Sziasztok!
Régebben már írtam 1x-2x, most azért jöttem, mert szeretném megosztani veletek is a tapasztalataimat.
Én a múlt héten szültem meg a kisfiamat a kórházban, Herczegh doktornál, a szülésznőm Fehérfi Kriszti volt, és Sorbán doktor adta be az EDA-t. Csupa jót tudok mondani mindenről és mindenkiről, egyszerűen profi volt mindenki és nagyon kedves!!!! Le a kalappal!!! A dokimban nem csalódtam, sőt!!! Ugyanolyan megnyugtató volt, mint előtte mindig! A Kriszti egy tündér, nagyon aranyos és profi volt a szülés alatt, és utána is, ha bármi gondom volt, ha benn volt, jött mindíg és segített mindenben! Sorbán doktor is nagyon kedves volt, és állati biztos kézzel csinálta a dolgát,sietnie kellett, mert nagyon gyorsan történtek a dolgok! És utána is mindennap, mikor dolgozott, jött és érdeklődött, hogy hogy vagyok!
A harmadikon voltam a fizetős szobákban, 2 ágyasban, szerintem nagyon klasszak azok a szobák, és nagyon jól összebarátkoztam a szobatársammal is, ajánlom mindenkinek, hogy addig, míg nem indul be a tej, adjátok be a babákat éjjelre és próbáljatok aludni, mert később nagyon jól jön az a pihenés, muszáj volt aludni, nagyon ki voltam fáradva...nappal meg elfogadtam, hogy adjak kicsi pótlást (csak anyatejet hoztak!!!) a babának, mert csak éhes volt...így nyugodtam teltek azok a napok, mikor még nem volt tej.
Külön köszönet az emeleten dolgozó csecsemősnővérnek, Elvirának, hogy annyit segített, ha ő nincs, akkor most küzdhetnék a berepedezett mellbimbómmal! Mindent meg lehet kérdezni tőle, rögtön elmondja, nagyon sokat jött segíteni, rá is csak azt mondhatom, hogy profi volt!!!
De egyébként is mindenki nagyon kedves volt, bárkivel találkoztam benn, szóval nagyon kellemesen telt az a 4 nap benn, semmi negatívumot nem tudok mondani!
Ha lesz tesó, ennél a három embernél szeretném őt is szülni!!!
Drukk mindenkinek, aki mostanában várja a babáját, sok sikert és kitartást!!!
bezsu