Sziasztok!
Mondom benézek, hátha írt valaki, erre látom, hogy annyit termeltetek, hogy alig bírom elolvasni
Miksa most aludt el (22.55), eccerűen nem tudom, honnan van ennyi energiája. Délután nem egészen 1,5 órát aludt. Este a papa vigyázott rá, amíg engem szurkáltak, tök jó rendet raktak a konyhában. (Gabi
) Csak azt nem értem, hogy velem Miksa mér nem olyan jó srác, hogy simán hagyjon pakolászni. Ilyenkor az ember azt hiszi, hogy én is ilyen simán meg tudom csinálni, pedig vele tök másmilyen, nekem mászik az asztalra, pultra, rángatja a mosogatógépet, rá akar ülni, ki-be pakol koszost és tisztát össze-vissza, és még sorolhatnám. Namindegy
Délután önszántamból a nagy autóval mentem, mert anyuéknál Szekszárdon már 5 cm hó volt 4 körül, és féltem, hogy ideér. A Lancián meg még nincs fönt a téli gumi. Halál nagy dugók voltak, na persze, délután 5-kor Budára a Margit hídon.... De hazaértem, és tök jó, hogy már nem kell többet menni
Azt mondta a csaj, hogy jó a stagnáló súly mensi mellett. És javasolta, hogy próbáljak meg diétát tartani, ha nem megyek még egy kúrára. Most nem megyek szerintem, elég volt ez nekem. Főleg a heti 3-szori mászkálás, nem is a diéta. Naszóval úgy egyek, hogy naponta csak egyszer lakjak jól, este 5 után meg már ne egyek.
Motiot! Szerintem a 27 ezer se valami baráti ár, de rászántam magamra
És miután nem volt kellemes, nincs is lelkifurim
Mondjuk benzinköltséggel nekem ez sokkal több.
Thai masszázs: a rendes thai masszázs az nem olyan...
Én egyszer vettem az embernek névnapjára egy bérletet (
http://www.siam.hu/ ), valami 70 rugó volt. Össze-vissza hajtogatták szegényt, állítólag nagyon kemény masszázs. Halálfáradtan jött ki
Anikó! Akkor nagyjából egyformák vagyunk, én 169 cm és most 72,5 kg. Kicsit dundibb nálad
De én már ennek is nagyon örülök. Mensiben csak azért nem vagyunk egyformák, mert nekem amíg szoptattam, egyáltalán nem jött meg. 1,5 év
Ildi! Vegyél neki hozzá egy filmet
Bátor pasi az urad, az biztos
Nekem különben elmondta az ember, mi a különbség a két tévé között, de nemtom én se
Mi most nem veszünk, meg nászútra se megyünk. Mindkettő olyan fél milla lenne, és inkább a terveinkre szánjuk. Pedig tök olcsó Madeirát találtam, 87 repcsivel, szállással, reggelivel, és szilveszteri felár sincs. Csak van még ugye a transzer meg a reptéri illeték, meg vagyunk hárman, meg enni is kell, meg inni, szóval alsó hangon is fél milla lenne. Jövőre.
http://www.isramhungary.com/index.php Gabi! Nekem is kéne tornászni, de még a rábeszélésnél tartok. De talán tényleg elkezdem. Zsoltika mit csinál tényleg, ha otthon tornázol?
Fát mi még nem vettünk, de nagyon szépeket láttam valamelyik nap a dunakeszi házgyár előtti zöldségesnél. Normann fenyők, szép formásak, nekünk még sose volt olyan. 1800 pénz, azt mondta a pasi. Én nagy fa mániás vagyok különben
Szóval ez nem nagyon szúr és állítólag nem potyog. Eddig mindig gyökeresünk volt, hogy ne legyünk vandálok, de sose maradt meg. Biztos sz...rul csináltuk
Most mondtam az embernek, hogy vegyünk rendes vágottat, ezeket a fákat már úgyis kivágták, ha nem mi vesszük meg, megveszi más, ha meg senki, akkor megy a szemétbe. Nem miattunk vágták ki. Meg tavaly elég nehezen hoztam be egyedül a gyökeres 2 méteres ezüstfenyőt. Dolgozott, amikor díszítettem Miksa alvása alatt...
Majd reggel jövök a kilómmal, mit gondoltok, mikor indul meg? A 2. napon vagyok.
szirom