Új privát üzeneted érkezett!

Kata!

A hormonszintet nekem az AFP leleten nézték, és nekem is magas lett. A genetikai tanácsadóban azt mondták, hogy emiatt a korom miatti 1:308 helyett 1:68-ra növekedett a Down kor veszélye, emiatt kellett megcsinálni a CVS-t aminek aztán végülis jó lett az eredménye. Arról viszont nem vagyok meggyőződve, hogy nem ekkor fertőződött-e meg a placenta, mert látszólag a baba egészséges volt, csak a placenta volt teljesen tönkremenve. De csak egy hét múlva lesz szövettani eredmény, lehet hogy a fenti csak az én kis összeesküvés elméletem. Mindenesetre az elgondolkodtató, hogy ezek után legközelebb bevállalnék e egy CVS-t, vagy inkább annak a kockázatát, hogy kromoszóma rendeellenességgel fog születni babám?!

Mandula!
A gyerekeid nagyon nagyok, idősebbnek gondoltam őket. És tényleg büszke lehetsz rájuk.

És lányok ennek az általános depis hangulatnak remélem már lassan vége lesz. Bár személy szerint az én lelki állapotomon az ünnep közeledte csak ront. Utána viszont megyek dolgozni és habár egyetlen porcikám sem várja, de legalább nem lesz időm a saját bajommal foglalkozni. Kata neked jobb lett, hogy dolgozol? És az baj, hogy nem sikerült a teszted? Remélem nem!

SZiasztok. Szép napot mindenkinek!!!!

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Most jövök az UH-ról és már van szívhang Kép 3mm-es a magzat.

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

De jó, de jó!!! Sokkal jobb kedvem lett most tőled. Bocs, tőletek. Örülök nagyon. És vigyázz nagyon magatokra. Ha nincs ellenedre írd a neved mellé, hogy mennyi idős terhes vagy, hogy mindig lássuk. Olyan jó neked!!!

Paga

Gabi
paga

Paga
most 6 hetes, de 1 hete is azt írták az uh papíromra, hogy 1 hetes. Szóval ez még csak kb. de majd mindig írom.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Kriszta! Kép Nagyon jó! Kicsit irigyellek (nem rossz értelemben) de remélem nemsokára mi is követjük a példádat!!

Kata! Remélem minden rendben lesz a munkahelyen! Ha megvan a szövettan légyszi írd meg mi volt, nagyon kíváncsi vagyok! Persze csak ha nincs ellenedre, hogy leírd!

Szép napot mindenkinek ebben a rossz időben!

KépKép
mandula35

Mandula!
Én is remélem, hogy követőim lesztek, bár még ne kiabáljuk el. Januárban én is elhiszem, hogy baba lesz, de addig marad a reménykedés. Az előzőek 2 hónaposan mentek el és még nem vagyok túl ezeken a heteken. Bár most úgy érzem minden ok Kép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Mandula! Te már voltál dokinál? Mostanában készültél, azt hiszem.

Gabi
paga

Paga!

A héten készültem, de lehet, hogy csak a jövőhéten lesz belőle valami. De beszélt a sógornőm valami fő- nőgyógyival, és azt mondták neki, hogy kb. annyit szoktak javasolni várakozást ameddig terhes volt valaki. Nekem ez 18 hét.... Szerintem még januárig várunk, bár ha az orvos nem talál semmi problémát akkor nem is teszünk elleneKép

Nyanya! Biztos, hogy nem lesz semmi baj, főleg ha Te is úgy érzed! Kép

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Most értem haza nem rég a munkából. Nekem sokat segit, hogy dolgozom.
Bementem ma a korházba a szövettanimért. Mint irtam régebben voltam már bent egyszer kb. 4 hete. Akkor is össze-vissza küldözgettek. Végül átküldtek az ambulanciára. Itt behivott egy nő, közölte, hogy még nincs meg az eredmény, érdeklődjek bő 3 hét mulva, és ráirt a papiromra egy melléket amin lehet érdeklődni, de én nem hivtam hanem ma bementem. Vissza mentem oda az ambulanciára ahol már jártam. Közölték, hogy ott nincs a szövettani eredményem, és azt a melléket amit felirtak a papiromra nem ismerik. Menjek át a genetikára, mert hogy voltam genetikai vizsgálaton, hátha ott van. Átmentem. Jött egy orvos megkérdeztem őt is. Közölte nem tudja utánanéz. Ezek után fogta magát és eltünt. 20 perc mulva megkérdeztem egy másik orvost is elmesélve az előzményeket, hogy most mégis mi van. Közölte kérjek időpontot a genetikai tanácsadásra, és majd ott megkapom az eredményt. Gondoltam teszek még egy próbát és a recepción megkérdezem ugyan kinek a mellékét adták meg mégis nekem. Mondta a néni aki ott ül neki fogalma nincs, de felhivta nekem a portárol. A telefont senki nem vette fel. Aztán eljöttem, mert ez igy már kicsit sok volt. Amugy is nagyon rossz volt visszamenni ebbe a .... korházba. Tényleg elég rég nem sirtam, de ma megint kitört rajtam. Még jó, hogy a férjem ott dolgozik a közelben és be tudtam menni hozzá.
Hát ez van. Muszály volt leirnom, mert nagyon bosszant. Most pénteken telefonálok, és kérek időpontot tanácsadásra, kiváncsi vagyok mikorra kapok. Szerintem idénre már nem.
Edina!
Neked volt itt orvosod, tőle kaptad meg?

Jó éjt mindenkinek
kata34

Kata!

Hát ez enyhén szólva is bosszantó!!! Ahhoz képest, hogy egy szövettan kb. 10-14 nap.... Nem csodálom, hogy kiakadtál, de azért remélem sikerül kibogozni, hogy hol van!! Az orvosod akihez jártál nem tud segíteni? Azért kérdezd meg Õt is!!
Örülök, hogy a munkád valamennyire segít elterelni a figyelmedetKép!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Szia Kata!

Ez szörnyű, és méltánytalan, ahogy veled viselkedtek. Én nem is tudom hogy ezt hogyan engedhetik meg maguknak. Sajnálom nagyon!! Remélhetőleg mire időpontot kapsz a genetikára, akkorra meglesz a szövettani eredményed is. És egy kicsit talán megnyugodhatsz! Végülis még én is előtte állok, habár nekem azt mondta a dokim, hogy 2 hét alatt meglesz a szövettan, és telefonon nála érdeklődhetek. De mivel 4 hét múlva kell hozzá mennem kontrolra, és az most kedden lesz, azt gondoltam, hogy erről inkább személyesen beszélnék a dokival, így jobban fel tudom tenni az esetlegesen felmerülő kérdéseimet, és a férjem is ott lehet. Az a két hét már nem változtat a lényegen. Így aztán, ha minden igaz akkor kedden én is megtudom, ha megtudom, bár az általad leírtak után már nem vagyok ebben annyira biztos.
Én is sokat várok a munkába állástól, bár már én sem vagyok sokat sírós, de azért még elég depis vagyok. Remélem a sok munka rajtam is segít!

Mandula! Jó, hogy ti már lassan próbálkozhattok. Sajnos nekem a doki 6 hónapot mondott, és az általad leírtak alapján is 6 hónapot kell várnunk, mert majdnem ennyit voltam terhes is.
És képzeljétek teljesen véletlenül a Schöpf-Méreis topikról eljutottam a 2006. nyári babásokhoz. Ahol rátaláltam a Krisztanyanyára. Ott nem ilyen depis ám. Hanem tök felszabadultan beszélget a hasonló korú állapotosokkal a babvárás örömeiről, gondjairól stb. Tök jó volt kicsit odapofátlankodni és belelesni, és megismerni őt erről az oldaláról is egy kicsit (bocsi érte). És tessék ide is jókedvet hozni.

Szép napot mindenkinek!

Paga

Gabi
paga

Ja, Kata! Még tőled akartam megkérdezni, hogy melyik kórházról vannak ezek a "jó" tapasztalataid? Csak úgy okulásként!

Gabi
paga

Paga!

Ez a Baross utcai női klinika.
Biztos azért van mert nincs ott orvosom. És megmondom öszintén amikor bent voltam nem is adtam senkinek pénzt.
kata34

Paga Kép

Kata, annó nekem is a Baross u-ban csinálták az amniocentézist, hát oldalakat tudnék írni, de megpróbálom röviden. Kötelező genetikai tanácsadásra 4 órát álltam sorban a 2 hónappal előbb kapott időpontnál és 1 nem túlzok 1 perc volt a tanácsadás. A köv beszélgetéssel. Akarja a vizsgálatot? Tudja a kockázatát? Jó akkor itt írja alá.
Aztán a vizsgálatra szintén időpontra mentem és mint egy tárgyat úgy kezeltek. Persze ekkor is 4 óra várakozás étlen szomjan nagy pocakkal és utána még leülni sem volt lehetőségem. 1 órát vártam apukámra, aki kocsival jött értem. Mivel nem tudtam mikorra hívjam. Aztán mentem az eredményért, amit csak úgy a kezembe nyomtak és erre is órákat vártam. Közben végignéztem a sírva kijött kismamákat, akiknél gond volt és a gyomrom görcsben, hogy nálam minden ok e. Ez volt 3 éve. Úgy látszik semmi nem változott.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Szia Kata és Többiek!

A Baross utcai Klinikáról nekem is rosszak a tapasztalataim,szerencsére nekem a II.Női klinikán indították meg a szülésemet,ott nagyon rendesek voltak-kivéve a nővéreket.Engem is küldözgettek a szövettani eredményért.Először úgy volt,hogy az osztályon érdeklődjek két hét múlva,aztán mire több ezer forintot eltelefonáltam,kb.4 hét múlva lett meg.Aztán olvastam a leleten,hogy mivel a szülés szombaton volt,hétfőn érkezett meg a magzat hozzájuk,keddre már meg is volt a vizsgálat.Még aznap továbbküldték a leletet a feladónak,nem tudom,hogy ki ült rajta több,mint 3 hétig.
Szóval nálam sem volt meg olyan hamar,de azért amit veled csinálnak,Kata,az már túlzás.Próbáltad már az osztályon,vagy a szülőszobán,ahol feküdtél?Általában az kapja meg a leletet,aki kéri a vizsgálatot.Esetleg a II.Pathológiát kérdezd meg,hova postázták és mikor,vagy hogy adjanak róla másolatot,mert senki nem tud róla.Tel.:215-7300,címük:Üllői út 93.Remélem most már sikerül hozzájutnod.
Sok szerencsét!Edina

Kép
szekeres

Szia Edina!

Azt hagy kérdezzem meg tőled, hogy mi volt a szövettan eredménye? Lehet tőle valamit várni? Ha tudsz róla beszélni, akkor írd meg légy szíves!

Paga

Gabi
paga

Sziasztok Kép

Bocsi hogy csak úgy bekopogtatok hozzátok, de láttam Pagát irni és nagyon kiváncsi voltam rá, hogy mi van vele.
Innen is nagyon sok erőt kivánok neked és kitartást, és boldog babavárást jövőre, mert ahogy irtátok sok sok kis lélek vár ott fent kedves szerető anyukára és apukára.

Kriszta neked is nagyon drukkolok és remélem az a kritikus két hónap hipp és hopp elmulik és utána felhőtlenül boldogan beleélheted magad a babavárásba.

A baross utcai intézményről én is tudnék regélni, bár azt mondom a fiamnál nem volt akkora negativ tapasztalatom, nem ugy mit most amikor háromszor is szurtak eredménytelenül és elég bunkó volt a doki ahhoz hogy majdnem beolvassak neki.... És amin baromira kiakadtam hogy még egy nyavalyás uhát sem csináltak mint ahogy ilyenkor a protokol előirja a tanácsadásnál, kiindultak abból hgoy ugy is szúrnak akkor sporolnak rajtam... Egy tuti ha valakinél nem igazán indokolt ez a vizsgálat akkor én biztos ezekután csak lebeszélném róla.

Mégegyszer bocsi és remélem újra vidámság és öröm fog ebből a topicból áradni.

Ági
egy bőven 36 feletti anyuka...

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Paga!

A szövettanból csak az derült ki,hogy egészségesnek látszott a baba,nem volt fejl.rendellenessége.Írnak vmit a köldökzsinórról,hogy megkerüli a nyakat,a dokim szerint talán ez okozhatott fulladást.
Más magyarázat nincs.Tulajdonképpen az a tapasztalat,hogy nem szokott semmi kiderülni a szövettanokból.
A méhlepény és a köldökzsinór is normál volt,semmi rendellenességet nem észleltek.
Ennek ellenére lehet reménykedni,hátha nálad megállapítható valami,amire legközelebb figyelni lehet.
Szia!Jó hétvégét.

Edina

Kép
szekeres

Ági!

Jó, hogy jöttél. Olvaslak titeket is, így viszonylag képben vagyok rólatok. Ha leglesz a szövettan, akkor nektek is megírom az eredményét, mert láttam, hogy sokan kérdeztétek, hogy mi lehetett az oka annak, hogy a baba idő előtt jött. Csak tudod, az egy kicsit rosszul esett, hogy miután leírtam, hogy mi történt velem, a táblából kitörlődtem, mintha ott sem lettem volna. Azoknak is van hely a tábla végén, akik hónapok óta nem jelentkeztek, azt sem tudni, hogy mi van velük,de nekem úgy látszik már nincs. Ettől úgy éreztem, hogy már nem tartozom közétek, és amúgy tényleg nem, mert nekem most nem adatik meg, hogy a babavárás örömében legyen részem.
Amúgy nagyon örülök, hogy jöttél, és megnéztél, és én is teszem ezt veletek. És drukkolok hogy egészséges pici babád szülessen. Meg akartam nézni ma is a táblátokat, de sajnos már jelszó kell hozzá, így már ezt sem tudom.

Edina! Köszi neked a választ. Én is azért egy kicsit remélem hogy kedden okosabb leszek.

Képzeljétek, ma bent voltam a dolgozómban, mert megkértek egy kis segítségre. Nem régen értem haza. Szokni el mert január elején már minden nap kell mennem. Ma még csak vendégnek éreztem ott magam !
Holnap meg megint versenye lesz a fiamnak, és szokás szerint megint csúnyán köhög. Ez most idén nálunk olyan verseny előtti állapot. De ha minden igaz, akkor tud menni (remélem nem lázasodik be). És ez most nem országos verseny hanem csak a budapesti csapatoknak lesz, innen azért éremmel szokott hazajönni. Mi most nem tudunk menni megnézni, mert vendégek jönnek hozzánk Gabriella napot köszönteni. Én most inkább a versenyt választanám mert nem igazán vagyok ünneplős kedvemben. De most ez van!!! Még az is lehet hogy jól fogom magam érezni.

Jó hétvégét nektek!

Paga

Gabi
paga

Krisztanyanya! Végignéztem a felrakott képeket Balázsról. Nagyon csibész a fiú. Pontosan tudja hogy mikor mit akar, és azt véghez is viszi. Igazán helyes kölyök, a hatalmas csillag szemeivel.

Remélem jól vagytok mind?!! Magatokról is tegyél fel képeket!!!

Paga

Gabi
paga

Paga!
Na igen tényleg tudja mit akar és ki is erőszakolja Kép
Rólam is van ott kép, Album 1 /3.oldal Kép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Paga Kép

Én nagyon drukkolok nektek hogy kiderüljön, hogy mi is volt az ok amiért a babátok angyalka lett.
Lehetséges hogy nagyon is jó a megérzésed és a cvs lesz a hibás, de ha más derül ki akkor az segitség lehet hogy a jövőben mire kell figyelnetek. Ahogy a többiek is irták mindig van valami célja annak ami történik, van oka mért hozzátok jött le babó és mért gondolta ugy hogy most még se marad közöttünk.
Én évekig vártam és vágytam egy babára, de csak nem akart beköltözni a pocimba, már ugy mond papirom volt róla hogy nem lehetek terhes, belenyugodtam , már ha lehet ilyenbe belenyugodni, rátaláltam a páromra akivel most nagyon boldogok vagyunk és eszembe se jutott igazán hogy lehet babám, hatalmas meglepetés volt mikor két csikos tesztem lett, madarat lehetett velem fogatni, sajnos nem tartott sokáig az örömünk mert 8 hetesen angyalka lett ő is, de egyre nagyon megtanitott: soha ne adjam fel a reményt, és amikor azt mondják hogy nincs esély akkor se adjam fel.
Azóta ugye van egy két éves gézenguzom és lassan megszületik a tesója is, sokáig vártam rájuk, de megérte...

Ami meg a lányokat illeti, mármint a táblát, én bevallom nem sürün nézegettem igy szánom bánom észre se vettem hogy kivettek, igy meg is értem hogy nem éppen esett jól a dolog, de biztosan nem bántásként csinálták, talán végig se gondolták hogy mit érezhetsz ha meglátod. A jelszavas védelmet meg azért tették rá, mert feltöltötték személyes adatokkal a lányok: telefonszám, emailcim és igy illetéktelen nem láthatja.

Drukkolok a fiadnak hogy most is éremmel térjen haza, nagyon jók a képek amiket feltettél még ha nem is érzed magad profi fotosnak Kép Helyes pasi a fiad, majd nem győződ a csajokat legyezni körüle Kép

Ági
27+3

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági!
Köszi Kép Majd január végén jobb lesz, addigra talán a genetikai vizsgálaton és annak veszélyén is túl leszek és tényleg nem lesz mitől félni.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

KrisztaKép

Melyik verziója várható a genetikai vizsgálatnak? CVS vagy amnió? Vagy esetleg a vérvételesre mész? A mostani tapasztalatommal, már csak a vérvételesre adnám be a derekam, hiába kell érte fizetni, de mégegyszer nem hagynám magam megszúrni semilyen formában.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ágiboszi! Bocsi, de kétszer veszett el az e-mail, amit válaszként kezdtem el neked, és ráadásul a másodiknak már a végén jártam. Most röviden csak annyit, hogy drukkolok hogy a hétfői UH-n minden rendben legyek és megtudd a baba nemét, de a legfontosabb, hogy egészséges legyen. A kórházhoz, és az inzulin beállításhoz, nagynagy kitartást kívánok. Nem egyszerű ez pont akkor, amikor az ember lánya még sokkal jobban kíván mindenféle finomságot. De hát a baba és a mama egészsége most nagyon fontos.

Én is remélem hogy a szülinapodat már otthon ünnepelheted. A súlyleadáshoz is gratula, és irigykedem nagyon. Én januártól tervezek egy kis up-date diétát, remélem lesz hozzá kitartásom. Daninak így egy kicsit utólag kívánok boldog szülinapot, nagyon helyes fiú. Neked előre még nem addig biztosan "beszélünk" még.

Vigyázz magatokra!

Paga

Gabi
paga

Ja és a mail azért fog menni, csak ma már nem hiszem, hogy vállalkozom rá mert eléggé meg sikerült fáznom, és az egész családom is összeszedett valami nyavaját, ezért most veszek egy jó kis fürdőt és lefekszem, csak azt szerettem volna, hogy még ma megkapd, mert nem tudtam hogy mikor vonulsz kórházba.

Paga

Gabi
paga

Hát Krisztanyanya! Nem is tudom hogy én hogyan döntenék, a genetikai vizsgálat ügyében. Nekünk Ágival elég rosszak a tapasztalaink, ha vállalod, ha nem akkor is kijöhetsz akár jól, akár rosszul a dologból. Én most sem tudom hogy hogyan döntenék újra.

Vigyázz nagyon magatokra!! Pihenj sokat, már amennyire lehetőséged van rá!!!

Paga

Gabi
paga

Krisztanyanya! Megnéztem a mikulásos képeket na meg téged is, biztosan nagyon béna vagyok, de rólad csak egyet láttam. És azon a szemed állása alapján egy keleti országból valónak látszol. Bocsi ha megsértelek vele! Majd még nézem.

Barna még nem érkezett haza a versenyről. Remélem jót úszott, lesz valami életmentő verseny is. Azt nagyon szereti.

Paga

Gabi
paga

Ági!

Ha a CVS = chorion biopsia, akkor azt. Kb a 12 héten lesz. Balázsnál az amniocentézist csinálták.

Kép

KépKép
nyanya67

Paga!

Már 2 kép is van rólam, mert a mikulásos képek közt is ott vagyok bordó kabátban Kép A másik az Album1 (pici Balázs) képei között a 3. oldalon.
Elég ferde a szemem, de nem vagyok kínai Kép A családban senkinek sincs ilyen szeme, úgyhogy elég gyanús Kép (ez csak vicc volt, tényleg nem tudom, hogy lett ilyen ferde szemem)

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok
csak bekukk ,majd jövök :D

Kép
zsenge

Szia Nyanya!

A CVS az a chorion biopszia, igen. Nekem is az volt. Csak nekem mindenféle miatt annyira elcsúszott, hogy 20 hetes elmúltam amikor megcsinálták. De akkor te már januárban túl leszel rajta. Hol csinálják neked? Ági nem tudom mikor fog jönni újra mert úgy tudom inzulin beállítás miatt kórházba kell mennie. Megnézem a Mikulásos képedet is.

Szia Zsenge rég jártál erre! Niki hogy van?

És a többiekkel mi lehet?

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Ma este elviszi a gépünket egy ismerősünk, hogy rendbe tegye, mert már a végét járja szegény, ami nem is csoda mert már közel 5 éves. Nem tudom, hogy mennyi idő múlva kapjuk vissza, remélem csak 1-2 napig lesz távol, de a biztos az, amikor már nálunk lesz. Így gép nélküliség lesz nálunk, ami hiányozni fog, de legalább a karácsonyi készülődés jobban fog haladni, mert nem a gép előtt fogok ülni.

Szép napot nektek!!

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Ma este elviszi a gépünket egy ismerősünk, hogy rendbe tegye, mert már a végét járja szegény, ami nem is csoda mert már közel 5 éves. Nem tudom, hogy mennyi idő múlva kapjuk vissza, remélem csak 1-2 napig lesz távol, de a biztos az, amikor már nálunk lesz. Így gép nélküliség lesz nálunk, ami hiányozni fog, de legalább a karácsonyi készülődés jobban fog haladni, mert nem a gép előtt fogok ülni.

Szép napot nektek!!

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Paga! Gondolom egy pár napig nem hallunk felőled így! Hogy sikerült a fiadnak a verseny?

Nyanya! Miért döntöttél a CVS mellett? Az amnio.-val mi volt a baj? Hogy érzed magad?
Merre vannak azok a képek? Én is úúgy megszeretném nézni!Kép

Zsenge! Hogy vagytok? Azért kicsit többet is jöhetnélKép!

Puszi

KépKép
mandula35

Paga, Mandula!

CVS mellett nem én döntöttem, hanem ez a kórház specialitása Kép Előző terhességemnél másik kórházhoz tartoztam és akkor erre küldtek el. Vagyis a dokim akkor nem javasolta, de én ragaszkodtam hozzá. Már későn jártam utána, így akkor nem volt kérdéses, micel a CVS-t már "lekéstem" Aztán kiderült, hogy terhességi cukrom van, így átkerültem a Szabolcs u.-ba és ott is szültem. Ebben a kórházban nagy rutinnal csinálják és ezért javasolják is a CVS-t. Dokim szerint nem is nagyobb a kockázata, mint az amniónak. Ma voltam a vércukor eredményemért és sajnos nagyon rossz lett. 7,9 (5,9 a felső érték) ez azt jelenti, hogy már most diéta és valószínű hamarosan inzulin. Na meg azt, hogy megint nem hízok a terhesség alatt, hogy a jó oldalát is említsem Kép
Kép a profilomban (bal oldalt a nevemre böksz) Album (1,2,3)
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

De nagy a csend. Mindenki készül a karácsonyra?

Kép

KépKép
nyanya67

SziasztokKép

Jelentem vagyokKép

Nagyon örülök, mert kézeljétek megusztam még is az inzulint. Csináltunk cukorprofilt bent a korházban és a doki megállapitotta hogy minden értékem normális, igy csak a diétát kell folytatnom továbbra is. Képzelhetitek mekkora földrengés volt mikor ez kiderült, vagy más fél mázsa gurult le a szivemrőlKépKépKép

KrisztaKép
Osztom tapasztalatod, mi legalább nem hizunk a terhesség alatt, legyen már benne valami jó is mi?Kép Eddig 12 kilót dobtam le, remélem még pár kilótol azért megszabadulok és csak nem jön vissza a szopi alatt, mert sajna a fiamnál visszakuszott egy év alatt amit ledobtamKép Most talán sikerül megállnom hogy ne csak tejbegrizen éljek három hónapigKépKép mert Daninál a szoptatás alatt tényleg szinte csak azt ettem, ami ugye nem éppen szénhidrátmentes kajcsi, még ha édesitővel is csináltam.

Most várhatóan hol fogsz szülni? ujra Szabolcs utca?

PagaKép
Ezek szerint még nem javult meg a gépetek, remélem hétvégére ujra itt leszek közöttünk.

Nah elteszem magam holnapra, végül is jó lenne kicsit kipihenni magam ha már egy évvel öregebb leszekKépKép

Ági
28

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok.....itt vgyok ám csak azért nem irok semmit ,mert nem történik semmiKép
Mindneki jol van,melohegyek itthon,sok munka kevés pénz!de persze pénzböl sose elégKép
Amugy részemröl nem szoktam nagy faxnit csinálni a karácsonybol ( söt csendben megjegyzem) nem is nagyon szeretem.Szerintem már nincs meg az a szép hangulata mint ami volt mikor még gyerek voltam,mert most mijut ki Nekunk belöle? szaladgálsz,vásárolsz,készulsz,fejtörés miböl hozzam ki az ajándékokat..és mire oda kerülsz hulla fáradt vagy,arrol nem is beszélve nekem kell majd a sok tányért is elmosogatniKépKép
Ági Boldog szülinapotKép
na most ennyi Nyanyuska ne hajds tul magad!
puszi lányok

Kép
zsenge

Ágiboszi!
Már a Szabolcsban van a dokim, de a cukrom miatt amúgy is ideális a kórház. Nekem a szoptatás alatt még jöttek le a kilók Kép pedig én csak mákosgubán és ha kicsit változtatni akartam akkor mákos nudlin éltem, jó sok porcukorral. Imádom. Na ezt most pár hónapig nélkülöznöm kell Kép
Még csak 4. napja diétázom, rá kell állnom, mert az eleje elég nehéz, aztán már rutinból jön. Most még kínlódom.

Zsenge!
Karácsonnyal hasonlóképpen érzek. Én mindig is útáltam, pedig nekem készülődnöm se kell. Mindent anyukám csinál. Mi csak átmegyünk és egy jót kajálunk. Ilyenkor az egész család fáradt ideges és emiatt veszekedések vannak. Na azért nem vészesek, de szerintem nem éri meg. Már rég nem a szeretet ünnepe.

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Jó reggeltKép

ZsengeKép
Nagyon szépen köszi a köszöntéstKép
De jó olvani (Vagyis ez igy leirva tök hülyén hangzikt) hogy más is igy van a karival, azt hittem hogy csak én vagyok defektes ez ügyben.

Belefáradtam hogy szaladgáljak ajándékok utána, törjem a fejem kinek mit vegyek és tuti jó lesz meg társai. Nah meg a vitákról ne is beszéljünk, olyan kis csip csup dolgon tudtak anyámék is összeszólalni hogy az már nevetséges volt, de sajnos a hatása már nem volt annyira az, durca hegyek és társai.

Talán amikor hazahoztuk manófalvit a korházból az volt hosszu idő után az első olyan aminél nem volt vita és mindenki jól elvolt. Tavaly már teljesen más volt nekem hisz a többiek már nem csak a szük kis családom érdekelt igazán, meg meg is beszéltük a nagy családdal hogy nem ajándékozunk, mert sajnos nem sok keret lenne rá, igy csak a gyerekek kapnak valami ajándékot.

Idén már el is határoztuk a párommal hogy szent este csak itthon leszünk négyesben pocaklakóval, és csak másnap látogatjuk meg a szülőket. Talán igy kicsit átértékelem majd és lehetséges hogy jobban fogok neki örülni, de az az igazi régi gyerekkori izgalom, lelkesedés nem akar visszatérni Kép

KrisztaKép
Az se rossz kajcsit, szeretem a mákos dolgokat én isKép Az elején én se hiztam vissza semmit, csak ugy a 4. 5. hónaptól kezdett el visszakuszni és nem figyeltem ráKép én voltam a béna, remélem most lesz nagyobb kitartásom.
Hát igen az eleje mindig nehéz hogy most mit is mivel és nem utcso sorban mennyit is lehet... de két hét és már tök rutin az egészKép

Megyek és megprobálok kitakaritani igy a fiam nélkül, talán sikerül a végére érnem. Mindenkinek nagyon szép napot kivánok

Ági
28+1

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Beszéltem ma a genetikával, jan. 12-re kaptam időpontot, akkor talán már megkapom a szövettani eredményem.
Akárkivel beszélek mostanában senki sem várja a karácsonyt. Megjegyzem én sem.
Meséltem, hogy a férjem nem nagyon örült amikor terhes lettem. Képzeljétek most meg azt mondta, hogy ő szeretné ha megpróbálnánk mégegyszer.Olyan nehéz, szivem szerint nagyon szeretném, ha 30 éves lennék 1 percig sem gondolkodnék. Viszont nincs időm sokat gondolkodni, mert már nem leszek fiatalabb. A környezetemben meg azt látom, hogy 30 éves kor elött nem is akarnak szülni. Persze az is más lenne, ha még nem lenne gyerekem. Mielött ezzel a kis manóval terhes lettem eszembe se jutott volna, hogy szüljek harmadikat, vagyis eszembe jutott, de csak álmodozás szinten, hogy milyen jó lenne egy kislány. Biztos hülyeség, de mindig arra gondolok ha születne egy egészséges kislányom, akkor őt kapnám vissza, pedig tudom ez nem így van.
Jó hétvégét mindenkinek
Sziasztok
kata34

Sziasztok!

A cukorbetegség miatt nem irigyellek benneteket, de az jó, hogy nem híztok!Kép

Én sem mertem senkinek mondani, hogy mennyire nem szeretem a karácsonyt, de úgy látszik nem vagyok egyedül vele! Sajnos már nem arról szól amiről kellene, én csak azt szeretem benne, hogy együtt van a család.
Ja, és nekem tegnap mondta Anyósom, hogy 1 hét múlva lesz, én meg azt hittem, hogy még 2 hét van.... Tehát most egy kicsit fel kell turbózni magamKép!

Zsenge, de jó, hogy néha benézel!Kép

Remélem Paga is nemsokára visszatér!

Puszi

KépKép
mandula35

Szia Kata!

Majdnem egyszerre írtunk! Jó sokára tudtak időpontot adni! Remélem addigra tényleg megkapod a szövettan eredményt, bár el sem tudom képzelni hol lehet ennyi ideig?!
Szerintem ez jó, hogy gondolkodtok rajta, hogy legyen baba! Nekem is 3. gyerek lesz majd (ill. a 4.) és nagyon szeretnénk ha végre lehetne. Igaz, a férjemnek az első vérszerinti, így nem sokat gondolkodtunk, hogy legyen-e? Ha jól érzem a szavaidból eléggé depis vagy még, de remélem azért lassan Te is feldolgozod amennyire lehet!

Jó hétvégét!
Puszi

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Igaz, hogy nem nagyon várja senki a karácsonyt, de azért NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT kívánok mindenkinek, és még BOLDOGABB ÚJ ÉVET!!!!!!!!!!!!
Ilyet:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
kata34

Sziasztok!
Ma voltam UH-on és minden rendben van Kép
12mm
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Kriszta! KépKépKépKépKépKép

KépKép
mandula35

KrisztaKép

Mennek a drukkmanók továbbra isKépKép
Milyen diétás sütit fogsz csinálni karira, van már ötleted? én még szenvedek hogy mi az ami jó is lenne, no meg nem utcsósorban ehető isKépKép

ÁgiKép
28+5

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági!
Én amúgy sem szoktam sütni. Édesszájú vagyok, de nem feltétlen süteményre. Anyukám csinált nekem mákos beiglit, az fogom eszegetni.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok grincsek! Csatlakozom hozzátok karácsony ügyben meg úgy egyébként is. Ma estére meggyógyulva visszakaptuk a gépünket. Jövök még csak szóltam, hogy vagyok most már!

Paga

Gabi
paga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?