Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Itt vannak a képek:
KépKép

Kép

Kép
novum

Sziasztok!
És itt van még egy kép(az esküvői,2003-ból).Sajnos nem túl jó felvétel,mert már nem volt meg a gépen,csak fotóról csináltuk most.:-)
TimiKép

Kép

Kép
novum

Ilba,

Szegeden volt az esküvő, a Szegedi Dómban. Szerencsénk volt, mert május 1-jén volt az esküvő és mivel nem volt ezen a napon Polgármesteri hivatal, csak mi voltunk aznap. (Mi a polgárit szűk körben már hamarabb megcsináltuk)
O

Kép

Kép
szorsi

Lányok, köszi az infókat, rá fogok menni a honlapra. Cheng egyébként hol átalussza az éjszakát, hol felkel rendesen 4 óránként. Pont ez a gond, ez a rendszertelenség, nem tudom, mihez tartsam magam. Rá fogk menni a honlapra, amit irtál, Szorsi, és Connie, ha tudsz valamit tanácsolni, kérlek, segits.
Előre is köszi
Novum, nagyon szép a bébid, az enyém is oldalt szeret aludni. Ennyit a szakirodalomról.
Sziasztok, majd holnap jelentkezem. Jó éjt.
bori05

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép
Egy közeli kép Szilvikéről!!!

Kép

Kép
novum

Sziasztok lányok!

Kihasználom az időt, mert már azt hiszem, hogy finisben vagyunk. Szóval már fél 4h óta 10 perces fájásaim voltak, és most kb háromnegyed órája már 7-8 percesek. Szóval szerintem egészen úgy tűnik, hogy a rendszeresség beált, sűrűsödnek is, és erősebbek is mint eddig, úgyhogy ma már többet szerintem nem jelentkezem, sőt, ha elindulunk szülni, akkor pár napig nélkülözlek benneteket. Legyetek jók, tündér babák és mamák egyaránt, és drukkoljatok, hogy jól bírjuk mind a hárman.KépKép
Pussz Mindenkinek, ha hazajöttünk majd jelentkezünk! Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Jaj de jóóó!!! Bubek, drukkolunk!

Kép

Kép
szorsi

Hűha, Bubek, szorítok! De izgi!

Bori,
Én is a szoptatasert.hu-t ajánlottam volna, az oktatóanyaguk szuper, nekem az volt a legnagyobb segítség, mikor kezdtük a szopit.Kép
A rendszertelenséggel kapcsolatban csak azt tudom tanácsolni, hogy szokj hozzá.Kép Elég kevés az a baba, aki beáll egy stabil rendszerre, az meg pláne, aki meg is tartja hosszabb ideig. Nálunk is volt már minden, meg mindennek az ellenkezője.
Mi is azt csináltuk, amit Szorsiék, ha csak nyöszörgött, nem vettük fel. Ti. a pici babáknál kb. 40 perc mély alvást 20 perc felületesebb követ, ilyenkor nyöszöröghetnek, meg egyéb hangokat is kiadhatnak, de nincsenek ébren. Mi csak akkor vettük fel éjszaka, ha sírt, mert akkor ébredt is.
Azzal, hogy időnként átalussza az éjszakát inkább az lehet a gond, hogy neked túlságosan telítődhet a melled. Nem szokott nagyon csomós lenni reggelre? Ha igen, akkor kellene kelned fejni, amíg változóak az éjszakák, hogy elkerüld a mellgyulát.
Újszülötteket tényleg kell elvileg ébreszteni öt óra alvás után enni - de ezt fogjátok hamarosan látni, mennyire lehet felébreszteni - finoman kell próbálkozni, peluscsere pl. segíthet. De ha sehogyse ébred, akkor kb. fél óra múlva érdemes újra próbálni. Ákos egyébként kb. 5 és fél-6 órát aludt egyben az első hetekben, nem is tudtuk felébreszteni annyira, hogy szopjon, úgyhogy én hagytam. Igaz, mikor ébren volt, folyton cicin csüngött.Kép

KépKép
connie

Juj, még a hátam is borsózik!!!!!
Reggelre itt az új Kocsis család!

Tehermentesítem Anyáékat, bekenem a popsimat magamnak. De melyikkel kell?
Kép

Ez volt a jutalom:
Kép

Szorsi,
irigyellek a Szegedi Dómért!!! Gyönyörű lehetett a szertartás!

Timi,
Szilvike bűbűjos!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jé, most látom csak, hogy van kép Csengéről és Bogiról is. Tündérkék!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jujj, Bubek, szép és gyors szülést nektek!!! Drukkolunk!!! Kép

Novum,
Szilvi nagyon szép baba, jó kis husija van és gyönyörű kék szeme!

Gabi,
Livi nagyon önálló már, Nektek már semmi dolgotok akkor? Kép
Hogy van Livi?

Megyünk fürdeni, majd még benézek! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok Kép

írtam és elszállt az egészKép

Gabuska köszönöm a minden szempontból kielégítő választKép
mégse veszek pörgettyűt az ágyra, Zsófi úgyis hason alszikKép

A bébik gyönyörűekKép

Bubek szorítok, ügyesek legyetekKép

Mikor volt az esküvőnk még nem volt digitális gépünk. A múlt évszázadban voltKép
(1998)
Szóval lefényképeztem a digitálissal, bocsi a minőségért.
A változatosság kedvéért nekem is fehér rózsim voltKép
Kép
Kép
Kép

és egy kis pancsi ma estéről
Kép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Sajtine, szerintem Zsófi rád jobban hasonlít. De csak azért, hogy a többiekkel ellenkezzek!Kép Nem, tényleg úgy látom!

Ilba, köszi a kérdést, tegnap már jobb volt a helyzet, ma meg fél nyolc óta (akkor keltünk és ettünk) még nem jött ki semmi és a kedve is jó Livinek.
Tegnap megint kipróbáltuk a kengurut, hát még egy kicsit nagy, talán januárban már jó lesz.
Ha nagyon akarnám már használhatnám, de még egy kicsit takarva van a kilátás belőle. Nem vagyok túlságosan oda érte, de a közértig levinni a törpikét megteszi.

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

Sajtine,
jaj, én is akartam válaszolni a kérdésedre, csak valami minidg közbejött. Mi öt hónapos korában szereltük le a forgókát, akkor kb. öt percre kötötte le, úgyhogy már sok értelme nem volt. Sztem sem érdemes beruházni bele ennyit. Inkább játszószőnyeget vagy babatornáztatót vegyetek, bár az is csak addig érdekes, amíg nem kezd kúszni, de az stimulálja a kézhasználatot, mert lehet rajta ütögetni, meg majd később ráncigálni a cuccokat. Nekünk abból egy egyszerű ikeás volt, háromezerért, pont le volt értékelve, de lehet kapni profibbakat is.
A sógoroméktól kapott a keresztelőre egy hiper-szuper játszószőnyeget, mindenféle anyagokból rátét, zörgő lepkeszárnyak, sípoló barikák - na arról az első adandó alkalommal lekúszott, és pakolhattuk is el.Kép De ha Zsófi szeret hason lenni, neki több haszna lehet.
Játékai: csörgők, rágókák, rongylabda (amit meg tud csípni, így tudja fogni), nem szőrös plüssök. Egyébként meg bármi, ami nem veszélyes, és nem nyelhető le.Kép

Izgatottan várjuk mi hír a másik Kocsis családról.Kép

KépKép
connie

Jó reggelt mindenkinek!

BUBEK NAGYON SZORITOK!!!!!

A babák nagyon gyönyörűek ,mindenki büszkén mutogathatja továbbra is!

Szilvi is köszöni a dicséreteket!!

Gabi örülök,hogy már jobban vagytok!!Kengurunk nekünk is van,sokszor viszem abban,ha hosszabb útra megyek,de a hátam igencsak fáj utánna.Livinek jól tartja a fejét,szilvi már túl nötte a fejtámaszt,igy azt nekem kell tartani.Livi szivesen maradt benne?

Jucus:
Én se tervezek már több esküvőt,remélem most már megtaláltam az igazit!!

Kép

Kép
novum

Timi!

Hát, még csak pár percig volt benne. A belebújásnál sírdogált picit, aztán meg csodálkozott, hogy ez meg mi a szösz. Majd meglátjuk, hogy viseli a hosszabb bentlétet.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Novum,
Annyira édes Szlivi. Tegnap este néztem őt, a férjem pont erre járt- nem szokta olvasni a fórumot- de most ránézett a képernyőre és azt mondta Szilvire:
-Kislány, ugye? Aranyos.
Kép

Lányok,
Egész éjjel rosszul voltam, fájt a fejem. A gyerek is érezhetett valamit, mert 3/4 2-kor felkelt. Már nagyon rég nem kelt fel éjjel. Reggel még annyira fájt a fejem, hogy azt se tudtam, mit csináljak. Kihánytam a reggelit is. Még szerencse, hogy Benedeknek nagyon jó kedve van. Állítólag valami front jön. (Hátha havat hoz!) Kép

Megyek, kicsit pótolom a reggelit. Kép

Kép

Kép
szorsi

Jó reggelt! Kép

Sajtine,
Zsófi nagyon ari és tényleg a férjedre hasonlít inkább (bocs Gabi Kép). És nagyon szépek voltatok ti is és a csokor is! Kép

Beninek is van az ágya fölött ilyen zenélős, forgó izé, olyan nagyon sokat nem használjuk, azért se ugye, mert nappal én nem teszem be aludni az ágyba, itt van velem a nagyszobában. Akkor szoktam berakni, mikor pelenkacsere után kezet mosok, vagy szopi előtt wc-re megyek. Lassan már csak a "Hull a pelyhes fehér hó"-ra tudok pisilni! Kép
Akkor úgy elnézegeti, meg most már néha valami vigyor féleséget is produkál. Kép

Marci már biztosan kibújt, nem? Kép

Megyünk ma csípőszűrésre, remélem nem lesz nagy dugó és nem lesznek sokan, mert a 3 órába szerintem szűkösen fogunk beleférni különben. Legfeljebb megszoptatom ott.

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Szorsi,
Kép

jobbulást Neked!

Kép
Kép
Kép
ilba

Jól van Ilba, provokáljál csak, majd jól nem adom oda a vödrömet és a lapátomat!!!

Szorsi gyógyulj meg!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kihúzod a gyufát!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok Kép

Ilba: én is néha azon veszem észre magam, hogy ringatózom a Zsófi nélkül is, meg az A part alatt című nótát dúdolgatomKép

Connie köszi, ettől félek én is , hogy mindent hamar megun. És akkor jobb kézzel a bal vállam fölé Kép

Láttam a Brendomban a fürdéshez jó kis játékokat. Persze ez majd akkor lesz aktuális ha már a nagy kádban pancsizik.
Ami nagyon tetszett a zuhanyrózsára húzható cápafej. És nincs is horror ára 2999Ft.

Kép
Kép

Zsófi szerintem vegyes hol tiszta apja, hol meg rám hasonlít.De inkább apjaKép

Mindenkinek nagyon szép esküvői ruhája volt szép csokorral.
Az enyém is megvan még, de lehet, hogy ki kell dobni, mert nem konzerváltam mint Ilba.
Az tök jó ötlet volt. Kár, hogy nem 7 évvel ezelőtt mondtadKép

Szorsi jobbulást kívánok én is
Kép

Kép

Kép
sajtine

Szia Livi, Te hogy birod ezt a hülyeséget?
Anyukám rám erőszakolta azt hiszi ejtőernyős vagyok meg, hogy olyan jó ebbenKép
egyáltalán nem örülök neki, de most nem mutatom az arcomon nehogy elkeseredjen
Kép

Kép

Kép
sajtine

Szia Zsófi!

Hát, tegnap nagyon fura volt benne, de ma már 10 percet mászkált velem Anya így a lakásban, nem is olyan szörnyű! Lehet, hogy ma lemegyünk a boltba is, de Anya még egy kicsit azért fél, nehogy ott jöjjek rá, hogy nem is szeretem, mert akkor mit csinál velem?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

kicsit eltüntem a hétvégére, de péntek óta itthon van a férjem, és nem volt időm írni.

Andris sokkal nyugodtabb és kétszer már 10 és 11-től fél 4-ig aludt egyben éjszaka. Kép

Nagyon szépek a babák, de mi Andrissal kinéztük Szilvit. Kép Úgyhogy megmutatjuk most magunkat. Tegnap volt egy hónapos és készült pár kép...

Bubek, hajrá, szorítok!!! Bár, gondolom, már megvan MArci baba. KépKépKép

Lányok, szépek voltatok az esküvőn! Nekem nincs meg a csokrom, mert viccből eldobtam az esküvő végén és az egyik jó barátnőm kapta el, nála van. Rózsa volt, nem fehér, hanem halvány rózsaszín. Kép

Wolga

Szilvi, ilyen mosolyom van: Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Mi is vettünk pénteken kengurut, ami jól tartja a fejét és a hátát, de szegény Andris még eltűnik benne. Úgyhogy még várok egy kicsit vele. És nem nagyon tetszett neki az egész, mármint, hogy beleraktam. Kép
De remélem, később megszokja...

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok,
írtam egy csomót, de eltűnt.
Nagyon szomorú vagyok! Kép És ma már lehet, nem is lesz több időm.

Azért Bubek, HAJRÁ! Kép Marci baba, ügyes legyél! Nagyon szorítunk!

Jucus
jucus73

Andris!!!

Boldog szülinapot, kis 1 hónapos!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jucus!

Szerintem wordben írjad az üzit, ha hosszú, és azt másold ide, akkor legalább a gépeden megmarad.
Képzeld, az előbb olyanokat kacagott Lívia, hancúroztunk egy jót, de a végén sajnos megint kispriccelt a kaja az orrán (három órával evés után!!!) és nem tudott levegőt venni utána.Kép
Bogi hogy van?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szorsi:
Köszönjük a párodnak a dicséretet!A férjem is szokott néha belekukkantani a topikba,rendszerint a képeket nézi meg. Beni jó nagy fiú ,az nadrág nagyon édes rajta és ahogy néz látszik,hogy nyugodt baba lehet.Tetszik nekünk a fiú!!

Wolga:
Andris boldog szülinapot!Majdnem egy napon született Szilvivel,csak 4 hónappal később!Nagyon tetszik a mosolya,igen csábitó!

Nagy gondba leszünk,hogy melyik fiút is válasszuk!

Bori:
Pihenj sokat,ha tudsz az is jó hatással van a tejtermelésreés bizony fejni kell,mert a mellgyulladás nagyon fájdalmas dolog.Anyukád tud segiteni?Együtt laktok?

Kép

Kép
novum

Helló mindenkinek,
köszi a tanácsokat, vettem műcicit a jobbosra és úgy tűnik, kezdi elfogadni. Mindenesetre az utolsó 3 szopinál már egyből rákapott. A bal cicim rendben. Fejem amúgy, de szopi végén alig jön pár csepp, Cseng kb 1 órát van a cicimen és nagyjából végig szopizik is, nem hagyom, hogy csak csüngjön rajta.
Ilba, elfelejtettem irni, hogy 3O éves vagyok. Ez van. Szorsi, remélem, elmúlt a fejfájásod, én most Újvárosban vagyok, és itt szállingózik a hó, lehet, hogy ezt érezted.
Bubek, akkor most tényleg??? Nagyon drukkolok nektek, hogy gyors és komplikációmentes szülésed legyen.
Connie, köszi a tanácsokat, remélem, egy-két hónap múlva már csak egy emlék lesz az egész és csipőből fogok szoptatni. Most vettem laktoherb teát, hátha Cseng jobban lakik majd attól a tejcitől. Néha annyira sajnálom, hogy ilyen béna anyukája van! De olyan türelmes kislány!
Novum, pihenek sokat, és fejek is. A mellgyuszin most estem túl, tegnap este járt le az egyheti antibiotikum. Remélem, ez volt az első és az utolsó.
puszi mindenkinek, babázzatok sokat
B.
bori05

Bori,
Biztos, hogy egy-két hónap múlva már csípőből fog menni. Csenge is előbb-utóbb rövidebb ideig fog szopizni, mi 40 perccel kezdtünk, és kb. 3 hónapos korára lett 15-20 perc. Most meg már 5-10.Kép De mibpl gondolod, hogy nem lakik jól? Abból, hogy sokat van cicin? Az normális ilyen pici korban. Meg az is normális, hogy szopi után már nem tudsz fejni, igazából nem is kell, ha mindig mellre teszed, amikor kéri, akkor szépen beáll majd a kereslet-kínálat egyensúlya. Én nem fejtem soha, csak ha túltelítődtem, de akkor is csak anyit, amennyi a megkönnyebbüléshez kellett. Szóval ezen ne aggaszd magad.
Műcici - ez bimbóvédő lenne? Azzal viszont vigyázni kellene, mert könnyen cumizavart okozhat, másrészt a mellet nem éri elég erős inger szopi közben, ezért a tejtermelés is bánhatja. Jobb lenne, ha meg tudnád oldani nélküle, vagy nem használnátok hosszú ideig. Utána sok baba nem fogadja el a csupasz mellett, nagyon nehéz visszaszoktatni, egy ismerősöm most kínlódott ezzel vagy 3 hetet.Kép

Szorsi,
Remélem elmúlt már a fejfájásod!

Mi nemrég jöttünk meg a sétából, másfél órát voltunk lent, mert annyira elaludt Ákos. Nem is kell már este combizom gyakorlatokat végeznem.Kép

KépKép
connie

Kép

Megjöttünk a csípőszűrésről, a jó hír az, hogy minden ok Kép, még UH-ra sem kellett mennünk, szép laza izületei vannak Beninek, de ez nem baj. Kontroll 3 hónaposan. Kép Kép Kép
És a rossz: először is majd felrobbantam a kocsiban olyan dugó volt, 50 perc alatt tettük meg a Kolossy tér-Karolina út távolságot. BKV-val szerintem max.40 perc. Na mindegy, odaértünk, jó sokan voltak, de tényleg jó gyorsan ment. Igen ám, de már vagy 10 utánunk érkező babát is behívtak, mi meg vártunk, csak vártunk. Aztán a férjem érdeklődve a pulthoz ment, megkérdezni, hogy most mi van (lassan 1 órája már ott voltunk), mire közölte a hölgy kedvesen, hogy nem sorrendben megy, hanem az orvosok hívnak be, de hogy mi szerint, azt majd bent megkérdezhetjük, ő nem tudja. Jó, mi?
Végül csak bejutottunk, és elég kedves fiatal nő vizsgálta Benit, aki azért bosszúból, amiért ilyen sokat kellett várni, jól lepukizta és pisilt egyet. Kép

Lányok!
A kengurut mikortól lehet használni? Nem bántja a gerincüket? A gyerekorvos nagyon ellenezte, mikor rákérdeztem, a reakciója az volt, hogy ennyit kéne a gyerekkel menni?
Gabi, voltatok kenguruval a boltban?

Drága Szilvike és Andriska!
Igaz, hogy utólag (elnézést), de nagyon boldog 5, illetve 1 hónapos szülinapot Nektek!!! Kép

Andriska! A mosolyod nagyon csábító! Kép Kép Kép

Jucus, ne légy szomorú!!! Kép

Reméljük Livi, hogy jobban vagy már!!! Kép

Képzeljétek most tudtam meg, hogy az egyik barátnőmnek tegnap megszületett a 2. babája Matyi! Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok Anyukák!

Szeretnék én is hozzátok csatlakozni, mert annyi hasznos tanácsot kaphat tőletek az ember. Én még a pocakomban cipelem a babucimat, január 27-re vagyok kiírva, de végre itthon vagyok már és az internetet is bevezették nekünk.
A múlt hetem szinte azzal telt, hogy visszaolvasgattam a levelváltásaitokat, így sikerült egy kicsit megismernem Titeket. Most Bubeknek drukkolok nagyon és már alig várom az élménybeszámolóját (mire számítsak 1 hónap múlva).
Na most megyek veszek egy "forró" fürdőt, mert fárasztó napom volt. Vásárolni voltam a férjemnek ajándékot (persze egy babacucc is bekerült a kosárba) és ez elég megterhelő volt a lábaim számára.
Mindenkinek nyugodt éjszakát.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Szia Vuka,
Üdv a topikban.

Ilba,
Hogyhogy "ennyit kellene a gyerekkel menni" - mégis hogy intézd el azt, amihez mind a két kezed kell? Nekünk a gyerekorvos azt mondta, hogy 2 hónapos kortól használható a kenguru, ill. mikortól tudja tartani stabilan a fejét, ha az később van. Órákat persze nem volt benne, de boltba nem tudtam volna babakocsival menni.

KépKép
connie

Szia Vuka,
ha küldesz adatokat, bekerülsz a táblázatba is. Kép

Connie,
hát igen, én sem értettem, ezért kérdem. Elég öregecske a doki, lehet, hogy mivel az ő korában ilyen még nem volt, ezért azt gondolja, most sem kell.

Kép
Kép
Kép
ilba

Szia Ilba!

Adataim: László Éva, 27, Bp. IX. ker., Petra lesz a baba neve (bár elég szégyelős), névnapja: okt. 2., Dr. Gajdos Edit
Felteszek most én is egy esküvős (2001.07.28.) képet magamról és akkor kicsit személyesebben is megismerhettek (remélem összejön).
Valaki tudja Évi77 privát e-mail-jét, mert lenne hozzá 1-2 kérdésem.
Előre is köszi!
Kép
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok Kép

Üdv VukaKép
nagyon szépek voltatok az esküvőnKép
és a menyecske ruhád is csinos

Vvolga:
nagyon cuki ez a kisfiúKép
esküszöm néha úgy hasonlít a ZsófimraKép

Ami nekünk van kenguru abban van gerinc merevítő amit ki lehet venni.
Van fejtámlája amíg nem tartja a fejét.
És ha nagyobb le lehet venni a fejtartós rész.
Mi még nem használtuk, de szerintem nagyon jól fog jönni. Úgyanis babakocsival nem tudnék BKV-ni ha kell. Főleg ha jobb idő lesz annyit fogunk csavarogni.
Meg remélem találkozunk is mindannyianKép

Bubek már biztosan babázikKép

Ilba, örülök,hogy jó lett a csípő vizsg.
Én majd rákérdezek januárban, hogy mikor kell mennünk. Úgyanis minket nem küldött a doki nénink.

Bori, nekem is iszonyatosan fájt a mellbimbóm, de tűrtem és szoptattam.
Már majdnem vetettem a férjemmmel mellbimbó védőt, de aztán meggondoltam.
Végül is 2 hét múlva már egyáltalán nem fájt.
De az a 2 két hét nagyon kemény volt.

Szilvike, Andris boldog szülinapot
Kép

most megyek Képmosogatni

Kép

Kép
sajtine

Vuka,
Évi nem olyan rég megírta az e-mail címét, én írtam is neki, de kitöröltem. Keress vissza egy kicsit. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sajtine,
Ó, nekem a bimbóvédő meg a cumik itt figyelnek a szekrényben - a sötét folt a múltambanKép - bár a bimbóvédőt legalább nem használtam, csak megvetettem.KépCumiról meg szerencsére leszokott Ákos magától.

KépKép
connie

Connie

épp azt szerettem volna kérdezni, hogy cumizik-e az Ákos
Zsófinak próbáltam adni cumit, de kiköpi.
Mondjuk én csak örülök ha nem szokik rá.
Mindig a ruháját nyalogatjaKép

Kép

Kép
sajtine

Ilba, lassan csinálhatsz egy táblázatot a bébi pároknak
Kép

Kép

Kép

Kép
sajtine

Vuka!

evice@freemail.hu a címem, írjál nyugodtan!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szisztok,

Még reggel is fájt a fejem. Lementwm a gyógyszertárba, hogy adjanak valami, ami szoptatós kismama is szedhet. Adott is, de itthon vettem észre, hogy ellenjavalt. Olyan ideges lettem! Jól felment a vérnyomásom és elmúlt!!! a fejfájásom. Kép

Kép

Kép
szorsi

Bocs a hibás gépelésért, de egy kézzel megy, mert Beni itt alszik az ölemben.

Kép

Kép
szorsi

Sajtine!
Imádom ezt a képet, annyira aranyos! Hát igen én még csak így "láthatom" Petrácskámat. Észbontó, amit művel, néha már azt hiszem előbb fog kijönni az oldalamon, mint a lábam között. Egyenlőre még nem fordult be teljesen, a jobb oldalamon próbál kitörni, hiába mesélem neki, hogy ezt nem úgy kell és fáj nekem, annál jobban csinálja. Rettentő kis csibész. Megérezte, hogy őt emlegetem és most csuklik.

Évi még a mai nap írok neked e-mailt.

Na megyek, mert ma még be kell látogatnom a cégemhez, nem tudnak nélkülem meglenni. Én még könnyen cipelem BKV-n Petrát, a hasamban egész jól érzi magát, ez az én "kengurum".

Üdv Mindenkinek

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Szorsi!
Próbáltad már a Jeges/Sarkimedve balzsamolajat? (Majdnem olyan, mint a vietnámi balzsam Kép Azt biztos kipróbálhatod. Én is rettentő fejfájós vagyok és az első trimeszter alatt mindentől eltiltottak (amit lehetett az nem hatott), de ez ha kis időre is, de bevált. 100-200 Ft a patikában, a múltkor DM-ben is láttam.
Drukkolok, hogy elmúljon!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?