Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na, jövök a mézesekkelKép Ez elég nagy meló volt, az ember mondta is, hogy nagy fába vágtam a fejszémet. Tényleg, mert vagy két napom ráment, de örülök nekikKép Ez lesz szaloncukor helyett, mert a lilát nem tesszük föl. A házak élőben szebbek mint a képeken szerintem, ez a gép minden apró hibát följavítKép
Kép
Kép
Kép

Motiot! Jobbulást Ábelnek és neked is! A tánc az jó ötlet, kikapcsol, megmozgat. Járjál is el, jót fog tenni szerintem.
Kérdezted: még diétázok, szeretnék 70 alá menni. Most már olyan közel van. 1,2 kgKép Bár ma azért vacsiztam az emberrel egy kicsit, na azt nem kéne.

Gabi! Majd fotóztatok az emberrel, mostanában nem nagyon készült rólam kép.

Anikó! Aha, a tali miatt kérdeztem, merre laktok. Én is a II.-ban laktam, a Margit krt.-on van egy garzonom. De most kiver a víz, ha csúcsforgalomban Budára kell mennemKép. Annak idején is volt, hogy 1 órán át nem tudtam leparkolni, amikor hazaértem a munkából. A Náncsi néniről csak hallottam, de nem tudom, hol van.

Nnna, ennyi voltam máraKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom,
nem is tudom, hol kezdjem... Kép Nagyon-nagyon nagy gratula a -7,8 kilóhoz! Éljen-éljen!!! Azt a picikét pedig szerintem gyorsan lenyomod, és elérted a célt! Kép
És a sütik is szuperek, a házikók gyönyörűek! Õk az asztalon lesznek? Meg is eszitek őket? Kép Hú, ha én ennyi mézest sütnék, tuti bekajálnék belőle Kép Fogok is, bár a sütit valószínűleg anyós készíti majd, mert én csak bejglit fogok itthon készíteni Kép

Motiot,
Ábelnek mielőbbi jobbulást kívánunk! A tánc tényleg nagyon jó ötlet, Neked is kell egy kis kikapcsolódás Kép Tessék menni mindig! Ez is néptáncegyüttes, mint a tatai volt?

Sikerült megvennünk a hűtőszekrényt Kép sőt, új mosógépet is vettünk! Ez most azért volt egyébként ilyen húzós nálunk, mert a pici cégünknek nem lett annyi kiadása, mint számoltuk, és költséget kellett termelnünk. De ezeket amúgy is megvettük volna januárban, szóval nem volt gond a vásárlás Kép Nagyon örülök, hogy elöltöltős mosógépünk lesz, a mostani felültöltős sem rossz, csak sosem tudok semmit rárakni, folyton ki van nyitva, hogy szellőzzön a dob.

A levelezőnk még mindig horrorr, most elindítottuk, kb. a 68-ik vírus törlésénél feladtam Kép

Szép vasárnapot mindenkinek,
Gabi

pgaboka

Sziasztok,
csak bekukkantottam, majd holnap jövök, de ezt nem bírom szó nélkül hagyni...
Szirom,
mézeskalács házikó??? De hiszen ez egy komplett faluKépKép Annyira szépek és a kis mézesek, én egyet nem tudnék ilyen szabályosan kipöttyözni, nem hogy még mintázni isKép Gyönyörűek!
Miksának is látom nagyon tetszKép
Na, jó pihit Lányok
anikó

Anikó
pupi5

Köszi lányokKép

Ma egész nap nem jöttem, nagytakarítottunk. Még nincs készKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahóóó!!!!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Helló!!!

olyan sokat írtatok,hogy képtelenség mindenre reagálniKép

Márti, megint nem voltam itthon , amikor jelentkeztélKép
Remélem jól vagytok, és a kolleganők is lenyugodnak egy kicsikétKép
Igen, most már Natasa marad.Oroszos név, de nem bajKép

Szirom , baromi jók ezek a házak, és tényleg egy egész falu(minimum egy utca)Kép
Nagyon jók.És jó lett a tésztája is, nem kemény?
Bepuhult már?
Mert akkor elküldhetnéd a receptet nekem is , meg Anikónak is, mert ő is kért tőlem, és nekem is csak olyan van, amit még nem próbáltam.Viszont, ha a tiéd jó, akkor azt sütjük mi is.Ugye, Anikó????
Kösz, SziromKép
És gratula a súlyodhozKépKép
Elérted már a 70-et????

Anikó, Motiot, milyen jól elnosztalgiáztokKép
Tök jó, hogy vannak ilyen közös múltbeli egyező dolgaitokKép

Gabi, gratu a hűtőhöz, mosógéphez.Hú, mosógép nekem is kéne.Épp mondtam faternak, ha ő tv-t vesz, akkor nekem min. egy mosógép kell jövőreKép
Úgyis állandóan mosokKép

Képzeljétek, meg is hozták a baromi nagy tv-jét, de pénteken éjjel fél egykor.Mivel az ember elakadt a hóban egy baleset miatt, csak éjjel tudta kihozni.De ő ajánlotta fel az éjszaaki fuvartKép
Képet inkább mégse rakok fel róla, nem akarok menőzni, a végén még megköveztekKép
A lényeg, hogy 127 centis, sony bravia, lcd-s projektoros, és tök szépKép
Nekem is elmondta az uram a különbséget, de eszem nincs hozzá, hogy végül is most miben különbözik a plazmától.Kép

Anikó, kösz a meghívást, januárban megbeszéljük a csajokkal, aztán élünk vele.De már én is annyiszor mondtam, hogy legyen nálunk a köv.tali, de sosem lett belőle semmiKép

Nem tudom, mit hagytam ki, olyan szétszórt vagyokKép
Pusz
Ildikó
vas

Szép jó reggelt Lányok!

olyan gyönyörű havas lett a tájKép

Ildi,
dehogy kövezünk meg! Aki menő, az menőKép Rakjad csak fel, szívesen osztozunk az örömödben, ugye csajok? Te is állj ám melléKéprégen láttuk a pocidat.

Tali: Lehet Nálad isKép bármilyen megoldás érdekelKépDE Téged most kímélni kellKép
Gondolom nem egyszerű megszervezni, hogy mindenkinek jó legyen... El is kéne kezdeni egyeztetni az időpontot, talán akkor januárra kialakul vmiKép
Nekem jan.12 után bármi jó, esetleg
2006.JAN.13.PÉNTEK KépKép??? Vagy ez túl morbid?

Gabi,
akkor most két gépen moshatsz egyszerreKép Hűtőt már telepakoltad? és mi lesz a régivel?

Motiot,
remélem szüleid épségben megérkeztekKép
Jobban vagytok már? Egy kupica (kettő...) jó kis hazai pálesz és menten jobban leszelKép
Most pénteken már mész is tánci-tánci? Meddig leszel itthon januárban?

Szirom,
69,4?

anikó

Anikó
pupi5

JÓ REGGELT!!!!!!!!!!!

ÉBRESZTÕ!!!!!!!
ÁLOMSZUSZÉKOK!!!!!

Kép
vas

Látom, Anikó felébredtKép
vas

ez percre pontosan egyszerre voltKép

Anikó
pupi5

Anikó már 6 óta fent vanKép Szegény Nikinek 6:50-kor el kell indulnia a suliba, hogy időben beérjenek. A suli így 15 percre van, de ha 10 perccel később indulnak a Hűvösvölgyi út úgy beáll,hogy nem érnek oda még 8-ra semKép

Tényleg, Ildi, Te Gödöllőn melyi utcában laksz? Nekem a Szabó Pálban van ismerősömKép
anikó

Anikó
pupi5

Közben volt egy jól sikerült randim a mosógéppelKépKép

Anikó, Szabó Pál utca nem tudom hol van, mi a Címer u.-ban lakunk.Ez egy új parcell. rész a "Csanak"-ban.Blaha, és a Királytelep környékén(között?)
Még csak febr. óta lakunk itt, vagyis már majdnem egy éveKép

Engem inkább azzal lehet jobban kímélni, ha nem kéne babakocsistól felmásznom a II. ker. dombjaira(Pesten én nem merek vezetni).Úgyhogy nálam is lehet a tali még mindigKép
Poci képem csak egy hetes van, mindjárt felrakom.Még mindig nem túl nagy a hasam.Aggódok is elegetKép
Kép
Ez egy héttel ezelőtt készült,24+3 vagyok rajtaKép

Tényleg, Motiot, anyukádék megjöttek???
Van sok jó kajcsi, mi????KépKép

Anikó, én is mindennap 6.30-kor kelek, Leventét kell összekészíteni az oviba, aztán ők 7-kor indulnak apával Pestre, vagy visszabújok aludni, vagy nem.De ált. Olivér is 7 után ébred, így ennyit a visszafekvésrőlKép
Ezért szoktam néha délután pihizniKép

Ildi
vas

Ildi,
igen, ezt már láttamKép Azt hittem már több idő eltetlt. Nem a pocakod mérete a lényeg (egyébként,sztem teljesen jó), hanem Nati méreteiKép Snoopy, hogy figyelKép
Csak januárban mész 4D-re?
Na, most mi lesz? Sütünk vagy nem sütünk?
Tali: akkor várjuk meg a többiek hsz-ait is aztán meglátjukKép
anikó

Anikó
pupi5

Én sütnék, de Szirom nem küldi a receptetKép
Viszont az előbb dobtam be a habkarikákat a sütőbeKép
Kicsit nyomik lettek, de nem is ez a lényeg.

Azért aggódok egy kicsit, mert nekem mindig jóval nagyobb volt a pocim a fiúknál, azért ilyen furi, hogy tök kicsike.De mocorog rendesen, és olyan messze van a januári uhKép
Mennék már most isKép
Még 2-3 hét.

Hahó, Szirom, receptet akarunkKépKépKépKép
Holnap meg kéne már sütni azt a mézeskalácsot!!!
Mi fog lógni a fán?????

Tényelg felraktam már ezt a képet, bocsi, hülyülökKép
De mivel azt írtad, régen láttad, gondoltam biztos tényleg régen voltKép

Na, megyek habkarika ellenőrzésre.
A narancs, citrom- karikáim már megaszalódtak.Lehet azokat is felfűzniKép

ildikó
vas

Nagyon ügyi vagy!!! Nyomi vagy nem nyomi, nem ez a lényeg. Házi! az a lényegKép
Te voltál nagyobbKép a fiúkkal és ezért a pocidat is annak láttad. Ne aggódj!!! Csak semmi negatív gondolat a terhesség alattKépKép
De a viccet félre téve, ha komolya eszedbe jut naponta, hogy minden rendben van-e, inkább még a héten menj 4D-re, már annyi helyen csinálják. Akkor már a fa alatt ott lehet a kis képeKépKép
Én voltam a 22. héten is, mert állandóan hülyeségeket álmodtam...Teljesen zi-zi voltam a 3. terhesség alatt!!!
anikó

Anikó
pupi5

Nagyon ügyi vagy!!! Nyomi vagy nem nyomi, nem ez a lényeg. Házi! az a lényegKép
Te voltál nagyobbKép a fiúkkal és ezért a pocidat is annak láttad. Ne aggódj!!! Csak semmi negatív gondolat a terhesség alattKépKép
De a viccet félre téve, ha komolya eszedbe jut naponta, hogy minden rendben van-e, inkább még a héten menj 4D-re, már annyi helyen csinálják. Akkor már a fa alatt ott lehet a kis képeKépKép
Én voltam a 22. héten is, mert állandóan hülyeségeket álmodtam...Teljesen zi-zi voltam a 3. terhesség alatt!!!
anikó

Anikó
pupi5

Itt egy mézeskalács recept.A tavaszi babák-tól ajánlották.Nem tűnik túl nehéznek:

<font color="0000ff">Hozzávalók:
1/4 kg méz
1/2 kg liszt
10 dkg vaj
10 dkg cukor
1,5 kiskanál szódabikarbóna
1 cs mézes fűszerkeverék
kevés só
1 tojás
reszelt citromhéj
némi őrölt fahéj és szegfűszeg

Elkészítés:
1, Összekeverjük egy tálban a lisztet, sót, mézes fűszerkeveréket, őrölt fahájat, szegfűszeget és a szódabikarbónát.
2, Kislábasban feltesszük melegedni a mézet, hozzákeverjük a cukrot, beletesszük a vajat. Mikor már jó folyékony, beleöntjük a liszt közepébe. Fakanállal összekeverjük, és közben hozzáöntjük az egész tojást. A barna ragacsos masszát 1 éjszakára betesszük a hűtőbe. Másnap kevés liszttel átgyúrjuk és kb. 0,5 cm vastagra nyújtjuk. Forró sütőben, nagy lángon, 5-6 percig sütjük zsírpapíron a formákat.

Máz: tojásfehérje és rengeteg porcukor (és esetleg színezőanyag) </font>
vas

Én is inkább most kezdek zizi-zni, a fiúkkal soha egy hülye gondolatom nem volt.
Úgy látszik, ahogy öregszik az ember, tiszta paranoiás leszKépKép
Viszont megint itt mocorog, biztos minden okéKép
vas

Na, ez a lényegKép Megsimizi az ember a pociját és mindjárt megnyugszik, nem? Tudják ők, hogy mikor jelentkezzenekKép
Kiváncsi lennék Szirom véleményére a recepttel kapcs.KépMert ugye az övét láttam isKép
Ha nem jön kettőig (Dorinát akkor fektetem) ezt megcsinálomKép
anikó

Anikó
pupi5

Én is arra gondoltam, hogy ha nem jön Szirom, akkor én is ezt összedolgozom, úgyis pihenni kell egy éjszakát a hűtőben.Holnap meg kisütömKép

A habkarika szikkad, már csak elvileg egy órát kell száradnia,( sülnie 100 fokon), elég jó lesz, Olivérrel már párat meg is kóstoltunkKép

Nem hozták még a kajámat, pedig valami sajttal töltött pulykamellet kértem, de már meg sem eszem, du.ilyet már nem lehetKépKépKépKép
Jó lesz a fiúknak vacsira.
vas

Sziasztok,
itt vagyok egy kicsit en is, Abel a nagyszülöket gyüri eppen, ugyhogy van egy kis nyugim. MOst ebredt fel, a bunko szomszed mar megint felkeltette, de azert aludt egy orat. Majd meg egyszer megprobalom, hatha alszik egy kicsit.
Delelött voltunk dokibacsinal, most mar egesz jol van, de kapott szirupot köhögesre, meg az orrara is valamit. Termeszetesen elkaptam töle, az en kis gyengusz immunrendszerem nem birta ki, hogy ne kapjuk el mar megint. Ma reggelre a torkom faj ezerrel, olyan vagyok, mint egy hörcsög, be van dagadva, meg folyik az orrom, faj mindenem. Ez van. Majd elmulik, de Abel mar jobban van.

Mezeskalacs hazak gyönyörüek lettek, Szirom! Meg az apro resze is, en biztos nem tudnam igy megcsinalni. Mondjuk a kezmüvesnek könnyü... De tenyleg nagyon szepek!

Ildi, fini lett a habkarika? En mondjuk nem szeretem, ezert nem is sütök ilyet. Tegnap martogatos kokuszost csinaltam, amit Marti irt le meg a multkor, meg kokuszgolyot, ma vagy holnap mezes zserbot es asszem ennyi lesz. Anyu hozott egy csomo bejglit, a nagymamam küldte, biztosan nagyon fini. Makos meg dios.

Lanyok, ez tök jo, hogy itt vannak a szüleim, van idöm egy csomo mindenre, amire egyedül sosincs. Abel imadja öket, nagyon jol elvannak, nem hianyol egyaltalan. Anyukamat nem engedem ki a konyhaba, megbeszeltük, hogy en fözök es sütök, ö meg jatszik. Nem szeretem, ha felforditjak a konyhat, jobb, ha en csinalok mindent, akkor olyan lesz, ahogy en szeretnem es a konyhat is en barmolom össze, az nem olyan nagy baj, mintha mas csinalna. En mar csak ilyen vagyok.

Ez tenyleg tök jo, Aniko, hogy ennyi közös d olog van a multunkban! Akkor koleszos voltal biztos, ugye? Tanitott a Bagone nemetet? Szerettel Tatara jarni? En annyira nem csiptem az osztalyom miatt, mert csupa lany volt, es ugye ennyi nö összezarva nem jelent sok jot.

Tali nekem is jo januarban, de meg nem tudom meddig leszünk otthon es mikortol. Valszeg közepetöl vegeig, mert 30-an jönnek a barataink usa-bol, es addigra vissza kell ernünk. En is mondhatnam, hogy legyen nalunk, de hat az egesz csapatot lecsöditeni Tatara nem tul jo ötlet. Pedig apukamnak nagyon jo kis borospinceje van am!

Na befejezem, megyek föl, megnezem mi a helyzet, lehet, hogy kimegyünk egy kicsit setalni, nagyon szepen süt a nap. Sajnos akkora ho nincs, hogy lehessen szankozni, de majd csak esik.

Szirom, kilok? Megvan mar a 70-es hatar? Remelem! Nalam is lassan meglesz, csak nekem fölfele megy, nem lefele. Ha elmennek anyuek, asszem drasztikus dolgokhoz kell folyamodnom..... Nincs kegyelem!!!

Na puszi, majd meg benezek
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Meg annyit, hogy Ildi, ne parazz, nekem is kicsi hasam volt, mondjuk Abel nem volt tul nagy, most annal inkabb behozta... Szoval nekem is kicsi hasam volt, nem hitte el sanki, hogy mar a vegen vagyok. En sem hiztam sokat, meg alapbol sem voltam sok, asszem 66-67 kiloval mentem szülni. Az elejen pedig kb a 20. hetig semmi nem latszott!
Az a lenyeg, hogy mocorog es jol van Natasa!

Anyuek hoztak egy csomo szaloncukrot is....

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Nem volt áramKép Szombaton is egész du. itt kuksoltunk áram nélkül. Annyiból jó volt, hogy lehetett a nagyokkal beszélgetni, mert nem tudtak GÉPEZNIKép (a halálom! csak nekem szabadKépKép)
Fincsi lett a karika? Te ilyen szigorúan betartod, hogy mit mikor eszel? Én a terhesség alatt nagyon falánk voltam.
Gastroyalt rendelsz?
Mindjárt 2 óra?!
Te díszíted is a mézest?
anikó

Anikó
pupi5

Lehet, hogy megjavult ez a vacak b.net?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Basszus, olvasom a határidőtöket, én meg nem bírok írniKép Küldtem Ildinek sms-t is, hogy mi van, mert tök szar érzés voltKép

Naszóval:

Mézeskalács

Hozzávalók:

1 kg liszt
33 dkg porcukor
2 csapott kiskanál szódabikarbóna
5 dkg margarin
1 kiskanál őrölt szegfűszeg, szegfűbors, fahéj, gyömbér, ánizs, narancs&#8211; és citromhéj (szerintem mehet ezek helyett mézeskalácsfűszer. Mondjuk én beletettem őket mind külön-külön a szegfűbors kivételével, ezt az egyet nem kaptam)
2 tojás
2 tojássárgája
35 dkg méz

A liszt felét az összes többi hozzávalóval először jól összegyűrjuk, majd apránként a maradék lisztet is beledolgozzuk. Ha már a kezünkről és a tál faláról is leválik, letakarva egy éjszakán át hideg helyen pihentetjük. Belisztezett deszkán kb. 3 mm vastagra nyújtjuk (szerintem lehet picit vékonyabbra is). Tetszőleges formára szaggatjuk. A ház alkotóelemeit kartonlapra rajzoljuk, kivágjuk és a tésztára fektetve körülvágjuk. A díszítésre szánt napraforgó-, szezám- és tökmagot (vagy bármi mást) kézzel, hústűvel vagy fogpiszkálóval ügyeskedjük rá, az a biztos, ha felvert tojássárgájával rá is ragasztjuk. Sütőpapíron előmelegített, közepesen meleg sütőben (190 fok, légkeverésesben kb. 175 fok) 12-15 perc alatt megsütjük. A kihűlt elemeket olvasztott cukorral ragasztjuk össze.

Díszítés: A mázhoz 2 tojásfehérjét villával fölverünk, 1 kiskanál citromlevet csorgatunk bele, és annyi porcukorral keverjük össze, hogy tejföl sűrűségű legyen. 10-15 dkg-ot ír, de szerintem 20-25 is kellett bele. A kihűlt süteményekre nyomozsák segítségével visszük föl. Én levágott sarkú nejlonzacskóval csináltam.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ezt írtam délelőtt, de ez se ment el, most ezt is megkapjátokKép

Sziasztok!

Ildi! Húú, te az bazi nagy tévé! És van akkora a nappalitok, hogy jól látjátok?Kép

Még nem puhult meg ez a tészta, de majd meglátjuk, hogy mit művel a fémdobozban. Anyukám azt mondta, hogy mellé kell tenni egy szelet almát, és akkor megpuhul. Maga a tészta egyébként kicsit törős volt, meg a méz miatt picit ragadt is, szóval nem egy pogácsatészta, de ez normális. Viszont nem kelt el a sütőben, és szépen megmaradtak a formák. Szóval szerintem nem rossz tészta. Ezt én is most sütöttem először. Ha kéritek, begépelem.

Anikó! Nem fogytam semmitKép Itt van apukám, hozott egy bazi nagy kakast, tegnap abból főztek pörit, és egy kicsit ettem is belőle. Krumpli és kenyér nélkül persze, de ez elég ahhoz, hogy stagnáljak.

Tali: nem szeretnék pénteken Budára menniKép Legyen hétköznap inkább, amikor viszonylag kicsi a forgalom, ha nem baj. Vagy jó a Gödöllő is Ildi miatt, sőt, bevallom, hogy az nekem közelebb van Horányból, vagy legalábbis simább a közlekedés.

Ildi, ne izélj már a pocid miatt, szerintem elég nagy az! Csak most egészben kisebb vagy egy kicsitKép

Gabi! A házakat nem esszük meg, azt én meg nem sütöm újra jövőreKép Majd meglátjuk, jövőre milyen állapotban lesznek.

Csajok, megvan a fánkKép

Még kapok a napokban néhány ruhát, a múltkor próbáltam a Marks and Spencerben néhány szoknyát, és egész jól álltak. És azóta fogytam isKép Hosszúk voltak, felül viszonylag szűkek, alul meg olyan harangszerűen kijönnek. De mit kell egy ilyenhez felvenni, mongya meg valakiKép Blúz? Pulcsi? Blézer? És milyen cipő vagy csizma?Kép Le vagyok maradva teljesen a világtólKépKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia Szirom,
éreztem én, hogy nem kell ezt annyira elkapkodniKép
Köszönöm szépen! Mindjárt(?) nekiugrom, csak egy kicsit ma enervált vagyok. Hány nap alatt puhul meg?
anikó

Anikó
pupi5

jó nagy a kavar itt...most látom, hogy írtad, hogy nem puhult még meg...akkor kérdésem tárgytalanKép

Anikó
pupi5

Anikó, fogalmam sincs. Tegnap tettem mellé almát, ma már picit puhább, de puhának azért még nem nevezném.

Miksa meg már fel is ébredtKép 1 óra alvás. Készpassz.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Motiot,
kezdek kicsit belekavarodni a "közös" múltunkba... Én a bp.-i E.J. gimibe jártam, Te Tatára?? Lehet, hogy nem is egy gimigbe jártunkKép De Bagóné név meg nagyon ismerős. A Gerlingen az viszont biztos!!Kép
Fogyózzunk már együttKép Egyedül nem bírom magam rávenni. Jan. közepéig le is dobhatnánk egy jó pár kg.-t, mondjuk hármatKépKép

Szirom,
kakas pöri, köret nélkül, tiszta fogyiKép Hogy bírod így megenni?
Néztem, hogy milyen fánk...??? Mondom, már megint mit sütött ez a Szirom??? Azután leesett, hogy kar.fánkOKép Szép nagy? Mi is megvettük, Normann 1,70 magas, a gyerekek miatt nálunk mindig jó nagy van.
Nekem teljesen oké Ildinél (egy jót mozizhatnak a gyerkőcök a csodatv.-nKép) és hozzám beférnek még 4-en (nagy család=nagy autóKép) ha valakinek gond Gödöllőre eljutni.
anikó

Anikó
pupi5

Szirom,
egy kis divatkalauzKép http://www.mayochix.hu/trend.html

hát, ahogy elnézem én is tök le vagyok maradvaKép A trendi: harang szoknya, szűk felső (pamut) és csizma, lányom szerintKép

anikó

Anikó
pupi5

Helló Lányok!

Én is vagyok, de írni nem tudok Kép Zsoltika nem alszik napközben, este Apuci bowlingozni megy, szóval ma ez ilyen nap Kép De holnaptól itthon lesz (elvileg), remélem, akkor bővebben is tudok írni.

Ildi,
poci rendben, tényleg csak azért kisebb, mert nincs rajtad +20 kiló Kép Ne aggódj!!!

Mennem kell, sziasztok,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Anikó! Megnéztem, asszem ennyit nem fogytamKép Meg már öreg (37 leszek) is vagyok bohócnak, szóval nekem ez az itt féloldalas, meg ott rojtos, nem nagyon jön be. De majd megkeresem az arany középutatKép

Most ezt találtam: http://www.marks-and-spencer.hu/fashion2005/
Ha Miksa hagyja átbogarászniKép Muszáj venni néhány cuccot, mert azt vettem észre, hogy csak itthoni ruháim vannak lassan. Végülis 2003 áprilisa óta itthon vagyok...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nna, hát pedig többségében ezek is féloldalasak, meg vagyok lőveKép

Ja, meg azt akartam írni, hogy annyit én nem tudok fogyni, hogy jó lábaim legyenekKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

A fánkat még nem írtam, aztán befejezem ezt az egyoldalú levelezéstKép Szóval normann, 2 méter körüli. Nálunk én vagyok a nagyfa-mániásKép

FánkKép Pedig hogy bírom lekvárralKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi Szirom a receptetKép
Írni akartam ide, miután elküldted a sms-t, de nekem se sikerültKép

Ja, ez baromi nagy tv. Örül is apa, mint majom a farkánakKépKépKép
Szóval akkor nálunk talizunk?????
OkésKépKépKép
Én örülök neki.
Nekem is macerás lenne eljutni Budára(ahogy már írtam isKép )

Nekünk még nincs "fánk".Semilyen, se karácsony, se sütiKép

Habkarika tök jó lett, de sajni megettem pár darabot, lehet még holnap sütnöm kellKép
Levente meg úgy jött haza ma az oviból, hogy fájt a feje, és mindenért bőgött.Aztán megmértem a lázát, persze, hőemelkedése volt.Talán már lement neki.Holnaptól meg úgyis ovi szünetKép

Anikó, megpróbálok mindent betartani, de nem mindig sikerül.De próbálok változataosan is enni, nehogy valamiben hiánya legyen a kis NatasámnakKép
Ma nem ettem meg az ebédet, de most meg ettem belőle az előbb egy kicsit.Most meg eszek majd mozarellát paradicsommal.
Holnap ebédre meg aranygaluskáát rendeltem megint(2 adagot)KépKépKép
Ja, food-tól rendelek (egyenlőre)
Úgyhogy ennyire bírom betartaniKép

Szirom, valami menő cuccot vegyél, azzal meg ne foglalkozz, hogy 37 leszel, vannak tök jó cuccok,kortól függetlenül.Bár én is múlt héten felpróbáltam egy barna rojtos, fodros gyűrött kismamaszoknyát.Hááát...., vissza is tettem.Szörnyen állt rajtamKép

Tényleg nem kicsi a hasam?
Tiszta hülye vagyok.Jó, az tény, hogy Olival már közelebb voltam a 80-hoz, mint a 70-hez, ezért olyan fura.Simán egy tizessel több volt rajtamKépKép
Ilyen voltam:

Kép

na, most megyek, megkajáltatam a családot

Ildikó
vas

Hahó, hahó!

Megjöttem Kép Zsoltika már elaludt, kb. negyed 10-kor, utána meg tornáztam egyet. Apa még mindig bulizik, nekem meg nagyon hiányzott már egy callanetics. Tegnap nem is tudtam menni, mert pont altatás időben volt a torna Kép Így hát ma pótoltam Kép

Ildikó,
naggggyon jó lehet az új tévé Kép Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy örülök az örömötöknek Kép És persze kiváncsi is vagyok, hogy milyen, és remélem, hamarosan láthatjuk majd a nálatok rendezett talin Kép Persze elsősorban Rátok vagyok kiváncsi, a pocakodra meg a gyerkőcökre élőben.
Habkarika, nyamiiiii! Abba is édesítőt teszel? Holnap én is sütnék, de eddig mindig cukorral készítettem. Ha Canderelt tennék bele, maradna 1-es kód Kép Lehet? Jó lesz úgy szerinted?

Szirom,
jó az oldal, belenézegettem már a képekbe! Egy csomó minden tetszik is Kép Én is szeretek a M&S-ben vásárolni, csak nagyon drága sajnos, pedig tényleg szuper cuccok kaphatók ott Kép Én majd akkor frissítek, ha visszamegyek dolgozni. A régi ruháim lötyögnek, én főleg nadrágban dolgoztam, mindenféle szövetnacim van, hát némelyik már lecsúszik, meg "tökös" Kép. De amúgy ha jól belegondolok, már egy sem lenne jó, rémesen állnak így Kép A blézerek még csak hagyján, de pl. mellben azok is bővek már. Így aztán muszáj lesz vásárolni Kép Na de az még odébb van. Én mostanában farmeros lettem, abból van pár új darab.

Anikó,
köszi a felajánlást! Kép Ha hétközben lesz a tali Ildiéknél, akkor mi beszállnánk hozzátok Kép Jogsim ugyan van, de gyakorlatom nincs, úgyhogy nem merek vezetni, főleg nem annyit, és egyedül Kép Mayo-t imádom, bár főleg csak nézegetni, mert az is drága Kép

Motiot,
nagyon jó lenne, ha Ti is jönnétek a talira! Még úgysem találkoztunk Kép Jobbulást neked, pihenj is, amikor csak tudsz, most már van segítséged! Tessék kilábalni gyorsan a megfázásból!!!

Hú, lányok, ügyik vagytok ezzel a mézeskalács-sütéssel! Én csak bejglit készítek majd, a mézessütit ugyanis anyósom süti Kép Nagyon finomat készít, mire megyünk Szentesre, már készen vár majd minket.

Képzeljétek, Zsoltika imádja a Teletubbiest!!! Tegnapelőtt kaptunk egy könyvet az alattunk lakó kislánytól, mivel neki már nem kell (8 éves), és el is kezdtük nézegetni. Nagyon tetszik Zsoltikának, már tudja mindegyik bigyó nevét, és az egyik mesét már egy csomószor elolvastuk (papírsípról szól). Aranyos nagyon, én eddig nem is tudtam, hogy mi fán teremnek ezek a Tápik Kép A poén pedig az, hogy ma este is az ágyába kérte a könyvet. A sípos mesét 2x olvastam el neki, úgy, hogy feküldt hason, előtte a nyitott könyv, és nagy áhitattal figyelt. Aztán eltettük a könyvet, lámpa le és szundi Kép Nagyon örülök, mert eddig nem jött be a mesélős altatás Kép

Azt mondjátok meg nekem, hogy mikor, melyik adón van a Teletubbies? Hátha néznénk is... Kép

Most már megyek, Apu úton van, mindjárt itt lesz. Holnap már nem is dolgozik, azt hiszem jan. 5-ig van szabin Kép Kép Kép Hurrá!!!

Sziasztok, jó éjt:
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Gabi! Reggel 9-kor Kika, német mesecsatorna (a a többi műsoruk is elég normális), délután 3-kor pedig BBC Prime. Vagy nekünk van még 2 holland és egy angol nyelvű cucc a netről letöltve. Még mindig avi, nem sikerül DVD-re kiírni. Ezek darabja van vagy egy órás.

Na, zúgok aludni, elaludtam Miksa altatása közben, aztán most ébredtem. Ember is alszik, őt is fölrángatomKép Ennyire telikKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!

Gabi, örülök, hogy Zsoltika is megfertőződött a T.tubbies mániávalKépKépKép
Oké, akkor ezt megbeszéltük, januárban tali nálam.Motiot, Ti mkior jöttök haza pontosan??
Szirom már leírta a tubbies időpontokat, így nekem már nem kell.
A kazettákat meg hozom karácsonykor vissza.Aztán megpróbálom átíratni valahol dvd-re, utána meg nektek adomKép

A habkarikát sima porcukorból csináltam(elég húzós lett volna 27 deka a canderelből(bár ez a porcukor adag, fogalmam sincs mennyi kellene a c.-ből)
Mézeskaláccsal fogalmam sincs, hogy mi legyen, nekem olyan kell, ami bepuhul hamar.Szirom, mi a helyzet a puhasággal?
De ezt már múlt héten sütötted, nem?
A tavalyi is olyan kőkemény volt, hogy szegény levente ette volna, de simán beletörött volna a fogaKép

Na, bejelentkeztem jan.7.-re ultrahangra.Addig talán kibírom.Még 2 hét szombathozKép

Én is elaludtam tegnap este gyerekek altatása alattKép
És ott aludtam a vendégágyon egész éjjel a kiságy mellett.6.20-kor húztam vissza az ágyamba, persze apuci épp felkeltKép
Mivel ma már Levente is itthon van, így fél kilencig sikerült aludnunkKép

Pusz
Ildikó
vas

A tegnap esti előre elképzelt mozarellás paradicsomos balhéból lett egy rántott husis uborkás szendvicsKépKépKép
Na, ennyire tudom betartaniKépKép
vas

Sziasztok!

Ildi! Megnéztem neked, sokat puhult a mézeskalács, fogtöréstől már nagyon messze van. Elég kis dobozokba tudtam csak tenni, és minden dobozban van egy-egy almaszelet. Anyám szerint ettől minden megpuhulKép
Most húzunk vásárolni, délután meg gyerekorvoshoz megyünk, mert már ezer éve esedékes. Majd gyövök, talán alvásidőbenKép

Kazikat nagyon köcciKép
Ha valaki tudna programot, amivel az avi-ból DVD-t lehetne csinálni, az is tök jó lenne. Akkor kaptok ti is, jó? Az ember már többfélével kísérletezett, de még semmit nem játszott le a DVD-nk. Az egyik holland Tápipi különben különlegesen aktuális, tele van Mikulással, meg karácsonyi énekekkel, meg esik benne a hó, és a Tápipik hóembert csinálnak. Ezt imádja Miksa.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nekünk is karácsonyi van, de mire ideér a kazi, már nem is lesz aktuálisKép

Szirom, én nem értek ezekhez az átírásokhoz, azt se tudom, mi az, hogy aviKépKépKépKép
Ciki?????

Szirom, az egy kiló lisztből mennyi süti lett?
Mert nekem szerintem fél kilóból is bőven elégKép
vas

Sok lett belőle, lehet, hogy tényleg elég a fél kiló, ha nem akarod két napig díszítgetni.

Az avi egy formátumKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

GondoltamKép

Kép
vas

Hát tényleg nem akarok 2 napig díszítgetniKép

Kép
vas

Na SziasztokKép
Mézeskalács és a kevert tészta alapanyag a hűtőben...Csinálok olyan kis omlós sütikéket is,gondoltam azért mára is legyen valami nyammognivalóKép
Én a két receptből csináltam vegyesenKép pl. vajat tettem bele, 1/2 kg. lisztből csináltam, 3/4 tasak mézesfűszerkev. és csak 1 tojást tettem bele. Ki hogy szeretiKép Én a margarin ízétől a világból ki tudnék futniKép

Mi fánk témára visszatérve, elírtam: 2,70m a fa, minden évben úgy paszírozzuk be a nappalibaKép

Fánknál maradva,megosztok Veletek egy isteni túrós fánk receptet 5 perc alatt kész a tészta és azután csak ki kell sütniKép
25 dkg. túró
3 tojás
2 dl.tejföl
2 van. cukor
1 cs. sütőpor
25 dkg. liszt
Az áttört túrót összekeverjük a tejföllel, van.cukorral és a tojásokkal (én a kis kézi robotgéppel szoktam). Ehhez hozzákeverjük a sütőporos lisztet és hideg vízbe mártott evőkanállal kis gombócokat szaggatunk a forró olajba. Világosbarnára sütjük.
A kisült golyókat papírtörlőre szoktam kiszedni és rögtön jól beleforgatom porcukorba. Nagyon jó hozzá a lekvár is mivel a túró nem érződik olyan intenzíven.
jövök mindjárt, csak Barnabás éhesKép
anikó

Anikó
pupi5

Ildi,
aranygaluska lecsusszantKép?
a talira visszatérve; mehetek a 2 kicsivel?

Gabi,
akkor a fuvart majd megbeszéljükKép
De jó Neked, hogy minden régi cuccod lötyögKép szépen átalakulhattálKépJó lesz így válogatnod majd a vásárlásnálKépminden jól fog állni!
Mayot én is csak nézegettem tegnap Szirom felvetése kapcsán. A divattal mindig úgy vagyok, hogy nem követemKépde figyelem. Az alkatomhoz illő, előnyös ruhákat szeretem. Ez a mostani őrület, hogy minden csípő... csípőszoknya, csípőnadrág, nekem nagyon előnytelen, viszont a hosszú, harang alakú szoknya az tetszik és jól is áll, na olyat fogok venni. HA lenne pénzem Betty Barclay-ból öltöznékKépKép

Szirom,
dvd függő, hogy lejátszik-e avi fájlt, de át lehet konvertálni. Az öcsém a nagy profi ezekben, azt mondta megcsináljaKép Csak meg kéne szervezni a dolgot. Klassz lenne egy ilyen dvd, mert már a Pupi is zsong érteKép Te hol is lakst? Ja, jut eszembe! Nagyon szívesen mrgnézném ám az esküvői fotót, persze szigorúan privibenKép,küldd el légysziKép

anikó

Anikó
pupi5

Ildi,
a jan.7 mindjárt itt van! De jó, akkor az óriás
tv-n meg is nézhetjük Natasát ha felveszitek dvd-reKépKép

Lányok,
ismeritek az iwiw internetes oldalt?

anikó
u.i.:jól elvagyok itt magambanKép, na el is húzok

Anikó
pupi5

Jó reggelt!!!

Anikó, aranygaluska lecsúszottKép
Nem volt nehéz feladat.Egy adag nekem, egy a kölköknekKép
Miért ne jöhetnél a 2 kicsivel??
Vagy elpottyantod őket útközben valahol?????
Elfér mindenkiKép
Ja, Szirom kb.30m2-es a nappali, van hely a tv-nek bőven(azt hiszem te kérdezted).

Anikó, és nem ismerem ezt az oldalt.

Én is megcisnáltam a mézest, de akkora barom voltam, hogy kihagytam belőle a tojást.Így , ha nem lesz puha, ráfoghataom arra.
Viszont épp emiatt nem is pihentettem éjszaka.ha már elrontottam, akkor legyen teljesen elrontvaKép
És még este ki is sütöttem, meg fel is díszítettem.A fára jó lesz így isKép

Hát az én uram is megvette a fát, de hiába beszél neki az ember, hogy 2,5 m-t vegyen, erre vett kb 1,7-eset.Elfog veszni a nappalibanKép
Na, mindegy.
Így lehet pasikra rábízni bármit isKép

Jan. 7. két hét múlva lesz szombaton, addig talán kibírom, hogy nem láthataom a kis csüntömet.De olyan régen volt már a 18. heti uh., hogy tök kíváncsi vagyok, mennyit nőtt, meg , hogy minden okés vele.
Tényleg, Anikó, te melyik kórházban szültél?

Ildikó

Már csak 2 napKép
Kép
vas

Hú, el is felejtettem.Mit kaptam a drága uramtól????
Egy kis cuki fehér arany fülbevalótKépKépKép
De csak azért, mert ugye ő ezüstöt nem veszKép, aztán szombataon voltunk bennt Pesten a tv számláért, jótállásért, és pont volt ott egy kis ékszerbolt.Na, mondom ,akkor most bemegyünk, és körülnézek.De azt hittem a kirakatban lévő kis fülcsire, hogy ezüst, erre kiderült, hogy fehér arany.
Így megkaptam, amit akartamKépKép(kicsit jobb kivitelben)
Így könyv már biztos nem lesz belőleKép

Én meg vettem neki 3 pár zoknit
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
vas

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?