Új privát üzeneted érkezett!

Sajtine, Szorsi hova lettetek?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jucus,
nagyon aranyos!!!! KépKépKépKépKép:

Bubek,
itt valami félreértés van, azok a combocskák Líviához tartoznak!!!KépKépKép
Nam azért mondom, de a te csokrod sokkal szebb!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mármint az enyémnél szebb, nem Ilbáénál.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hűha, most megint jó félreérthető voltam, mert így az jön ki, hogy az enyémnél szebb, de Ilbáénál nem. Ebből hogy jövök ki?!KépKépKépKép
Kicsit fárasztó volt ez a nap...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

KépKép
Gabus,
ne aggódj, most én is zavarba jöttem. Tényleg azt hittem, hogy azok Beni lábai!!!Kép Nem tudom miért...! Kép
De azért most már Ilbát kérjük meg, hogy küldjön lábakról képet, hogy Livi kigyógyuljon a refluxból, én meg ne süllyedjek éppen el...KépKép

A csokrok meg mind szépek! KépKép

Jucus, írtam mailt!

Kép
----------------
B&M
bubek

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hűűű, Gabi, most mi van a csokrokkal? Kép
Szerintem mind szép, nekem is kedvencem a fehér rózsa, az én csokromban barack színű és "ekrű" színűek voltak, mert a ruhám is ekrű színű volt. Na ezt jól elmagyaráztam.
A tartósítás az esküvő után történt, az Esküvő újságban láttam én is. A friss csokrot berakják 3 hétre valami tartósítós levegőjű szobába és utána teszik bele ebbe az izébe.
Nagyon szépek vagytok a képeken (még a csokroknál is szebbek Kép), mikor volt az esküvőtök? A miénk 2003.05.31.

OK, értettem, fürdés most jön, fényképezünk combilit, bár a miénk még nem ilyen szexi, tegnap 4,04kg volt az Úr.

Évi,
ez tényleg hatalmas!!! Kép Hány centi? Én 113 centivel mentem szülni.

Jucus,
mindjárt berakom a csajokat, kezd nőuralom lenni Kép de jó dolguk van a fiúknak! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Na itten vannak!
Hess reflux, hess, hagyd szegény Livikét hisz ma van a 4 hónapos szülinapja!!!
Meg amúgy is, most már eleget kínoztad szegényt!

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Hmmmmmmmmmmmmm, Beni! Ez igen!

Az esküvőnk 1998. 06. 06-án volt. Szóval még az előző évezredben.

Megyünk csicsikálni, jó éjt mindenkinek!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba!

101 cm a "körfogatom", és ehhez 150 centi "magas"Kép vagyok. Képzelhetitek, könnyebb átugrani, mint megkerülni... Pedig nem híztam sokat (szerintem), eddig 6 kilót.

Ezek a bébicombok zabálnivalóak!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Kép

Olvastalak Benneteket mindennap csak írni nem tudtam.
Van mit bepótolnom, esküvői kép, csokor, szexi combKép
Először is a kis Livnek boldog 4 hónapos szülinapot
Kép

Bori05 gratulálok a kislányodhozKép

Tök jó nagy szülinapi táblázatunk leszKép

Képzeljétek mi történt velem.
Csütörtökön volt a munkahelyemen a karácsonyi buli.
Kolleganőim nagyon vártak ígyhát úgy döntöttem, elmegyek.
Férjem itthon hagyta a kocsit nekem, hogy hamar megjárjam.KépErre mit ad isten 2,5 órát álltam a dugóban. (XV.ker---Tétényi út lett volna a cél)Azt hittem sirva fakadok. Eljutottam a Lurdy házig, mondtam a férjemnek ott tali és vége, menjünk haza.( Michael Douglas: Összeomlás)
Szóval nem jutottam el a kari bulira.
Olyan mérges voltam magamra. Ahelyett, hogy otthon maradtam volna. Tiszta elvesztegetett idő volt amit nem a Zsófival töltöttem.

A képeket holnap pótolom.

UI: azért a 75-ös évjárat se semmiKép

Kép

Kép
sajtine

Ja és a pocakos lányokat meg se dicsértemKép

kicsit irígykedem, mert olyan jó volt pocakosnak lenniKép
persze anyának lenni leírhatatlan

Kép

Kép
sajtine

Ezzel a képpel jó éjt mindenkinek!
(A kiskorúak miatt a "lényeget" diszkréten eltakartuk.) Kép Kép Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

megvillantom szexi sonka kucumatKép
Kép

itt kicsit több látszikKép
Kép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

BORI:
Nagyon sok boldogságot kivánok a picurhoz!!!!Kép
A cicid amig meg nem edződik fájni fog.de amit Gabi irt az anyatej jó rá,hagyd rászáradni!

BUBEK:
Ez a nagy szél nem tette meg a hatását?Erre is elszoktak indulni a gyerekek!!!

GABI:
REmélem Livi ma már jobban lesz !!

LÁNYOK!
Ezek a comb mutogatások nagyon csábitóak!!!Mindenkié puszilnivaló!!!!!

ÉVI:
A pocid szép nagy!!Biztos szép kislány csücsül benne!!!

Búcsúzom,mert Szilvi teljesen összekakilta magát és még fürdetni is kell!!!

Kép

Kép
novum

Jó reggelt!

Még mindig egyben vagyunk Marcussal. (ezen már nem is csodálkozom....Kép)
Most voltunk reggel ctg-n, de fájásoknak még mindig semmi jele.Kép
Az éjjel voltak jóslók, de olyan rendszertelenek, és némelyik olyan kis gyenguska, hogy nem is tudom, hogy egyáltalán lesznek-e fájásaim???!!!

Szegény Apa, képzeljétek, éjjel már 3x fölébredt a mocorgásomra - mert ugye már megint alig aludtam - és mindannyiszor megkérdezte hogy "indulunk?". Szegény, már teljesen be van izgulva. Ez biztos Apa szokás.KépKép
De tök jó, mert most már itthon lesz velünk, mert már nem dolgozik, és így sokkal jobb lesz szülni menni. Marci ezt is direkt így intézte.KépKép

Sajtine, hát ez a dugóügy nem lep meg. Anyukámék Budaörsön laknak, és már egy párszor megcsináltam autóval ugyanezt amit te is. Csak aztán én nem fordultam vissza. De tudom, hogy ha hozzájuk indulok délután, vagy reggel (a lényeg hogy nem napközben) akkor hideg élelem, meg víz mindig kell legyen a kocsiban.Kép Most meg ez a karácsonyi hiszti aztán meg pláne betesz. Nem irigyellek...

Nagyon jók a puszis combok!!!! Livi hogy van, Gabus? Beni combija remélem hatott!!!KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Verőfényes szép reggelt mindenkinek!!!

Sajtine,
jaj, Zsófi olyan aranyos, kérünk szépen sokkal sűrűbben képeket! Kép

Novum,
Szilvi Kép akkor jól indul a reggel, mi?

Bubek,
látod milyen rendes Marci, megvárta míg Apukája is ráér és nem kell dolgoznia.
Én még mindig a holnapot mondom, a döntőért bocsika, ígérem, felveszem Nektek Kép Kép Kép

Livi,
hogy vagy?
Én most itt pihizek a Mama ölében.
Kaptam Karácsonyra ezt a pulcsit, de a Mama nem bírta ki és ma felvettük. Hogy tetszik?

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Másik Beni, hogy vagytok??????????

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Hű, micsoda combikák!Kép Nagyon ennivalóak a babák.Kép

Majd teszek fel én is mindjárt esküvős-csokros képet, és Ákosról is, amik a babafotózáson készültek. Érdekesség, hogy ugyanaz volt a fotós.Kép Az én csokromat nem lehetett volna tartósítani, reggelre eléggé tépett lett a flamingóvirág. De a képeken így is megmaradt.

Gabuska,
Auchanban tudtommal pillanatnyilag nem lehet kapni pihenőszéket, csak példának hoztam fel, hogy érdemes alaposan körülnézni. Brendonban és Megában mi soha nem vásárolunk, a Minimanóban szoktunk, vagy a Lehel úti bababoltban, ott sokkal olcsóbb minden. Arról nem is beszélve, hogy a Brendon ügyfélszolgálata egy katasztrófa, amint hallom. Pont nem olvastam a topikot, mikor ti mentetek pihiszéket venni, különben szóltam volna.Kép A miénk kisebb és nem süllyedt bele ennyire Ákos, és merevebb a háta, így tartotta jól a gerincét.

Bori,
Gratulálok Csengéhez!
Kép
Ha fáj a melled a szoptatástól, és sebes, azért is lehet, sőt vsz. azért van, mert nincs jól mellen Csenge. Érdemes visszamenni a szopis ambulanciára az Istvánba, mi is visszamentünk egy hónap után, mert már annyira fájt, hogy a könnyeim potyogtak szoptatás közben. Ott megmutatta Sarlai doktornő, hogy kell, és utána 2-3 nap alatt rendbe jött.

Bocsánat, hogy nem tudok mostanában jönni olyan gyakran, de finisben van a weblapunk, rengeteg a munka vele, és minden szabad percemben (ami nem sok van), azt csinálom. És közben morgok, hogy miért nem tavaly találtunk ki vállalkozást magunknak, mikor egész terhesség alatt itthon lógattam a lábam.Kép

Na mindjárt jövök a képekkel.

KépKép
connie

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

A csokrom:
Kép

A gyermekem:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
connie

Connie,
hát le sem tagadhatnád Ákost! Kép
Nagyon-nagyon jók lettek a képek, hát ahogy azon az első képen (gondolom Titeket) néz, egyszerűen felveszi a versenyt az ujjacskáival!!! Kép Kép Kép

Nagyon jó volt az esküvői csokrod, látom, azért fehér rózsád Neked is volt! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Látom az esküvői képek a téma!
Mindenki nagyon jól néz ki rajta!
CONNIE:
Milyen jól állt neked a hosszú haj!!Ákos nagyon édi,látom neki se sok haja van,ebbe nagyon hasonlit Szilvihez!

ILBA:
Ti mindig ilyen bóhókások vagytok,mint az esküvőtökön?

Nekem két esküvőm is volt!A mostani párommal 2003-ban volt az esküvőnk.,2004-ben költözés és 2005-ben már meg is érkezett Szilvi!
Na de nem is untatlek tovább benneteket!

Jó étvágyat az ebédhez!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!!!

El voltunk vásárolni, két és fél órát bóklásztunk, de legalább megvan minden, beleértve a fenyőfát is.

Mindenki gyönyőrű, szülők, babák egyaránt!

Connie,
nem számonkérés képpen írtam, tudom, hogy ha van segítőkész ember, akkor az Te vagy!!!
Most leleplezem magam, én már a tavaszi topikban megcsodáltam a fotóitokat!!! Nagyon klasszak!

Ilba,
Benike még mindig egy Don Juan!!!

Sajtine,
jó újra látni Zsófit, olyan aranyos! Máskor ne tűnj így el!!!Kép

Bubek,
szerintem már rég megszültél, csak szédítesz minket!!!Kép Lassan már se éjjelem, se nappalom, annyira izgulok!

Kész az ebéd, jó hétvégét mindenkinek és HAJRÁ MAGYAROK!

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Itt még vezettünk:
Kép

Itt meg már nem is volt fontos nézni Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Igaza van Beninek!
Hát akár már mehetünk szülni most is...A végére már nagyon idegesített a lányok idegessége...KépKép
Pedig nagyon szurkoltam. Marci is nagyon szurkolt. Apa is. És megint azért rossz érzés, mert nyerhettünk volna. Láttuk őket ennél már ezerszer jobban játszani. Na mindegy.
Legalább a nap tök szépen süt! KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Szerintem ezzel a fiatal csapattal nagyon szép eredmény volt már a 4 közé jutás is!
Ja, az tök jó, hogy ilyen szép idő van, a tegnapi undormány után féltem, hogy hogy megyünk ma vásárolni babástól.
Akkor is: HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Bocs, hogy kicsit eltűntünk. Tegnapelőtt kiderült, apucinak Békéscsabára kell mennie tegnap. (jól hangzikKép Úgy döntöttünk, Benedek meg én is megyünk, de mi csak Szegedig és ott bevárjuk. Ha meg már hazamentünk, akkor ottaludtunk, hogy ne legyen rohanós a nap. És este miután 8-kor leraktuk Benedeket aludni, elmentünk moziba. Megnéztük Harry Potter legújabb kalandjait. Anyuék vigyáztak az unokára. Apukám azt várta, hátha felsír Benedek és lehet dajkálni, de Beni jógyerek módjára meg se mukkantKép Aludt reggelig.
Megpróbálok holnaptól újra gyakrabban jönni. És egy kép Beniről egy naciban,ami még az enyém volt!! Jó, mi?

Kép

Kép

Kép
szorsi

Szorsi,
Benedek már ilyen nagy fiú?! Húúúha! Akartam kérdezni tőled és Sajtinetól, hogy hogy viselték a gyerekecskék a kéthónapos szurit? Mi szerdán megyünk a 4 hónaposra, remélem az sem fog egy kis nyügizésnél jobban elharapózni!

Még teregetek egy ucccsót, jó éjszakát mindenkinek!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, lehet, hogy illene tudnom, de mégsem tudom. Kép
Beni most kb. 4 kiló, napi kaja szükséglete 400x1,5, azaz kb.600ml.
Ha 6 kiló lesz, akkor napi 900ml-t kell majd szopiznia? És ha még nehezebb, akkor még többet? És ha elhagyja az éjszakai kaját, akkor hogyan lesz meg ekkora mennyiség neki? Egyszerre majd 200akat kéne majd szopiznia?
Bocsi, ha nagyon tudatlan vagyok, de még az új szupi könyvemben sincsen erről szó.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
Ez a kilónként 150 ml csak tájékoztató jellegű adat, de nem igazán jó semmire. Elég kétes módszerekkel határozták meg, néhány tápszeres baba kajamennyiségének megmérése után. Azóta kiderült, hogy pontatlanok ezek az adatok (is), főleg szoptatott babáknál, és a WHO tervez új viszgálatokat csináltatni a témában.
Elég egyéni, hogy melyik baba mennyit eszik, és ahogy nőnek, nem nő velük a mennyiség sem. Ákosnál úgy volt, hogy ő négy kilósan már napi 900-1000 ml-t evett (3,75-el született), és ezt két hónapig, amíg még mértük, tartotta, függetlenül a súlyától. Aztán a 3 hós növekedési ugrástól gondolom többet evett, és az maradt ugyanannyi a 6 hós ugrásig, viszont egyre jobban hasznosította a tejet, mert egyre kevesebb lett a kaki. Szóval valahogy így van. A napi eloszlása a szopiknak úgy volt, hogy reggel 200-250, este 50-70 per szopi. És jó sokszor evett, 2 óránként, de állítólag ez az általánosabb, hogy sokszor esznek keveset. De 3 hónap után már felesleges minden szopit mérni, bőven elég a havi gyarapodás mérése, ha sűrűbben, akkor is csak hetente.
De sztem, ha már helyre jött Benedek, és jól gyarapodik, jól szopizik kb. egy hónapig, akkor áttérhettek nyugodtan a havi mérésre. A heti se nagyon mérvadó, mert a havi hízást sokszor egy hét alatt produkálják, három hét lazsálás után.Kép Meg amikor hosszra nő, nem annyira hízik, mikor új mozgást tanul megint nem, ha beteg volt, akkor sem stb.

KépKép
connie

Köszi Connie!
Beni, ma mértük megint, 4,23kg és kb.600ml-t eszik egy nap, éjjel általában már csak 1x szopizik, de éjszaka nem mérem neki, de úgy veszem észre, hogy ilyenkor egyre kevesebbet eszik, gondolom lassan-lassan át fogja aludni az éjszakákat.
Remélem lesz elég tejem, most ő elég egyenletesen 100-120akat szopizik, mindkét cicit adom neki, de a jobb mellemből eszik inkább. Mindig fejek, 20-60ml között egy alkalommal, általában napi 200-250ml tejet tudok lefagyasztani. Csak ugye izgulok picit, hogy ha több tejre lesz szüksége, akkor is legyen neki elég tejem, bár tudom, hogy ha többet szív, akkor több is termelődik.
Mégegyszer köszi!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,
Bubek,
Köszi a mailt, írtam én is, de visszajött az OOO-s válasz. Vagy azért megkaptad?
Nem tudom, hová tudjátok még fokozni Marcival az izgalmakat, de már jó ideje én is azzal kelek, hogy vajon mi van veletek.Kép De a lényeg, hogy Marcus jól van odabent. Ha pedig eljön az ideje, majd ügyesen kibújik.Kép

Gabus,
Én is a falra mászok ezektől a lekicsinylő dumáktól. Aki nem látja, fogalma sincs mi ez. Egyébként már rengetegszer tapasztaltam, hogy alapból hisztis, aggályoskodó anyukának nézik az embert.
A kajával kapcsolatban: a Milupa és HIPP tejpépek adaptált tejet tartalmaznak. A dobozukon az áll, hogy 4 hónapos kortól. Ezeket sem lehet adni a védőnénitek szerint? Én még nem kérdeztem a miénket. Nem látjuk valami sűrűn mostanában.
Ja és már akartam kérdezni, Livi a gyümik után is bukik?

Mi is hétfőn voltunk oltáson, nagyon ügyes volt Bogi, csak egy picit sírt. Már az újat kaptuk, azt mondták, nem fog belázasodni, de estére 37,9 volt.

Sajtine,
Köszi a mailt Kép, küldöm a választ. Zsófi ééédes. Jól látom, hogy Apára hasonlít?

Ilba,
Beni nagyon csábos kis pasi az új pulcsijában. Livinek igazán jó izlése van...KépKépKép

A barátnőm kislánya 4 hónaposan 5x evett, 200-akat szopizott, napi 850-900ml volt az adagja.
De ő is csak próbaméréseket csinált, mert a dokinéni aggályoskodott, hogy nem hízik eleget.
Szerintem addigra már te sem fogod mérni, ha ilyen jól gyarapszik Beni.

Szorsi,
Milyen jó, hogy már ilyen programokat tudtok csinálni Beni mellett. A mi nagypapink is állandóan dajkálna. Azt mondja, majd alszik Bogesz, ha ő elment.Kép

Connie,
Ákos ennivalóan édes pofa. És tiszta anyukája. Nagyon jók a fotók. Az esküvői képeiteket láttam a honlapodon is. Szépek vagytok!

Timi,
nekem is két esküvőm volt. Az első '94-ben, a második (és egyben utolsó Kép) 2004-ben.

a nász előtt
Kép

és a nagyszemű "gyümölcs"
Kép

aki séta után ilyen jól szundizik
Kép

Jucus
jucus73

Sziasztok Kép

Jucus nagyon jól néztek kiKép
Bodgi tündériKép
Igen, Zsófi nagyon hasonlít a papájáraKép

Lányok, azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy ezek az ágyra szerelhető forgó-zenélők mennyi idős korig aktuálisak? Mármint meddig élvezik a bébik?,
Kaptunk egyet, de az nem nagyon tetszik. Néztem másikat ami tetszik, de annak elég borsos ára van 10000-14000 Ft.
Mert ha csak 3-4 hónapos korukig akkor nem fektetnék be ilyen drága pörgettyűre.

Connie, Gabuska milyen játékokat javasoltok?

Annyi aranyos plüss játék van, de isten pénze nem elég....

Az esküvői képet nem felejtettem el, csak nekünk nincs digitális az esküvőnkről(olyan régen esküdtünkKépKépKép)
De megoldom. Csak pont abban a szobában van az album ahol Zsófi már szundizik.

Mindenkinek jó éjtKép

Kép

Kép
sajtine

ilyenkorra mindig szét vagyok esveKép

Connie, nagyon szép családod vanKép

Gabuska, néztem a képeket a profilodban milyen kis picike volt Liv. Nagyon édi.

Beni fiúk nagyon jó képüekKép

Zsófi is kapott egy ruhácskát, de csak karácsonykor adom rá, nehogy addig leböfizze.

Ha majd meglátja Marci baba a jövendőbelijét el fog ájulniKép

na most jó éjtKépKép

Kép

Kép
sajtine

Jucus,
ma éjszaka is jól ránkijesztett a manó, elakadt a büfi a torka és az orra között, kábé 15 másodpercig nem kapott levegőt, csak rángatózott. Aztán meg sírni sem sikerült neki. És olyan hangok jöttek a pocijából! Nem is tudom, hogy aludtam el, őrködtem fél éjszaka.
Ezekre is azt mondta védőnéni, hogy inkább ne.
Tegnap a banán is kijött, de lehet, hogy nem kéne anyatejjel felhigítanom.

Sajtine, ezek a mi játékaink (egy részét nem találtam meg most):
Kép

Szereti még a textilzsepit és a kinőtt zoknikáit is rágcsálni. Szerintem minden olyan játék jó, ami puha, nincsenek leváló részei, jó a fogása. A zenélő-forgót már unja Livi, akkor mutat érdeklődést iránta, amikor a pelenkázón fekszik, mert akkor eléri. De csak nézni már nem szokta.

Hát igen, el sem hiszem, hogy volt olyan picurka is.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt! Kép

Képzeljétek olyan izgatott vagyok, mert a következő etetés után elmegyek vásárolni és Beni Papával lesz itthon! Tudom, hogy éhes nem lesz, ezért baj nem lehet, de hát eddig 10 percre hagytam csak Benit magára. De muszáj elmennem nadrágot vennem (most egy sem jó, egy S-es terhes farmert hordok), meg felsőket is néznék, meg bugyikat. Szóval kiköltekezem magam. Kép
Úgy tervezem, hogy max. 2 óra alatt megjárom.

Gabi,
nagyon nem hangzik jól, ami éjjel volt, nagy gyógypuszikat küldünk Livinek a kis udvarlóval együtt!!! Kép

Novum,
igen, mi elég "hülyék" vagyunk úgy alapból is, szegény gyerek jó helyre született ... Kép

Szorsi,
nagyon jól áll a nadrágod Benin! Látod, már most elszedi a ruháidat!!! Kép
És most sárga is vagyok az irigységtől, remélem nemsokára mi is eljutunk egy moziig. És tetszett a Harry Potter? Én spec utálom. Kép

Jucus,
Bogi hogy van? Neki is olyan rossz napjai vannak, mint szegény Livinek?
Nagyon jók a képek, szépek voltatok, és Bogi nagyon ari! A másik két jányzóról nem raksz fel?

Sajtine,
hol lehet megnézni Zsófi Papáját? Csak hogy tényleg hasonlít-e? Már megint nem találom a képet, ahogy nézem vissza állandóan az én Benedekem tűnik fel. Lehet, hogy picit vissza kéne fognom magam? Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek,
csak nem igazam lesz a mai nappal??? Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
én is egy S-es kismamafarmerban flangálok! Meg a kismama melegítőgatyámban.
Köszi a puszit! Én is remélem, tiszta szívemből, hogy Bogika nem szenved el ilyeneket!
Ne fogd vissza magad, jöjjenek a Beni sztárfotók!

Jó vásárlást!!! Csini legyél!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Még mndig nem szülünk ám!Kép
Csak olvastalak benneteket, nem volt igazából kedvem írni már tegnap, elszontyolodtam, hogy nem játszunk döntőt.KépKép

Olyan édik a babák még mindig. De ma már tényleg azt érzem, hogy nagyon kevés van hátra. Szépen jönnek a jóslófájások, de a rendszeresség meg a sűrűsödés még nincs meg. Szóval, lehet, hogy tényleg az délután, vagy éjjel indulunk???
Ilba, a mai napon mikorra szól a megérzésed? Csak hogy tudjam, mire készüljek. Most még nekiállatam egy kis sonkás-sajtos spagettinek, remélem még a lányok meccse is belefér. Kép

Jucus, a mailek átjönnek, csak mivel céges a gépem, meg a mailcímem, ezért muszáj használnom az autómatikus választ, hogy már szülünk. Szóval köszi megkaptam. Terveztem is hogy válaszolok még tegnap, de mondom délután már olyan kis szonty voltam, úgy drukkoltam a kézis lányoknak - és már nem volt kedvem hozzá. Hogy Boginak mekkorák a szemei?! Nagyon édi! KépKép

Gabi, nem is tudom, hogy bírjátok Jucussal ezt a refluxot. Nagyon ijesztő lehet néha. De tök jó, hogy ennyire hősiesen bírjátok. Mennyi idő alatt szokták ezt a gyerekek kinőni?

Sajtine, Marci már nagyon várja ám a képet Zsófiról, meg az új ruháról! Karácsonykor már nagyon szeretnénk ám itthon lenni és megnézni!!!KépKépKép

Na jó gyerekek, ha nem jelentkezem kegkésőbb holnap, akkor elmentünk szülni. Azztán majd ha hazajöttünk, majd írok nektek! KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
még mindig egyben. Kép Komolyan mondom el sem fogom hinni, ha Marci kibújik végre! Kép
Nem tudom mikor, de úgy voltam én is, hogy 11-én szerettem volna szülni (5 éves eljegyzési évfordulónk volt), aztán 10 lett belőle. Te 19-et mondtál, hát akkor az 18. Majd meglátjuk. De most lehet, hogy a Te megérzésed lesz jó. Végülis mindegy, csak egészségesen, könnyen megszülessen Marci! Kép
A lányok miatt meg ne légy szomorú, szuper jó már amit most elértek!!!

Gabi,
hát nem mondd, hogy a 40 kilóddal kismama gatyókat kell hordanod???
Én 62-vel indultam neki a terhességnek és most vagyok 69-70kg. (82-vel mentem szülni Kép) Nálam látod indokolt. Kép
Livinek pussz! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Nem kell, csak ha a legszűkebbre veszem a gumin a gombolást, akkor pont jó. Csak felér a nyakamba, de az nem látszik a pólótól.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nektek is pusssz!!!!
+
mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok, köszi a gratulációkat, nagyon jólestek. Ne hari, hogy én nem reagálok egyenlőre a ti kérdéseitekre, de az összes levelet egyszerre szoktam elolvasni és agyam szita. Csengus ma 2 hetes, de izgi!!!! A bal mellem meggyógyult, a bal bimbó teljesen kampó, holnap derül ki, hogy tudok-e szoptatni belőle. Csengus álom, eszik, alszik, nem sir, semmi gond vele. Csak nagyon falánkka. Már 2x átaludta az éjszakát, ti ilyenkor felkeltek lefejni a tejcit? Nem tudom, mit tegyek...Nálam nagyon sokáig tart a szopi, Cseng majdnem egy órát eszik, mit eszik, fal, aztán büfi, majd még egy kis tejci, aztán lefejem a maradékot, de sokszor nem is marad és lassan kezdhetem előről. Egyik nap 4 óránként eszik, másik nap 2.5. Nálatok beállt ez már? Éjjel van, hogy 6 órán át nem is kel fel. Teljesen tanácstalan vagyok. Ti hogy csináljátok?
Az anyatej és a Garmastan tényleg csodát tett.
Szeretnénk mi is bekerülni a táblázatba, lécci lécci lécci!!! Nevem: Erika, kislányom: Liana Csenge, 58cm, 337Og, névnap: febr. 4. Bp, VIII. ker. Dr Ujvári Attila és Spiesz Anna Köszi!!!!
Szorsi, Sajtine, hol vagytok? Kép
bori05

Ilba,

Szerintem jó volt a Harry Potter. Én nagy rajongó vagyok. Az a baj ezekkel a filmekkel, hogy a gyerekeket leszoktatja az olvasásról és nem használják a fantáziájukat. Én mindegyik könyvet olvastam és sok mindent egészen másként képzeltem. Meg a sztori is sokkal jobb a könyvben, de azért érdemes megnézni, mert nagyon látványos.

Nekem is kellett új nacikat vennem. Azt hittem, két hónappal a szülés után majd tudom hordani a régieket. Hát nem. Úgyhogy Suegeden bevásároltunk.

Benedek alszik, várom, hogy felébredjen és menjünk egy jót sétálni. A férjem már egy órája lenn van a tárolóban. Keresi a karácsonyfa díszeketKép Kép

És az én esküvői képem: (nekem a rózsaszín tulipán a kedvenc virágom, így abból volt a csokrom)
Kép

Kép

Kép
szorsi

miért lesz ilyen homályos a kép??? Tudja valaki?

Kép

Kép
szorsi

Bori 05!

Csodaszép Csenge! A Csengét használjátok, nem a Lianát?
Örülök, hogy te is meg voltál elégedve a dokival és a szülésznővel. Van mail címed? Írnék priviben valamit.
O

Kép

Kép
szorsi

Szorsi,
A Lianát akartam használni, de mindenkinek Csengére áll a szája (egész terhességem alatt Cheng-nek hivtuk a babát), úgyhogy marad a Csenge. Most mit tegyek? Pedig a Liána olyan szép és ritka! Majd a következő...
emilcimem:erika.paksi kukat vipmail.hu
Csengus már 4.5 órája nem evett. Ti felkeltenétek enni? Szörnyú ez az összevisszaság.
Nagyon szép mindannyiótok esküvői képe. Nekem esküvő hiján esküvői képem sincs, sőt, apuka sincs. Illetve van, csak messze. Szerencsére van anyuka. Mármint nekem...
Irjatok, hogy ti hogy szopiztattok. Nagy segitség lenne.
köszi
bori05

Bori,

Én nem ébresztettem fel az elején. Ha éhes úgyis sír. Legalábbis nálunk így volt. Ha mostanában több maradna ki, mint 4 óra (nappal) akkor felébresztem,mert nem akarom, hogy összekeverje az estével a nappalt. Nagyon jóó,hogy kibír már ennyit éjjel Csenge. Majd szép lassan egyre többet alszik és átalussza az éjjelt.
Nekem anyu azt tanácsolta, hogy éjjel, ha nem ébred fel teljesen a gyerek, hanem csak nyöszörög, akkor ne vegyem ki. És bevált, mert 1-2 napig éjjel pár percig nyöszörgött, de nem ébredt fel, visszaaludt. Connie majd biztos tud segíteni linkekkel is, mert ő szoptatási tanácsadónak tanul (ha jól emlékszem). Én a szoptatasert.hu-n találtam jó dolgokat.
O

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok! Kép

Megjöttem és sikerrel jártam. Kép És még a lányok is nyertek hallom. Hipp hipp hurrá! Majd mindjárt megnézem.

Szóval vettem 2 nadrágot, 1 felsőt, 2 bugyit és Beninek 1 kord nadrágot (nincsen rá szüksége, de nem bírtam ki) Kép

Amúgy rengeteg ember, rengeteg kocsi, nem baj, hogy idén kimarad nekem a karácsonyi bevásárló körút.

Bori,
én is Erika! Kép
Nagyon aranyos Csenge, a Liana nagyon szép név, használhatja majd esetleg ha nagy lesz és nem tetszik neki a Csenge, nem? Ja, a Csenge is szép, csak picit több van belőle.
Nagy szerencséd van Csengével, nekem Beni még mindig kétszer eszik éjjel, de volt már kétszer, hogy csak egyszer evett. Ilyenkor nekem is csöpög a cici, de nagyon álmos vagyok felkelni fejni. Szopi ügyben tényleg Connie tud majd igazán segíteni, ő nagyon profi! Kép
Nekem a védőnő azt mondta csak, hogy amíg picike Beni, addig 5 óránál ne hagyjam többet aludni, etessem meg.

Szorsi,
nagyon szépek voltatok, hol volt az esküvő? Nagyon szép a templom bejárata.

Na megyek szoptatni, aztán ha még lesz valami a döntőből, akkor azt is nézem.

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?