Megjöttünk a csípőszűrésről, a jó hír az, hogy minden ok
, még UH-ra sem kellett mennünk, szép laza izületei vannak Beninek, de ez nem baj. Kontroll 3 hónaposan.
És a rossz: először is majd felrobbantam a kocsiban olyan dugó volt, 50 perc alatt tettük meg a Kolossy tér-Karolina út távolságot. BKV-val szerintem max.40 perc. Na mindegy, odaértünk, jó sokan voltak, de tényleg jó gyorsan ment. Igen ám, de már vagy 10 utánunk érkező babát is behívtak, mi meg vártunk, csak vártunk. Aztán a férjem érdeklődve a pulthoz ment, megkérdezni, hogy most mi van (lassan 1 órája már ott voltunk), mire közölte a hölgy kedvesen, hogy nem sorrendben megy, hanem az orvosok hívnak be, de hogy mi szerint, azt majd bent megkérdezhetjük, ő nem tudja. Jó, mi?
Végül csak bejutottunk, és elég kedves fiatal nő vizsgálta Benit, aki azért bosszúból, amiért ilyen sokat kellett várni, jól lepukizta és pisilt egyet.
Lányok!
A kengurut mikortól lehet használni? Nem bántja a gerincüket? A gyerekorvos nagyon ellenezte, mikor rákérdeztem, a reakciója az volt, hogy ennyit kéne a gyerekkel menni?
Gabi, voltatok kenguruval a boltban?
Drága Szilvike és Andriska!
Igaz, hogy utólag (elnézést), de nagyon boldog 5, illetve 1 hónapos szülinapot Nektek!!!
Andriska! A mosolyod nagyon csábító!
Jucus, ne légy szomorú!!!
Reméljük Livi, hogy jobban vagy már!!!
Képzeljétek most tudtam meg, hogy az egyik barátnőmnek tegnap megszületett a 2. babája Matyi!