Hali csajok!
Itt vagyok, bocsi, hogy csak most. Visszaolvasni sem tudok, nagyon elment ez a hetem. Sok mindent csináltunk, volt nagy jövés-menés is.
A bébik szunyálnak. Azt kell, hogy mondjam (kopp-kopp) 1 hete átalusszák az egész éjszakát. Alszanak simán 10-12 órát. Néha csak aludnának, mert szétmennek a cicijeim, ezért van, hogy keltem őket. A Panci alszik kábé 9-től, ha nagyon nem akar, a legkésőbbi akkor is 10. A ZSombi változatlanul tiltakozik (hangosan) de mostanában 11-ig bírja csak(most 10-ig) és ő is alszik reggelig. Szóval kipihent lehetnék, de sajna nem vagyok az, mert iszonyú makacs hátfájásom van. NAgyon durva. Napközben nem nagyon érzem, de éjszaka (nem mozgok és nem meleg az izom) nagyon fáj. Kábé 3 órát bírok aludni, utána már alig. Reggelre szinte nem tudok megmozdulni, csak jajveszékelni és sírni a fájdalomtól. Ez komoly, szörnyű. Dokinál nem voltam, nem nagyon tudnék elmenni. A körzeti biztos beutalna valahová, ahol várni kéne órákat... Most Voltarennel kenjük, plusz Bioptron lámpa. Szedni nem szedhetek semmit, durva. Már félek lefeküdni.
Különben jól vagyunk. Volt szuri, semmi gond nem volt utána. Mennek a nagy mosolyok, dumálások. Már le sem merem írni mekkora a Zsombi, elérték az 1 kiló difit.
Azért volt egy kis szopi parám is. Felhívtam szoptatási tanácsadónőmet (Sz. Boglárka, 30) és azóta minden OK megint
.
Az uram most éppen szerel ezerrel. Brutál akciósan vett egy házimozit (már vagy 2 hónapja rejtegette a tárolóban) nekem (és magának) karira. Mindenhol drótok és szerszámok. Na meglesem mikorra lesz ebből surround.
Karácsonyra az anyóséktól kértünk habtapit, de olyat aminek nincsenek kiszedhető elemei. Olvastam a neten még ezer éve, hogy az Ázsia Centerben van ilyen, de gőzöm nem volt milyen
(Katus, nektek is olyan van, nem? Mármint egy darabos. Az nagyon király!!!). Hát meg is vették
Annyira ronda, hogy már poénból is kirakom. Két fajta. Állatos az egyik (tigris, elefánt,stb.) és a másik mesefigurás, de valami kurva ronda kínai mesehősök szegények
Még vicces az is, hogy persze azért nemzetközi piacra készült termékekről lévén szó, az állatosra rá van írva, hogy tiger, elephant és KÍNAIUL!!! is
.
A szuper ciki, hogy a Bazsa kicsit belebonyolódott a habtapi projektbe és az öccsééktől is ilyet kért (ők nem pöcsöltek sokat, szétszedhetőt vettek..), no comment. Szóval most annyi lesz, hogy a wc-be is jut majd!
Voltam turizni. Iszonyú jókat találtam, egy rahedlit, de a felét így is otthagytam. A Bazsa miután megnézte a termést megdícsért és közölte, hogy ha ilyeneket lehet kapni, egyelőre feleslegesnek tartja a boltban való vásárlást. Persze én azért erről sem fogok lemondani
Ma voltunk meglepi szülinapi bulin. Jó volt.
Akkor a január 21-ben megegyezhetünk??
Kész vagyok a Karácsonyi őrülettel is. Szerdán ha minden jól megy már haza is megyünk.
Hát egyelőre ennyit rólunk. Próbálok mindenképpen még felrakni pár képet mielőtt elmegyünk.
Remélem mindenki jól van!
Esztikém, én 4x2 MagneB6-ot szedtem és így is voltak brutál keményedéseim, nem is kevés. Volt már, hogy alkeszt itatott velem a dokim. Szóval nyugi, pihi!!! Ügyi vagy a sok hússal. Bencus meghálálja
Jaj, és köszi a kis Anyucis videót, Serfi (írok majd mailt) neked is. Nagyon cuki volt!!!
Hú a Bogiék most wellnes-eznek!
Katus, mi meg talizunk 25-én.
Addig is puszi mindenkinek. Még próbálok szerdáig jönni.
Csók