Sziasztok,
Bubek,
Köszi a mailt, írtam én is, de visszajött az OOO-s válasz. Vagy azért megkaptad?
Nem tudom, hová tudjátok még fokozni Marcival az izgalmakat, de már jó ideje én is azzal kelek, hogy vajon mi van veletek.
De a lényeg, hogy Marcus jól van odabent. Ha pedig eljön az ideje, majd ügyesen kibújik.
Gabus,
Én is a falra mászok ezektől a lekicsinylő dumáktól. Aki nem látja, fogalma sincs mi ez. Egyébként már rengetegszer tapasztaltam, hogy alapból hisztis, aggályoskodó anyukának nézik az embert.
A kajával kapcsolatban: a Milupa és HIPP tejpépek adaptált tejet tartalmaznak. A dobozukon az áll, hogy 4 hónapos kortól. Ezeket sem lehet adni a védőnénitek szerint? Én még nem kérdeztem a miénket. Nem látjuk valami sűrűn mostanában.
Ja és már akartam kérdezni, Livi a gyümik után is bukik?
Mi is hétfőn voltunk oltáson, nagyon ügyes volt Bogi, csak egy picit sírt. Már az újat kaptuk, azt mondták, nem fog belázasodni, de estére 37,9 volt.
Sajtine,
Köszi a mailt
, küldöm a választ. Zsófi ééédes. Jól látom, hogy Apára hasonlít?
Ilba,
Beni nagyon csábos kis pasi az új pulcsijában. Livinek igazán jó izlése van...
A barátnőm kislánya 4 hónaposan 5x evett, 200-akat szopizott, napi 850-900ml volt az adagja.
De ő is csak próbaméréseket csinált, mert a dokinéni aggályoskodott, hogy nem hízik eleget.
Szerintem addigra már te sem fogod mérni, ha ilyen jól gyarapszik Beni.
Szorsi,
Milyen jó, hogy már ilyen programokat tudtok csinálni Beni mellett. A mi nagypapink is állandóan dajkálna. Azt mondja, majd alszik Bogesz, ha ő elment.
Connie,
Ákos ennivalóan édes pofa. És tiszta anyukája. Nagyon jók a fotók. Az esküvői képeiteket láttam a honlapodon is. Szépek vagytok!
Timi,
nekem is két esküvőm volt. Az első '94-ben, a második (és egyben utolsó
) 2004-ben.
a nász előtt
és a nagyszemű "gyümölcs"
aki séta után ilyen jól szundizik