Sziasztok
Mi is mindenkinek nagyon jó pihenést kívánunk, és remélem, jól sikerült a karácsonyozás
Nálunk is ajándékdömping van, Balázst úgy lehetett leállítani szenteste, ha betettük mellé az új zenélő teknősbékáját
Egy ideig zenélgetett, aztán elaludt.
Annamari
büszke lehetsz a családodra, gyönyörűek a srácok és a férjed is jóképű
Bedi
Édes Noncsi, mint mindig, jó ez a kép!!
Csaju
Remélem, minden rendben veletek, és jól telnek az ünnepek!!
Bannamari
szerintem fantasztikus, hogy az ikreket 7 hónapos korukig kizárólag anyatejjel tudtad táplálni, ez valamikor egy gyereknél sem könnyű
Ákos 10 hónapos koráig kapott anyatejet - persze mást is már, 4 hónapos koráig tudtam kizárólag anyatejjel etetni -, Balázst 6 hónapos koráig szoptattam, majd utána 9 hónapos korában ugye abba kellett hagyni, de lehet, hogy egy éves koráig kitartott volna. Mindkét lurkóm 7 hónaposan már mást is kapott, de ezek eleinte főleg gyümölcsök voltak, a főzelékeket csak később vezettük be mi is.
Krisz
bilit most kapott Bazsi, van, hogy fogja magát és ráül ruhástul, de mi sem erőltetjük. Már magától hozza a popsikrémet meg a popsitörlőt, ha bekakil, egyelőre a pisit még nem jelzi
sajnálom, hogy nem jutottunk el hozzátok, kissé zűrösre sikerült ez a két hét.
Voltam ultrahangon is, nem tudni, miért, de még mindig fáj a derekam, nagy valószínűség szerint ez a szilva nagyságú "valamitől" van.
A nőgyógyászom daganat-kiújulástól tart, most szedek antibiotikumot, meg gyulladáscsökkentőt. Remélem, azért nem erről van szó, "csak" szimpla ciszta.
Na, nem akarom itt elrontani a hangulatot, azért viszonylag jól vagyunk
Hajam is növöget, már egész szép kis süni vagyok
Pusza mindenkinek
Lau