Hahó, hahó!
Megjöttem
Zsoltika már elaludt, kb. negyed 10-kor, utána meg tornáztam egyet. Apa még mindig bulizik, nekem meg nagyon hiányzott már egy callanetics. Tegnap nem is tudtam menni, mert pont altatás időben volt a torna
Így hát ma pótoltam
Ildikó,
naggggyon jó lehet az új tévé
Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy örülök az örömötöknek
És persze kiváncsi is vagyok, hogy milyen, és remélem, hamarosan láthatjuk majd a nálatok rendezett talin
Persze elsősorban Rátok vagyok kiváncsi, a pocakodra meg a gyerkőcökre élőben.
Habkarika, nyamiiiii! Abba is édesítőt teszel? Holnap én is sütnék, de eddig mindig cukorral készítettem. Ha Canderelt tennék bele, maradna 1-es kód
Lehet? Jó lesz úgy szerinted?
Szirom,
jó az oldal, belenézegettem már a képekbe! Egy csomó minden tetszik is
Én is szeretek a M&S-ben vásárolni, csak nagyon drága sajnos, pedig tényleg szuper cuccok kaphatók ott
Én majd akkor frissítek, ha visszamegyek dolgozni. A régi ruháim lötyögnek, én főleg nadrágban dolgoztam, mindenféle szövetnacim van, hát némelyik már lecsúszik, meg "tökös"
. De amúgy ha jól belegondolok, már egy sem lenne jó, rémesen állnak így
A blézerek még csak hagyján, de pl. mellben azok is bővek már. Így aztán muszáj lesz vásárolni
Na de az még odébb van. Én mostanában farmeros lettem, abból van pár új darab.
Anikó,
köszi a felajánlást!
Ha hétközben lesz a tali Ildiéknél, akkor mi beszállnánk hozzátok
Jogsim ugyan van, de gyakorlatom nincs, úgyhogy nem merek vezetni, főleg nem annyit, és egyedül
Mayo-t imádom, bár főleg csak nézegetni, mert az is drága
Motiot,
nagyon jó lenne, ha Ti is jönnétek a talira! Még úgysem találkoztunk
Jobbulást neked, pihenj is, amikor csak tudsz, most már van segítséged! Tessék kilábalni gyorsan a megfázásból!!!
Hú, lányok, ügyik vagytok ezzel a mézeskalács-sütéssel! Én csak bejglit készítek majd, a mézessütit ugyanis anyósom süti
Nagyon finomat készít, mire megyünk Szentesre, már készen vár majd minket.
Képzeljétek, Zsoltika imádja a Teletubbiest!!! Tegnapelőtt kaptunk egy könyvet az alattunk lakó kislánytól, mivel neki már nem kell (8 éves), és el is kezdtük nézegetni. Nagyon tetszik Zsoltikának, már tudja mindegyik bigyó nevét, és az egyik mesét már egy csomószor elolvastuk (papírsípról szól). Aranyos nagyon, én eddig nem is tudtam, hogy mi fán teremnek ezek a Tápik
A poén pedig az, hogy ma este is az ágyába kérte a könyvet. A sípos mesét 2x olvastam el neki, úgy, hogy feküldt hason, előtte a nyitott könyv, és nagy áhitattal figyelt. Aztán eltettük a könyvet, lámpa le és szundi
Nagyon örülök, mert eddig nem jött be a mesélős altatás
Azt mondjátok meg nekem, hogy mikor, melyik adón van a Teletubbies? Hátha néznénk is...
Most már megyek, Apu úton van, mindjárt itt lesz. Holnap már nem is dolgozik, azt hiszem jan. 5-ig van szabin
Hurrá!!!
Sziasztok, jó éjt:
Gabi