Sziasztok Csajszik
Itt vagyok ám, csak iszonyúan megy a pörgés itthon
Már túl vagyok 4 fajta sütin, és most sül a beigli, ez a vége!Aztán még megcsinálom a salátákat ma este, és holnap már csak a husit, halat kell kisütnöm! Ajándékok becsomizva,lakás kitakarítva!Húú, szóval már a finisbe, végre
Én már most fáradt vagyok, de majd pihizek az ünnepek alatt.
Látom ti is sütésbe, főzésbe, készülődésbe vagytok
Zitmi,
a véleményegyezésre!
Kriszti, ne törődj most senkivel csakis a kis családoddal, és az igazi szeretteiddel
Anyósodat használd az ünnepek alatt Miss üvegnek
!Ne idegesítsd fel magad rajta.
Floci, köszi kérdésed, a lakásavató csak annyira sikerült jól, hogy 2 ü pezsgőt be is bírtam vágni
Másnap......
mint a Sivatagi Show-ba az állatok
szédelegtem, és fájt a fejem, de nagyon!Manóka szerencsére nagyon jól bírta átaludta az éjszakát, és ugyanúgy kelt mint itthon. De amikor odaértünk érte, és meglátott...na akkor tört el a mécses
le se tudtam rakni majd 1 óráig. Szerintem akkor esett le neki igazán, hogy mi egyedül hagytuk a mamával
Bigi, ne aggódj ezen, szerintem ilyen picike gyereket még nem lehet elkényeztetni!Én is úgy csináltam, hogy kb. 3 hónapos koráig soxor fölvettem, ringattam, és annyiszor adtam cicit ahányszor akarta. Aztán akkor kicsit elkezdtem a keménykedést, altatásban is meg a többi kényeztetős dologban
Nekünk bevált, bár anyú szerint azért kicsit el van kényeztetve
de kinek a gyereke nincs aki igazán imádja, és főleg az első?!
Szóval még nyugodtan tégy úgy ahogy anyai ösztöneid diktálják
Szerintem a karácsony alatt én nem tudok jönni, mert állandó vendégeskedésbe leszünk, de azért a jöv. héten tuti benézek!
MINDENKINEK NAGYON BÉKÉS, ÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!!!Eszti, Peti, Mónika