Új privát üzeneted érkezett!

Szia Gabi!
Szép méretes Andor baba. A mérete miatt lett császár, vagy tudtátok előre, hogy az lesz?
Dobjál fel képet!
Itt van Emmababa, aki végre megemelte rendesen a kis buksiját, már izgultam, hogy valami nem frankó!
Nagyon jó baba, elnézelődik már elég soká, este öt után viszont, csak rá lehet nézni, vele beszélgetni, tornázni, stb. Reggel hétig alszik, hiába a harmadik gyerek már tudja, hogy neki jónak kell lennie.
Többiek, hol vagytok már?!!!!!!!!!!!!
Angi és Emma (3hó-2 nap)Kép
cipó
 
 


Sziasztok! Én teljesen új vagyok itt, negyedszer próbálom meg elküldeni ezt az üzenetet, remélem most sikerül (regisztrációs problémák...). Ti mind bajaiak vagytok? Ismeritek egymást? Ha tudtok, írjatok nekem. Köszi: Évi
Évianyu
 
 


Szia Évi!
Én Marcsi vagyok Bajai és a Borkaborkával ismerjük egymást személyesen,bár vele is elég régen találkoztam sajnos.
Megpróbálok újra képet felrakni de már nincs bennem remény Kép
szivi76
 
 

 
 

Szia Évi! nagyon örülünk neked. Én is bajai vagyok és tényleg ismerjük egymást Szivivel és tényleg régen találkoztunk. Nagyon pörögnek a napok. Szombaton Anna lánykám 5 hónapos lesz. Már. Imádom. próbálok Cipó segítségével képet küldeni. Addig mindenkinek jó készülődést az ünnepre. Évi írj magadról és a manódról. Kíváncsiak vagyunk!
borkaborka
 
 


Sziasztok!

Nekem 2 gyermekem van. A nagyobbik kislány, Virág, 6 és fél éves nagycsoportos ovis. A kisebbik fiú, Ákos, 4 hónapos, vele vagyok itthon. Én is Baján lakom, és ha leírjátok, hogyan kell képet betenni, megpróbálnám.
Virágoméknál ma van az oviban a karácsony, sütivel, fával, új játékokkal. Én pogácsát sütöttem, csináltunk egy szív alakút is, azt Ákos nevű csoporttársának szánja, mert ő a szerelme. (Innen eredhet a kisfiunk neve is, mivel Virág adta neki, hiszen: "én a testvére vagyok, az sokkal nagyobb, te csak az anyukája" felszólítással ő nevezte el. Persze ha vmi idétlen nevet adott volna, nem engedem, de az Ákos nekem is tetszett.)
Ákosommal szerdán megyünk Szegedre, csípő kontroll. Hogy miért Szeged, azt legközelebb elmesélem. Amúgy nagyon jó baba (ki is járt Virág után, vele nagyon nehéz volt), csak szopizik, próbálok neki 3 napja almalevet adni kanállal, de még kiköpi. Nem baj, nem adom fel.
Férjem Tibi, mérnök, 10 éve vagyunk együtt. Imádom!
Írjatok ti is magatokról, nekem új!

Sziasztok: Évi
Évianyu
 
 


Szia Évi!
Angi vagyok, szintén bajai, eredendően viszont hajósi. Három gyermek van, Bori 10 éves, Bodó 7 éves, a legkisebb Emma, tegnap volt három hónapos. Jó baba, bár neki is vannak rosszabb napjai, de hát kinek nincsenek. Képeket várjuk, én úgy szoktam, hogy digivel lekapom és az adobe photoshop-pal lekicsinyítem, akkor fel tudom tenni.
Melyik oviba jár a Virág?
Ha lesz időd, írd le a csípővizsgálat tortúráját, gondolom itt Baján valamit elcs..tek.
De jó neked, hogy szoptatsz, nekem sajnos egyik gyereknél sem jött össze.
Teszek fel képet, írjatok!!!!Kép
cipó
 
 


Kép

Próbálok képet küldeni, majd írok!
Évianyu
 
 


Sziasztok!


Jó régen írtam ide.Olvasgatlak Benneteket.Nagyon szépek a babák!KépRemélem nem bánjátok,ha időnként "megjelenek".

Gabi!
Utólag gratulálok a nagyfiúhoz!KépAzért pár szót írhatsz a körülményekről?


Cipó!
Én pedig eredendően érsekhalmi vagyok.Dolgoztam Baján a kórházban.Azért is kukkolok be ide időnként,mert enyhítitek a honvágyamat.
Most Pilisen lakunk.Emma nagyon édes!Kép


Évianyu!
Virág határozott kis nőci lehet!KépÉlvezi a babázást?
Nekem két fiam van,a nagy 6 éves lesz,a kicsi egy múlt.Az én kisfiam is szopizik még 3-4x,már kezd fáratszó lenni,mert főleg éjjel "műveli".Még egyetlen éjszakát sem aludt végig!Most éppen több foga is kínozza.Kibújhatna mind egyszerre.Kép


Üdv mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok!
Ruszlána!
Hát nincs egymás mellett Pilis és Érsekhalma. A munka miatt kellett elmennetek? Mert mi így jártunk 5 éve, Budapestre költöztünk a férjem munkája miatt, de másfél év múlva hazajöttünk. Az a nyüzsi, nem nekünk való. Ebből a szempontból nagyon jó itt Baján, másrészt viszont ami a programokat, kikapcsolódási lehetőségeket illeti, Baja eléggé lepukkant.
Évianyu!
Szépek a gyerekeid. Virág hogy áll a babázással?
Nálunk ugye már nagyobbak a nagyok, Emmát állandóan hozzák-viszik.
Teszek fel mindháromról képet!
Üdv, karácsonyig még remélem találkozunk!
Kép
cipó
 
 


Sziasztok!
Ruszlána! Milyen kicsi a világ, én pedig császártöltési vagyok... :-) Mióta laktok Pilisen? Vannak azért "barátok", akikkel összejárhatsz babázni, beszélgetni?
Cipó!
Mi ismerjük egymást. Évfolyamtársak voltunk a Türrben, én C-s voltam. Biztos tudod, ki vagyok. Sőt a férjeink is ismerik egymást. Az én férjem csinálta a gázterveteket pár hónappal ezelőtt. Kérdezd meg a Gábort, fogja tudni! Ugye milyen kicsi a világ? Egyébként ha nem tudtam volna hogy ki vagy, a fotó alapján már biztos lettem volna benne, a lányod tiszta olyan, mint te, a fiad tiszta apja. Sajna ez nálam nem jött így össze, a Virág Tibi családjára hasonlít, és úgy néz ki, Ákos is olyan.
Virág a Lőkert sori oviba jár, babázni nem nagyon szokott, nem egy babázós fajta. Néha gügyög Ákosnak, megpuszilgatja, de különösebben nem zavarja a dolog. Õ olyan magának való, bemegy a szobájába, játszik (Playmobil, dinók, pónik), rajzol, de mindig is ilyen volt. Soha nem lógott rajtam, úgyhogy talán ennek hála, nem is volt nagy féltékenységi jelenet.
Ma előadásuk lesz a színházteremben, karácsonyi, nagyon készülnek az ovistársaival.
Ja, egy kérdés: használtatok bébiőrt? Az a walki-talki szerűség, ha felébred a gyerek, az udvaron is meghallom. Mik a tapasztalatok?
Írjatok, megpróbálok visszaolvasni, de nem mindig van rá időm. Meg férjemnek a szgép munkaeszköz, úgyhogy csak akkor férek hozzá, ha ő elmegy valahova.
Szivi írj magadról és családodról légyszi!
Borkaborka! Azt hiszem te írtad, hogy megvetted a 4 hónapos új oltóanyagot?! Én is megvettem, csütörtökön adják be Ákosnak (7000 Ft volt!!!). Kérdésem: az 5 hónaposat is meg kell venni? Az is ilyen rohadt drága? Utána már nem kap oltást?
Na megyek, írjatok!!! Megpróbálok még egy képet küldeni! Jó készülődést és vásárlást!
Sziasztok!!!Kép
Évianyu
 
 


Sziasztok!
De örülök Gabi, hogy jelentkeztél! Gratulálok Andorhoz!!!!!!
Néha szoktam csak benézni, sajnos nincs mindig időm írni.
Nálunk ma volt az oviban karácsonyi ünnepség ( Damjanich utcai ovi) kis műsorral, közös játékkal, beszélgetéssel. Annyira aranyosak voltak a gyerekek. A suliban holnap lesz a karácsonyi ünnepség, ajándékozás az osztálytársnak, aztán kitör a téli vakáció.
Ennyi rólunk. Örülök, hogy ilyen sok új anyuka is ide talált, jó kis csapat szerveződik itt.
Igérem, hogy többet fogok írni.
Mari
vikimano
 
 


Sziasztok!
Ez a mai délután borzasztóan sikerült. Emma megkapta a három hós oltást. Sírt és azóta is szinte megállás nélkül sír. Azt látom, hogy a lába nagyon fáj.
Szinte nem is evett, annyira sírt.
Kinek viselte ilyen nehezen a babája a háromhós oltást?!
Évianyu!
Nem árulnád el a neved, mert így egyelőre nem tudom, hogy ki is vagy? Ti c-sek milyen tagozat voltatok? Nem neked volt osztálytársad a Krizsák Ildi?
Írjatok!
Angi
cipó
 
 


Sziasztok!
Angi! De igen, az osztálytársam volt. Engem Tóth Évának hívnak, legutóbb (szerintem már 1 éve)a vasúti sinek fölötti átjárón találkoztunk egy reggel, köszöntünk is egymásnak. Egyébként ha rámész a küldő nevére, meg tudod nézni a profilját, abban is benne van pár dolog, amit megadott magáról.
Az én Ákosom is ilyen nehezen viselte a 3 hós oltást, nagyon sírt egész nap, azt a lábát, amelyikbe a szurit kapta, nem is mozgatta, csak a másikkal rugdosott. Borogattam neki, de attól is ordított. Estére meg úgy belázasodott, hogy a kúp nem vitte le a lázát. Úgyhogy esti fürdetésnél hűtőfürdőztünk és még panadol szirupot is adtam neki. Szerencsére elaludt (olyan fáradt volt az egész napos sírástól) és reggelig aludt. Mi csütörtökön kapjuk a 4 hóst, remélem az nem lesz ilyen durva.
Megvolt Virágéknál a karácsonyi műsor a színházteremben. Nagyon cukik voltak, nem rontott senki, szép előadás volt. Utána még beültünk egy sütire a Sétáló utcai cukiba (Ákosra sógornőm vigyázott). Holnap Szeged! Remélem nem fog esni a hó, mert akkor nem megyünk. Jó lenne már túllenni rajta, remélem mindent rendben találnak a csípőjénél.
Na megyek fürödni és fejni, jó éjszakát mindenkinek!
Írjatok:

Évi
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Köszönöm,hogy jó szívvel fogadtok.Kép


Angi!
Patrik,a két hós oltást kivéve nagyon megkinlódott minddel.KépJövőre,a 15 hós már az új oltóanyaggal lesz,kíváncsi vagyok,tényleg jobb-e.Nekem ajánlották,hogy kenjem Phenylbutazon krémmel az oltás helyét,különösebb javulást nem észleltem,de sokaknál beválik.Ja,és az összes eddigi oltás helye durván begöbösödött-ez lehet helytelen beadási technika következménye is.
Emma jobban van már?
A férjem pesti volt,úgy gondoltuk én egyszerűbben találok munkát ott,mint Õ nálunk.7 évig éltem Pesten,hát untig elég volt.Aztán,az első gyerek születése után nem bírtuk tovább,így kerültünk Pilisre.
Anno"fénykoromban"Kép voltak szórakozási lehetőségek Baján,de kismamaként nem tudom milyen lehet arrafelé.
Nagyon aranyosak a gyerekeid!Kép


Évi!
Éljenek a Császártöltésiek!KépEzer éve nem írtam le,és nem is ejtettem ki a nevét sem.És az is jó érzés volt,mikor azt olvastam,hogy sétáló utcai cukrászda,-na,többek között ezekért a dolgokért olvaslak Benneteket!Kép
Virágék mit adtak elő?Nagyon jó lett a kép!
3 éve lakunk itt,nem rossz hely.Bevallom,még egyszer olyan kis faluban nem szívesen élnék,mitn Érsekhalma-de hazajárni nagyon szeretek.Pest pedig már túl sok volt az én vidéki lelkemnek.Kép
Vannak ismerősök,akikkel lehet pár szót váltani,összeülni kicsit,de nem az igazi.
Én használok bébiőrt,nagyon szeretem,mióta megvan nem kell állandóan lesni,hogy Patrik mikor ébred fel.Nekem egyszerű van,hálózatról is üzemeltethető,hőmérős,egyirányú-tehát csak hallom rajta a babát.Az elemet gyorsan "eszi".Azt hiszem 5500 Ft volt,szóval nem egy összeg.Persze lehet jóval drágábban is kapni.Ha van még kérdésed,szívesen válaszolok.
Holnapra drukk,beszámolót kérek!Kép


Mari!
Örülök,hogy Te is írsz!Gyerekek jól vannak?Hogy bírod a Karácsony előtti strapát?
Nekem sincs sajnos mindig ennyi időm itt trécselni,pedig nem bánnám,ha legalább esténként nyugi lenne.


Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok!
Évianyu! Éjszaka beugrott, hogy te vagy a Tóth Éva. Talán egyszer-kétszer együtt is láttalak a pároddal titeket. Te mit keresel a felüljáró másik felén? Erre dolgoztál? Csak azért kérdem, mert mi errefele lakunk.
Szurkolunk, hogy Szegeden minden oké legyen. Ha tudod, írd le, hogy mi volt a gond.
Ruszlána!
Megértem, mi sem bírtuk Pestet. Viszont itt Baján, ha nem családiba laknánk, akkor megbolondulnánk, hogy sehol egy rendes játszótér, szórakozási lehetőség sem gyerekeknek, sem felnőtteknek.

Szerencsére Emma már jobban van. A tegnap estét az elalvásig végig sírta, de nagyon ordított, már nekem is bőgnöm kellet, hogy nem tudok semmit javítani az állapotán. Aztán szerencsére egy mukk nélkül aludt hajnalig, és mivel tegnap délután kimaradt egy kaja, így hajnalban meg is etettem. Most viszont még mindig nem éhes, hát megborult a napirendünk eléggé.
A lába még úgy látom fájdogál, egy picit még be is van keményedve, ha hozzányúlok az nem tetszik neki.
Remélem holnapra minden jó lesz újra.
Szépek a babák, jöhetne több kép is róluk!!!!!!!
Megyek takarítani, a gyerekeknek már nincs suli, így legalább segítenek egy picit.
Pussz: Angi
cipó
 
 


Ruszlána: bizony nehezen bírom a karácsonnyal járó hercehurcát, de muszáj. Amúgy imádom ezt az ünnepet. Bár szerintem mint minden ez is elüzletiesedett:-(
A nagy srácok ( ők már azok, sajnos ) sokat segítenek, bevásárolni, meg díszíteni. A kicsi is nagyon várja már az ünnepeket.
Szerencsére nem vagyunk betegek, és remélem így is marad legalább az ünnepek végéig.
Angi! Ha úgy látod, hogy fáj az oltás helye a kicsinek, akkor adj neki kúpot. És nyugodtan masszírozd szét, hogy ne csomósodjon be, természetesen vizes borogatást is alkalmazhatsz.
Nálam a középső gyereknél voltak nagyon fájdalmasak az oltások, ordított, nem aludt napokig utána. A kicsi simán vette az akadályokat, egészen a 15 hónapos oltásig, na az úgy megviselte, hogy 1 hónapig kinlódtunk. Pedig azt mondják, hogy annak a legkevesebb a mellékhatása. Hát nálunk nem így volt. Erre is igaz, hogy egyéni érzékenységtől függ.
Talán az új oltóanyag más lesz, kevesebb mellékhatással nyügivel jár.
Nálatok nincs már suli? Nálunk a nagyok még ma mennek, igaz ők már középiskolások.
Azt hiszem ma még utoljára megrohamozom a boltokat és utána már csak a karácsonyi menűhöz való friss dolgokra lesz szükségem.
Puszi minden kicsinek és nagynak.
Jaj, hogy el ne felejtesem: nagyon aranyosak a gyerekek! Teszek majd fel képet, ha lesz időm.

Mari
vikimano
 
 


Sziasztok!

Én sajnos már és még nem vagyok kismama, de lassan ismét szabad próbálkoznunk a Zurammal, azért olvasgatlak Benneteket.

Ha addig nem jelentkeznék, nagyon szép, meghitt és pihentető ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Üdv: Andi

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.28 22:12-kor.
Vendég
 


Sziasztok!
Nézzetek be, megéri!!
http://www.gportal.hu/importpelenka
Pampers és libero betétes pelusok elérhető áron a Gyed, Gyes mellett!!!
krisztibo
 
 


Sziasztok!

Hát megjártuk Szegedet, minden rendben, öcsi tipp-topp, többet már nem kell mennünk.
Itt Baján pavlik hámot akartak ráadni, ezért vittük Szegedre. De elmesélem az elejétől:
Szóval én is és lányom is csípőficamosak voltunk, Pavlik hámmal. Virág már a kórházban megkapta a szíjat és 6 hónapig éjjel-nappal viselte. Hát nem volt egy leányálom, az biztos, nagyon sokat nyűglődött vele, lehet hogy ezért is volt az a sok sírás.
Öcsinél szóltam a kórházban, hogy milyen előzményeink vannak, nézzék meg alaposan! Azt mondták, hogy nem csípőficamos csak kötött a csípője, terpeszpelenka, tornáztatás. Ezt a gyerekorvosunk is megerősítette. De azért 1 hó múlva menjünk vissza az ortopédiára kontrollra.
1 hónapos volt az Ákos, férjem beugrott vele, ahol a doktornő 2 mp vizsgálat után (se UH se röntgen) megállapította, h csípőficamos, kell szíj a gyerekre. Férjem teljesen ki volt borulva. Hát én is meglepődtem, de mondtam Tibinek ne izguljon, meg fogom nézetni még valaki szakorvossal, és ha az is azt mondja, h szíj, akkor legyen. Így kerültünk Szegedre, ahol a szakorvos és az ultrahangos orvos is azt mondta (ott csináltak!), hogy nem kell szíj, csak terpeszpelus és torna. Akinek volt ilyen szíja, tudja milyen...
Szóval így jártunk, 3 hósan visszavittük Szegedre, akkor már azt mondták hogy rendben, de a biztonság kedvéért most is elvittük. Minden rendben szíj nélkül! Ja és ugye a kötelező 6 hetes UH-on (ahol nem említettünk semmit), mindent rendben talált a doktornő.
Na de most már nyugi van, rendben van a picur.
Vagyis csak félig-meddig, mert holnap 4 hós oltás az új oltóanyaggal. Angi, ti már ezt fogjátok kapni szerintem automatikusan. Majd megírom, hogy mik voltak a reakciók. Állítólag ettől nem lesz olyan rosszul a gyermek.
Angi (Cipó)! Én ott dolgozom(tam) az Elektro Pont irodaházban a Rudnay utcában, azért jártam arra. Májusig dolgoztam, utána táppénzt. Tudom, h arra laktok, Tibim mesélte (gázterv :-)). Holnap este lesz céges karácsony, engem is hívtak, ha nem lesz lázas gond, elmegyek. Majd mesélek.
Ruszlána! Virágék a Diótörő-t adták elő, persze nagyon tömör és rövid változatban, nagyon cukik voltak. Az óvónők kitettek magukért, a jelmezek gyönyörűek voltak. Virágom volt az anyuka.
Vikimanó, küldj képet (de mindhárom gyermek rajta legyen ám :-)! Melyik suliba járnak a nagyok? Nálatok ilyenkor nagy banzáj van? Mit fogsz sütni-főzni?
Aagassi! Ha nem titkos, írj, hogy mi ez a babaprojekt?! Azért szurkolok, h sikerüljön! Sajnos nekem is van jelen pillanatban 3 barátnőm is, akik babát szeretnének, de nem jön össze. Ketten most voltak dokinál, kaptak valamilyen gyógyszert, h attól majd, talán... A harmadik csajszi, szegény, volt már mindenhol, csináltak vele mindent, de még semmi... Ilyenkor örülök, hogy nekem símán ment minden. Kívánom, hogy hamarosan jó hírrel jelentkezz!
Angi! A szopiztatásra visszatérve tényleg jó, h tudok szopiztatni, de amire eljutottam, az nem volt semmi. Majd legközelebb mesélek erről is, most már sokat írtam. Megyek, megnézem videóról a Barátok Köztet. Hallottátok hogy a Farkasházi Réka és a Németh Kristóf együtt? A mintaanya és odaadó feleség?! Hát erről ennyit!
Jó éjt mindenkinek, írjatok!
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Kinél mi lesz a Karácsonyi menü?El sem hiszem,hogy megint elmúlt egy év,repül az idő.

Kikészít a fogzás mindenkit,mert Patrik hajnali fél otkor annyira sírt,hogy apja és a tesó is felébredtek.Most hallottam,hogy van egy új szer az ínyre,de Pilisen még nem kapható.Állítólag sokkal jobb,mint a Dentinox,mert az íny gyulladását csökkenti.


Évi!
Örülök a jó híreknek!KépA kengyel,gondolom nem leányálom.Nagyon jó,hogy nem hagytátok annyiban,és elmentetek szakorvoshoz!
A mi ovinkban hírből sincs semmi gyerekek által előadott darab,szinte ugyanazok a versek évről-évre...KépÓvónők készítette jelmezek?Azt erre nem ismerik.


Andi!
Hajrá!KépMesélj kicsit magadról!


Mari!
Jó,hogy a nagyok már besegítenek!Valóban,a Karácsonyok sem a régiek már.KépNem egyszer előfordult,hogy semmi hangulatom nem volt az egészhez a sütés-főzés,takarítás,lótás-futás után.
Idén nem strapálom halálra magam,meglátom beválik-e.


Angi!
Húgom bajai,Õk is csak a közeli játszóra mennek ki időnként.Nem lehetne babakört-,vagy valami hasonlót szervezni?Felénk van,csak nem jutok el.
Remélem hamarosan helyreáll a napirend Nálatok.Majd írj,hogy van Emma lábikója!


Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és gyermekáldásban,egészségben gazdag Új Esztendőt kívánunk minden családnak.
vaskúti védőnők

/Az új balzsam a baba fogzásakor:kin-Baby gél.Kamillatartalma:jótékony hatású a gyulladtínyre, orvosi zsálya: védi és erősíti a fogínyt, B5 provitamin:segíti a gyógyulási folyamatot, kellemetlen tünetek enyhítése./
sipihajni
 
 


Többet nem nagyon fogok beledumálni, inkább olvasgatlak Benneteket és gyűjtöm a babás praktikákat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.28 22:13-kor.
Vendég
 


Sziasztok!
Aagassi! Te csak ne fenyegess minket, hogy nem dumálsz bele, szerintem itt nem csak praktikákat lehet szerezni, hanem jókat dumálni, ha van valami gondunk azt is megosztjuk a másikkal, úgyhogy gyere bátran és beszélj bele!
Ezt az állást muszájból fogadtad el, mert nem volt más?
Nálunk szerencsére nem volt gond sem a babaprojekttel, sem a terhességgel, mindháromnál végig dolgoztam. Pontosabban a középsőnél nem, mert akkor még gyesen voltam, de az is munka!

Évianyu!
Örülök, hogy minden rendben. Mikor mi voltunk itt Baján az öthetes átfogo uh.vizsgálaton, akkor nekem is az az érzésem volt, hogy futószalagon megy az egész, kb. három perc alatt átnézett minket. Nem gondolom, hogy ez alapos.
A mi csípőnkön nem tudtak megegyezni, a Turi dr.azt mondta, hogy laza, a Huszár meg, hogy kötött. Terpeszpelusunk volt, két hónapos koráig, de aztán rendben találta a Huszár, négy hósan kell visszavinni újból.

Sipihajni!
Köszönjük a jókívánságokat, viszont kívánom kis családom nevében!

Ruszlána!
Karácsonyi menü az nálunk nem nagy szám, mert 24-én eszünk itthon, akkor hagyomány már nálunk a sóba-vízbe bableves és diós, mákos guba.
Másnap Hajósra megyünk, terülj-terülj asztalkám, 26-án pedig a sógornőmékhez, ált. halat főz a sógi.
De majd jövőre, ha már nagy lesz a házunk, úgy tervezzük, hogy nem megyünk sehová, hanem aki kíváncsi ránk, az eljön. Én inkább bevállalom a sütés-főzést, de ez a mászkálás már az agyamra megy.
Babaklub? Ez jó ötlet, de hol, milyen formában?
Az ifj. házban szoktak játszóházak lenni, de olyan zsúfolt, hogy nem megyünk már.

Mindenki! Azt mondta a dr.nénink, hogy többet kellene enni Emmának, de nem akar, én meg már tiszta ideg vagyok. Eddig ötször evett egy nap, most már csak négyszer, de valóban a súlyához képest keveset. Írt fel neki vasat, mert úgy látja, hogy vérszegény és lehet, hogy ezért nincs olyan étvágya. Felhívtam a védőnőnket is, ő meg azt mondta, hogy adjak neki a déli kaja előtt pár falat főzit. Nem korai még?? Szerinte persze nem, de én még kicsit korainak tartom. Egyébként szerinte, Emma nagyon hosszú(három hósan 64cm) ehhez képest viszont valóban "kicsi súlyú" mert 5,90 kg. Én hülyére aggódom magam, a férjem meg azt mondja, hogy ha éhes úgyis eszik.
Talán kicsit meg is van fázva, úgyhogy most adok neki köptetőt, mert a sleim miatt nem tud rendesen enni.
Na ennyi panasz mára.
Puszi mindenkinek!
Angi
cipó
 
 


Sziasztok!


Drága Sipihajni!Kép
Ha az vagy,akinek gondollak,akkor Te vagy nekem a Babanet Karácsonyi ajándéka.Rémlik Neked FIDO a kalocsai iskolás évekből???Az én lennék.Kép
Köszi az infót és a jókívánságot!Én is Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok!


Andi!
Sajnálom a kálváriát,amin keresztülmentetek.Ez velem is előfordult,igaz,"csak"egyszer,az első terhességem a 9.héten megszakadt.
Kívánom,hogy megérkezzen hozzátok a kisbabátok!És kérlek,máskor is "dumálj"bele!!!Kép


Angi!
Bírom ezt,hogy -többet kellene ennie- a babának.A főzeléket én is korainak tartom még.Most nem emlékszem,szopizik Emma?
A hossza szépen gyarapodik-a vas nem árthat,de megtömni nem lehet.Teljesen egyetértek a férjeddel.
Hol szeretnétek házat-venni,vagy építeni?Babaklubot meg lehetne tartani az ifj.házban is szerintem,valószínűleg partnerek lennének benne.Időnként el lehetne hívni gyerekorvost,védőnőt,aki válaszolna a felmerülő kérdésekre.Vagy csak úgy együtt lenni,tapasztalatot cserélni sem rossz szerintem.
Jobbulást a kislányodnak!Kép


Ha nem jönnék,mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Jaj, ezer a dolgom még! Legyen már Szenteste, egy kis láblógatás és sok szeretet!
Puszi Mindenkinek!
AndiKép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.28 22:14-kor.
Vendég
 


Sziasztok!
Látom nincs nagy mozgás, mindenki már a karácsonyra gyúr.
Mára pöttyös lett az Emma, és továbbra sem nagyon akar enni. Újra elővettem a maltofer csepp(vas) papírját, hát mit látok:mellékhatása lehet teltségérzet, emésztési zavarok, allergiás bőrreakció. Hát erről ennyit, azt hiszem most leállok vele. Meglátom, ha egy hét múlva sem eszik többet, akkor lehet, hogy megint elkezdem, de előtte beszélek a dr-vel.
Ruszlána!
Hányas vagy? Én 72-es, lehet, hogy ismerjük egymást. Bár ha te Kalocsán tanultál, akkor lehet, hogy mégsem.
Mi Baján lakunk, az ún. katonavárosi részen, nagyon jó hely, csendes, olyan kertváros féle. Szerencsére az utcánk zsákutca, és csak az utca egyik felén vannak házak. Nagyon nyugis, a gyerekeket nyugodt szívvel kiengedem az utcára, mert nem járnak autók. A meglevő házunkat bővítjük, mert jelenleg öten 60 nm-en lakunk, két szobában. Borzasztóan kicsi!!
Felvettünk hitelt, meg a félszocpolt kihasználtuk.
Jó, mert a férjem tök ügyes, sokmindent maga megcsinál, csak lassan halad, mert kevés az ideje, dolgozik, tanul is.

Aagassi!
Milyen szakma felé kacsingatsz?
Nem irigyellek, baba mellett tanulni. Én is ezt csinálom, hát nem könnyű. Én a mérlegképest próbálom elvégezni, a számvitel és a szervezés van hátra, de nem tudok még suliba járni és márciusban vizsga. Péntek délutánonként van a suli 2-6-ig, de max. fél öttől tudnék menni, mire a férjem hazaér, úgy meg semmi értelme. Tudnám másra bízni az Emmát, de bevallom nem akarom, még olyan pici, úgy érzem még csak én "értek hozzá", meg persze a férjem. Na mindegy valahogy megoldjuk.

Mindenkinek boldog ünnepeket kívánunk!
Angi
cipó
 
 


Hello Csajok!

Na, megtörtént a 4 hónapos oltásunk, és nagyon elégedett vagyok. Tegnap voltunk, az új szurit kapta Ákosom, amit megvettünk a gyógyszertárban. Nem lett tőle semmi baja! Még a lábát sem fájlalta, és lázas sem lett. Egy picit mintha nyűgösebb lett volna és többször kért cicit, de ez semmi a 3 hós oltáshoz képest. Úgyhogy meg vagyok nyugodva, ugyanis az 5 hós oltás ugyanez.
Angi! Ha mentek a 4 hósra, ti már biztos ezt kapjátok, ne izgulj, biztos nem lesz nálatok sem semmi baj utána. Viszont kanalat vigyél, mert cseppeket is kaptok majd.

Amúgy Ákosom 8,5 kg és 71 cm. Szép nagy gyerek, majd még nagyobb lesz mint az apja, aki 186 cm és 100 kg. Mondjuk én sem vagyok egy nádszál. Főleg amióta szültem és szoptatok, 15 kg van rajtam. De amíg csak szopiztatok nem akarom elkezdeni a diétát, bár a jövő évi fogadalmam a torna és régi alak visszaszerzése lesz. Mármint a szülés előtti, nem a középiskolás :-)

Próbálkozunk öcsikével a hozzátáplálással, de nem nagyon csípi. Mintha tejpépből több jönne ki, mint amennyit berakok...

Angi! Én is úgy tudom, hogy 4 hós kortól ajánlott a hozzátáplálás, bár van ismerősöm, aki 3 hónapos kortól már adott a gyerekének krumplit és tököt. Bár ha én ilyen helyzetben lennék, szerintem inkább a gyümölccsel kezdeném, mint a főzelékkel.

A karácsonyi menüvel szerencsém van, mert szenteste és másnap apósoméknál vagyunk, ott eszünk, karácsony másnapján pedig megyünk Császártöltésre, ott anyu lát el minket minden jóval. Lehet, hogy ez a 15kg plusz január 1-re már nem 15 lesz? Virágom ott is marad anyunál pár napra téliszünetezni. Ha öcsike jól viselkedik, talán lesz pár nyugisabb napunk két ünnep között.

Na most már megyek, természetesen fejni...
Küldök öcsibogyóról képet!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Évi

Kép
Évianyu
 
 


Sziasztok!


Hogy telt a Karácsony?Remélem mindenkinek úgy sikerült minden,ahogy szerette volna.
Nálunk egész jó volt,nagyfiam úgy nekiesett az ajándékok bontogatásának,hogy nem vette észre mellettük a biciklit.Kép
A kicsit nem igazán érdekelték az ajándékok,inkább a fa és a felhajtás tetszett Neki.


Évi!
Én is nagyon bízom az új oltásban,a 15 hós már az lesz.Eddig mind után kinlódtunk rendesen.Kép
Öcsibogyó nagyon aranyos!!Kép
Ne kövezz meg,de az én problémám éppen ellentéte a Tiédnek:nagyon sokat fogytam,mióta szoptatok.Eredetileg is sovány voltam,de nem gondoltam,hogy ilyen gyorsan visszafogyok.Pedig 22 kilót híztam Patrikkal-fél éves korára már vissza is fogytam,a bőröm meg lötyögött rajtam.
Szóval ez is tud probléma lenni.
Miért fejsz?


Angi!
76-os.Te is ismertél egy Fido-t?Kép
Sokat számít,ha nem kell mindenhez szakit hívni.Mi tavaly bővítettünk,nem volt leányálom,örülök,hogy túlvagyunk rajta.Nekünk sincs szembeszomszéd,de a vonat itt jár el.Kép


Andi!
Jövőre próbálkozok a főiskolával-remélem eljutok a próbálkozásig.Valahogy mindig közbejön valami.Azért kíváncsi vagyok hogy bírom majd két gyerek mellett-ha egyáltalán felvesznek valaha.
Összejött a láblógatás?Kép


Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok!
Végre idefértem a géphez.
Jó,hogy ilyen sokan lettünk hirtelen.
Az én lányaim megint betegek,örüljön aki tud szoptatni.
A Maja többször volt beteg az 5 hónap alatt mint a Szonja a 2 év alatt.
A Maja 4 hónaposan 6400g és 64cm volt.Szerencsére a szurikat jól viselte.Kinnt van a második foga is hála istennek,de a nyála még mindíg folyik.
Nálunk a karácsony egy nagy rohanás.24.-én megyünk Anyuékhoz ebédre, Anyósékhoz vacsorára.25.-én a Nagymamához ebére, rokonokhoz délután.26.-án dédimama.Holnap talán pihenünk, remélem, már nagyon ránk férne főleg,hogy mi is betegek vagyunk.A házba nem lehet bejönni a sok játéktól amit a jézuska hozott,"szerncsére"csupa apró darabból állo cucc van, úgyhogy duplán oda kell figyelni nehogy a Maja kezébe kerüljön valami.
Lassan megpróbálok lefeküdni.
Utólag is Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Sziasztok:Marcsi
szivi76
 
 


Sziasztok!
Végre vége a karácsonyi jövés-menésnek. Emma baba viszonylag jól tűrte, de azért néha látszott rajta, hogy úgymond elege van mindenből,olyankor picit elvonultam vele, egy nyugis szobába, és tök gyorsan megnyugodott, jó kedve lett, sikongatott. Szóval szerintem ilyen pici babáknak még nem való ez az állandó mászkálás, öltözés, kézről-kézre, zsivaly, stb. Legalábbis nálunk ez a tapasztalat.
A nagyok viszont imádják, ha program van.
Az anyósom marad egész január 2-ig, hát ez szomorú. Akkor a legjobb, amikor a sógornőméknél tanyázik, de hozzánk is jön és itt is alszik. Nem zavarna (annyira) ha nagyobb lenne a lakás, de így egyszerűen "viszketek" már a tudattól is ha jönni készül. Mondjuk azt már megtanultam, hogy ha valami nem tetszik, azt megmondom neki és nem nyelek, csak azért mert a párom anyja. Előfordult már, hogy kiosztottam.
Jövőre ki sem tesszük a lábunkat a házból. Addigra lesz szép nagy ebédlő, külön szobák a gyerekeknek. Mondtuk is a családnak, hogyha valaki kíváncsi ránk az majd eljön. Inkább sütök, főzök, mosogatok egész nap.
Marcsi!
Tegyél fel képeket a csajokról!

Ruszlána!
Nem ismertem Fidót, csak mivel Érsekhalma elég közel van, és nekem is volt érsekhalmi osztálytársam, igaz még általánosban, azt hittem talán ismerjük egymást.

Évi!
Tényleg mind a két lurkó a Tibire hasonlít.
A kilókat inkább hagyjuk. Én még egyik szülésem után sem maradtam ennyire kövér. Teljesen "szétmentem". Remélem azért nyárra valamennyit sikerül leadnom. Baján szültél? Miért fejsz esténként, hogy szaporítsd az állományt?
Természetesen mi is gyümivel kezdtük a hozzátápit, vagyis a levével, az még viszonylag csúszott, de mióta a gyümölcs pépét is enni kellene, azóta kínlódik. Úgyhogy én most nem adom neki, nem kínzom a picúrt, ha nem hát nem. Majd jövő héten újra megpróbáljuk. Veszek sütőtököt, hátha azt bírja.

Andi!
De nagy a csend, szóljár már bele!!

Akikkel indult ez a topik, azok teljesen eltűntek, kicserélődött a brigád. Ezt nem rosszból mondom, csak jöhetnének a régiek is!

Na megyek takarítani!
Pusztok!
Teszek képet.
AngiKép
cipó
 
 


Sziasztok! Jó ég! Teljesen le vagyok maradva! Alig győztem olvasni benneteket! Most én is írok kicsit magunkról.
Évi! Kicsit késve olvastam kérdésed az oltásról. Én is nagyon meg vagyok elégedve vele, semmi bajunk nem volt tőle. Az 5hós is ennyibe fog kerülni, sajnos, de nem bánom. A 3hós viselte meg egy picit a lánykám, volt egy kis hőemelkedése. Jaj, annyira örülök, hogy ennyien vagyunk! Fotót már régóta küldeni akarok? na majd mindjárt hazajön a párom, ráugrasztom a gépre.
Aagassi! Fogadjunk, hogy a lánykori neved: Gyuricza Andi! Ha igen, nem igaz, hogy milyen kicsi a világ! Mostanában többször gondoltam rád, mi lehet veled. Többször találkoztam anyukáddal, de szerintem nem ismer meg. Olvastam az újságban, hogy férjhez mentél tavaly áprilisban, én májusban. Amíg busszal jártam dolgozni, reggelente találkoztunk egyszer-kétszer. Na, találd ki ki vagyok! Sajnálom, ami történt veled. Nekem is Mátrai volt az orvosom, a húgom a szülésznőm. Nekem nincs rá panaszom, igaz nekem nagyon könnyű terhességem volt. Van néhány általános iskolai élményem veled. Alsóban egyszer királyfi voltál a farsangi bálon, és mindig szívószállal etted a levest, amikor a könyvtárba siettünk Judit nénihez. A férjem 14 évvel idősebb nálam és a speciális suliban óraadó keddenként. Júliusban született meg Anna lánykánk, aki egy tünemény és már 5hós, féléves lesz januárban. Szerencsére még mindig szopizik naponta 4-szer, sajnos éjjel is egyszer. De már adok neki két kaja közt tököt, almát, banánt, répát. Most megyek, mert jön egy ált.iskolai osztálytársam hozzánk és Annának adok egy kis tízórait. Utólag Boldog Karácsonyt! Puszi
borkaborka
 
 


Sziasztok!
Nálunk is elmúlt a karácsony, Ákosom tegnap nagyon nyűgös volt, szegénykémnek elege lehetett az állandó nyüzsiből és hangzavarból (vagy front volt?). Tegnap egész nap nem aludt, este is 10 óra volt mire végre elaludt, reggel 8-ig bírta. Nekem szerencsém van az éjszakai alvásával, eddig minden (!) éjszakát végigaludt mióta hazahoztuk a kórházból. Még mindig hihetetlen számomra (Virág után :-)). Első két éjjel felébresztettem, mert Virágnál megszoktam, hogy éjjel is szopi, de azt mondták, hagyjam, nagy baba, ha éhes lesz sír. Hát nem sírt. A nappali alvással van gondom, 1-1 órákat alszik napközben. Remélem ez változni fog (az éjszakai ne változzon!).

Szóval a fejés és szopi. Én nagyon megszenvedtem a szopiztatással. Az első három hónapom maga volt a pokol. 4 mellgyulladásom volt 38 fok fölötti lázzal, ágyban fekvéssel, antibiotikummal, tejcsökkenéssel. Az orvosaim tök ki voltak akadva, h miért van ez. Mind a két mellbimbóm sebes volt, szoptatás közben volt, hogy sírtam, annyira fájt. Amikor meg a mellgyulladás volt, leapadt a tejem, úgyhogy pótolni kellett. Első naptól minden szopi után fejtem, így volt lefagyasztott tejem, azt adtam Ákosnak cumisüvegből (bérelek elektromos mellszívót, nagy segítség). Szerencsére mind a 4-szer sikerült visszahoznom a tejmennyiséget sűrű szoptatással (volt hogy 3 hós gyereket 2 óránként szoptattam...), fejéssel. 5 féle kenőcsöt kaptam a sebekre, de egyiktől sem lett jobb. De most végre rájöttem a hibákra. Már 1 hónapja nem voltam beteg és begyógyultak a sebek. Rájöttem, hogy fekve kell szoptatnom, nem ülve. Ülve vhogy rosszul kapta be és attól lett sebes. Úgyhogy én minden alkalommal fekve szoptatok (csak olyan helyre megyünk, ahol le lehet feküdni). Szegeden a csípőellenőrzéskor kértem ágyat, h szoptatni tudjak. Krémet nem szabad használnom, csak anyatejjel bekenem és éjszaka szabadon hagyom a cicijeimet (min 6 órára)levegőztetni. Így gyógyultak be. Este 9-kor szopizza az utolsót Ákos, után lefekvésem előtt 11 felé mindkét mellemet lefejem és lefagyasztom a tejet, hátha megint bajom lesz, legyen. Ezért próbáltam meg a hozzátáplálást is, hogy ha lecsökken a tejmennyiség, legyen valami, amit elfogad. De nem akarja, úgyhogy most szünet, majd jövőre újra megpróbálom.

Szóval 1 hónapja, h kezd beállani a szopizás, bár még így is sokszor fáj, de ez már semmi ahhoz képest, amilyen volt. Arról nem is beszélve, h a mellbimbó-érzékenység miatt 4 hónapja nem bújtam oda rendesen a férjemhez, nem lehet hozzámérni, megszorongatni...
Mondjuk az is sokat nyomott a latban, h Ákosom imád szopizni, nem cumizik, az üveget is nagy öklendezések árán fogadta csak el, amikor már nagyon éhes volt. Nyilván ezért sem adtam fel. Megvan ám ennek is a hátránya. Nem nagyon tudok kimozdulni, mert ugye csak én tudok neki enni adni :-), elalváshoz, nyugtatáshoz is a cicit használja, szóval állandó készenlét. Még jó hogy éjjel alszik :-) Kíváncsi leszek rá, ha már nem szopizik hogy fog elaludni?

Egyébként azt mondják, h az a gyerek amelyik szopizik, nem lesz olyan sűrűn beteg. Nekem van ismerősöm, aki mindkét lányát hónapokig (évekig) szopiztatta mégis állandóan betegek voltak, más meg tápszeres picur alig beteg. Úgyhogy ezek nem szentírások, csak gondolom a nagy átlagot tükrözik. Virágom csak 3 hónapig szopizott (ő inkább a cumisüveget szerette meg a cumit), mégsem beteges, szerencsére.

Na megyek, felébredt Ákos az 1 óra délelőtti alvásból. Sziasztok! Írjatok!Kép
Évianyu
 
 


Szóval a képek: Anna lánykám.Kép
borkaborka
 
 


És a csajjal a párom.Kép
borkaborka
 
 


Szia Évi! Most olvasom, hogy a szopis gondjaid. Anna is szopizik most már 5 hónapja. Szivi kislánya Maja a tejtesónk, mert nekem is mindig fejni kellett. Nagyon nagy nyűg volt, mindenhol anyatejcseppek, maszatfoltok, fejni éjjel is. Sokáig nem mertem abbahagyni mert féltem én is, hogy begyullad. Lázam szerencsére nem volt, de többször volt csomós a cicim. Olyankor oxitocynt szipogattam az orromon keresztül és Anna leszívta a beteg cicimet, a másikat pedig lefejtem. De volt olyan is, hogy Anna sem tudta, akkor én nyomtam ki a kezemmel. Utólag már én is elektromos mellszívót használnék. Kb. egy hónapja nem fejem és semmi baj. Szóval kitartás!!!
borkaborka
 
 


Aagassi! Szia Andi! Teljesen barom vagyok!! Megírom a teljes neved, pedig lehet, hogy te nem is akartad volna. Ne haragudj! Most esett le! Csak annyira örültem neked, hogy nem gondolkodtam. Tényleg ne haragudj. Egy tapintatlan tapír vagyok.
borkaborka
 
 


No, aki nyomorék, az nyomorék...írtam egy döghosszút és elszállt...

Csajok! Kicsik és nagyok is nagyon helyesek! Majd én is teszek fel képet, de előbb a photoshoppal át kell méreteznem. Most rohanok ügyintézni apósom jövő évi tb-jét!

Puszi és nektek is kívánok némi karácsony utáni relaxálást! Hát egyelőre ennyit tudtam beleszólni...hi-hi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.28 22:15-kor.
Vendég
 


:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.28 22:16-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Látom mindenkinél jól telt a Karácsony.Kívánom,hogy a Szilveszter is hasonlóan jól sikerüljön!
Bízom benne,hogy túl nagy hó nem esik és el tud jönni a családom 30.-án.Már két hónapja nem láttam Õket.Kép


Marcsi!
Jobbulást a lányoknak és Nektek is!Takonykórság?
Maja négy hósan már kétfogú?Jól belehúzott!Kép


Angi!
Anyós legalább besegít?
Enyém Pesten lakik,ami nincs messze tőlünk,de alig-alig kíváncsi a gyerekekre.Rendesen megromlott a kapcsolatunk,mikor régen együtt laktunk.
Emmának próbáltál puhára főzött,pépesített almát adni?Patrik azt kapott először,nagyon szerette,és könnyebben emészthető volt,mint a reszelt nyers alma.
Mi voltunk az első évfolyam,akik nem mentünk a hajósi suliba.A nagybátyám még ott tanult-Simovics János-Õt nem ismerted?
Nagyon szépek a csemeték!Kép


Évi!
Jó kis kálvárián mentél keresztül!KépNekem egyszer volt mellgyuszim,hát nem sírom vissza.Én is több szopitatási pózt próbáltam ki,a bölcsőtartás jött be legjobban.Régen,mikor szopisztrájkolt a fiam,a "híd"pozíció bevált,de most már kiröhög így.Kép
Sokszor rossz nekem is a kizárólagosság a szoptatás miatt,de azért most már mást is eszik,több órára is itthagyhatnám.
Patrik alig alszik nappal és éjjel is többször ébred.Kép
A kis ajándékotok nagyon édes a Karácsonyfa alatt!Kép


Borkaborka!
Ha Patrik csak egyszer szopizna éjjel,azzal még kiegyeznék.Pedig már 13 hónapos,és még egyetlen éjszakát sem aludtunk végig!Ha foga jön akkor végképp bedurvul a helyzet,még a Panadol sem segít.
A mosolygós képen is tündéri Anna,de ahol Apájával van,azon nagyon tetszik.


Andi!
Ilyen kishitű asszonyság vagyok a felvételit illetően.Általában nem mennek könnyen a dolgaim.
Sokat is felejtettem,hamarosan nekiállok feleleveníteni az ismereteimet.Muszáj lesz lépést tartanom a fiatalokkal!Kép
Hajrá láblógatás!Kép
Szép a cicád,én nagy macskabolond vagyok.


Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Kép
szivi76
 
 


Kép
szivi76
 
 


Sziasztok!
Végre,végre,végre!
A képeket sikerült felraknom,de a szöveg lemaradt róluk,még egy év és talán az is menni fog.
Most rohanok viszem a csajokat a Mamához.
Vigyázzatok magatokra ebben a rossz időben.
Marcsi
szivi76
 
 


Sziasztok!

Nagyon cukik a gyerekek :-)

Szivi, amikor én teszem fel a képeket, nekem sem írja mellé a szöveget, hanem ha ráállsz az egérrel a képre, akkor írja ki.

Ruszlána! Ti nem voltatok itthon karácsonykor? Hogyhogy?

Angi! Nem azt írtad, hogy két szobára vagytok 5-en? Akkor anyósod hol alszik? Sógornőd milyen? Vannak gyerekei? Jól kijöttök?

Nekem anyósom 3 éve halt meg sajnos. Jól kijöttünk egymással, sokat segített nekem Virágnál. Emlékszem halála előtti napon is hívott reggel, hogy vigyem át Virágot, kicsit rosszul érzi magát, de vigyáz rá (szívbeteg volt). Hogy örülne szegény Ákosunknak. Mindig is a fia volt a mindene, hát most egy fiúunoka!

Aagassi! Nálunk Virág lányom állatbolond (mi a férjemmel nem), úgyhogy kiegyeztünk egy macskában. Mármint kinti macska. De szegény Mirci múlt héten eltűnt és még mindig nem jött haza. Nem tudjuk hol lehet, Virágom hiányolta is rendesen. Ha nem jön haza, nyilván május körül újra macska jön a házhoz.

Borkaborka, köszi a bíztatást, szerencsére mióta kitapasztaltam, hogy hogy a legjobb, azóta nincs bajom. Napközben már nem fejek, csak este. Tartaléknak. A biztonság kedvéért. Meg ha készítek majd főzeléket, anyatejet teszek bele víz helyett. Hát, nem hiszem hogy Ákoson kívül valaki megkóstolja.

Ki hol szilveszterezik? Mi itthon, közös életünkben először. Mikor Virágom született (májusban) decemberben már nem szopizott, anyósomnál aludt, ő etette kanállal meg itatta cumisból tápszerrel. Úgyhogy most töltjük először itthon a szilvesztert, legalábbis az estét. Délután barátainkhoz megyünk, egy kis beszélgetésre, gyerekek játékra.

Most már elállhatna az eső, úgy kimennék sétálni...

Küldök képet magunkról:

Sziasztok!Kép
Évianyu
 
 


Évianyu!
Tudod, az én anyósomat, ilyen földi dolgok, hogy pici a lakás abszolút nem zavarják. Õ szemrebbenés nélkül befekszik a két nagyobb gyerek mellé az ágyba. Ehhez tudni kell, hogy a gyerekszobában van a kiságy és a két nagyobb egy kihúzható heverőn alszik. Most is azt hiszem már pár ősz hajszállal gazdagabb vagyok. Jöttek hozzánk vendégek két gyerekkel, nálunk ugye itthon van három gyerek. Õ beállított a két unokatesóval és szó nélkül itthagyta őket. Ilyenkor legszívesebben elküldeném a p....ba, de a férjemre való tekintettel nem teszem. Szerencsére Pesten lakik és ritkán jön, kb. kéthetente. Ha már nagyobb lesz a ház nem fog zavarni, de így meg tudok tőle őrülni.Soha nem segít, sem ünnepek előtt, sem máskor, általában a terített asztalhoz esik be. Tudnék még mesélni, de attól nem lesz jobb.
Egyébként két sógornőm van, az egyik vaskúti lett, náluk van két gyerek, 7 és 5 évesek. A másik sógornőm bajai, neki még nincsen családja.
Jól kijövök velük. Sokat segítünk egymásnak, ha valamelyikünknek valami gondja van. A sógorom is jó fej, csak szeret néha tütükélni.
Még lehet, hogy este visszanézek, most mennem kell szétvágni a gyerekek közt.
Angi
Egyegylenegy pozitív tulajdonsága van, hogy nem rosszindulatú.
cipó
 
 


Most nézem, hogy összecserélt két mondatot, szóval anyósomra írtam, hogy nem rosszindulatú.
Angi
cipó
 
 


Sziasztok!

Marcsi!
Gratulálok a képfelrakáshoz!KépSzépek nagyon a csajaid!Nálunk éppen fordított a nemek aránya,pedig biztos voltam benne,hogy a második kislány lesz.Még álmodtam is róla.Most már megmarad álomnak az én kislányom.Kép


Évi!
A Te kis családod is nagyon szép!Ismerősnek tűnsz,bár híresen rossz az arcmemóriám.
Sajnos nem tudtunk hazamenni Karácsonykor,mert Anyósom akkor egyedül töltötte volna az ünnepet.Tekintettel kellett lennünk Rá.
Talán Szilveszterre eljön hozzánk a családom és találkozunk végre.Már nagyon várom.Sokszor rossz,hogy mindenkitől távol vagyok.
Fiú a cicátok?Lehet,hogy udvarolni van,akkor el-el tünedezik a miénk is.
Sok baba nem szereti a fagyasztott anyatej ízét.Az enyémek még főzelékben sem fogadták el.Kép


Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Sziasztok!
Nagyon szépek a babák. Sok-sok képet tegyetek fel.
Évi!
Szerintem az Ákos nem hasonlít annyira az apjára, mint a Virág.
A férjed bajai v. ő is cs.töltési?
Én már nem tudnék visszamenni Hajósra. Ahogy eljöttem otthonról és már kívülről nézem, hallom a sok kreált pletyit, mindig mindenki mindenkiről mindent tud, persze közel sem az igazat, ez már engem kiborít. Nekem bünti lenne ha Hajóson kellene élnem.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon fáradt vagyok. Lehet, hogy elmegyek valahová tornázni vagy jógázni, mert azt hiszem fizikailag a béka s...e alatt vagyok.
Majd este még benézek, Emma tiszta nyüszi egész nap.
Angi
cipó
 
 


Sziasztok!

Emlegettétek a "régi emberkéket?? Itt vagyok :-)).
Olvasgatni szoktalak benneteket. Írni már lustább vagyok.
Gratulálok a szebbnél- szebb babákhoz, mindenkinek.

Szia Ruszlána, látom te is benézel néha.

Angi! Én is járok tornázni,hetente háromszor, de nekem nagyon jó. Teljesen feltöltődök tőle.
Ha időd engedi, akkor szerintem feltétlen menj el párszor. Nagyon jó.És a kikapcsolódás is jár nekünk. Ez a véleményem.

Éva! Szerintem te ismersz engem.
Küldök képet magamról, és Annámról/ ha sikerül/

Sziasztok.

Kép
Kép
szelva
 
 


Sziasztok!

Ruszlána: Igen, fiú cica, de még mindig nem került elő, szerintem már nem is fog. A fagyasztott tejet Virágom is és Ákos is megitta. Kellett adnom Ákibébinek, amikor mellgyulladásom volt és kevés volt a tejem. Megitta, úgyhogy remélem a főzelékben is megeszi. Majd meglátom :-)
Egyébként tényleg teljesen más az illata, mint a frissnek, eleinte azt hittem, hogy romlott, pedig csak más.
Cipó! Igen, Virág Tibi fajtája, de Ákos is az lesz, Virág is így nézett ki, amikor ennyi idős volt. Csak akkor még nem volt digi kamera, viszont megpróbáltam lefényképezni egy képet és az berakom hasonlításnak Virágról.
Férjem bajai, és olyan szerencséje van, hogy abban az utcában vettünk házat, ahol felnőtt. Vagyis apósom az utca elején, mi a vége felé lakunk.
A torna nagyon jó, csak én még könnyített változattal kezdek januárban. Nyilván itthon, kazettára, meg konditeremben light-osan. Kerülnöm kell a mellgyakorlatokat, ugrálást, futást, mindent ami "melles", a szopi miatt.
Szelva: hát persze, hogy ismerjük egymást, szia! Mi van veled? Vaskúton laksz még? Ott jársz tornázni, vagy bejársz Bajára? Nagyon szép kislányod van ám! Hány éves? Dolgozol? Hogy több kérdést ne írjak: írj magadról! Látom, Te szépen lefogytál. Van valami trükköd, vagy kalória-csökkentés:mozgásnövelés? Mert nekem ez volt Virág után, 30 kg-ot fogytam, igaz több mint 1 évig tartott. Most kb. 15-20 kg-ot kellene, ez lesz az újévi fogadalmam, hogy teljesítem.
Megpróbálok berakni képet. Elsőn Virág lesz, másodikon Ákos.

Írjatok!

Sziasztok: ÉviKépKép
Évianyu
 
 


Sziasztok!
Csupa gyönyörű gyerek van a környéken!

Évi:Tényleg nagyon hasonlít a Virág és az Ákos.

Borkaborka:A Zsolt ódákat zengett az Annáról,jó lenne már találkozni.A csajaim már nem betegek és én is kifelé megyek már belőle úgyhogy lassan összehozhatnánk egy találkát.
Rakok fel egy képet a Szonjáról is
Jók legyetek:MarcsiKép
szivi76
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?