Paga
Én nagyon drukkolok nektek hogy kiderüljön, hogy mi is volt az ok amiért a babátok angyalka lett.
Lehetséges hogy nagyon is jó a megérzésed és a cvs lesz a hibás, de ha más derül ki akkor az segitség lehet hogy a jövőben mire kell figyelnetek. Ahogy a többiek is irták mindig van valami célja annak ami történik, van oka mért hozzátok jött le babó és mért gondolta ugy hogy most még se marad közöttünk.
Én évekig vártam és vágytam egy babára, de csak nem akart beköltözni a pocimba, már ugy mond papirom volt róla hogy nem lehetek terhes, belenyugodtam , már ha lehet ilyenbe belenyugodni, rátaláltam a páromra akivel most nagyon boldogok vagyunk és eszembe se jutott igazán hogy lehet babám, hatalmas meglepetés volt mikor két csikos tesztem lett, madarat lehetett velem fogatni, sajnos nem tartott sokáig az örömünk mert 8 hetesen angyalka lett ő is, de egyre nagyon megtanitott: soha ne adjam fel a reményt, és amikor azt mondják hogy nincs esély akkor se adjam fel.
Azóta ugye van egy két éves gézenguzom és lassan megszületik a tesója is, sokáig vártam rájuk, de megérte...
Ami meg a lányokat illeti, mármint a táblát, én bevallom nem sürün nézegettem igy szánom bánom észre se vettem hogy kivettek, igy meg is értem hogy nem éppen esett jól a dolog, de biztosan nem bántásként csinálták, talán végig se gondolták hogy mit érezhetsz ha meglátod. A jelszavas védelmet meg azért tették rá, mert feltöltötték személyes adatokkal a lányok: telefonszám, emailcim és igy illetéktelen nem láthatja.
Drukkolok a fiadnak hogy most is éremmel térjen haza, nagyon jók a képek amiket feltettél még ha nem is érzed magad profi fotosnak
Helyes pasi a fiad, majd nem győződ a csajokat legyezni körüle
Ági
27+3