodott hetekig, bőgött éjjel stb. Na, persze nem csakazértis alapon, de mentünk, miután más nem nagyon van nekik most.
Sztem semmi olyan nem volt benne, ami más mostani mesében ne lenne....nem is kapott frászt egy kölök se Kép
Amúgy aranyos volt, de vhogy többet vártam...

Kölkök ma anyuéknál, holnap bulizás, aztán este visszük le őket anyósékhoz szerdáig. Már szerencsére tényleg nagyon jól elvan Máté mindenhol, most is lelkesen jött integetni a lifthez Kép
Remélem tényleg, hogy nem lesz gond az ovival majd, most úgy is érzem. De még az majdnem egy év azért...

MEgyek is pihizni, jó dolgom van most Kép

Jaj, Hanzi, írjál már pár sort, legalább, hogy mi van Marcussal!!!!

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Rövid leszek, de egyszerűen írni kell!! Nem tudok szó nélkül elmenni Szirom mézeseitől!!
Nagyon szép!!!!

Ildikó
nildikoka

Köszi csajokKép

Kriszta! Dunakeszi felé induljatok el a régi 2-esen, a Váci út folytatásán, és a házgyár előtt az út mentén, a zöldségesnél nagyon-nagyon szép fák vannak. De a Megyeri csárda mellett is sokat láttam. Ez tőletek tényleg csak pár km, szerintem alig van messzebb, mint a DPláza, csak ellenkező irányba. Nekem a nálam magasabb normann vagy normand vagy mifene fenyőkre mondták az 1800 Ft-ot. Az elég jó, nem?

Hanzi! Igaza van Krisztának, gyere!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
Persze, a Megyeri csárda egy köpésre van, köszi! Kép
És ezüstfenyő milyen áron van, arra nem emlékszel? Mert a plázánál azok voltak gyönyörűek, csak egy 180as kb 8 ezer volt Kép

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Üdv. mindenkinek!

Szirom:
Szuperek lettek a mézeskalácsok! Gratula hozzá! Írtó nagy türelmed lehet a sütögetéshez. Sajnos nekem se türelmem, se kézügyességem az ilyesmihez.

Ha érdekel még marcipán massza, akkor tegnap a Váci úti Tesco-ban is láttam.

Fenyő ügyileg megvagyunk, idén is 3,5 méteres lesz. Éjszaka fogjuk feldíszíteni, mert egy délelőtt nem elég rá, és délután muszáj letenni szunyálni a gyerkőcöket, hogy valami élvezet is legyen a karácsonyból, ne csak nyügi, és egyik sem hajlandó anyuéknál szundizni, úgyhogy dél körül már itthon kell lenniük, akkor ebéd és utánna szunya, már ahogy mi elképzeljük...

Kriszta:
Azért a mai gyerekeknek szerintem nemigen lehet már megrettentőt mutatni, ahogy a meséket elnézem szombat délelőttönként. Komolyan mindig megpróbálkozunk, hátha Vikót megragadja valami, de olyan gyorsan kapcsolunk el egyik csatornáról a másikra, hogy csak na. Tulajdonképpen sok "mese" csak rajzfilmesített felnőtteknek is szerintem brutál filmek. Csodálom, hogy némelyiknél nincs kiírva, hogy korhatáros. Bár megjegyzem, hogy sajnos hozzá kell szoknunk, mert Vikó kortársai ezeket a meséket fogják nézni, és ha beszélgetni akar velük, jó, ha tudja miről szólnak... Hiába szeretném én, hogy inkább a Süsüt, meg Kis vakondot, meg Vukot és hasonszőrű társaikat nézzen, legfeljebb kiegészítésnek mehet majd. Ez van. Azért próbáljuk a jóra nevelgetni...

Tegnap olyan aranyos volt a hugom, felhívott, hogy nem szeretnénk-e este moziba menni, mert akkor átjön testőrködni a gyerkőcök mellé. Éltünk a lehetőséggel, úgyhogy tök jó esténk volt.

Jaj, mindig elfelejtem írni, hogy képzeljétek Niki 5 napja átalussza az éjszakákat!!!

Mindenkinek minden jót!
Marycus
marycus

Sziasztok!

Köszi mindenkinekKép

Kriszta! Nem néztem ezüstfenyőt, bevallomKép Ezekre is csak egy pillantást vetettem, hogy milyen szépek, a pasas meg mondta az árát.

Marycus! 3,5 m, az nem semmiKép Létrával nyomjátok?Kép

Marcipánt köszi! Bár nemtom, bemerészkedünk-e még Tescóba. A favonatért akartunk csak menni, de az ember tegnapelőtt megvette Zuglóban.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
Mi szombat késő du. - este voltunk a tesóban, és egyáltalán nem volt vészes! Szokásos hétvégi embertömeg volt, és a pénztárak is mind nyitva voltak, úgyhogy még sorbaállni se kellett Kép

Kriszta
krisztocs

Kriszta! Tök nagy marhaság az 1800, merthogy 9800. Csak jól artikulált a pasiKép Az az igazság, hogy mi eddig mindig gyökerest vettünk, úgyhogy fogalmam sem volt a kivágott fák áráról. De örültem, hogy ilyen óccsóKép Azok is nagyok voltak, de 8 ezernél drágábban még sose vettünk.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom, azok a mézesek egyszerűen csodásak!! De akinek ilyen helyes kis kuktája van, annak könnyű Kép. Apa megkérdezte a képek láttán, hogy mestercukrász vagy-e. A beszédhiba meg természetesen nem a fizetéskor jön rá a faárusra, hanem amikor érdeklődik az ember Kép

Marycus,
Én nem zárnám ki hogy Niki behozza Csengét mozgásilag, ugyanis Csenge igenis megkésett mozgásfejlődésében. Pl. mostanában kezdett magától felülni illetve "kutyázni", bár a legújabb az, hogy a kanapé háttámlájához húzza magát az ölemből és símogatja a függönyt, annyira édes! Minden esetre a mászás meg a felállás még jóval odébb van, pedig már 14 hónapos múlt... A gyógytornász szerint azért van esély, hogy kétéves kora előtt elindul. Éjszaka átalvásához gratula, ügyes a csajszi!
Vizsgákhoz nagy gratula, az írásbeliknek idén lesz még eredménye?

Kriszta, mi meg szombat délelőtt merészkedtünk ki az Auchanba, és ott sem volt az az irdatlan tömeg! Szerda délben többen voltak...

Nem tudom, írtam-e már nektek, hogy másfél hete nem szopizik a lányom. Magától hagyta abba, egyszer csak nem kérte tovább. Hát ezen is túl vagyunk Kép Milyen jó, hogy nem kezdtem el terrorizálni egy éves korában a leszokatással, ahogy felmenőim tanácsolták, így szorongásmentesen megoldotta a dolgot, két hónap múlva. Na, ez lesz a taktika bili ügyben is!

Legyen szép napotok!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Ja, és van két új fogunk: egy alsó 2es metsző és egy jobb hátsó örlő!

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Nyuszi! Emlékeim szerint a mászás vagy a kúszás a kutyázástól egyáltalán nincs messze, nálunk maximum egy-két hét telhetett el köztük.
Szopizás: milyen érzés? Én sajnáltam is meg meg is könnyebbültem valahogy.

Marycus! Én se gratuztam a vizsgákhoz asszem úgyhogy most, jó?Kép És Niki alvásához is, meg a beleérző képességgel megáldott húgodhoz is!Kép

Jajj, Nuszi, nektek meg a fogakhoz!

Tiszta gratuláció ez a napKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom,
A kutyázás már megy egy ideje, kb. egy hónapja, de nincs jele mászásnak. Hát az én csajom már csak ilyen fontolva haladó Kép.

Szopizás leállás úgy történt, hogy egyik péntek este még szopott, szombaton meg éjjel jutott eszembe, hogy aznap egész nap nem volt semmi, a pici meg már durmolt ezerrel. Vasárnapra bedurrantak a cicik, ezért rádumáltam egy utolsó szopira, de már csak két-két slukkot volt hajlandó, ez annyira elég volt, hogy ne lássak csillagokat. Hát ennyiben maradtunk. Azóta nincs szopi, bár mostanában néha úgy veszem észre, hogy kicsit sajnálja (aktívan puszilgatja a dekoltázsomat, ha olyan blúzban vagyok, amiben látszik), de hát ő akarta!! Azért, hogy kéthetente egyszer rájárjon, nem tartom fenn a termelést! Kicsit fura érzés, hogy már nincs, de az hogy sajnálnám, túlzás. Azóta viszont bújós macskám van, sokat üldögél az ölemben, gondolom, neki is hiányzik az ölelgetés, hát még nekem!!!

Legyen szép napotok!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Na jövök picit hosszabban Kép

Nyuszi,
Gratula a fogakhoz, na meg hogy könnyen ment az elválasztás Kép

Marycus,
Ez igaz, főleg most apuci a Narnia krónikájára nyert két jegyet premier előttire, Regit akarja vinni holnap este magával. Elvileg korhatár nélküli, meg Regi odáig van érte (már egy ideje játszák PC-n), de vhogy nemtom, hogy elengedjem-e...

Megvolt a szülinapi köszöntés, szegény Máté tiszta kóma volt, úgy kellett ébreszteni du, mert különben éjjel értünk volna le velük anyósékhoz. Szóval anyuéknál volt a buli, nagyon tetszett neki a kicsikocsis torta is, meg az ajándék is Kép Egy nagy Little Tikes kamion, ami két autót visz...
Utána levittük őket, 2 éjszakát aludtak csak ott a 3 helyett, mert Máténak esténként hőemije volt/van, és köhög. Úgyhogy "sikeresen" beszedte Regitől valszeg Kép Holnap hívom a dokit...plusz tiszta ekcéma a lába megint Kép

Apuci végül nem utazott el, már reggel ültek a gépen, amikor elromlott vmi, elkezdték javítani, 2 órát vártak a gépen....utána leszállítottak mindenkit a tranzitba, és közölték, hogy este 7re érne ki a gép....na, akkor felálltak és eljöttek, miután du. lett volna a tárgyalás.
Szóval hétfő este elmentünk legalább moziba King Kongot nézni Kép

Na, és akkor egy-két kép Kép

Kép
Kép
Kép

Hanzi,
MInden okés? Holnap felhívlak, ha lesz időm...

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Bocsánat az eltünésért. Igazából okom nincs rá, csak lusta disznó vagyok írni. majd talán lesz otthon is netünk (most rendeljük meg) és akkor sűrűbben jövök.

Mi jól vagyunk, emma imádja az ovit továbbra is, a bence a nagy szerelme, és kölécsönösKép Iszonyú jókat nevetünk rajtuk, pl Emma bence csízmájára mutatva: Nézd, milyen tündéri csízma. Vagy Bence a kuytánkról beszélve: Olyan jó a kutyának, hogy Emma játszik vele, ő a gazdája.KépKépKép Cukik, bár kicsit korainak tartom.
Most épp azt kunyizza Emma hogy hívjam meg Bencét hozzánk. nem is ismerem a szüleit. Lány barátnője viszont nincs, cska a Bence érdekli...
Apropó, kutya: Van egy új kutyánk, én kaptam karácsonyra, nagyon cuki, szőrös gombóc, imádjuk. Most 7,5 hetes.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Lányok,

Mi holnap elutazunk karácsonyozni és csak az új évben jövünk vissza, így

BOLDOG KARÁCSONYT ÉS EGY SIKERES ÚJ ÉVET

kívánok minden kedves topiklakónak, magam és családom nevében!

Csenge és Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Manó,
Ne tessék lustulni! Kép Muti az új kutyit Kép

Nyuszi,
Már nem olvasod, de azért kellemes ünnepeket nektek is! Kép

Mi a mai napot ismét a Bethesda ügyeletén kezdtük, a fülészeten. Csak most nem Regivel, hanem Mátéval Kép
Szegény sírt, és folyton a jobb fülét fogdosta. Szerencsére még nincs gyulladás, "csak" piros a dobhártya. Úgyhogy kezdődik előlről minden....de a jó oldala, hogy legalább nem az ünnepek alatt jött ki. Remélem, rosszabb már nem lesz!

Tegnap a mozit végigbírta Regi, este 11kor jöttek haza a 140 perces filmről Kép Nagyon tetszette neki, még ma is csillogó szemekkel meséli Kép Sőt, előtte apájával elment még a céges vacsira is a mozi kezdésig. Szóval le lettem cserélve egy fiatalabbra Kép

Hanzi,
Hívtalak tegnap, ki voltál kapcsizva, remélem, minden okés!

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Kép

KépKép
manó

Kép

KépKép
manó

Sziasztok!

Kriszta! Jobbulást Máténak! Kövirózsát nem próbáltad még fülre? Mondjuk Miksának még sose kellett (kopp, kopp, kopp), de nekem már volt, hogy használt.
Regi pedig nem semmi a 140 perces filmmel, azt én nem bírnám végigülniKép

És az első kép a kedvencemKép

Manó! Tündérke ez a kutyus!Kép Milyen típusú jószág is? Azér egy sort írhattál vonaKép

Hanzi! Gyere már és mesélj picit, jól vagytok?

Nyuszi! Mi is szép karácsonyt és boldog új évet kívánunk nektek, és remélem, rendben odaértetek!

A többieknek még nem kívánok, mert még úgyis benézek!

Végülis milyen ajándékot vettetek a kölkeceknek?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
Ildikó

ui. ma fél 6-kor ébredt először Julcsi. Már nem kell annyit kézbe venni. Sőt ma sírás nélkül voltunk sétálni is. A végén még egyszerűbb lesz Julcsival, mint Tomival volt!
nildikoka

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Marycus és családja
marycus

MI IS NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Kép

sziromék

Ildi! Ez tök jóKép Én is akarok egy kiscsajszit! vagy mindegy, felőlem lehet fiú is.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Manó,
Irtó édi kutyi, kérünk "típust" is Kép

Ildi,
Nagyon szerencsés vagy, drukkolok, hogy így maradjon! Kép

Szirom,
Reginél próbáltuk, de ugye több gyógyit kapott egyszerre, így nem tudom melyik volt tulképp a leghatásosabb. Szerencsére már mindkettő jól van, Máténak tulképp már aznap nem fájt többet Kép

Hanziék jól vannak, tegnap beszéltünk, csak karácsonyi őrület volt a cégnél, most meg otthon, biztos jön nemsokára! Kép

Megyek is, van még teendő bőven!

Boldog, békés, szeretetben és ajándékban gazdag karácsonyi ünnepeket kívánunk minden topiktagnak.
(és annak is, aki csak olvassa...khm....az illető gondolom magára ismer)

Kép

Regi, Máté, Robi, Kriszta

Kriszta
krisztocs

Picit megkésve, de mi is kívánunk mindenkinek Áldott Karácsonyt és Boldog új évet!

H&Co.

Kép

Kép
hanzika

Sziasztok!

Hanzi! Naggyon komoly Marcus!Kép Nagyon szép kép, és olyan nagyfiú rajta, mint egy ovis.

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek.

Hazaértünk mi is az este. Végülis szenteste itthon voltunk hárman, aztán ebéd az ember családjánál, majd lementünk az enyémhez. Miksának ez jó volt, mert itthon ugye az ajándékok, a másik két helyen pedig az ajándékok plusz az unokatesók. Meg az ő ajándékaikKép Örülök, tök jól megvannak egymással. Miksa nagyon sokat dumál, most már szerintem nincs is olyan szó, amit ne tudna kimondani. Csak azt nem akarja, hogy Miksa, még mindig Szittának hívja magátKép Ha megkérdezzük, hogy hívják, akkor mostanában a vezetéknevét nyögi be, majd második kérdésre a Szittá jön. De eddig olyan logikusnak véltem a dolgot, mert úgy volt, hogy a Miksa a Szittá, a Mikulás a SzittuáKép Namost tegnap óta teljesen tisztán megvan a Mikulás is, egyszer véletlen bedobta, amikor nem figyelt odaKép De a Miksa még mindig nincs, igaz, hogy vigyorogva mondja a Szittát, mert tudja, hogy miről szól az egész. Kétszavas mondatokat mond, hosszabbakat még nem, bár van az a mondóka, hogy "Szita, szita, sűrű szita, ma szitálok, holnap sütök..." ezt eddig el tudja mondani, méghozzá önálló kezdeményezés volt, én is meglepődtem. De biztos a szita miatt vonzzaKép
A vécébe pisilés még mindig szintén kedvenc, de előbbre nem nagyon jutunk, hacsak annyit nem, hogy kevesebb pelenka fogy. Van tuti kispasis alsógyatyája, de még korai, mert hiába szól, már akkor mondja, amikor csurog, vagy épp csak annyival előtte, hogy nem érünk ki. Ha nyár lenne, akkor ez semmi gondot nem jelentene ugye. De nem baj, előbb-utóbb szobatiszta lesz, ez már látszikKép

No, most ennyi, mert mindjárt ébred. Kicsit önzőztem, de remélem, nem bajKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Jöttem egy képpel nektek a karácsonyi ajándékról. Mér nem jön valaki?

Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Most jöttem, Szirom Kép

Az volt, hogy Marcus ugyebár ment a fényképezésre 9-én, én meg 7-től céges össznépin voltam. Aztán hétvége sűrű volt, szerdán meg már megint beteg volt a gyermekem Kép Így lemaradt a Mikiről, meg aztán a zárás időszakról is. Majd 2-án megy megint. Szerencsére most már jól van, csak a szokásos bölcsikór volt rajta.

Bent meg év végi hajrá volt, még tegnap meg tegnapelőtt is rendesen dolgoztam... Õrület!

Karácsony előtt egy napot itthon voltam, akkor takarítottam, meg mostam (sőt még karácsony napjain is ment a mosógép mindkét nap, nálatok is ez van???), meg előkészültem. Persze 24-én csináltunk mindent nagy rohanásban - főzés, fa stb. Bár Marcus két napot anyósoméknál aludt karácsony előtt, akkor dolgoztam, este meg vasaltam, csomagoltam, még vásároltunk stb.

Marcusnak bejött a karácsony, ő is vonatot kapott (Fischer Price-ost), meg garázst - ezek nagyon bejönnek neki Kép Főleg, hogy a garázsban van autómosó, a vonatban meg állomás. Anyósoméknál MegaBlocks-os autópályát, az is tetszik, meg öltöztethető bohócot, ruhát, matchbox-okat stb.

Ma lettünk volna szemészet kontrollon, tegnap fel is hívtam őket, hogy van-e rendelés, erre ott közölték, hogy csak kontaktlencse-vizsgálat van, majd januárban menjünk. Ja és csak délelőtt, mert megszűnik a délutános rendelés! Jó, mi??? Olyan ideges lettem....

Meg kikértem kórházból Marci véreredményét, mert tegnap voltam egy természetgyógyis néninél és neki kell. Ajánlott Marcusnak immunerősítőket (meg nekem a száraz sebes számra csodaszereket), ha átgondolom, uszkve 25e Ft-ért. Hát meglátjuk...

Fiam ma hajnalban (4-kor kelt) meg eltörte a Dzsungel könyve 2 DVD-jét (a fején meghajlította, ekkor vittem vissza az ágyába és 6-ig harcoltunk), így kellett venni egy újat, mert az a nagy kedvenc...

Szirom, Newsee, Krisz,
Nagyon jók a képek a gyerkőcökről! Szirom, te meg vagy a konyhaművészek gyöngye - azok a mézeskalácsok!

Marycus,
Minden elismerésem, hogy így tudsz a két csajszi mellett tanulni. Én így, segítséggel is nyögöm a dolgot nagyon, pedig bele kell húznom.

Manó,
Nagyon édi ez a blöki és Emma milyen nagy már!

Ildi,
Hajrá Julcsi! KépKépKép Látod, megy ez!

Ja és november végén ünnepelte valaki közülünk az X-edik születésnapját... így utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT neki!!!!! :D :D :D

Puszi Nektek!

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Mi is itt, ahhoz képest, hogy pihenést terveztünk a két ünnep közé, egy nap nem ültünk itthon Kép

Gyerkőcök rengeteg mindent kaptak, Máté két készlet favonatot, Regi babakocsit, na és a sok más Kép

Mátét ma visszavittük fülészetre, elvileg rendben van, de dokibácsi megjegyezte, hogy: "Máté, a Martinit még egy darabig jég nélkül" Kép
Tegnap korizni voltunk velük, Máté egy-két kör után megunta, de azért tetszett neki, ha minden jól megy, holnap is ez a progi.

Szilveszterkor ki hova megy?

Hanzi,
Nagyon komoly ez a kép Marcusról Kép És ahogy elnézem, ugyanaz a fotós jár az ovinkba is Kép

Szirom,
Látom, Miksa is élvezettel tervezi az új MÁV útvonalakat Kép Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

És akkor egy rakás kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

befejeztem Kép

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Nem hiszem el, 20 perc alatt elaludtKép

Hanzi! Örülök, hogy jöttél, olyan sokáig nem voltál! Többször is eszembe jutott, hogy rád csörgök, aztán mindig elszólított valami. Azért kemény lehet a meló mellett minden mást is csinálni. Én is most gondolkodtam el azon, hogy ha nem sikerül rábeszélnem az embert a kistesóra, akkor a most következő évben vissza kell mennem melózniKép Nincs kedvem. Nem dolgozni nincs, hanem a taposómalomhoz, tülekedéshez, közlekedéshez, meg azokhoz a dolgokhoz, amik már nem fontosak. Mert mióta itthon vagyok a kölkeccel, egy halom minden nem érdekel, ami a más életsítlust élőket meg igen. Az a legkisebb bajom, hogy nem lesz hová visszamennemKép Ja, és mostanában a politika se érdekel, pedig az újságírásban ez erős hiányosságKép Fontosabb, hogy a diót elvitte-e reggel a mókus az etetőbőlKép Lehet, hogy vissza kéne térnem a kerámiához, komolyan gondolkodom rajta.

Kriszta! Tök jó, hogy Máté jól van már. Képek nincsenek?Kép És tényleg koriztak a gyerkőcök? Máté is? Vagy csak csúszkáltatok? Én vagy 20 éve koriztam utoljára, akkor se tudtam valami jól. Mindig tavon próbáltuk, ott meg nem volt túl nagy tér és volt egy halom veszélyes rész is. Szóval inkább csúszka volt azKép

Hanzi! Kinek volt a szülinapja?Kép Én is kívánok sok boldogságot, bokáig érő fület, meg mindent, de kinek is?Kép

Szilveszter: egy baráti párhoz megyünk be a városba. Õk ketten vannak, halál sokat melóznak, régi jó haverok, jól ismerik és szeretik Miksát. Majd főzünk valami jót, a kölkecet 10 körül letesszük és akkor eszünk, iszunk, dumálunk, amíg jólesik. Mi is hívtuk őket, csak van egy kutyusuk, és nem tudják hová tenni, otthon pedig nem maradhat, mert kikészül a petárdák miatt. Szóva megyünk, de nem is baj. Ez olyan minimális kimozdulás. Még nem buli, de nem is itthon gubbasztásKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kriszta, köszi, épp a képeket hiányoltamKép

És választ kaptam a kérdésemre, hogy igen, Máté is korizottKép És meglepődött, hogy csúszik, vagy hogy volt? Korit kölcsönöztetek vagy vettetek?

Tényleg, már akartam kérdezni, hogy az normális, hogy Miksa lába már 25-ös? Nem óriási az? A tieitek hányas lábon élnek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
Máténak most 24es, de a kori pl 24/25ös volt, és teljesen okésan állt rajta. Fiúknak kb ekkora ilyentájt sztem...Reginek 3-4 évesen volt ez a méret Kép Egy rakás zoknit meg harit közösen hordanak (ami nem rszín Kép ), mert az ő lába most 27es.

Szóval kori...ott kölcsönöztünk mindannyian, mert nekem ugyan van, de anyuéknál, aztán lusta voltam felugrani érte Kép Végülis ingyen volt...aztán lehet, hogy csak az ünnepek miatt.
Nem lepődött meg egyáltalán, az volt pont a fura, hogy úgy nézett ki, mint akinek tök természetes, hogy jégen van Kép Persze fogtam a kezét, de korához meg Regihez képest sztem frankón nyomta Kép Úgyhogy ha focista nem lesz, jó lesz hokisnak Kép

Kriszta
krisztocs

És a Városligetben voltatok? vagy a káposztási csarnokban?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Habár tökhülye vagyok, én itt felcsillanó szemmel érdeklődöm, hogy ez milyen jó program lenne nekünk is, aztán ránéztem a kanapén durmoló uramra, aki épp most kezd rendesen járniKép Szóval mi nem megyünk, sérülésveszélyes sport a korcsolya, slusszpasszKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kápmegyeren voltunk, most az jobb volt a betegségek miatt, még így is hideg ez is...Hát uracsakád addig büfézik, vagy néz titeket Kép

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Nagyon boldog, szerencsés új esztendőt kívánunk!

Kép

sziromék

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mi is nagyon boldog, egészségben gazdag új évet kívánunk mindenkinek! Kép

Kriszta
krisztocs

Csatlakozunk!

H+co.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek!!

Kriszta,
Ügyes Máté kori ügyben. Én nem vagyok egy nagy korcsolyázó, de már én is gondoltam rá, hogy majd kiviszem. Én azt hittem, még nagyon korai. Azért kíváncsi vagyok a következő alkalmakra is, mit szól hozzá Máté!
Én a leginkább azon izgulok, mikor kedhetjük el majd síelni taníttatni. Mi a párommal nagy síelők vagyunk (úgy is ismerkedtünk meg). Nagyon fontos a számunkra, hogy megszerettessük a gyerekekkel. Ezért óvatosan kell, nehogy elvegyük a kedvét tőle!!

Szirom,
valami hasonló játékot kapott Tomi is!! Különben még mindig a sütid hatása alatt vagyok. Felbuzdulva, én is nekiálltam díszíteni az enyémet először életemben. A közelében sincs a tiédnek!

Hanzi,
köszi!! (Én vagyok ugyanis a november végén öregedő.)
Marci nagyon komoly kisfiú a képen! Helyes!!

Nyuszi,
Úgy látszik pénz állt karácsonyra a kórházhoz, mert meg van a gastro eredményünk!! Szóval valszeg nem lesz már csúszás nálatok!

Az eredmény: nincs étel allergiája, s hajlama sincs rá. Azért még február elején megyünk konzultálni. (akkorra kaptunk időpontot).
Mi a szilvesztert kettesben (jobban mondva négyesben) töltöttük. Scrabble-t játszottunk, aztán egy körül már ágy legalábbis részemről.
Julcsi tündér volt. Az új évre tekintettel 6.40-kor kelt. (vagy csak akkor ébredtem fel rá?!)
Mostanában Tomi is hagy aludni, s nem áll az ágyam mellett, szuggerálva, hogy ébredjek fel!!
Szóval időnként tündériek.
Julcsi őrült iramban elkezdett gügyögni. Különösen a szobájukban lévő tapétacsík ösztönzi rá. Pelenkázáskor állandóan arra néz, s dumcsizik.

na megyek mert Julcsi mindjárt reklamál evés ügyben!!

Ildikó
nildikoka

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!Kép

Mi anyósoméknál voltunk végig, hulla vagyok, alig tudtam aludni, mert kényelmetlen az ágy, plusz Emma lebetegedett (köhögés, nátha, egy délután láz), nem vészesen, de ahhoz elég volt hogy két éjjel ébresszen. Amikor meg itthon aludtunk 2 éjjel a kiskutya ébreszetett, tegnap éjjel 1/2 3-kor elmagyarázutam neki hoyg ez nem lesz így jó, és megráztam a garbancát, megsértődött, de csend lett. Anyukám agyon kényeztette az 1 hét alatt, a szobában aludt és most nehéz lebeszélni róla.

Lábméret: Én félve írom hogy Emmáé már most 27-esKép Nem tudom hogy fog 45-ös női cipőt kapniKép És 103 cm, a 98*as nacikat kb 2 hónapig hordta, komolyan mondom nem érdemes neki új nadrágot venni. 104-es naci van 3 db összesen otthon.

Manó

KépKép
manó

Kriszta!

Kutyi típus engem is érdekelne, golden retriver az anyuka, apuka ismeretlenKépKépKép Még az állatorvos is tanácstalan, mert fejre, szőrre tiszta golden kinézetű, de rövid a lába. legalábbis 2 hete az volt, azóta írtó sokat nőtt, a tappancsa is sokkal nagyobb lett, majd ha megyünk a héten a dokihoz megint rákérdezek. Egyébként babaszobás beszerzés, ott tette fel egy lány, hogy a kuytájuk meglepi babáit elajándékoznáKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, kicsit túllőttünk a célon, de mára már regenerálódtunkKép

Ildi! Tök jó, hogy nincs allergia. És hogy tündériekKép Tomi akkor már nem kiságyban alszik? Csak a mi kölkünket kell rácsosban tartani, hogy ne szaladjon el, ha aludni kell?Kép

Örülök, hogy ekkora hatást tett rád a mézes, bár erre azért nem számítottamKép Csak gyakoroljKép Olyan jól el lehet vele játszani, nem?

Manó! Egyszer ezer éve kérdeztem, hogy hogy bukkantatok rá a házra, meg hogy mennyiért is vesztegették végül? Lenne a családban, akinek valami hasonló kéne Pesten. Merre vagytok pontosan?

27-es lábKép De végülis kerek egy évvel idősebb MiksánálKép Mi ruhában a 92-esekkel voltunk így, vettem neki ősszel néhány 92-est, és épphogy jók rá. Most már csak 98-ast veszek, bár ezek meg kicsit lógnak a kölken, de inkább legyen laza, nem?

Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Igen, egy évvel, de Miksának nem gáz ha 45-ös lába lesz, na de egy lánynakKépKépKép

Ház 14,3 mFt volt, és a világ végén van, de pestenKép Pontosan Rákoskerten, a Torzsa és a Sáránd utca közötti részen, ha van térképedKép És picikeKép Igazából 20 körül lehet már nagyságrendekkel jobbat kapni, sőt, velünk szemben épülő lakóparkban van ennél nagyobb lakás kertkapcsolattal, kb ennyiért , illetve kicsit többért, de az nem teljesen önálló ugye (bár a kertje az) és nálunka férjem olyanról hallani sem akart. Szóval Rákoskert nem olyan drága hely. Egyébként nem rossz hely, normális emebrek lakják, csak kb 1 óra a metró, szóval olyan minta Pest környékén laknánk időben.

manó

KépKép
manó

Ja, és az expresszben találtuk, elég hülye szöveggel hirdették, de állítólag az interneten is fent volt, de én ott nem láttam. De sok van a neten is, főleg az ingatlan.com-on van sok.

Azt azért hozzűteszem, hogy mire ebből a házból olyan lesz megközelítőleg ami már elég nekünk az kb plusz 3 millió Ft, szóval ha valakinek jó a kulcsra kész sorház és nem önállóság mániás mint a férjem, pláne még van si hol laknia addig amíg felépül (mert nekünk nem lett volna, csal albérlet) akkor azért sokkal jobban jár egy olyannal, mert ez így nem könnyű. Vagy az ismerősötöknek is két kis ház kéne egy telken?

Manó

KépKép
manó

Igen, abból a szempontból lenne jó, hogy ott is két generációról van szó. Viszont az új lakópark meg azért lenne jó, mert arra ugye több lóvét adnak a támogatásosztáskor. Annak nincs valami honlapja?

Interneten körülnézek mindenképp. Nálunk hiába vannak jó árak, a munkaidő és a mh miatt nem jó a sziget. www.ingatlan.com?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Na igen, a két generáció volt nálunk is a fő döntő e mellett a ház mellett. mert egybe 3 szobást kaptunk volna szebbet jobbat ennyiért, de mi külön akartunk lenni. Az új lakópark mondjuk nálunk ezért is esett ki, mert az alap kialakításuk az általában nem 2 generációra szeparált, tehát lent szokott 1 nagy nappali étkező lenni, fent 2-3 háló. De arar felvehető szocpol, ami nagy segítség. Nehéz ügy, én tudomKép Az ami velünk szembe van semmiképp nem jó 2 generációnak szerintem, egyébként neten nem is találtam, csak a kerületi újságban, de itt a babaneten a 17. kerületi topikba költözött most oda valaki (aranyhegy lakópark talán). Ott 14,5 körül van 63 m2 körüli lakás, de az olyan hogy fent 3 kicsi háló van azt hiszem. És közös bejárat van, mint egy társasházban, onnan nyílnak azt hiszem a lakások, de a kert az saját. És valami 2 milkó körül lehet garázst venni hozzá.
Szóval olcsó, jópofa, de inkább egy családnak, nem két generációnak. Ami nálunk van még, közelebb a belvároshoz, a Strázsahegyi lakópark, oda is költözött egy lány, ő anagyon ajánlotta , korrekt kivitelezés volt, azok valamivel nagyobb házak, szintén sorház, de az önááló bejáratú, és nem akarok hülyeséget mondani d evalami 18 millió körüli volt az ára a honlapon ha jól emlékszem. Én is néztem, mert szerintem jó ár Pesten (barátnőmék Érden vesznek 2 km-re abusztól 20 vagy 21 milkóért ilyet és ott nem is jó a kivitelező), de persze az én férjem nem akart hallani róla. Pedig ha a szocpolt felveszik rá akkor tök olcsó.

Igen, www.ingatlan.com, de már biztos láttad hogy jóKép

A miénkkel inkább az a gáz hogy sok-sok türelem kell mire jó ház lesz, szerintemminimum 2-3 éve nmire mindennel elkészülünk, és még akkor sem lesz olyna tágas mint egy új építésű sorház. Viszont tény hogy nincs szomszédKépÉs hogy jó nagy a kert. Viszont amikor pl tegnap Emma ordított, mert számítógépezni akart, de nincs egy árva hely ahová a számítógépet tegyük és ezért nincs beüzemelve, ő meg zokogott, hogymacskás játékot akar vele játszani, szóval ilyenkor nagyon tudom utálni.

Manó

KépKép
manó

Köszi Manó! Már nézelődöm, és láttam is néhány 2 generációst. De inkább csak informálódunk egyelőre.

Igazóból úgy érezd, hogy bevált nektek? Jó, olvasom, hogy lehetne kicsit nagyobb, de attól még szerethetitek. És anyukádnak?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Az az igazság hogy nem menék vissza semmi pénzért a lakótelepre és mióta nyukám átköltözött azt is nagyon élvezzük hogy külön vagyunk. De szó ami szó, kicsi, egy szoba van és az semnagy 16m2 körüli, plusz a konyha is olyan 14 -15 m2. A tetőteret ha beépítjük akkor ebből a konyhából még el kell venni a feljáróhoz a területet, így az sem lesz nagy. Fent meg lesz Emmának egy kb 12m2-es szobája (nagyobb lesz, de ennyi lesz a teljes értékű terület), nekünk meg kb 10m2 és ennyi. Többre most biztosan nem lesz pénzünk. De bárcsak már itt tartanánk, akkor már azért elférnénk. De nem mondom hogy nem szeretünk ott lakni, de azért jobbat is el tudnék képzelni. Anyukám kis háza nagyon ari lett, még nincs eljesen kész, majd akkor lesz az igazi, de neki elég. Ennek ellenére azzal is van még sok munka, le kéne szigetelni körbe, és hát valamikor nem áratna rá egy tető is, mert most lapos tetős. Szóval annyi pénzt rá fogunk költeni mire kész lesz, hogy annyiból már kaptunk volna jobbat. De így apránként meg tudjuk csinálgatni, egybe nem lett volna rá pénzünk.

Manó

KépKép
manó

Manó!

Ha meglesz a tetőtér, akkor azért jóval bővebben lesztek. A gyakorlatilag hasznos terület sokkal nagyobb ám, mint a papíron teljes értékű, és egy halom tárolóhelyre ad lehetőséget, sőt, a gyerekszobában végülis nem kell az 1.90 Emmának, élvezni fogja az alacsonyabb részeket isKép Nekünk is a fél lakás tetőtér. Meg az jutott még az eszembe, hogy nemcsak a szobán belül működnek a polcos, kisszekrényes részek, hanem nekünk van egy alacsony tárolóhely, ahová egy ajtó nyílik a fürdőből. Nagyon sok mindent elnyel, jó, hogy van. A beépítésnél majd erre érdemes gondolni! Lehajolva kell bemenni, de bedobálhatsz annyi mindentKép

Többiek, merre vagytok? Mindig akarom mondani, hogy lehetne nálunk szánkózós tali, de hát nincs hó egy-két napnál tovább, és már jön is az esőKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Mi betegesen töltöttük a karácsonyt és a két ünnep közötti időt is. Kezdte Niki és folytatta Viki. Jó magas láz, meg köhögés, meg torokgyuszi. De már jól vannak, csak Niki kűzd még popsi pöttyökkel.

Karácsonyra nálunk is játéközön. Megkapták a libikókát, Niki kurjongat ha hintáznak és Viki is nagyon élvezi. Favonat nálunk is játszik, ezt Viki még szülinapra kapta, most csak további kiegészítőket kapott hozzá. Mosógép, könyvek, csörgő-zörgők... szóval lassan nem férünk el a nappaliban.

Niki karácsonykor a hangulat vagy a zörgő papírok láttán, nem tudjuk, de elkezdett mászni és azóta is gyakorolja. Ma a tornán mászott a labdáért, a karikákért és a csúszda is nagyon érdekelte. És ha olyan helyre ér, ahol fel tud kapaszkodni, már magától fel is áll. Szóval írtó nagyot fejlődött pár nap alatt. Viki meg elkezdett szerintem irigykedni, mert ugye most már elszedi a játékait s mégsem ugyanaz az elbírálás. Pedig Nikire ugyanúgy rászólok, meg a sarokkal is megfenyegetem, de ő még sajna nem érti. Szét kellett őket ültetni a pelusozón is, de nem ám Viki miatt, hanem a kistücsök miatt, sőt húzza Viki haját, szóval lesz vele bajunk elég. S most már a kettővel, mert Viki iszonyú hisztis mostanság.

Manó:
Szerintem szuper hogy már itt tartotok és lesz ez még jobb is!

Ildi:
Gratula Julcsi gügyögéshez!
Nagyon klassz, hogy Tominak nincs étel allergiája!

Hanzi:
Jól el vagy havazva Te is, munka és család...

Marcus nagyon jól fest a képen! Gratula hozzá!

Természetgyógyász jó drága, kiváncsi vagyok az eredményre.

Kriszta:
Annyira jó látni, hogy ez is menni fog valamikor, mármint, hogy együtt négyen elmenni valahová, amit már mindenki élvezni tud. Már annyira várjuk, hogy mehessünk igazán bárhová velük és mindannyiunknak élmény legyen. Meg a karácsony is szupi lehetett már a két "nagy" gyerkőccel.

Szirom:
Nem lehet könnyű az embernek!

Munka ügyben én is így vagyok mint Te, hogy nincs kedvem a taposómalomhoz, viszont dolgozni lenne kedvem, de nem a régihez. És az is igaz, hogy nekem is más dolgok már a fontosak, és nemigen illenek bele ezek a mai munkahelyi mentalitásba.

Most aki nem akar rossz híreket hallani inkább ne olvassa tovább.
Szóval karácsony előtt két olyan haláleset is történt, ami megérintett minket lelkileg nemcsak a tragédia miatt, hanem úgy, hogy az ember elgondolkodik az élet értelmén. Zoli legjobb barátjának (esküvői tanunk) a szülei frontálisan karamboloztak, apukája azonnal meghalt, anyukája pedig életveszélyes sérüléssel került kórházba (szerencsére ő végülis túlélte). Még életerős ember volt, és ennyi... egyszer csak nincs többé.
A másik ember Zoli kollégája volt, egyszer csak a munkahelyén összeesett és mire a mentők kiértek meghalt.
Mindkettő családos és sok terhet cipelő ember volt.
Mindez karácsony előtt... szóval valahogy mind a ketten elgondolkodtunk azon, hogy mi a fontossági sorrend az életünkben, s bizony nem úgy élünk, ahogy kellene, pedig az élet minden percét ki kell használni, mert ki tudja meddig tart...
Remélem senki nem keserítettem el, mert inkább tanulságul írtam, így az ünnepek után.

Mégegyszer mindenkinek: Békés, boldog új esztendőt!

Marycus és családja
marycus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?