Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket,Fanni nagyon örült neki.Ráadásul ő látta meg elöbb,mert ő lépett fel erre az oldalra!!Kép

Szilvivel megyünk az orvoshoz mert már nem fogad el ennivalót csak szopizni akar.

Connie:
Ákosnak boldog 8. hónapot kivánokKépKépKépKép

Kép

Kép
novum

Szilvibaba gyógyulj meg!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azt el is felejtettem tegnap írni, hogy annyi kisruhát kaptunk, hogy 1 éves koráig biztosan nem kell vásárolni. A bodytól a kabátig minden van közte, és egy csomó kantáros nadrág meg ruhácska, amikért meg vagyok veszve. Ahogy sejtettem, nagy része rózsaszín meg piros, de ennivalóak!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Livi,
nagyon ügyes voltál, nászasszony, Te meg jól álomba itattad! Kép

Benedek,
hogy vagy? Ugye neked sem fájt azért annyira az a szuri! És milyen volt az éjszaka?

Lányok én már most rosszul vagyok, hogy Benit is már január elején vinnem kell. Egyébként ma 6 hetes! Kép

Jucus,
jobbulást Boginak!!! Kép
Hűű, nagyon vadregényes helyen lakhattok, de szuper lehet a gyerkőcöknek! Itt semmi hó, bár most is esik.

Novum,
Szilvi nagyon édes, milyen jó kis husija van!
És üzenjük neki, hogy gyógyuljon meg!!! Kép

Gabi,
kérünk fotókat, csinálj Livivel divatbemutatót!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Livi,
nagyon ügyes voltál, nászasszony, Te meg jól álomba itattad!

Benedek,
hogy vagy? Ugye neked sem fájt azért annyira az a szuri! És milyen volt az éjszaka?

Lányok én már most rosszul vagyok, hogy Benit is már január elején vinnem kell. Egyébként ma 6 hetes! Kép

Jucus,
jobbulást Boginak!!!
Hűű, nagyon vadregényes helyen lakhattok, de szuper lehet a gyerkőcöknek! Itt semmi hó, bár most is esik.

Novum,
Szilvi nagyon édes, milyen jó kis husija van!
És üzenjük neki, hogy gyógyuljon meg!!!

Gabi,
kérünk fotókat, csinálj Livivel divatbemutatót!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Szerintetek mi van a Babanettel????

Kép
Kép
Kép
ilba

Hát, a divatbemutatótól eltekintünk, nem a szíve csücske Líviának az öltözés, de itten van néhány kedvenc darab:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jaj, nagyon édik!!! Kép

Íme a mi képeink, a nagy 6 hetessel:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok Lányok!

Benedek nagyon jól bírta az éjjelt. Nekem viszont epegörcsöm volt. Szó szerint fetrengtem. Nem sokkal volt fájdalmasabb a vajúdás! Gondolhatjátok... Már ki akartuk hívni az ügyeletet, mikor kezdett elmúlni. A férjem telefonon tolmácsolta a dokinak, hogy mi bajom vanKépÚgy sikerült, hogy a hasamra raktunk egy törölközőt és azt enyhe fokozaton vasalgattuk. Így enyhült a görcs. A nagy hacacáréra felébredt Benedek és azt hitte valami buli van, mert vigyorgott, meg gaygarászott, miközben én kétrét görnyedve szenvedtem. Szerencsére nem volt baja a szurival, mert szegény férjem nem tudom, hogy bírta volna.

Gabuska,
Nagyon édik a rucik!

Kép

Kép
szorsi

Sziaztok Lányok!

Úgy látom mindenki el van foglalva a karácsonyi készülődéssel, csökken a levelek mennyisége. Én is jól kifárasztom magam mostanában a takarítással, pedig tartok szüneteket, de ekkora hassal nem olyan egyszerű.
Most 34 hetes terhes vagyok. Felteszek Petra arcáról 4D-s UH képeket, de azok még a 31. héten készültek. Nagyon szégyenlős kislány csak ekkor mutatta meg, hogy fiú vagy lány, de én mindig is tudtam, hogy leányzó. Fiú nevünk nincs is (lehet, hogy ebből még gond lesz). A kis szégyenlős ott is negyed óra után volt csak hajlandó elvenni a kezét az arca elöl. Egyébként egyfolytában mocorog, de amint az apukájának is megmutatnám abbahagyja. Viszont, ha elfordul a férjem, újra rákezdi. Ezért ha már nagyon fáj a rugdosása, akkor mindig szólok a férjemnek, hogy nézzen már a lányára és akkor lesz egy kis nyugtom. Most is nem győzöm visszanyomni az oldalam, mert ki akar törni, apuci pedig még dolgozik Kép.

Gabuska nagyon irigyellek a szép ruhácskák miatt, igazán hódító lesz benne Livi, a fiúk nem győzik majd körbeugrálni.

Szorsi őszinte részvétem, ismerem az epegörcsöt, hát nem irigyellek.

Amúgy mindenkinek boldog "évfordulót" és mindenkinek jobbulást (akikre vonatkozik)!

Kép
Kép

Egyébként tiszta apja (krumli orr és a szája is), de nagyon édes pofa. Bár most nem ásított és a lepcses szája (tiszta lány) se járt, mint a múltkor.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok Lányok!

Jaj, nagyon aranyosak vagytok, mi el is felejtettük, hogy ma van 22.-e.Kép Köszönjük szépen a köszöntést. Vásárolni voltunk, mára a férjem is vett ki szabit, de alig vonszoltuk magunkat, úgy elnyomott ez a hóesés. De most már minden ajándék megvan, fele be is csomagolva, csak a férjem szegény bolyong még a hóban-fagyban az én ajándékomért.Kép

Gabuska,
Nagyon édik ezek a rucik! Én nagyon szeretm a kantáros cuccokat, mert ahogy nő a gyermek, lehet lejjebb varrni a gombokat. Mindamellett, hogy aranyosak.Kép

Ilba,
Benedek szépen kerekedik.Kép

Szorsi,
Képzeld, a férjemnek tavasszal volt epegörcse, nem tudtuk mi baja, rohantam vele az ügyeletre (9 hónapos terhesen), ott meg közölték, hogy biztos hipochonder, és adtak neki algopyrint (a mi ügyeletünkön mindenre azt adnak). Még jó, hogy izgalmamban nem indult meg a szülés, gondolom arra is kaptam volna algopyrint.

KépKép
connie

Connie,

A férjem felhívta tegnap az ügyeletet és azt tanácsolták vegyek be algopyrint. Úgy tűnik csak ezt tudják mondani. Kép
Ja és nem tudták, hogy mi bajom. Nem vettem be. Anyukám és apukám rögtön rávágták, hogy mi volt a bajom. Aztán mamám is ezt mondta a tünetek alapján. (egyikük sem orvos)
Az én férjem is még rohangál. Íg jár, aki az utolsó pillanatra hagyja.
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Szasztok csajok!!!

Szilvivel elmentünk az orvoshoz, írt fel olyan tápszert amitől nincs hasmenése. Azt mondta, hogy lehet hogy jön a foga vagy a nátha húzódott a gyomrára. Most estére talán jobban van már.

Ilba:
Nagyon cuki Beni és csini a ruha rajta!Kép

Gabi:
Olyan jók a ruhák hogy irigykedve néztem, bizti csini lesz benne Livi!!!KépKép

Lányok most egy időre elbúcsozom, mert sok lesz a dolgom az ünnepek alatt!!
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK!!!!!!!

Bubek:
Remélem gratulálhatok a manóhoz!!!Kép

Kép

Kép
novum

Így szeretem a testvéremet!!!KépKép
Kép

Kép

Kép
novum

Szép estét mindenkinek!

Szorsi,
szörnyen hangzik ez az epegörcs, remélhetőleg már minden ok!

Vuka,
nagyon aranyos Petra baba, olyan érdekes én is a 32. héten voltam 4D-n és összehasonlítva Benivel az akkori képet, nagyon hasonlít! Kép

Connie,
igen szerencsére, majd fürdésnél meg is mérjük, hogy mekkora. Most megint ugrott szerintem, pár napja már 120-150-et eszik, ma nem ment még 140 alá. Kép Kis ügyi!
És köszi Neked mégegyszer, hogy mindig lehet kérdezni szopi ügyben!!!
Ja, és meglestem a talis képeiteket, Ákosról milyen jó kép lett! Kép

Bubek,
talán már ma haza is mehettetek! Ha tudsz jelentkezz!!!

Novum,
nagyon helyesek a gyerkőcök együtt, végre Fanniról is egy kép!!! Kép

Igaz én végig gép közelben leszek, de ha valaki ünnepek alatt nem tud jönni, ezért most kívánunk mindenkinek minden jót, a gyerkőcöknek sok-sok szép ajándékot, szeretetteljes ünnepeket!!!Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Szillllyjjjlyasztok!

De jó ez a 3D-s kép Petráról! Mi lemaradtunk róla, 1 nappal előbb megszületett Livi.

Szorsi vigyázz magadra! És most egyébként mi lesz, megnézeted magad dokival vagy csak valami olyat ettél? Epekő?

Nagyon szépek együtt Fanni és Szilvi!

Mi is BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK mindenkinek!!!!!!!!! Hátha én sem jövök már addig.

Beni, idesüss:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Holnap még talán leszek, de utána utazunk Szegedre, úgyhogy mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt kívánunk! Sok szeretettel:
Kép

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok!

Holnap még talán leszek, de utána utazunk Szegedre, úgyhogy mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt kívánunk! Sok szeretettel:
Kép

Kép

Kép
szorsi

Hűűűűűűűűűű, Livi, nagyon szexi!
És most néztem meg Mama levelezését, köszönöm szépen a lapot és én is küldtem ám valamit! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok Kép

Sok boldogságot a 8 hónapos Ákosnak
Kép

Nagyon édesek a cuccok GabuskaKép
Liv nagyon csini leszKépKép
Tényleg nem bírsz majd a fiúkkal.
A férjem már most mondta Zsófi 40 éves koráig nem mehet sehova és egyik fiú sem fog megfelelni neki
Kép

Szerintetek meddig lehet tárolni a lefagyasztott anyatejet?
Már két AVENT-es poharat le tudtam fagyasztaniKép

Szorsi jobbulást. Egyszer már én is megtapasztaltam mi az epegörcs.
De azt is hallottam szülés után előfordul sajnos.
A sógornőmnek is volt.

Novum nagyon édesek a lányokKép

Vuka nagyon tündéri a kis Petra.
Sajnos Zsófit nem lehetett így megörökíteni, mert összegömbölyödött mint egy kiscica.

Jucus nagyon boldog karácsonyt a kis barátnőnek Bogi asszonynak. Hozzon sok ajándékot Neki a jézuska.

Lehet, hogy benézek attól függ mennyire lesz lemerülve az elemKép

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt és Boldog Új Esztendőt kívánok!
Kép
Kép

Kép

Kép
sajtine

Ja! és elfelejtettem, utána fotó hegyek lesznek remélemKépKépKép

Kép

Kép
sajtine

Sajtine,
6 hónapig áll el fagyasztva.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mi is békés, csodákban gazdag Karácsonyt és sikeres, egészséges, örömteli Új Évet kívánunk!

Kép

KépKép
connie

Kedves Viki!

Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kérünk szépen fényképet!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
Köszönjük szépen!

Mi is NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT kívánunk minden kis családnak!

Kép

Jucus
jucus73

Bubek,
már biztos otthon vagytok, hát mit is mondhatnék...
Boldog Karácsonyt nem kell kívánnom, mert az garantálva van, sőt ezentúl azt hiszem, minden Karácsonyotok duplán örömteli lesz!

Alig várjuk, hogy jelentkezz, persze első Marcika, kivárjuk a sorunkat. Sok boldogságot nektek!!!!

És még egyszer: KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!

Isten hozott Marcika!!!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska köszi az infót. Az aventes pohárra az van írva, hogy 3 hónapig lehet tárolni. Már annyiféle időpontot hallottam.

Bubeknek már nagyon jóKép
Biztos babáznak 1000-el.

Mi tegnap feldíszitettük a fát.
Csillog villog mint a karácsonyfaKép
Zsófinak nagyon tetszett, le sem vette róla a szemétKépKép

Ma délelőtt egy kicsi lustizás aztán indul a menet...

Liv, Te olyan cuki vagy, hogy el sem tudom mondani
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Hát, nem bírtuk kivárni az estét, lezavartuk a ceremóniát, tök buli volt!

Ehol a fotók:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hát szia Mindenki!

Mindenkinek boldog karácsonyt!
Örömmel tudatjuk hogy megszületett Kocsis Márton Botond (barátoknak csk Marci!!!Kép), 2005. dec. 19-én reggel 8.42h-kor, 3440 grammal, és 54 cm-esen született meg a kisfiúnk. (Ilba, majd valamikor beírnád?) Mindenki nagyon jól van, már csütörtök óta itthon vagyunk, de eléggé megviselt vagyok még, mert volt egy kis köldökzsinór nyakra tekerés, meg oxigénhiány Marcinál, sőt méhlepény darabok is maradtak benn, szóval majd egyszer ha lesz egy kicsit több időm, akkor majd leírom a történetet, de most csak annyira jelentkeztem be, hogy Mindannyiótokkal megoszthassam az örömöt. Mert mostmár mindenki jól van, Marci baba jókat szopizikKép, és én- annak ellenére hogy még nem nagyon tudok ülni - már tök jól vagyok.

Hát akkor nézzétek!KépKép (Most csak ennyi kép van, de majd gyártunk többet is, és ha lesz időm, akkor majd teszek ki később is!)
Ez a kórházban a születéd délutánján:
Kép

Ez dec 21-én szerdán, két naposan készült:
KépKép
Ez pedig ma, nem olyan régen itthon:
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja, még annyit akartam mondani, hogy még nem olvastam vissza, szóval nem tudom miket írtatok, miután mi elmentünk szülni....Kép Majd később. Most rohanok, mert Marci ébred!

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Nekünk még nincsen kész semmi, úgyhogy rohanok, csak épp benéztem, de megérte!!! Kép Kép Kép

Bubek!
Szívből gratulálunk, minden jót Babának és a Szüleinek, jó egészséget és nagyon-nagyon boldog karácsonyt!!!
Marci igazán jól sikerült Kép gyönyörű baba!!!
Pihizzetek sokat, egyetek jókat, aztán ha van kis időd írj részleteket is!!!

Livi,
képzeld, a leendőbelid is ugyan ilyen előkéket kap, csak hozzánk még nem érkezett meg a Jézuska!!!
Jók a képek nagyon, Livi tündérke, majd még jövök bővebben!

Puszi mindenkinek: Erika + Beni

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek,
nagyon-nagyon örülünk, csodaszépek vagytok!!! És a paraméterei Marcinak, ahogy a könyvekben írják. Nagyon ügyes, hogy már jókat tud szopizni!
Cuppppppppppppppp!

Benike, mi tényleg mindent egyformán csinálunk!Kép De aztán betartani az előkékkel a napi sorrendet!!!
Képzeld, én tegnap este negyed órát visítottam, de szó szerint, hirtelen rámjött az ordíthatnék, de olyan hirtelen abba is maradt. Anyáék még most is találgatják, mi bajom lehetett. Esetleg a répától nem sikerül kakálni, vagy mostanra értek le a szurik, és ilyen hasonló gondolataik voltak. Mostmár jól vagyok és puszikállak!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na, még egy kép ma estéről, elkunyizta Apa ajándékát.

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kedves Babák és Mamák!

Mindenkinek boldog, békés karácsonyt kíván a Benedek család! Főleg Andriska, aki mostmár néhány napja 5 - 5 és fél órákat alszik éjszaka. Kivéve, ha fáj a hasa és egész éjjel kiabál... Kép Ehhez tudni kell, hogy szerda óta a szüleimnél vagyunk vidéken, ezért sem tudtam nagyon jelentkezni, meg visszaolvasni sem. De ami késik, nem múlik...

Bubek, szívből gratulálok Marcihoz, és sok tejecskét kívánok... KépKépKép ÉS sok örömet nektek a kisfiatokhoz, aki igazi karácsonyi ajándék lett.

Wolga

Kép Kép
Kép
vvolga

A mi legnagyobb ajándékunk a fa alatt Kép :
Kép

és Beni véleménye a szentestéről Kép:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

És a mai események (Livi, csak Te hiányzol! Kép):
Kép
Kép

és a 4 generáció:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Engem is beraktak a fa alá...
Kép
Kép

Az uncsitesóm nagyon szeret, mindig körülöttem sertepertélKép
Kép

Ajándéknézegetés Keresztmamival
Kép

Anya olvadozik
Kép

Asssszta, mekkora karifájuk van a Mamáéknak! Bezzeg otthon...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na sziasztok,

Hát akkor leírom röviden - bár ezt röviden nem nagyon lehet - hogy mi volt, hogy másnak is legyen belőle tanúsága, felkészültsége.
Éjjel fél 3h-kor mentünk be, ekkor egy újjnyi voltam, és 5 perces fájásaim voltak már két órája. Egész jól bírtam. Fél öt magasságában megjött Bea, és aztán vártunk, óránként megvizsgált, a ctg is rendben volt, fél hatkor hagytam el a nyákdugót. Aztán Bea mondta, hogy 8h-kor van a váltás az aneszteziológián, nekem meg már 2-3 perces erős fájásaim voltak, de még mindig csak 4-5 cm voltam, szóval, hogy váltás előtt adjanak EDA-t, és akkor jobban járok, mert később ki tudja mikor kaphatom meg. Nekem már megváltásnak tűnt, kezdtem egy kicsit fáradni, (nem nagyon, de azért éreztem rendesen a dolgokatKép), viszont csak harmadszorra sikerült az anesztes dokinak beadni a cuccot. Mondtam neki, nem baj, három a magyar igazság! Kép)
És akkor volt nyugiban másfél óránk. Király volt. fél 8h után jött megint az anesztes, és Beával azon tanakodtak, hogy legyen-e mégegy adag EDA, mert már 8 cm voltam, és Marci feje is beállt a szülőcsatornába. Mert ugye a 8h-órás váltás miatt... Hát, beadták, pedig nem kellett annyira már, csak ezt akkor még senki nem tudhatta... beadták, nem telt el 8 perc (3-4 fájás), és nyitva volt az út. Csak épp én nem tudtam tolni, mert az EDA hatott. Akkor vártunk. Eltelt fél óra. És ekkor kezdődött Marci elfáradása. A szívhangja úgy lecsökkent, hogy azt hittem meg fog állni. Akkor beadtak infúzióba neki valamit, amitől újra begyorsult, és akkor döntött a doki úgy, hogy nem várhatunk, mert valami latin betűs szónak a veszélye áll fenn. Azóta sem tudom mi volt. Csak azt láttam, hogy bejött még két orvos, 3 nővér, kiszíjjaztak, jött a vákum, amit a dokim tartott, a másik doki felülről nyomta a hasamat, és 3 fájásra kint volt Marci. Soha nem éreztem olyan boldogságot mint amikor megláttam! Kép Akkor még nem sírt fel, és teljesen kétségbeestem. Kivitték, kapott oxigént, és akkor már hallottam az ordítást, és megnyugodtam. Asszem el is sírtam magam örömömben, meg kimerültségemben. Behozták, még úgy szutykosan, pucéran a mellkasomra tették, és ott nyöszörgött még egy kicsit, amíg meg nem nyugodott. Kaptunk legalább 5-10 percet. Soha életemben nem éreztem olyat mint akkor. Soha. Ti is tudjátok, átéltétek.Aztán elvitték, fürdött, és elvitték a melegedőre. Amikor lementünk az osztályra, legalább el telt 5-6 óra, akkor kaptuk vissza. Miközben Marcit ellátták, még jött a méhlepény, de az sem jött ki egészben, úgyhogy kaptam egy un. "méhűri betapintást." Hát ez nem volt valami nagy élmény. Kifejezetten rossz volt. És végül a varrás. Az is eltartott egy darabig, és bizony, fájt. Akkor már nem volt ott Marci, így nem tudtam vele törődni, és ezért arra figyeltem, mit csinál a dokim, meg a szülésznőm. Akkor már csak ők voltak bent.(akkor vágtak, amikor Marcira rátette a doki a vákumot)De amikor vége volt, nagyon jó volt. Szegény férjem, akinek a kezét állítása szerint majdnem eltörtem KépKép, totális sokkot kapott az egésztől, halál sápadt volt amikor megláttam a végén az arcát, És szegény azt sem tudta, hogy mi történik egész idő alatt, csak az én aggódásomat, meg a dokik nyüzsgését fogta fel. Szegény, akkor kijelentette, hogy ezt nem csináljuk végig mégegyszer. Õ nem bírja ezt ki.
Hát ennyi. Később még egyszer elájultam amikor felkeltem a szülőágyról (újabb sokk a férjemnekKépKép), de másnap már sokkal jobb volt.
Nem volt könnyű, de én milliószor végigcsinálnám ugyenezt egy ilyen gyönyörűségért!!!!KépKépKép
És ebben nagyon nagy része van a szülésznőmnek, és az orvosomnak, akiket szívből ajánlok bárkinek, aki az István kórházban szeretne szülni, mert az egész hosszúsága, és nehézsége ellenére, ők állandóan tartották bennem a lelket, és nagyon gyorsak, és ügyesek voltak a lehetőségekhez képest.

(És az is igaz, hogy mindenen bőgök. Én sem nagyon tudom, hogy miért, de jönnek a könnyek.)

De most már jól van Apa is, ajnározza Marcit, és igazi pasiként rettentő félve fogja még meg. A fürdés majd szerintem egy két hét múlva lesz apa reszzortja, amikor már biztonsággal érzi, hogy hogy fogja.Kép
Csütörtökön jöttünk haza, akkor éjjel indult el a tejci. Azóta Marci hízott több mint 20 dkg-t!
Nem hiszitek el, most este 90-et szopott a mérleg szerint!KépKép Tegnap 60 volt a csúcs. Anya meg repes a boldogságtól!!!.

Na jó, akkor most ennyit, jó éjt Mindenkinek, majd még jelentkezünk. Mostanság ez ritkábban lesz, de azért majd írok nektek mi a helyzet. Kép
Egy jó éjt fotó. Még egy kicsit karmolom magamat, meg a tejci is kijött egy kcisit:
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

És Mindenkinek nagyon köszönünk minden jókívánságot, és ugyanezt mi is viszont kívánjuk!!! Marci főképp!!! KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok Csajok!

Csatlakozhatok hozzátok? Már egy ideje olvaslak bennetek, de most 2005. 12. 19-e óta minden valóságossá vált. Megszületett a kisfiam Gergő. Boros Judit dr-nőnél szültem, a szülésznőm Hajdú Barbi volt. Az a helyzet, hogy egy ctg-n találkoztam Bubek-kel (én vagyok az újpesti anyuka, akivel közös ismerősökre találtunk) Õ hívta fel a figyelmem erre az oldalra. A szülőszobán is összefutottunk. :-)) Igaz ő egy kicsit hamarabb szült, én hétfőn 14.10-kor, de a mellettem levő szobában, és a szülészeten is találkoztunk.
A szülés, születés egy csoda, és nagyon jók az élményeim, pedig volt és még van is komplikációnk. De a kórházi élményeim sajnos nagyon rosszak. Ha érdekel megosztom veletek.
Vendég

Hát, Bubek, elég izgalmasra sikeredett a szülésed, de ügyes és erős voltál! A második könnyebb lesz!Kép
Marcibaba nagyon nagyon édes, koccintottunk ám az egészségére, ahogy ígértem.
Na és, beraktátok a fa alá az Úrfit?Kép
Jaj, szaladnom kell, Apa nem bír a lányával.

Puszi a babónak és neked is!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Tücsökmami!

Jöhet az élménybeszámoló, és "beléptidíjként" fénykép(ek)!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok! Kép

Remélem mindenkinek gyönyörű ünnepe volt, nekünk nagyon jól telt, csak megint túl sokat ettünk. Kép
Hogy lehet így a rajtam maradt kilókat leadni??!! Kép Kép Kép

Bubek,
hát nem jött könnyen Marci baba, de gondolom, mikor a hasadon szuszogott, elfeledtette Veletek a nehézségeket. Egyébként nagyon ügyes voltál és a Férjednek is minden elismerés, hogy végig bírta, még ha sápadt is lett a végére. Kép
Na milyen babázni? Kép
Táblázatba beírtam már Marcit, majd felrakom ha lesz több időm.

Tücsökmami,
Isten hozott, gratulálok a fiadhoz!!!

Évi, Vuka,
Boldog névnapot Nektek!!! Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Figyi Beni, voltam bábszínházban, legközelebb ketten megyünk! Nagyon fordulatos történetet láttam, hol tátva maradt a szám, hol meg nevettem.

Kép
Kép
Kép

A mi ünnepünk is jól sikerült, bár Apa és Anya eg kicsit lefáradt a végére. Ráadásul Apa ma és holnap dolgozik.Kép

Boldog névnapot az Éváinknak!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

S.O.S, segítsetek! Nem érem el a védőnőt, és az éjjel belázasodtam. Gőzöm sincs mitől, mert a cicik jól vannak, nem érzek sem csomót sem fájdalmat, a gátvarrataim is szépen kezdenek helyrejönni, és a hasam sem fáj. Mitől lehet? És mit kell ilyankor csinálni. Vettem be algopiryn-t (ezt így kell írni?!), és most csak 37,3. Azt modták a kórházban azt be lehet venni. Marci szopizhat ilyenkor? És mégegy kérdés: két napja Marcusnak nem volt kakija. Ez nagy baj? Nem látok semmi különös változást rajta, mert nem sír, nem fáj a hasa, édesdeden alszik a szopik után.Kép Nyugtassatok meg, hogy ez nem akkora gond, és hogy csak ki kell várni, amíg kakilni akar. Vagy mit csináljak? Köszi mindenkinek előre is!

Ja, Tücsökmami, hát Isten hozott!!! Hát rámismertél???!!KépKép
Tényleg írd majd le hogy mi volt!

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
igazából Connie a szakértő, de én azt olvastam, ha jól emlékszem, hogy van olyan anyatejes baba, akinek minden pelusa kakis, van, aki 2-3 naponta kakil csak.
Szerintem szopizhat Marci, ha lázas vagy, de mondom én nem értek hozzá. Kép
Minden esetre pihizz sokat, igyál teát és nyugi!!!
Van segítséged?

Kép
Kép
Kép
ilba

Köszi Ilba,

a a segítségem a férjem! Kép
Marci szopik addig, amíg ellenjavallatot nem kapok. Az algopirynt beveszem 4 óránként, aztán lesz ami lesz. most 37 folyamatosan, de ha ez így megy, akkor este megint be fogok lázasodni szerintem. Ha meg Marci nem szopizhat, akkor már van egy kis tartalék lefagyasztva, akkor majd azt elővesszük.
A kakit meg kivárjuk. Holnap elvileg jön a védőnő. Majd remélem mond valamit.

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, szerintem ne szedd 4 óránként. Ha nem megy 38 fölé sokkal, akkor legalábbis. Én is voltam lázas 2 hónapja, akkor még szoptattam, megkérdeztem a háziorvosomat, hogy mit lehet szedni, az algopirint javasolta. De csak akkor vettem be, amikor 38 fölé ment.
Livivel is előfordult párszor, hogy 1-2 napig nem kakilt.
Ugye milyen jó babázni!

Ilba, tök jók a fotók, olyan nagy fiú már Beni! Mentetek a családhoz karácsonyozni vagy ők jöttek hozzátok? Mi mentünk is, meg jöttek is. Lívia elég jól bírta a két napig tartó "énakaromfogni" játékot!Kép Viszont az ünnepi almás krumplit nem díjazta.
Olyan kíváncsi vagyok a többiek fotóira, remélem tesz fel mindenki!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok lányok!

Ilba,Gabi:

Látom tartottátok a frontot az ünnepek alatt!
A képek nagyon édesek,különösen amikor a gyerekek a fa alatt vannak!De Gabi , a bábszinházi se rossz!
Ilyen sorozat előkénk nekünk is van,de azt a Télapó hozta!
Mi jól vagyunk,Szilvinek már nem megy úgy a hasa,bár még mindig napjában 4-5.ször kakil.
Az ünnepek alatt megkostoltuk a répát és nagyon szereti.
Fényképek készültek,majd igyekszem feltenni őket!

Bubek:
Gratulálok a csodaszép kisfiadhoz!!!Sok örömet és boldog ságot kivánok hozzá!A szülésed nem volt egyszerű,de ügyesen megbirkóztál vele!
A lázad nem tudom mitől lehet,ha nem érzel fájdalmat sehol.A kaki mitt ne aggodj!Előfordul,hogy a babák nem kakilnak mindennap.

Most ennyi,mert Szilvi itt ordit a kezemben!

Kép

Kép
novum

Ja elfelejtettem:

Tücsökmami örülök,hogy jöttél!!Ird meg nyugodtan a tapasztalataidat,kiváncsiak vagyunk!

Kép

Kép
novum

Gabi,
Livi nagyon aranyos a karis képeken, de az olvadozó Anyuka is nagyon jó!!! Kép
És a bábszínház! Tök jó! Látszik, hogy mennyire lekötötte a kis manót. Kép A következő előadásra 2 jegyet rendelnénk mi is! Kép Kép Kép
Papa nálunk is dolgozik egész héten, ráadásul még szilveszterkor is. Kép
Kari: 24-én itthon Anyós, Após jött (Anyu és a Hugom nem tudott, mert a Hugom beteg), 25-én Férjem családjával voltunk az Anyósoméknál, 26-án meg Apu jött a 3. Nagymamával. Beni nagyon sokat aludt, bezzeg ma ... Bár most végre elszundikált a karomban. Nagyon jól bírta tehát az ünnepeket, a család minden tagja fotót akart vele, ő csak aludt nyugisan. Jövőre talán már jobban leköti a fa, az ajándékok, a zene, a csillogás.

Novum,
Beni is kakil legalább 3-4x 1 nap, de ez normális! Miből gondolod, hogy ez még mindig hasmenés?
Kérjük azokat a képeket!!! Kép

Figyeljetek, Beni kb. 3-4 napja tök furcsa szopi közben. De nem mindegyiknél, ma mondjuk eddig az összesnél. Kb. 5 percig szopizik rendesen, nyugisan, aztán elkezd járni keze-lába, rángatózik, kiköpi a cicit. Megpróbálok tejcsit spriccelni a szájába, erre van, hogy sikít. Ilyenkor elkezdem böfiztetni, megmérem, kb. 70-80-nál jár. Egy idő után visszarakom a cicire, vagy a másikra, van mikor egyből elfogadja és szopizik tovább, van mikor szinte közelharcot vívok vele, hogy maradjon nyugodtan, a végére csak eszik mindig 120-150 között. De beletelik legalább 30 percbe és szó szerint leizzadok. Nem tudom, fáj valamilye? Vagy lehet ez a cumitól? De eddig miért nem volt? Nem kapja gyakrabban meg. És a szopi eleje miért megy simán?
Szerintetek?

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?