Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,
ez nagyon tetszik. Szerintem is inkább egy romos konyha mint egy löttyedt popsiKépKép
Torna közben Zsoltika mit csinál?

Anikó
pupi5

Anikó, a 170 centihez tényleg jobban hangzik a 63 kiló.
Én is kb. olyan magas vagyok, 84-ről kezdtem ,és 59-60 lett a vége.Aztán a mostani terhességem 60-ról indult .Eddig 25 hét alatt sikerült 6 kilót felszednem, még egy 6-8-at engedélyezek magamnak, többet nemKép
Na, azért az update király feleségétől messze állokKépKépKép
Még az a szerencseKép

Én úgy tudom, hogy 10-12 kiló a normál, de max. 16-ig belefér.
Na, én kb.20-25-öt híztamKépKépKépKép

Gabi, el is felejtettem megdícsérni az új képet.Tök jól néztek kiKépKép
Te is ,meg Zsoltika is édiKép

Anikó, biztos éhes szegény kis Barnabás éjjel.Ne sajnáld, adjál nekiKépKépKépKép
Bárcsak én szoptathattam volna őket sokáigKép
Na, majd a nunisatKép

Ildi
vas

Na meg egy utolsora benezek ma.

Aniko, mi Stuttgart mellett lakunk, most a heten volt 5 eve. Egesz jol birjuk.
Berlin biztosan mas volt, sokkal jobb, bar 13 evesen ezt talan nem tudtad ugy kielni, na meg a fal... Szoval itt nem tul nagy a nyüzsges, ami most mar nem is erdekel, de mikor meg csak ketten voltunk az urammal, akkor jo lett volna egy kicsivel több mozgas, mondjuk, mint Berlinben.

Ildi, nem vettünk meg fat, majd maskor,nem volt kedvünk. Apa epp most eszik, aztan elmegyünk Abival egy jatekboltba, hogy egy kicsit kitombolhassa magat. Itt tök jo, hogy a gyerköcök jatszhatnak is a boltban, nem csak vasarolni lehet.

A kinai energiamasszazs nem tudom milyen, de ugy van leirva, hogy tulkeppen egy rendes normal masszazs jellegü, csak valahogy az energiameridianokra is figyelmet fordit. Na azert nem thai, apa biztos örülne annak...

En is most gondoltam a napokban Dirthara, hogy mi lehet vele. Jo lenne, ha jönne ö is. Na meg Marti is hianyzik.

Na mentem.
Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Gabi!Először is boldog névnapot így utólag, másodszor tök csini vagy és nagyon édes ez a fiú.
kilóim sztem nem nagyon változtak még, inkább formálódtam, bár mostanában nem mértem magam, félek az esetleges csalódástól, bár a centik biztatóak.KépCélom: most vagyok 164 cm, és kb.64-65 kiló, nyárra szeretném ezt lefaragni 56-57-re, de nem bánnám az 55 sem. 56-nál viszont még soha nem voltam kevesebb, legalábbis 15 éves korom óta.Kép Úgyhogy van azért mit dolgozni.

Motiot! Köszi a bogyó nevét, majd megkérdezem a patikában, hogy egyáltalán van-e nekik. Néha komolyan a falra tudnék mászni minden kis apróság miatt.

Ma még nem tornáztam, meg tegnap is lazítottam, de ma muszáj lesz, mert nem akarok nagyon kiesni belőle, és nem szeretnék megint elpuhulni, mert akkor aztán végem. Szóval mindjárt nekiesek,csak nem tudom berakni a norbit, mert a lányom rácuppant a barbie-mesefilmre.Meg kell várnom, míg befejezi.Kép

Puszi
Boncsi
boncsi

Itt a cikk Norbi atyánk szaloncukájáról:

"Valószínűleg némi prekoncepcióval álltunk Norbi update termékéhez. Hasonlóan, mint a Szamos esetében: nagy elvásárásokkal. A doboz szövegét olvasva tán még arra is gondoltunk, hogy nemhogy lelkiismeretfurdalásunk nem lesz, de még felfalunk három ilyen dobozzal, hogy beleférjünk a tavalyi szilveszteri bulira készült nadrágkosztümbe. Norbi szaloncukija ugyanis nemhogy hízlal, de fogyaszt is. Piros masnis motívumos sztaniolban kelleti magát, kellemes kis dobozban, rajta persze Norbival, de aki nem akarja, nem nézi. Rádob egy üres sztaniolt. Csakhogy nem fogynak a szaloncukrok, nem nagyon jön be. A zselés variáció tesztje szerint nagyon rossz a "csoki" bevonómassza, szétfolyik a zselé, borzasztó az összhatás. Norbi, a párizsid jobban sikerült! Írták a tesztelők! Hát, mit lehet ehhez hozzátenni, parizert mégsem aggathatunk a karácsonyfára! "

Tök ciki, nem?????

Kép Kép
vas

Sziasztok!

Mondom benézek, hátha írt valaki, erre látom, hogy annyit termeltetek, hogy alig bírom elolvasniKép Miksa most aludt el (22.55), eccerűen nem tudom, honnan van ennyi energiája. Délután nem egészen 1,5 órát aludt. Este a papa vigyázott rá, amíg engem szurkáltak, tök jó rendet raktak a konyhában. (GabiKép) Csak azt nem értem, hogy velem Miksa mér nem olyan jó srác, hogy simán hagyjon pakolászni. Ilyenkor az ember azt hiszi, hogy én is ilyen simán meg tudom csinálni, pedig vele tök másmilyen, nekem mászik az asztalra, pultra, rángatja a mosogatógépet, rá akar ülni, ki-be pakol koszost és tisztát össze-vissza, és még sorolhatnám. NamindegyKép Délután önszántamból a nagy autóval mentem, mert anyuéknál Szekszárdon már 5 cm hó volt 4 körül, és féltem, hogy ideér. A Lancián meg még nincs fönt a téli gumi. Halál nagy dugók voltak, na persze, délután 5-kor Budára a Margit hídon.... De hazaértem, és tök jó, hogy már nem kell többet menniKép Azt mondta a csaj, hogy jó a stagnáló súly mensi mellett. És javasolta, hogy próbáljak meg diétát tartani, ha nem megyek még egy kúrára. Most nem megyek szerintem, elég volt ez nekem. Főleg a heti 3-szori mászkálás, nem is a diéta. Naszóval úgy egyek, hogy naponta csak egyszer lakjak jól, este 5 után meg már ne egyek.

Motiot! Szerintem a 27 ezer se valami baráti ár, de rászántam magamraKép És miután nem volt kellemes, nincs is lelkifurimKép Mondjuk benzinköltséggel nekem ez sokkal több.
Thai masszázs: a rendes thai masszázs az nem olyan...Kép Én egyszer vettem az embernek névnapjára egy bérletet ( http://www.siam.hu/ ), valami 70 rugó volt. Össze-vissza hajtogatták szegényt, állítólag nagyon kemény masszázs. Halálfáradtan jött kiKép

Anikó! Akkor nagyjából egyformák vagyunk, én 169 cm és most 72,5 kg. Kicsit dundibb náladKép De én már ennek is nagyon örülök. Mensiben csak azért nem vagyunk egyformák, mert nekem amíg szoptattam, egyáltalán nem jött meg. 1,5 évKép

Ildi! Vegyél neki hozzá egy filmetKép Bátor pasi az urad, az biztosKép Nekem különben elmondta az ember, mi a különbség a két tévé között, de nemtom én seKép Mi most nem veszünk, meg nászútra se megyünk. Mindkettő olyan fél milla lenne, és inkább a terveinkre szánjuk. Pedig tök olcsó Madeirát találtam, 87 repcsivel, szállással, reggelivel, és szilveszteri felár sincs. Csak van még ugye a transzer meg a reptéri illeték, meg vagyunk hárman, meg enni is kell, meg inni, szóval alsó hangon is fél milla lenne. Jövőre. http://www.isramhungary.com/index.php

Gabi! Nekem is kéne tornászni, de még a rábeszélésnél tartok. De talán tényleg elkezdem. Zsoltika mit csinál tényleg, ha otthon tornázol?

Fát mi még nem vettünk, de nagyon szépeket láttam valamelyik nap a dunakeszi házgyár előtti zöldségesnél. Normann fenyők, szép formásak, nekünk még sose volt olyan. 1800 pénz, azt mondta a pasi. Én nagy fa mániás vagyok különbenKép Szóval ez nem nagyon szúr és állítólag nem potyog. Eddig mindig gyökeresünk volt, hogy ne legyünk vandálok, de sose maradt meg. Biztos sz...rul csináltukKép Most mondtam az embernek, hogy vegyünk rendes vágottat, ezeket a fákat már úgyis kivágták, ha nem mi vesszük meg, megveszi más, ha meg senki, akkor megy a szemétbe. Nem miattunk vágták ki. Meg tavaly elég nehezen hoztam be egyedül a gyökeres 2 méteres ezüstfenyőt. Dolgozott, amikor díszítettem Miksa alvása alatt...

Majd reggel jövök a kilómmal, mit gondoltok, mikor indul meg? A 2. napon vagyok.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt,
gondoltam benezek, de sehol senki.

Szirom, nemtom, hogy a 3. napon mar mas-e a dolog mensi, azaz vizvisszatartas ügyben, de szerintem jo eselyed van ra.

Ildi, hat ez tenyleg ciki. Norbi apank befaragott. De legalabb ö eszegetheti asszonykajaval meg a "meg nem rontott" leanykajaval a fa alatt. Neki biztos bejön. En nem tudom, hogy iden latok-e egyaltalan szaloncukit, itt ugyanis nincs ilyen,nem ismerik, anyu meg nem tudom, hogy hoz-e. Bar biztosan, mert mindig a fel hazat elhozzak, meg hagymat, meg krumplit is, hatha itt nincs. Na jo, tudjak, hogy van itt is, de az otthoni kertben termett azert csak jobb.

Tegnap voltunk a jatekboltban, Abel teljesen be volt indulva a sok jatektol, orditozott izgalmaban. Olyan edi volt. Aztan kapott egy fürdökadas jatekot, ra kell cuppantani a fürdökadra, egy pelikan mega kisfiai, vizet kell bele önteni es forog egy kerek meg ilyenek. Biztos ismeritek. Naszoval Abel becsobbant apaval a kadba tegnap este, Abel jatszott a flakonokkal, apa meg a jatekkal. Jo mi? Mondtam is, hogy akkor ezt neki vettük.

Na lepek, mert Abel ehes. Majd meg jövök, Szirom, kivancsi vagyok rad!
Mi sem voltunk egyebkent naszuton, az esküvö utan meg otthon maradtunk egy hetig, elötte is egy hetig, hat ez volt a naszut. Jo kis falusi turizmus.
Jövöre Danian gondolkozunk, egy jo kis hazon, ami direkt gyerekes csaladoknak van kitalalva. Van benne szauna, whirlpool meg medence ( fedett ) es minden napra belepö egy tropusi fürdöbe. Önellatos, de ha kocsival megyünk, akkor mindent lehet vinni a fözeshez, es a szinvonalhoz kepest nagyon jo ara van. Asszem erre benevezünk. Tengerpart is van, igaz, hogy nem olyan meleg, mint delen, de hat nem lehet egyszerre mindent. Szerintem itt Abel is tök jol erezne magat es nem lennenk egy hotelszobaba bezarva, azt csinalsz amit akarsz, van kert is meg jatszo meg minden.

Na most mar tenyleg lepek, mert Abi üvölt.
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

-6,8, de megint nem voltam klotyón vagy 3 napjaKépKép Szóval asszem megindult a dologKép

Motiot! Én egyszer vettem egy ismerős kislánynak ajándékba hasonló fürdőjátékot, az malomkerék volt, és imdája ő is. Miksának is akartam azóta, de nem láttam sehol.

Nászút: nyaraltunk mi már azért együtt jócskán, még az idén is voltunk az Adrián, csak nem családilag, hanem többen. Ez a Madeira a szívem csücske, de az az igazság, hogy már álmodozni is szeretek róla, és az óccsóKép

Szaloncukor: mi mindig Milkát veszünk, mer csak azt szereti a papa, de ronda lila, azért csak egy kosárba tesszük a fa aláKép Idén modjuk nem maradhat kint, mert Miksa megeszi az összeset. Tavaly találta ki, hogy ízlik neki nagyon, de szerencsére az utolsó előtti szemnélKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Helló!

Szirom , látod pár nap stagnálás után csak beindulKép

Nálunk nem hiszem, hogy lesz szaloncukor, vagyis egy fél kilós zseléset már vettem a fiúknak.Én is a milkát szeretem, meg a szamos marcipánosat, de az idén NEM veszekKépKépKép
2 éve, mikor Olival terhes voltam karikor, volt vagy 4 féle, meg is ettem mindetKépKép
Híztam is , mint állat.
Most nem akarok.
Úgyis elég lesz majd anyámnál a sok kaja, meg sütiKép
Ígyis félek tőle előre.

Motiot, nekünk is van ilyen kis pelikános fürdősjáték, tényleg tök szeretik a gyerekek (még Levente is)

Hú, Dánia az jó hely lehet, engem is izgatna.Szeretem nagyon az iylen vidéki szép tájakat.
Madeira se lehet kutyaKép
Én jövőre bőven megelégszem, ha eljutunk egy hétre Ausztriába, Karintiába.
Bár évek óta Skócia van betervezve a jövő évre, de azt még ház, és 3. gyerek előtt tervezgettük.Sajnos az rengeteg lóvé, 2-3 hét kocsival, szállás, kaja...stb.
Nagyon durva összeg lenneKép
Úgyhogy MAJD egyszer.

Ildikó
vas

Najó, nézzetek képeket Madeiráról, én az ilyen helyeket bírom, de nagyon: http://www.budavartours.hu/prospektus/pdf.asp

Végülis ez szerintem nem drága (mármint a másik irodáé, ami árat az este írtam), egy görög vagy olasz nyaralás is simán kerül ennyibe. Csak Miksa is elmúlt 2, most már elég rendesen kellene fizetni utána, a repjegyet legalábbis mindenképp. Meg tényleg mire összeadom, összeszorzom, a többszöröse lesz a vége valahogyKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nagyon szép hely Szirom, ténylegKép
El is hiszem, hogy be vagy érte zsongvaKép
Mint én Angliáért, SkóciáértKép

Viszont Olivér megőrült, megyek hozzá.Szerintem unatkozik.

Pusz
vas

Sziasztok!

Elaludt a kölkecKép Délelőtt a játékkal majdnem színültig megpakolt járókából próbáltam kiselejtezni a cuccot, meg a 80-féle építőt szétszortírozni. Egy halom felmegy a szobájába, csak azokat akarom lent hagyni, amik tényleg érdekli mostanában. Például a betűs falapocskák. Hihetetlen, hogy az ékezetes magánhangzókon kívül minden betűt ismer Miksa. De simán, gondolkodás nélkül mondja őket.
A járóka helyére megy majd a karácsonyfa, a járóka elfoglalja a babakocsi helyét (még mindig kell azért tárolásra), a babakocsi (nagy Bergon) meg összecsukódik és megy a kukszliba, mert most már el tud jönni Miksa gyalog a boltig simán. Azt már különben is csak sárban használtuk, jó terepjáró voltKép És a hülye Béla macska imádott a tárolókosarában elbújni, neki kell csinálnom valami jó kis búvóhelyet. Muszáj, mert különben a kölkec ordítva kergeti. Nem is tudom, hogy leszünk kész. Ma ha minden igaz, lezavarjuk ma a nagybevásárlást, mert csütörtökön talán még nincsenek nagyon sokan, holnap meg a hétvégén viszont pokol lesz szerintem. Csajok, ti mit vesztek az embereteknek karácsonyra?

Anikó! Az uram állítólag volt tápipit venni, majd meglátom, ha hazaérKép Arra járt, beugrott. Azért kösziKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én gyerekem még nem alszikKép
Most kéne felvinnem, de nem úgy néz ki, mint aki álmos.

Viszont most megyek, megpróbálom elaltatni, aztán visszajövök, de annyi vasalnivalóm van, mint állatKép, ha csak ránézek is rosszul vagyokKépKép
Kép
vas

Na, gyerekek alszanak. Egy kicsit jövök mert már a hócipőm tele van a vasalással... (1 órát bírtamKép)
Egyszerűen borzasztó, hogy nálam naponta min. 4szer megy a mosógép! A mondás szerint, a mosónők korán halnak... KépKép
Jobbra mellettem meg a hatalmas kupac vasalni való, ez má nem is kupac, hegyKép
Ildi, nekünk ma ugy látom egyezik a programunkKép
mindjárt jövök

Anikó
pupi5

Anikó, én még mindig nem álltam neki a vasalásnakKépKépKép
Látom, te legalább egy órán át bírtad.Az a gáz, hogy az én "hegyem" kb. 2-2.5 órás programm lenne.
Úgyhogy neki se állokKép
Csak mosok-mosok, és a hegy egyre csak nől
KépKépKépKép
vas

Nekem anyukám tök sokat sokat vasaltKép De van még azért, és állandóan újratermelődikKép

Én meg a nappalival nem végzek, ahogy valamit összerakok, Miksa már szórja is szétKépKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

nekem nem vasal senki sem!!!!
Kép

És a nappaliban is kupi van(tiszta lego minden)

És kávét se főz nekem senki
Kép

Úgyhogy megyek, legalább azt megcsinálomKép

Kép
vas

Sziasztok!

Zsoltika még mindig dumál az ágyban... Kép Már 1 órája próbál elaludni. Ennek így nem sok értelme van Kép Szerintem mindjárt ki is veszem, csak akkor este fog hamar bedőlni, vagyis nem mehetek tornára Kép Kép Kép

Kérdeztétek: tegnap úgy toránztam, hogy közben alukált Zsoltika Kép Mert hogy mostanában megint alszik délutánonként, sőt, tegnap 3 órát durmolt! Úgyhogy egy csomó mindent meg tudtam végül csinálni, + a torna is megvolt, több mint 1 órás callanetics-et nyomattam végig.

Szirom,
nagggyon jó, hogy megint elindult lefelé a súlyod! Kép Én amúgy nem szoktam méregetni magam a mensi alatt, ezért nem is tudom, hogy mikor indul el lefelé a súly. Ált. a 7. napon, vagy inkább utána méredzkedek.

Mi nem veszünk semmit egymásnak a párommal Kép Ezen eddig mindenki kiakadt, akinek meséltem Kép De mi mindig mindent megadunk egymásnak, amit szeretnénk és tudunk, nem tartogatjuk az ajándékot Karácsonyra. Mindkettőnknek elege van abból, hogy ilyenkor mindenki csak vásárol, vásárol, vásárol... Nekünk az az ajándék, hogy együtt vagyunk, békében és nyugalomban Kép Persze Zsoltika kap meglepit, már van neki egy szuper híd a vonatjához és egy dvd-lemez (mese), és a szüleim is tutira hoznak egy halom játékot (klassz hintaló tutira érkezik), szóval lesz bőven újdonság. De ennyi elég is. Neki amúgy is a fa lesz a legjobb Kép Tavaly is nagyon élvezte, főleg a díszeket.

Háááát, én vettem 2 kis csomag szaloncukrot Kép Az egyik zselés (nem norbis), azt imádom Kép Majd megeszegetem. A másik gesztenyés, ilyet még nem ettünk, a férjemnek szimpi volt Kép

Na most Zsoltika már ki is szaladt hozzám. Ma tehát nem volt alvás... Pedig próbált aludni, nem tudom, mi lehet. Remélem, délután nem őrülünk meg Kép

Mennem kell, majd jövök!
Sziasztok!
Gabi

pgaboka

Gabi, nyugi én nem akadok ki Kép
szerintem mi sem veszünk semmit.Bár én mondtam neki, hogy nekem kell egy kis ezüst fülbevaló, pár ezerért, erre ő azt meg nem vesz.Majd ha lesz pénze vesz komolyabbat.De nem érti meg,hogy nekem az ezüst is jó.
Erre mondtam egy könyv címet, hogy vegye meg azt.Kíváncsi vagyok, megkapom-e.Kép

De ez olyan izé, mindig karácsony előtt kell valami kurva drága dolgot venni.Most a tv(450), tavaly akkor vette nekem a kis fabia-t, meg a ház is alakulóban volt.
Aztán előtte valamikor a bőrülőgarnitúrát(24.-én hozták ki).
Szóval kari ajándékra már sosem futjaKépKépKép
Annyira nem is gond, csak nekünk sosincs kézzel fogható ajándék a fa alatt.Tavaly Levente meg is jegyezet, hogy nekünk miért nincs ajándék a fa alatt???Kép
na, mindegy.

Megcsináltam a finom kis light-os omnia melang-omatKépKép
Tök fincsike.
itt szürcsölgetemKép
vas

Ildikó,
akkor jó Kép Bár én tulajdonképpen kaptam már ajándékot, sőt, az elkövetkező 10 évre is megkaptam Kép Mégpedig a tűzfolt-eltüntetésemet, mert az olyan méregdrága, hogy nagyon!

Mi most egy kicsit spórolunk is, mert én így gyes-en szinte nullát kapok ugye, nincs is igazán szívem valamit kérni. Olyan fura ez nekem, most nagyon érzem, hogy anyagilag szinte semmivel sem tudok hozzájárulni a családi kasszához Kép

Pasik Kép Pedig tényleg jó egy ezüst is, ha épp az tetszik Kép Hogy ezt miért nem lehet megérteni?

Milyen könyvet kértél???

Én épp most olvastam, hogy Norbiék kiadtak egy Update-es szakácskönyvet Kép Bizti méregdrága, pedig annak örülnék.

Igen, mi is mindig csak vásárolunk. Mondjuk a lakás kész, de ugye kocsit nemrég vettünk újat.

Levente jól megmondta nektek! Kép Erre nem is gondoltam, hogy esetleg a gyerkőc hiányolja majd az ajándékokat. Na majd akkor kigondolunk valamit Kép

Most leszaladunk még egy körre Zsoltikával, hogy ne itt fent porosodjunk Kép

Gabi

pgaboka

Mi szoktunk ajit venni, én úgy szeretem a meglepiket, meg szerintem az ember is. Nekem hiányozna, ha nem adhatnék neki valamit. De egyébként nálunk is úgy van, mint Gabiéknál, hogy bármikor bármit megkap a másik. Karácsonykor nem szeretek sablonos dolgokat venni, úgy nem is lenne érdekes, hanem olyan igazán klasszakat. Első évben kapott fényképes naptárt az első évünkről, az akkor újdonság votl, most már nem lepődik meg ilyenen senki. Meg egy olyan öngyújtót, ami pont úgy nézett ki, mint egy kavics. Tavaly meg egy nagyon szép fából készült, olyan angolos, ágyba való, lábakon álló reggelizőtálcát. Meg olyan baromi drága kis csali műhalakat, rappalákat. Most jó sokat használta, azon tálaltam neki mindigKép Mármint a tálcánKép Kapott már minibárt is a hálóba, mondjuk azt szülinapra, nagyon jó, hogy van bent egy kis hűtő. Én kaptam már varrógépet, bőrtáskát, szopis párnát, Premaxx hordozót, és a tavalyi évre nem emlékszünkKép Pedig megkérdeztem az embert isKép Azt gyanítjuk, hogy megrendeltük a gyűrűketKép

Ildi! Első évben mi is karácsony előtt vettünk ülőgarnitúrátKép És véletlenül nem kihúzhatót hoztak, és egy hónap múlva cserélték ki.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gabi, azt hiszem a norbis új könyv jó drága 5 ezret láttam valahol.De mást nem tudok róla, talán ez receptkönyv.
Az meg nekem nem kell.

A da-vinci kód-ot kértem, hogy vegye meg.
Olyan ritkán olvasok mostanábanKép
Bár most olvasom a "bába válaszol", meg ha végzek akkor a "szoptatás"c. könyveket.De ez nem ugyanazKép
Még nyáron olvastam utóljára Munkácsy Mihály életét, aztán ennyi a művelődésem.

Én is úgy vagyok ám vele, hogy nem is kéne nagyobb ajándék, mert ugye én meg az autót kaptam tavaly, meg bármit amit akarok megkapom, ezért jó lett volna egy kis fülbevaló.
Ez az idióta azt meg nem veszKép

Kimentek sétálni???
Nekem annyi kedvem nincs mostanában, hogy az udvarra kimenjekKép
Utálom a hideget.
Nemhiába nyári gyerek vagyokKép

Én gyes-re nem is megyek, mert pont 2 év lesz köztük, így folytatódik a gyed(vagyis először a gyás, aztán a gyed).
Meg a csal.pótlék is 42 lesz 3 gyerekre.
Húha, jól belehúzott a kormányKépKépKép
Így még 2 évig elég jól kapok.Aztán utána behúzhatom én is a gatyamadzagotKépKépKép

na, pá

Ildikó
vas

csinálni akartam egy finom kávét,gondoltam az jár a pihi melléKép de közben csöngetett a szomszéd, hogy nincs-e egy felesleges adapterem, mert tönkrement az övé és nem tudja kirakni a karácsonyi díszeket az erkélyére.... Hát, sajnos,nincs - mondtam. Gondoltam, ezzel a téma lezárva és az ajtó bezárva, de nem!!!!! Bejött, és mostanáig "szórakoztatott". Õ egy 60 körüli nő, aki imád beszélni, be nem áll a szája.Kép A gyerekei már kirepültek,a férjével élnek ketteseben, de (állítása szerint)a férje napi 10 mondatnál nem beszél többet. (gondolom nem jut szóhozKép) Szóval néha átjön hozzám panaszkodni, én meg mosolyogvaKép meghallgatom. Hát mára megvolt a JÓCSELEKEDETEM.

Ildi, olyan ügyesen altattál, hogy Te is elaludtál, ugye?Kép Én nem szeretek napközben aludni, mert úgy érzem magam utána mint akit agyon ütöttek.

Igazad van, a Rékucis hasonlat még viccnek is rossz volt. Mentségemre szóljon, hogy én csak az alakját vettem figyelembe (az az egy, ami sztem nem rossz benne). Én, marha, megvettem az előző terhességnél azt a kismama tornás videoját. A röhögéstől, képtelen voltam a gyakorlatokat csinálni.KépKép (hülye a szöveg, a gyakorlatok meg max. egy olyan kismamának érnek valamit, aki utoljára az ált iskolai tornaórán mozgott)

Lényeg a lényeg, hogy szupi-csini kismama vagy!

Szirom,
mi is mindig Normann fát veszünk, nagyon szép és nem hullik, nem szúr.
akkor tápipi kipipálvaKép Remélem olyan,amilyenre gondoltál. Majd tegyél fel képet! Szirom+Tápipi és a -6,8kg. oké?KépKép lécci, lécci Téged még nem is láttalak.

Boncsi,
belefoghatnánk együtt a fogyiba, hátha eredményesebb leszKép Mit szólsz?

Motiot,
hú, Stuttgárthoz egy nagyon szép diákkori szerelem köt engem...... (Gerlingenben lakott a fiú) De jó, hogy eszembe juttattadKépKép
Akkor Te kint dolgoztál is, ugye? Mit? A férjed mivel foglalkozik? Persze,csak ha lehet tudniKép

Megyek, mindjárt érkezik a nagylány a suliból, sziasztok,
anikó

Anikó
pupi5

Gabi, elfelejtettem:
A narancs, meg citrom karikákat felvágom szeletekre, megszárítom meleg helyen(3-4 nap), és felfűzöm valami kis szalagra.
Bár még nem csináltam.Most lesz az első alkalomKép
De már tök elegem van az előregyártott díszekből, minden évben ugyanúgy néz ki szegény faKép
na, most más lesz.Meg megpróbálok habkarikát is csinálni(bár még azt se csináltam)
Mézeskalácsdíszeket már igen, az tavaly is volt a fánKép

Szirom, és az idén is meglepi lesz az ajándék???
Lehet, hogy tényleg veszek egy filmet neki a batár tévéjéhezKépKépKép, ahogy ajánlottad.
Az egészséges erotikára, meg a Csapd le csacsi-ra gondoltam.KépHa még valahol egy hét alatt ráakadok.Bár holnap megyek Pestre, de nem hiszem, hogy ilyen helyen járok.

Most viszont kilépek, az ég világon semmit se csináltam ma, és úszik a házKépKép
Olivér még alszik, de szerintem lassan fel fog ébredni.Jók legyetek

Ildikó
vas

Sziasztok,
most ebredtünk fel mi is, sajna Abel elalszik, de kb fel ora mulva üvölt is. Aztan oda kell melle feküdnöm, vagy a hasamon alszik. Van amikor elalszom en is, van amikor csak altatom. Na ma elaludtam. Tök jo volt.
Latom mindenki vasal, meg ajandekozgat. Hat a vasalasrol annyit, hogy en eddig kb annyit vasaltam, hogy ha valamelyikünknek kellett hirtelen ing, bluz, szoknya, akkor azokat, de en nem vasalok. Szepen teregetek, hogy mar eleve ne gyürötten szaradjanak es a szekrenybe is szepen kisimitva teszek be mindent. Mondjuk jo, hogy apa poloban es farmerban jar dolgozni, tehat nem kell ing, nyakkendö. Szoval en ebböl nem csinalok gondot. MOst szereztünk be egy szaritogepet, na lehet, hogy mostantol nekem is kell vasalnom, mert ezek elegge gyürnek. Na mindegy.

Ajandek tema meg nalunk is hasonlo, mint Gabieknal, de egy nagyon apro meglepit azert mindig kap a masik. Azert annyi kell, mert olyan jo örülni latni a masikat. Meg ha csak egy könyv, vagy cd, vagy akarmi, de akkor is. Mast sajnos most az anyagi kereteink sem engednenek meg ( de a "haverunk" biztosan meg tudja lepni a csaladot a rolunk lehuzott penzböl.... nyaralni is ketszer volt a bunko )

Megyünk fel mi is, kajalunk aztan nem tudom mi lesz, mert nagyon szar az idö. Esik meg fuj meg hideg van, apa meg nem tudom mikor jön haza. Abel viszont tökre unatkozik. Delelött gondolkodtam, hogy ez nem mehet igy egesz telen, mert nagyon unja magat velem.
Ti mivel kötitek le a csemeteket egesz nap? MIt lehetne tenni? Persze jatszom en vele sokat, de latom rajta, hogy neha mar engem is un, vagy a jatekot. Nem tudom mit kene kitalalni.

Na lepek, mert ehen halok.

Pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Aniko,
milyen kicsi a vilag, mi Gerlingenben lakunk! Voltal is itt? Mi imadjuk, mert nagyon szep nyugis kisvaros, csak egy kicsit draga. Hogy hivjak a fiut? Lehet, hogy ismerjük, mert itt szinte mindenki ismer mindenkit, amolyan kisvarosi modon!
Hat ez total jo!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Motiot,
Hát ez nem lehet igazKépKép De jó!!! Gerlingenbem laktam én is 1 hetet. Az Eötvös gimibe jártam, német tag.-ra és másodikban csereüdültetés volt a gerlingeni testvérgimisekkel. Nagyon szép kisvárosKép akkor nem volt nyugodt,amikor ott voltunk... jó nagy ramazurit csaptunk.
Egy lánynál laktam, tök kiakadtam, mert ezek nem fürdenek este, csak reggel. (én nem tudnám elképzelni, hogy az egész napi lóti-futi után úgy bújjak ágyba)Úgy néztek rám mint a véres rongyra, hogy én este tusolok, sőt többször reggel is. (de hát én itthon is így szoktam) Este ált. jéghideg vízben kellett, mert olyan veszettül spórolnak,hogy estére kikapcsolják a melegvízet.
A reggelinél meg apuka szigorú arccal újságot olvasott, és többször nagyokat f*ngott...én az elsőnél zavartan felnéztem a kajából, de mindenki rezzenéstelen arccal evett. Hát én abbahagytam... onnantól mellőztem a reggelit.Többször, megkérdezték, hogy nálunk nem szokás reggelizni? Hát, így nem!-gondoltam.KépKép
Majd előkeresem a leveleket, mert a fiúnak csak a keresztneve jut eszembe (PETER)a lányak meg egyik sem.. (hát nem vagyok egy mai csirkeKép 20! éve volt)

anikó

Anikó
pupi5

Motiot,
ez nem lehet igazKépKép De jó!!!! Gerlingenben laktam egy hétig. Az Eötvös gimibe jártam, német tag.-ra és a gerlingeni testvérgimiseknél laktunk csereüdültetés keretében. Nagyon szép kisváros, igaz akkor nem volt csendes, amikor ott jártunkKép jó nagy ramazurit csaptunk!
Egy lánynál laktam, tök kiakadtam, mert ezek nem fürdenek este csak reggel. (el sem tudnám képzelni, hogy az egész napi lóti-futi után úgy bújjak ágyba) Úgy néztek rám mint egy földönkívülire,amikor este mentem tusolni. (meg aztán reggel isKép mert ált. kétszer szoktam) Este jéghidegben,mert a veszett nagy spórolásban estére mindig lekapcsolják a melegvízet....
Reggelinél meg mindenki ült csendben, fapofával evett, apukával az élen, aki még olvasott is és hangosakat f*ngott...én az elsőnél zavartan felnéztam, de mindenki rezzenéstelen arccal evett, mintha semmi nem történt volna. Hát én abbahagytam. Onnantól mellőztem a reggeliketKép Meg is kérdezték többször, nálatok nem szokás reggelizni? Hát, gondoltam,így nem igazánKép

Majd előkeresem a leveleket, mert a fiúnak csak a keresztneve ugrik be (PETER), a lánynak meg egyik sem. (hát nem vagyok egy mai csirke 20!éve volt)

anikó

Anikó
pupi5

Hahó Lányok!

Anikó,
tényleg olyan vacak Réka kismamatornája? Pedig épp azt akartam megvenni, ha egyszer aktuális lesz Kép Most beszéltem a lánnyal, aki a tornánkat tartja, szerinte a kick-box semmiképpen sem végezhető a terhesség alatt, a "sima" aerobic pedig esetleg light-osan. De amilyen ma is volt... Hát, nem merném bevállalni pocakosan, az biztos! Szóval kéne itthonra valami kazi, de ezek szerint lehet, hogy nem Rékás lesz Kép Végülis van még egy csomó féle, majd választok mást Kép

Ildikó,
a Da-Vinci kód nagyon jó könyv!!! Én is nemrég olvastam, nagyon tetszett, le sem tudtam tenni! És egy csomó mindenen elgondolkoztam, most van hozzá egy másik könyvem (mi az igazság az egészből), de azzal sehogy sem haladok Kép
A Szoptatás is biztosan nagyon jó. Nekem ugyan nincs meg, pedig gondoltam rá még régebben, hogy meg kéne rendelni, de aztán valahogy elmaradt. Egyébként már így akartam pedzegetni, hogy ha meglesz Natasa, és gond van a szopival, akkor írj, és amiben csak tudunk, segítünk!!! Hátha most tovább sikerül majd szoptatnod Kép Úgy olvastam valamelyik korábbi hsz-ból, hogy Te is szeretnél minél tovább szoptatni.
Húha, ez a családi pótlék egész jó összeg! Kép 2 gyerekre mennyit kaptok most?

Szirom,
meglett a Tápipi??? A Madeirás képeket meg nem tudom megnézni, pillanatnyilag ugyanis nincs internet Kép De a legutolsó állapotot még látom a képernyőn, ezért tudok írogatni Kép Most valami új ketyere villog itt nekem a gép mellett (router vagy mi), és ezt nem tudom kezelni. A réginél tudtam, hogy mit kell nyomni Kép

Motiot,
nekünk is van pelikános meg malmos fürdőjátékunk, és nálunk is menők Kép Nálunk egyébként Zsoltika minden nap más és más játékot visz a kádba magával, persze csak a műanyagokat engedjuk. De már tele van a fürdőszoba polc, mert mindent odahord Kép Legjobb a vödör meg a lapát, azokkal rengeteg vizet tud Apára locsolni! Szegény csurom víz minden pancsi után Kép
Dánia nagyon jól hangzik! És milyen messze lenne tőletek?

Mi voltunk ám nászúton Kép Mégpedig Szirákon, a kastélyszállóban. Szép volt, jó volt, és jó sok szúnyog is volt Kép De nagyon szép helyen voltunk, sokat kirándultunk, jókat kajáltunk. Aztán még Olaszországba mentünk el a nyáron, de az már inkább nyaralás volt, és nem nászút. Jövőre megint szeretnénk ellátogatni Szirákra, egy kis nosztalgiázásra Kép Elvileg anyósék bevállalják Zsoltikát Kép

Internet visszatért, hurrá! Küldöm is az írásom Kép Jó éjt mindenkinek,
Gabi

pgaboka

Jó reggelt Mindenkinek,

du., azt hittem elszállt az írásom, mert nem jelent meg az elküldés utánKép (10 percig nézegettem) újra írtam, erre most látom, hogy mégis elment... nem értem. Nektek is csinált már ilyet a Babanet?

Gabi,
Neked nagyon gyenge lenne sztem, hiszen annyira aktívan sportolsz. Semmi mást nem csinál, csak a szép házának, a szép kertecskéjében, az úszómedencéje mellett sok karizmot és minimális fenék meg comb gyakorlatot és közben állandoan azt mondja, hogy Na, még egyet! Közben alig egy párszor ismétel. És a szöveg hozzá: Mi nagyon szép kismamák szeretnénk lenni, ugye? És a babócánk is azt szeretné ha nagyon csinos kis anyucikája lenne, és ami nekünk jó az neki is szuper, ugye kicsi babám? (közben a pocakját simogatja) és ilyeneket mond folyamatosanKép
Valahogy olyan nagyon mű volt az egészKép

Az ajándékozás nálunk is ua. mint nálatok. Csak a gyerekek kapnak. Minden évben nálunk karácsonyozik az egész család, anyu, apu, öcsikém a barátnőjével és mi öten. kényszerből döntöttünk így, (tavaly volt az első ilyen karácsony) mert már mindenki az egekebe szökött a kiadásokkal (pedig mindenkinek kilóg a feneke a gatyából) és ráadásul nem is biztos, hogy sikerült eltalálnia a jó ajándékot, olyan görcs volt az egész. A karácsony nem erről szól,jó lenne ha az működne, hogy apróságot veszünk egymásnak, de ez nem jött be, próbáltuk. Így tavaly jókat ettünk, nevettünk, beszélgettünk. Ajándék így is volt bőven a gyerekek miatt és az apunak ilyenkor van a névnapja és a szülinapja is. (Õ így is jól jártKép)

Ildi,
Da-Vinci nekem is nagyon tetszett. Tényleg letehetetlen. Akkor egy pár napra biztos, hogy le kell hogy mondjanak rólad a vasalásra váró ruhák, a mosógép, a porszívó, a konyha stb.Kép
A mézeskalács receptet elkérhetem? A gyerekek szeretik, eddig még nem csináltam s.k...itt lenne már az idejeKép

Anikó
pupi5

Motiot,
még Neked szerettem volna hozzászólni a játék témához. Nálam is így van, Dorina csak velem hajlandó játszani, illetve ha főzök vagy takarítok ott van velem és ő is ügyeskedik. De egyedül nem igazán tudja lefoglalni magát. A legjobban az öcsikéjénel van elKép takargatja, hintáztatja, magyaráz neki...Lehet, hogy már Ábel is vágyna gyerek társaságraKépKép?
anikó

Anikó
pupi5

Jó reggelt!!!!

Anikó, ma nem ígérem a mézeskalács receptet, mindjárt jönnek a barátnőmék, aztán dél körül megyünk el hozzájuk Fótra, aztán du. meg megyek be Pestre.
De majd leíromKép
Gabi, neked sincs lefelejtve a púderes, tonikos szöveg,csak össze kéne szednem a gondolataimat hozzáKép

Szóval azt mondjátok da-vinci kód jó.Akkor oké.Csak nem felejtette el a címétKép

Én is meg akartam venni Rékuci dvd-jét, de nem kaptam, meg, csak úgy hogy egybe 3 lemez, nekem meg annyi túl sokkkk lett volna RékusbólKépKép
De úgy látom nem veszetttem semmit sem.

Gabi, igen, szeretnék szoptatni.Bár fogalmam sincs, mi lesz most, de kipróbálunk megint mindent.
Olivérrel is szerintem ment volna tovább is, de a b*zi bimbóvédő miatt apadhatott el a tejcsi olyan hamarKép

Megyek, mert Olivér nyöszög.Állandóan ezt csinálja mostanában.
Szirom, Miksával mi a helyzet?
Mi van a hisztijével??
Elmúlt?????

Ildikó(ma vagyok 25 hetesKép )
vas

Ildi,
köszi előre is!
A szopival kapcs., én sok rosszat hallottam a bimbóvédőről. Nekem azt mondták a korházban, hogy olyanra is rádumálják, aki anélkül is tudna szoptatni, a jutalék miattKép megvetetik
Nekem Barnabás a második hétek szó szerint véresre harapdálta a bimbóimat, folytak a könnyeim úgy szoptattam. Akkor majdnem elapadt (de itt segített viszont a bimbóvédő, hogy a seb be tudjon gyógyulni)
Nekem is az az elvem, hogy ameddig lehet csak szoptatom, hat hónapos koráig egyiknek sem adtam még vízet sem, csak anyatejet. Azt tudom, hogy a legapróbb idegeskedés is nagyon rossz hatással van a tejtermelésre és nálam 4 liter folyadék megy egy nap és ha igényli, akár óránként szoptatom. Az egy nagy igazság, hogy minél többet szopizik annál több lesz a tej. A legfontosabbat majdnem elfelejtettem: az elején minden szopi után FEJNI!FEJNI!FEJNI!
Én kölcsönöztem gépet, a kéziek túróst sem érnek. Egészen addig fejtem, amig a 180-200-at el nem érte a szopiban.
Az a lényeg, hogy menni fog, menni kell neki!!!! Én mindig azzal nyugtattam magam, hogy a természet úgy alkotta meg a nőt, hogy a gyermekét tudja táplálni, tehát jönni kell annak a tejcinekKépKép
szia,
anikó

Anikó
pupi5

Jo reggelt,
Aniko, te merre laksz, ha szabad kerdeznem? Csak azert, mert en is az Eötvös gimibe jartam es en is nemetre. Bagone többek között.
Ez aztan a veletlen! Igen, Gerlingennek Tata a testvervarosa, mielött itt laktunk en is rengetegszer voltam itt nyaralni ismerösöknel, baratoknal. A csakadom nagyon sok gerlingenivel van joban, soxor jarnak hozzank latogatoba, tavaly pl. a fönököm, aki egyben a ferjem keresztapja is, többször volt nalunk otthon, mint mi!
A ferjem egyebkent tatai, lehet, hogy ismeritek is egymast, ha Te is tatai vagy. En Dunaszentmiklosrol jövök, gondolom hallottal mar rola.
Ha januarban hazamegyünk, akkor talizhatunk is, ha gondolod.

Hat igen, erre mar mar mi is gondoltunk, hogy jo lenne szegeny gyereknek egy kisteso. De nekem meg olyan kicsi Abel is, nem tudnam elkepzelni, hogy meg egy gyerköcöt patyolgassak, mig Abel ennyire nem önallo. Egy ev mulva szerintem mar ok. lesz. Vegül is ahhoz, hogy 1 ev mulva kisteso legyen, lassan el kell kezdeni gyartani, nem igaz?? Na vicceltem.

Reka-fele kazi nekem is megvan, de bevallom öszinten, hogy egyetlen egyszer sem csinaltam meg, söt, vegig sem neztem, hogy mi van rajta.

Ildi, szerintem nekem is a bimbovedötöl ment el olyan hamar a tejcsi. Aztan mire Abel megtanult anelkül enni, addigra mar nem volt eleg szegenykenek. Ez van. De olyan kis kuka szajacskaja volt az elejen, hogy kifordult belöle a bimbo. Kellett az a hülyeseg ra.

Na lepek, mert Abel kezd nyugtalankodni. Ma apa kesön jön haza, mert a cegnel karacsonyi buli lesz. Asszem elmegyek Abival bevasarolni, ugyis kene holnap, mert jönnek anyuek, na meg a süteshez is meg kell vennem mindent, mar alig varom, hogy megcsinalhassam a sütiket. De igy egyedül nem nagyon megy, mert ha Abel alszik, akkor fel ora mulva ordit es melle kell feküdnöm, ha pedig fenn van, akkor a konyhapulton ül mellettem es az nem mindig tul jo dolog.

Majd meg jövök.
Szirom, hogy allnak a kilok?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Motiot,
már kezd az egész egy szappanoperához hasonlítani, annyi a véletlen egybeesésKép
Én budapesti vagyok de a "férjem" (papír nélkül)tatai. Páhy... ismerős a férjednek?
A januári taliban nagyon benne vagyokKépKép
Szirom, Ildi, Gabi összehozhatnánk valamit, nem? Szívesen vendégül látok mindenkit!!! (gyerkőcökkel együtt)
anikó

Anikó
pupi5

Na mi van csajocak, mindenki alszik?
Abel most kelt fel, mar 11-kor le kellett tennem aludni, mert nem birt magaval. Ugy latszik ezt az idöt ö is megerzi.
Most eszünk, aztan elmegyünk csavizni. Majd estefele meg benezek.

Aniko, hat ez tenyleg eleg fura, ennyi veletlen egybeeses. Majd megkerdezem apat, hogy nem ismer-e ilyen nevet Tatan. Apos tuti ismeri.
Tali jol hangzik, jo lenne mar mindenkit elöben is latni!

MOtiot

KépKép
KépKép
motiot

Motiot,
megtaláltam a lánytól egy levelet, lehet hogy a vezetéknév nem pont ez (nagyon nehéz vot kibetűzni)
Sonja Sogryczewski, Bussardweg 5 7016 Gerlingen, még azt látom a bélyegzőn hogy Württ.
A fiúnak sajnos csak a levelei vannak meg, egyiken sincs feladóKép Pedig biztos megtudakolnám mi lett veleKépKép
Nálunk szakad a hó, de olyan enyhe idő van szerintem el is olvad rögtönKép Csak a sarat csinálja...A kutya meg a macska úgy néznek ki mint a malacok és szegények csodálkozva állnak a terasz ajtó előtt és nem értik, hogy miért nem jöhetnek beKépKép
Igazán lehetne már egy fehér karácsonyunk...
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Alszom a fenét, mézest sütöttemKép Az éjjel begyúrtam még a tésztát, miután Miksa lefeküdt, aztán reggel 7-kor keltett is. Visszaaltattam, és nekiugrottam. De még csak a fele kész, a házakat még össze kell rakni, és a díszítés is hátravan.

Tápipi megvan, egy nagy Pót kap Miksa. Mind a négyet azért nem vállaltuk beKép Úgyis a piros a nagy kedvenc. Most képre nincs időm, talán majd holnap.

Ildi! Miksa visszavett a hisztiből, de azt hiszem írtam is. Hát, csúnya lett volna, ha úgymaradunkKép

Már nem tudom, ki hozta föla szopit, de szerencsére nekem eszembe se jutott, hogy nem tudok majd szoptatni, és végülis nem is volt semmi baj. Mondjuk én használtam egy ideig bimbóvédőt, mert folyt a vérem, úgy megrágcsált a kölök, de minden endben ment úgyis. Aztán amikor meggyógyult, elhagytuk.

Anikó! Taliban persze, hogy benne vagyok!

Én nem fejtem, csak a kórházban az elején, meg amikor olyan 4 hónapos kor körül kevésnek tűnt a tej. De nekem tökéletes volt az Avent kézi mellszívója. Mondjuk szopi után nekem már szerintem nem maradt mit kipumpálni, egyszer-kétszer próbáltam. Éjszaka keltem föl fejni. A gyerek aludt egész éjjel, én meg volt, hogy kétszer is fejtemKép De megnyugodtam tőle, hogy ha kell, tudok neki mit adni. Egyébként fixa ideám, hogy sokan nem tudják magukat átverekedni azon a nezebebb időszakon, és úgy értelmezik a dolgokat, hogy vége a szopinak, nem megy tovább. Nekem számtalanszor volt, hogy már muszáj volt egyik mellről a másikra rakosgatni a kölket, mert tényleg elfogyott. És kötéltáncnak éreztem, hogy mi van, ha még kér?Kép Ezért is kezdtem éjjel fejni. De miután akkoriban 2 óránként 1 órát szopizott Miksa, helyreállt végül az egyensúly. Aztán 1,5 éves koráig szopizott, és simán ment volna tovább is, csak úgy éreztem, hogy elég.

Motiot! Miksa is un engem néha, én is úgy érzemKép H aitt van anyu, ő még azonos játékkal is mást játszik vele, és az tök jó neki. De én is megpróbálok mindenfélét kitalálni. Mostanában olvasgatunk, meg a zenebölcsis mondókákat, énekeket mutogatjuk el, masszíroztatom vele a hátam meg a nyakamKép, focizunk strandlabdával, a kisasztal a kapu, gyurmázunk, rajzolunk, tornázgatunk, törzsfordítás, karemelés, ilyen kis lükeségek, meg vannak ugye a tápipik, aztán a tésztámból mindig kap gyurmát, meg hagyom, hogy segítsen a háztartásban, próbálom bevonni. Mosógép, mosogatógép ki-bepakolása, porszívózás, ágyazás (ja, van párnacsata isKép). Szoktunk még építőzni, betűzni, könyvekből autópályát építeni és legurítani rajta a kocsikat, meg pokrócból sátrat csinálni. Most nem jut eszemb több, de ránk is ránk férne néhány újdonságKép

Súlyom stagnál, klotyón nem voltam, kész őrület. De Miksa nem is nagyon hagy nyugodtan...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Helló Szirom,
akkor alakul a tali... Kép

ezt jól értem? mézeskalács házat csinálsz? Nem semmiKép Mondjuk a gyurmás tápipik is csúcs jól néztek ki. Olyan jó, hogy ilyen kézügyességed van. Én ultrabéna vagyok sajnos az ilyenekhezKép
Ami még eszembe jutott a játékokkal kapcs., a bábozásKép Eddig bebújtam a fotel mögé és minden féle dolgokkal hülyéskedtem, még a Barnabás is kacagott rajta. NADE karira a nagykerben vettem igazi bábszínházat, be lehet mögé kucorodni, van függöny és egy szép bohóc van az elejére festve. Vettem egy csomó bábot is. (róka, gólya, farkas, elefánt, krokodil, malacka, maci, brekusz, boszi) Úgy várom már, hogy kipróbáljukKépKép
Klotyi téma: nálam is gond, de ez nagyon bejött: NatureCare Orange (Dabur), gyógyhatású készítmény, bioboltban vettem.
anikó

Anikó
pupi5

Casjok!!

Itt vagyok. Lát Valaki?
Írok is csak most gyorsan vissza olvasok kicsit.

Márti
mártus

Na látom nincs itt Senki.

Mesélek: A munkahely most már kicsdit nyugisabb. 2 katasztrófális Nővel vagyok egy szobában. egy 34 és egy kb. 24 évessel. Hát, Õk eggyütt karöltve azt hiszem elmennének a munka temetésére, és min. 1 malomkeréknyi koszorút vinnének. Azt hiszem ebben minden benne van. Akkor leszek marha menű a kolléganők között ha halálra szidom és útálom a Főnöknőt. Állítólag annyira kibírhatatlan a Nő, hogy már 3-an is voltak miatta psyciátrián és mindenki nyugtatóval kezdi a napt ott. Hát, azért az nem óhajtom megvárni, fontosabb a Családom meg a saját magam egészsége.
Munka most kezd azért több lenni, betanítás mint ilyen fogalom ezeknél nem létezik. Csípőből kell mindent tudni. Pislogok is rendesen. Lapozom a Közlönyöket ezerrel.Marha nagy a tempó. Hibázást el lehet már a bejáratnál felejteni. Jó mi?

Család: Jól vagyunk. A 2 ünnep között szabin lehetek, ha nem jön közbe semmi, mert ugye azért az új kis kezdő kolléganőnek illik alkalmazkodni a régiekhez (legalábbis még egy darabig). A kórház marhán hiányzik. Főleg, hogy tök jókat írogattunk (ugye, Anikó??). Mennyi marhaság eszünke jutott.
Karácsonyi bevásárlásnak már látom a végét. Sikerült vennem Andrásnak (igaz nagyon nem kerestem) olyan Szirom féle barkács állványt. meg befejeztem a Micimackós képem hímzését azt is bekereteztetem. De azt csak szülinapjára adom oda. Mert ugye az meg 1 hétre lesz karácsony után. Szegény Gyerek 1 hónap alatt 4 ünneplés.
Karácsonyfa még nincsen. Holnap de. elmegyünk úszni aztán utána lepasszoljuk a Gyereket és irány a fatelepek.
Apuci képzeljétek teljesen megőrült. Beakar menni dolgozni a 2 ünnep között. Még a saját főnöke is le akarja beszélni róla. De, Õ a nagy mártír annyira sajnálja már szegény kollégáit. Mondom Neki, hogy én meg jövök szabira végre együtt lehetne a Család. Azért majd megpróbálom beleverni abba az okos fejébe talán veszi a lényeget.

Anikó!

Nagyon szép Családod van. Veled az élen. Gyönyörűek a Gyermekek is. Nagyon boldog lehetsz ennyi szép aprónép között. Ugye? Kérek megereősítést. Én a Szirom féle 90 napossal fogyiztam. Nagyon jól kivitelezhető. Csak először tűnik kicsit bonyolúltnak, de nem az. Ja, meg a lényeg, hogy én ősszel sokat futottam. Olyan 4 km.-t szinte minden nap. Meg egy kis otthoni torna is volt de a lényeg a futáson volt. Centikben lehetett mérni a változást.
Most sajnos kicsit (kicsit? ezt olvasná a Férjem) elengedtem Magamat, de a ruhák ugyan úgy jók rám. Sajnos Nálam ez az édesség téma nagyon toppon van. Mi Győrben lakunk, ahol van a bizonyos győri kekszgyár és van kártyám havi 10 kiló édesség elhozására. Szerencsére most már egyre kevesebb dolog van náluk (szerencsére)és nem nagyon tudok hozatni kekszeket. Na szóval a múltkor amit írtam az is onnét volt, de még most a héten kaptam hozzá 2 kg vanil.karikát. Ti mikor ettetek olyat utoljára? Én még nem mertem megpróbálni.
Meg persze hiányoztok Ti is nagyon Akik kordában tudtatok tartani.

Gép sajnos biztosan nem lesz karácsony előtt. Azt írjátok meg Nekem, hogy Nálatok hogyan van kivitelezve, hogy a Gyerek ne bántsa gépet? Nálam most ez aggaszt a legjobban. András olyan mindent látni, hozzányúlni korszakban van most. Mivel tartjátok távol a Gyereket/keket a géptől?
Arra is gondoltam már, hogy venni kéne olyan szekrényt ami zárható, mind egy komód. Mit gondoltok?

Ildikó!

Ha a Férjednek nem tetszett az Emili persze, hogy ne legyen. De nem érzed a Natasát olyan oroszosnak? Ettől függetlenül a Vashoz nagyon a hangzása. A súlyod szuper. Gratula.

Gabi!

Neked meg a tornához gratula. ÚÚÚgy irigyellek. Nekem most sajnos semmi energiám hozzá. A munka időm 4-ig tart, fél 5-nél előbb nem vagyok bent a lakásban. 2 naponta főzök, a Gyerek húz, hogy játszak Vele. Arra persze nem lehet nemet mondani. Még most annyival könnyebb is, hogy a Férjem itthon van akire azért egy kis mosogatást, felmosást, bevásárlástrá tudok bízni. De ha már Õ is dolgozni fog még ennyi időm sem lesz. Azt hiszem még Te írtad, hogy Te dolgoztál olyan sokáig régen. Hát, tényleg nagyon húzós. Azért majd januártól átkérem magamat korábbi bejárásra, nyáron meg állítólag még előbb is lehet járni.

Na ezt most elküldöm. Lányok, nem olvasom vissza az írásomat. A hibákért elnézést. Még írok ha tudok csak most egy kicsit gyorsan még olvaslak benneteket. Meg mielőtt elszáll az egész.

Márti
mártus

Sziasztok, itt vagyunk megint!
Marti, jo, hogy megint itt vagy, irj mi van veletek!

Aniko, a Bussardweg a szomszedos utcank. Ha a fiu nevet tudnad, lehet, hogy tudnek rola infot. Na mindegy.
Akkor te is nagyon jol beszelsz nemetül, ugye? Berlinben jartal oviba, suliba az elejen?

Szirom, hat a mezeskalacshaznak nem allnek neki, de azert sütni fogok en is. Tegyel majd fel kepet, milyen lett! WC dologra en megint csak a szüztea kapszulat tudom mondani. Probald mar ki!

Asszem nekiallunk Abival egy kicsit takaritani, apa most hivott, hogy holnap is melo van, tehat megint nem tud vigyazni a gyerköcre, hogy en nyugodtan takarithassak. Na ilyenkor vet szet az ideg, hogy en soha nem jutok semminek a vegere, mert mindig mas van elörebb. En jövök utolsonak. Es akkor a pihenesröl, vagy a kikapcsolodasrol EGYEDÜL nem is beszeltem. Azert a ferfiak eleg egoistak tudnak lenni, neki persze megvan a karacsonyi buli, heti 2x edzes, hetvegen meccs es ezeket semmi aron nem adja fel es nem mulasztja el. Hat kerdem en, EN hol vagyok? Nekem csak a haztartas meg a gyerek van? En mar mast nem is csinalhatok? Ugy ki tudok ilyenekre akadni egy perc alatt, hogy az nem is igaz. Bocsika.

Na megyek "kitakaritom" magambol a dühömet.

Majd meg benezek, Marti figyuzok!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Már csak egy kicsit vagyok.

Motiot!

Ha nem csináltam nagy hülyeséget akkor küldtem a Lányoknak 2 tök édi levelet. Nem találom a címedet sehol.

Csajok!

Küldjétek majd Motiotnak is ha jól küldtem át. Ja, meg Anikónak is.

Most tényleg megyek. Próbálok kari előtt még egyett jönni.

Puszi Mindenkinek.

Márti
mártus

Ja, és nagyon hiányoztok. Vagy ezt már írtam?
Na most tényleg húzok haza.

Márti

u.i. Anikó! Tényleg jó helyre csöppentél, megnyugodhatsz.
mártus

Szia Mártus,

de jó, hogy jöttél!!! Nekem nagyon hiányoznak a hsz.-aid, olyan kedvesen tudsz írniKépKép
Igazad van, hogy nagyon jó helyre csöppentem, de ezt tudtam eddig is hiszen 2 hónapja olvasgattalak Titeket;-))

DE AZÉRT MÉG EGYSZER KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, HOGY ÍGY BEFOGADTATOKKép

köszi a dícséretet, tényleg nagyon boldog vagyok!!!
De jó, hogy alakul a melóhely is. A két fúriával meg ne foglalkozz! Ha Te szereted a munkádat és örömmel végzed (ha hagyjákKép)lehet, hogy átragad rájuk isKép
Azt mondtad, hogy van a netetző hely, onnan írsz?
Gyere gyakrabban!!
A győri kekszekről csak anyyit: napi bevásárláskor mindig kerül a kosárba 1 zacsi győri édes mézes és kakaós, meg van. nápolyi. A van. karika volt régebben a sláger (de csakis az eredeti recept szerinti, nem az omlós!!!) Szóval, a győri kekszek nyami-nyamiKép
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Kimaradtam ebből a napból szinte teljesen, pedig mennyit írtatokKép Majd teszek képet a mézesekről, szerintem szépek. Még a cukormáz és a ragasztás hátravan, de kisült mind a 8 tepsi vagy mennyi volt, aszittem sose lesz végeKép Egyébként Miksa vígan ropogtatta, még a végén ízleni fog nekiKép Kicsit kemény, de frissen minden mézes az. Majd kiderül, megpuhul-e, még ezt a receptet sose csináltam. Elég törős a tészta, meg sokáig tartott összerakni, de szépnek találom az eredményt. Nem terült el, mint a nagyalföld, és már ez is valami.

Márti! Örülök, hogy jól vagytok! A kolléganők érdekesek, de majd lenyugszanak szerintem. Te legyél okosKép 10 kiló édesség, jézusom...Kép
Gép: nekünk be lehetne csukni a gépet az asztalba, de mégse lehet, mert bemelegszik nagyon, szóval emiatt szerintem nem érdemes zárható komódot venni. Nekünk muszáj kitárni az ajtaját, és ez a hülye gép még ráadásul kéken világít. Most már nem nyomkodja Miksa, ez is elmúlt. Most a billentyűzetet kezeliKép

Motiot! Az enyim kifáradt tegnap és tegnapelőtt abban, hogy 3-3 órát ő volt a kölökkel. Azt mondja, azért bírja ma nehezen a gyűrűdést, mert talán besokalltKép Mondjuk sok is vele 3 óra, de hát mi azért sokszor 2 napig is egyedül vagyunk normál esetben a kölkeccel Tegnapelőtt voltam különben az utolsó szurin, tegnap meg egyedül zavartam le a nagybevásárlást.
Kapszula: mire kiderül, hogy kéne, addigra azt kell használni, ami van. Ez ám egy üdülőterület télen, egy szigeten a DunánKép Van két kisbolt, meg a faluban egy CBA, és még 3 kisboltKép

Anikó! Olyanom nekem is volt, és tényleg tök jó, de egyszer a szomszédnéni szorult állapotában elajándékoztam a maradékot, és nem volt szívem visszakérni, amikor lelkendezett, hogy milyen marha jó. Darmpflege nevű gyógynövénybogyeszt vettem be, az nekem használni szokott, de most az se... Ma megint bevettemKép
Akartam még kérdezni, hogy merre laktok?
Kép: 2005, április 17, archívKép Ezenkívül mostanában még esküvői képem készült, de az szigorúan privátban mehet csakKép

Namegyek, fölkeltem az embert a tévé elől, és fölkormányozom a hálóbaKép

Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!
Egy kicsit jövök, mert ha felkel a család vége mindennekKépKép 2 napig ki sem jövök a konyhából. Itt van Zoárd is, a párom 14 éves fia. Imádom mikor ennyien vagyunkKépKép

Szirom,
zabálnivaló ez a kis lurkó!! Na. Te meg hallod..... vagy öt percig néztem a képeidet, hogy tényleg u.a a lány??? Szuper a sok mínusz kiló, de még arc karakterben is megváltoztál. Előtte inkább sportos, a rövid haj meg a szemüveg miatt, utána nőies.... Nagyon jó!!!
II. kerületben lakom. Náncsi néni vendéglő (esetleg ismerős?) attól nem messze. A tali miatt kérdezed?

Motiot,
Te meg ma egyedül vagyKép Hát ez igazán nem szép apától... de mint tudjuk; a férfiakból hiányzik az empátia készségKép tőlük nem lehet elvárni semmit, mint pl. Igazán tudhatná, hogy milyen egész nap egyedül, csak a házimunka, gyerek stb.... HÁT NEM TUDJA!!! (csak ha a saját bőrén megtapasztalja)
Kár, hogy a céges buli nem családos volt. Valahogy meg kell oldanotok, hogy Te is elmenj kikapcsolódni. Jövő héten egyik este Te is beülhetnél a barátnőddel egy... valamire, apa meg vigyáz a gyerekreKépKép
Gerlingen: akkor a pukizós (bocsi) család a szomszéd utcában lakikKépKép és ismered őket?
Sajnos a fiúnak sehogy sem jut eszembe a vezetékneve, a csajjal meg mégsem vehetem fel csak azért a kapcs.?!
Iskola: Nyugat-Berlinben laktunk és én
Kelet-Berlinbe jártam orosz iskolábaKépKép Nagyon durva volt, de akkor itthon még kötelező volt a suliban az orosz és a szüleim előrelátóak akartak lenni.

Nagyon szép hétvégét kívánok Nektek!
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

No, megtört a jégKép -7,8Kép

Köszi Anikó! Az az igazság, hogy amikor nem voltam dagadt, akkor tök nőies volt a rövid haj, de kövéren valahogy semmi se áll jól az embernek. A szemüveg meg véletlen, mert az első képen épp volt rajtam, a másodikon meg kontaktlencsében vagyok. De összességében tényleg egész más a kép! Mondjuk ennyi kiló csak egyszer voltam, a mostani a sok éves átlag inkább.

Képzeljétek, a mókus épp itt zabálja a díszcsomagolásban 800 Ft-ért vett mogyorót meg diót. Megáll az eszem, az Auchanban is csak röhögtem ezenKép Akartunk neki héjas diót, de ezen már nyekeregtem. Namost az nem volt, volt héjas mogyoró 1790 Ft-ért kilója, meg 990-ért mandula. Kicsit tettem neki zacsiba, akkor mondja a csaj a mérőkénél, hogy van ez a díszcsomagolt sokkal olcsóbban, 790 Ft-ért 75 dkg. Van benne mandula, mogyorú, dió (egyesével díszpecséttel lepecsételveKép), meg kesudió. Elkapatott, mázlista mókusokKép Apukám jön kedden, és hoz egy zsák diót SzekszárdrólKép

Még annyi, hogy fáj a fejem, mer beleittam az ember whiskyjébe, aztán egy hónapja egy kortyot se ittam, és el vagyok szokva tőleKép

A gyerek az előbb borított ki 1,5 liter jeges teát az asztalon, csak azt hallottam, hogy csorog valami. Abrosz, szék, etetőszék, padló - törlésKép.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahó, hahó!

Ez aztán a termés, azt sem tudom, hol kezdjem a válaszolgatást Kép

Márti,
de jó, hogy írtál! Örülök, hogy jól vagytok. A munkahely is alakul még, végülis még eléggé az elején vagy Kép Biztos jobb lesz, ahogy jobban megismeritek egymást a kolléganőkkel. Alhol ennyi nő van összezárva, ott nem lehet könnyű... Viszont az nagyon nem tetszik nekem, amit a főnönknőről írtál, mármint hogy agyonidegesíti a kollégákat. Ugye csak túloztak ezzel a pszichiátriával? Vagy csak Téged ijesztgetnek, viszont az nem szép tőlük! (Enyhe kifejezés).
Apucit tessék otthon tartani, nehogy már bemenjen dolgozni! Főleg mikor Te is otthon vagy Kép Dolgozzon majd jövőre, fog is eleget Kép

Igen, én tényleg nagyon sokat dolgoztam még a munkahelyemen. Sajna a bank ilyen... Aggódom is, hogy ha visszmegyek, mi lesz? Mert nem tehetem meg, hogy reggel fél 8-tól este 8-ig bent kuksolok.

Ildikó,
sajnos nem tudom, hogy a bimbóvédő elapaszthatta-e a tejet, de biztosan az volt, ha Te mondod. Remélem, Natasánál nem lesz ilyen gond Kép Nekem is nagyon fájt a szopi az elején, hetekig csillagokat láttam minden mellretételnél. De mi sosem próbáltuk a bimbóvédőt. Én úgy érzem, annak idején az volt nálunk a baj, hogy a kórházban nem mutatták meg a helyes mellretételt. Csak elméletben tudtam, hogy a babának nagyon nagyra kell nyitnia a száját, hogy jól bekaphassa a bimbót, és akkor - állítólag - nem fáj a szopi. Na meg hogy 20 percnél többet ne szopizzon, mert felázik a bimbó. Na mi általában minimum félóráig cicztünk Kép De ahogy nagyobb lett, egyre könnyebb lett. Mindenesetre most elhatároztam, hogy ha megint szülök, utána mindenképp segítséget kérek - még a kórházban Kép Csak hogy már az elejétől a legjobban menjenek a dolgok!

A muffinrecepteket nem felejtettem el Kép Csak a levelezőnk megkergült, ha megnyitom, rögtön ömlenek a vírusok, de majd megkérem a párom, hogy csináljon valamit Kép

Anikó,
egyetértek szopi téren: fejni, fejni, fejni! Kép Nálam erre azért is volt nagy szükség (és lesz is), mert többször volt mellgyulladásom Kép
Tök jó, hogy ugyanott laktál, ahol Motiot Kép Remélem, mesél majd valamit arról a fiúról Kép
Tali nagyon jó ötlet!!! De már csak jövőre, ha lehet kérni Kép Mi Karácsonykor (valszeg 27-én) utazunk Szentesre, és csak az új évben jövünk haza. De aztán bármikor! Nagyon szívesen mennénk!

Szirom,
naggggyon jól hangzik ez a mézeskalács-házikó! Én is szívesen megnézném! Nagyon ügyi vagy Kép Visszanéztem a fotóidat (az áprilisit), és tényleg nagyon szembetűnő a változás! Majd teszel fel friss képet is magadról? Jó ám priviben is Kép

Motiot,
nagyon megértelek Kép Az én férjem is folyton dolgozik, és este 7 előtt sosem ér haza Kép Így csak 7végén jutok hozzá a takarításhoz, de akkor annyi minden elintéznivalónk is van!

Ezt a hsz-t már mióta írom, nem is tudom. Most el is küldöm, aztán indulunk hűtőt venni. Jókor, mi? Kép De úgy alakult, hogy most kell megvennünk. Remélem, nem lesz elviselhetetlen a tömeg, legfeljebb akkor hazajövünk.

Sziasztok!
Gabi

pgaboka

Sziasztok, bekukkantok en is a nyga zürzavarban, epp most keltünk fel, apa meg mindig nincs itthon, kb 5-kor jön. De azert tegnap este meg ma kitakaritottam Abel meg itt maszkalt közben a labam alatt.
Holnap jönnek anyuek, mar nagyon varom.

Abel ejjel teljesen lebetegedett, mikor aludni tettem meg semmi nem volt, aztan tizkor megneztem es mar alig kapott levegöt. Aztan ejfelig szenvedtünk, orrszivo kb 4szer, orditad stb., aztan köztünk lassan bealudt. De meg ejjel is szivni kellet szegenykemnek.
Reggel gyorsan elkezdtem egy kis homeos terapiat, remelem jobban lesz hamar. MOst is szivom rendszeresen a nozijat, utalja, de ez van.
Mondtam is apanak, hogy tuti azert beteg, mert keddre bejelentettem oltasra es hogy meg veletlenül se kaphassa meg. Murphy törvenye.
En is tüsszögök, meg fujom az orrom, de nem olyan veszes, ezt meg nem neveznem nathanak.

Itt epp elkezdett szallingozni a ho. Holnapig jo lenne, ha nem esne, hogy anyuek ideerjenek, aztan eshet, hadd menjünk szankozni.

Aniko, sajna nem ismerem a csaladot, de jobb is a pukik miatt.... bar itt ez eleg normalis dolog sajnos, az emberek annyira bunkok, hogy nem igazan zavartatjak magukat.
Kimenöröl csak annyit, hogy sajna nekem itt nincs olyan baratnöm, akivel el tudnek menni valahova. Ako volt, harom evre eltüztek az usa-ba es meg 2 ev hatravan. De elhataroztam, hogy januartol elmegyek pentekenkent tancolni. Otthon Tatan neptancoltam a Pötörke tancegyüttesben, parod talan ismeri öket, na es itt is van egy együttes, mind magyarok es egesz jok. Szoval en is el fogok jarni penteken, nem erdekel.

Szirom, tök jok a kiloid!!! En olyan de olyan ( irigy-irigy )..... Nagyon ügyi vagy!!! Dietazol egyebkent? Vagy most hagyod egy darabig?

Na lepek, mert Abel mar nem birja.

Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?