Új privát üzeneted érkezett!

<font color="0000ff">Melinda!

Elnézést kérek, de az estéből éjszaka lett.

Kérdezted, hogy mikor viszik a babádat? Ez egy jó kérdés. Sok mindentől függ. De ha biztosat akarsz, akkor mondani kell /határozottan/, hogy amint túl vannak a méricske, vizsgálat dolgon, és Téged már felvittek a szobába, akkor legyenek szívesek a babát neked felvinni. Ha nem tennék, akkor az apuka érvényt szerezhet ennek az igényednek. Sőt apukának még egy nagy feladata van/lehet, hacsak nincs egy barátnő, testvér vagy rokon, aki ezt vállalná, ha ő nem akarja. Abban a hat órában, amíg szigorú fekvés van (fej felemelés nélküli!) ugyanis szükséged lesz valakire, aki segít mellre tenni a csöppséged, illetve neked segít, inni, és úgy egyáltalán elviselni azt a hat órát az ágyban. (Remélem, meg lesz a hatórás tű nektek, mert nekem ég és föld volt a különbség a 24 és a hatórás fekvéses lábadozás között.)

Fontos, hogy amikor mennek, hogy akkor kedves anyuka, most van itt a pillanat, hogy felkeljünk, akkor igenis akarni kell felkelni. Egyrészt segíteni fognak, nem egyedül kell ezt megtenni. Másrészt minél tovább fekszik az ember, annál rosszabb utána felkelni. Jó persze, ha érzed, hogy akkor most ájulás lesz, akkor nem kell mindenáron, de csak a fájdalom miatt (ami eddigre már lesz, mert az érzéstelenítő már nem hat) nem szabad ellenállni a felállási kísérletnek. A továbbiakra is érvényes, hogy azért igyekezni kell mozogni, járkálni, felülni.

Fontos tudnivaló, hogy az anyatejgyűjtőt, a földszinten az ultrahang után két ajtóval lehet megtalálni. Nagyon sokat tudnak ott segíteni, ha a 2.-3. napon amikor a tejbelövellés igen érdekes állapotokat tud előidézni. (Ilyenkor talál az ember mondjuk két nagy kősziklát a mellei helyén hirtelen.) Ha ezen nem tud a baba eleget segíteni a szopással, vagy anyuka kézi fejéssel, vagy saját mellszívóval, akkor uccu, irány az anyatejgyűjtő, és a fejőnők. Ha jól tudom, most hétköznap reggel nyolctól egyig van nyitva, és hétvégén nincs. Elnézést, ha tévedek, de négy hónapja voltam arra utoljára.

Babaruhát nem kell vinni. Otthon azt készítsd össze, amit a hazavitelre szánsz, hogy a párod be tudja majd vinni, ha haza készültök.

Kérdezted a popsikrémet. Azért ne a Neogranormonnal kezd. Inkább valamelyik gyógyszertárit. A legegyszerűbb az Unguentum infantum (http://www.drinfo.eszcsm.hu/index.php?oldal=gy_inf&param=0100000078239). (A Neogranormon-t egyébként sem szokták ajánlani hosszútávú használatra.) De szinte minden bébikozmetikumokat előállító cégnek van kis kiszerelésű popsikréme (Gabi, Johnson, Nivea), vagy van még a Bepanthen,....

Most más nem jut eszembe, nem azért mert nincs más, csak már nagyon álmos vagyok. Nyugodtan kérdezz még!

Egy kérdés: Nem spinális érzéstelenítés lesz?

Jó éjt!

Zita</font>
pzita
 
 


Melinda,én a 39.héten szültem sajnos a terhesség végére toxémiás lettem,és a baba már fogyott a hasamban ezért született kis sulyal de hál istennek egészségesen.Ne tégelyes popsikrémet vigyél.Haskötött adnak,de jobb ha viszel magaddal sajátott,azt egyedül is fel tudod rakni a korházi haskötöhöz segitséget kell kérni a növértöl.Algopirint jo ha viszel,adnak ha van.Én altatást kértem,ahogy felébredtem hozták is a babát,bár a mozgás igen nehezen ment.Császár után csak másnap kelhettem fel reggel,de a folyoson sétáltam du már az udvaron voltam.Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan kérdez. üdv mindenkinek
tunde27
 
 


Lányok köszi az infókat,nagyon aranyosak vagytok!
Megfogadom a tanácsokat.
Egy picit félek a csaszitól,az érzéstelenítés,fájdalom,fejemelés,mozdulatlanság...stb.Mindentől.
6 éve csaszisztak a fiammal,de semmire sem emlékszem.Mit lehet és mit nem.Ezért is kérdezlek titeketKép
A karácsonyt én is itthon szeretném tölteni,de az az érzésem,hogy kedden haza sem fognak engedni a ctg után,mivel keményedünk,jönnek az összehúzódások hiába adtak gyógyszert,méh lazítót,görcsoldót.
Készülődtök a karácsonyra?
Ajándékok megvannak?
Orsi-neked ki a dokid?
Zita neked is köszönöm a tanácsokat.
Tünde,te is sokat segítettél.
Mi lenne velem nélkületek???KépKépKépKépKép

PUSZI MINDENKINEK.
Ha eszembe jut még valami,bizti kérdezni fogok.

MELINDA

35+4

Kép
kmelinda
 
 

 
 

Sziasztok,
bocs, hogy betorok a topikba. En is a Sofiben szultem csaszarral farfekves miatt.
Szeretnem kerdezni a szinten csaszis kismamikat, hogy kaptak-e a mutet utani napokban mehosszehuzo szurikat ill. Ergam cseppet? Ha igen, otthon meddig kellett szedni a cseppeket?
Aki nem kapott kozuletek semmi ilyesmit, az tudott szoptatni?

Es arrol tudtok-e vmit, h. amikor ujbol megjon a mensi es nagyon-nagyon eros, vagy kiderul, hogy nincs osszehuzodva honapok mulva sem elegge a meh, arra is szoktak-e adni mehosszehuzot vagy vmi mast?

Koszi elore is a valaszokat:
Falina
falina
 
 


Falina!

Én is csaszis voltam, de sajnos nem tudok segíteni, mert nekem már otthon semmilyen gyógyszert nem kellett szednem. Az infúzióba biztosan csepegtetnek vmilyen méhösszehúzót(gondolom én), de direktbe az Anti-D-n kívül már semmit nem kaptam.

Szerintem a 6hetes kontrolon a doki nézi azt is, hogy milyen állapotban van a méh, szóval nem kell hónapoknak eltelnie, hogy regenerálódj. Jobb esetbenKép
Nálad felmerült vmi probláma szülés után?

Melinda!
Drukkolok neked, hogy otthon karácsonyozhass, hátha még hazaengednekKép
A dokim Dr. Vajda Róbert, nála szültem az első fiamat isKép
Te kinél fogsz?
Keddig még rengeteg mindenre tudunk válaszolni nekedKép

Üdv
Orsi
35+6

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 


Orsi,
nekem is nala sultem!
Neked mikor vette ki a varratokat? Kepzeld, nekem csak 6 het mulva, de nem mondta miert. Azota is talany szamomra. Kép
falina
 
 


Falina!

Ez fura, nekem még a kórházban a 4. napon szedte ki a varratokat és úgy tudom nála ez így bevált szokás.
Ilyet mint a te eseted még nem is hallottamKép

Szerintem nyugodtan kérdezz meg tőle bármit, ha tanácstalan vagy és kérdések maradtak a fejedben.

Mennyi idős a babád?
Üdv:
Orsi

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 


Orsi,
4 honapos.
falina
 
 


Sziasztok!

Falina!
Szerintem én is csak infúzióban kaptam méhösszehúzót, Ergam cseppeket egyszer sem. A varrataimat a 10. napon szedte ki a dokim.
A fiam születése után 3 hónappal jött meg először, nekem az első nem volt erős, viszont utána hónapról hónapra rosszabb lett. Kaptam fogamzásgátlót, az segített, annyira hogy 3 hónap után már ki is maradt a vérzés. Úgyhogy abbahagytam, aztán terhes lettem és azóta nem jött még meg (Zitus 4 hónapos lesz a jövő héten).
Szerintem ha nem húzódik össze a méh a gyerekágy végére (6 hét) akkor valami gond van Kép.
Furcsa, hogy csak 6 hét után szedte ki a dokid a varratokat. Én sem hallottam még ilyet.

Üdv, Virág
virga
 
 


Sziasztok,
Én most vagyok a 12. héten. Van tapasztalatotok Dr. Oláh Kingával kapcsolatban? Én hozzá járok, eddig nagyon kedves volt. De minden infora vevő vagyok. Még nem volt időm a korábbi hozzászólásokat elolvasni.
M.
manovary
 
 


Sziasztok!

Melinda, köszi az érdeklődést, megvagyunk. Egyre nehezebb a pocak, már most akkora, mint Kincsővel az utolsó héten. Sajnos egyre gyakrabban érzem, hogy fájdogál alul, talán a rengeteg sétától, amit Kincsővel csinálunk.
Nekem holnap kell menni dokihoz, 27én megyünk uhra, a többit nem tudom. Szilveszterkor még jó lenne bulizni, aztán irány a szülőszoba!
Vigyázz magatokra!!!

Jó éjt!
Edina (34+2)

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Sziasztok Kép

Mi még egyben vagyunk itthon. Kép

Melinda Kép
Ma mész ugye dokihoz. Kíváncsi vagyok mit mondanak, majd jelentkezz azért. Kép

Zita Kép
Látom nagyon otthon vagy császár ügyben. Leírnád nekem, hogy milyen érzéstelenítéseket lehet kérni császárnál és melyiknek mi az előnye és a hátránya.
Nálunk még mindig nem dőlt el, hogy császár vagy sima szülés lesz, ezért tájékozódom.


Nálunk még a méhszáj zárt, a baba súlya kb. 3300 gramm. Kép
Én örülnék, ha már most kijönne és az ünnepeket nem kellene a kórházban töltenem. Kép

Ági
37+5

Kép

Kép
pkagi
 
 


Lányok!

Elment a nyákdugóm. Kép
Felhívtam dokit azt mondta ha beindulnak a fájások menjek be, de ez még akár napok kérdése is lehet. Kép

Kérdés: A nyákdugó az egyszerre távozik, vagy ez a szülésig folyamatosan???

Kép

Kép
pkagi
 
 


Ági!Kép

Lehet, hogy az ünnepeket már tényleg a babával tölthetitek?!Kép
Drukkolok nektek!Kép
Nekem több részletben távozott a nyákdugó.Kép

Ügyes légy és vigyázz magatokra!Kép

Andi

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Hi!

Nektek milyen tapasztalatotok van az UH-val?
Voltunk először: remek
voltunk másodszor: remek
mindig tudtunk csinálni videót (VHS) aranyosak voltak.
Aztán valamikor voltunk fizetős 4d. Az a hölgy volt, aki most látszik a www.mamakalauz.hu oldalon az uh gépnél. Aranyos volt, kedves. Aztán mentünk az utolsó hivatalos uh. Mentünk, mint eddig. Odaértünk, kisablak, aztán vártunk, egyszercsak fent nevezett hölgy kijött dirr-durr, menjünk. mi az hogy csak úgy bejelentkezés nélkül odamegyünk, mit képzelünk, hát nem voltunk itt eddig, hogy tudjuk a rendet?!!! (furamód a 4d szobába vitt minket, ki érti miért...)
Párom adná a VHS kazit -> azzal ő nem tud mit kezdeni. Na ekkor már forrt az agyam. de nem szóltam. és most mit olvasok a neten? rögzítenek vhs-re is... volt valaki mással is ilyen???
megmondom öszintén tetszett a felszereltség, de nagyon ódzkodom odamenni egy utolsó 4d-re. főleg, hogy a hivatalost is így eltseszte nekünk és nem maradt emlékünk rögzített formában. vagy lehet más dokit kérni? van valakinek tapasztalat? (kissé úgy éreztem magam, hogy ha fizetek minden édes, ha nem, egy alja senki vagyok... ezt azért nagyon nem szeretem...)
vagy van máshol orvos+szakértelem+remek masina? az nagyon fáj azóta is, hogy nem rögzítették (fizetős 4d) a dvd-re a szívhangot. pedig... jobb zene nincs is. Valakinek sikerált ez? már dvd+szívhang. itt csak a kép megy... Kép

más: rossz jel ha eltünik a méhnyak? (vagy mi) elvileg kb 1 hónap múlva szülünk hivatalosan.
ilyen korban utaztatok már hosszabban autóval? (2×2-3 óra) voltak/lehetnek "káros" eü következményei?
shiva74
 
 


Shiva Kép
Én ajánlom neked a Praxist! 4 D-re.

Én a kiírás előtt 5 héttel utaztam 100 km-t oda vissza. Nekem nem volt problémám.
Méhnyakról sajna nem tudok nyilatkozni.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok, még nagyon az elején vagyok, Dr. Kósa Zsolthoz járok, egyelőre a magánrendelőjébe, és csak januárban kell először a kórházban megjelennem. Baba június közepén érkezik. Ha esetleg van tapasztalatotok vele kapcsolatban, valamint tarifát is tudtok hogy mennyit szokott kérni a szülésért (a vizsgálatot mindig konkrétan megmondja, a szülést még nem kérdeztem), ill. hogy lehet-e 2-3 ágyas szobát térítés ellenében kérni, szóval mindenféle gyakorlati dolgot nagyon szívesen veszek.
Köszi:
Anita
nitap
 
 


Ma voltam ctg-n,fájások voltak de itthon vagyok!!!!KépKép
Ági,nekem a nyákdogó egyszerre távozott,utánna széppen jöttek is a fájások,és még akkor este megszületett a kisfiam.A magzatvíz nem folyik?De jó!!A karácsonyt már otthon töltitekKépKépKépDRUKKOLOK nektek!!!!Ügyes légy,tájékoztass minket!!

Lányok a 160-as szív-frekvencia az jó??Sajnos a dokimmal ma nemtudtam beszélni,a ctg-n a csaj egy helyettes volt,sokat nemmondott.Hétfőn kell visszamennem.A 36-odik hét után csinálnak még uh-t?

Puszi mindenkinek!!!!Vigyázzatok magatokra!

MELINDA 36+6

Kép
kmelinda
 
 


Anita Kép
Általában a vizsgálati díj tízszerese a szülési "díj".
Lehet 1-2-3 ágyas szobát foglalni, szerintem meg is éri.
3 ágyas 5000 Ft
2 ágyas 6000 és 7000 Ft
1 ágyas 7000 és 9000 Ft ha jól tudom.

Igazából én nemsokára szülök utána beszámolok.

Melinda Kép
Magzatvíz? Hát mivel első baba foggalmam sincs. Megmondod azt hogy veszem észre?
Még egyenlőre nagyon ritka a fájás dolog és nem is igazán erős.

Ági
37+5

Kép

Kép
pkagi
 
 


Andi Kép
Neked mennyivel utána lett meg a baba?

Kép

Kép
pkagi
 
 


<font color="0000ff">Ági!

Úgy szeretnék nem képben lenni császárügyileg. Főleg így, hogy a három szülésből az első sima volt. Az, hogy mit lehet kérni, az talán egy kicsit túlzás. Szóval elsorolom a lehetőségeket, hogy adott esetben mik jöhetnek szóba.

Szóval, ha sima szülésnek indultok neki és az fordul császárba, akkor alapvetően két lehetőség van. Az egyik az altatás, a másik a spinális érzéstelenítés. Az altatás talán egyetlen előnye, hogy nem kell utána kötelezően órákon keresztül feküdni. Hátránya, hogy nem látod azonnal a babád, aluszékony lehet, részedről hányás, hányinger lehet utóhatásként. A spinális érzéstelenítés előnye, hogy ébren élheted meg a babád érkezését, a babára nem igazán van hatása. Hátránya, hogy a műtét utáni kötelező fekvés (a tűtől függően 6 vagy 24 óra) fej felemelés nélkül nagyon hosszú és kényelmetlen. És végig segítség kell, hogy bármit is tudj a babáddal kezdeni. Mindezek mellé előfordulhat mellékhatásként fejfájás (nagyon erős, de nem túl gyakori ez a szövődmény). Epidurális érzéstelenítésben csak akkor csinálják a császárt, ha a vajúdás alatt kértél EDA-t, és ezek után mégis császárba fordul a dolgok menete. Ilyenkor benyomnak többszörös adag érzéstelenítőt, és úgy műtenek. Előnye, az ami a spinálisé, azzal megspékelve, hogy a fejfájásos mellékhatás nincs. És akkor most jön a melyikre mikor van esélyed. Az epidurális érzéstelenítésesre a fent leírt esetben, ha volt olyan szerencséd, hogy volt éppen EDA-t szúró orvos. Az altatás és a spinális érzéstelenítés közül három esetet kivéve mindig választhatsz. Az egyik kivételes eset, ha olyan sürgős a műtét, hogy nincs idő a spinális érzéstelenítésre. A másik, ha neked van olyan egészségügyi problémád, ami miatt nem kaphatsz ilyen érzételenítést. A harmadik, ha az a doktornő van csak, aki csak altat.

Remélem, sikerült érthetően leírnom, amit erről tudok.

Melinda!

Örülök, hogy mégsem lett igazad, és nem tartottak benn.

Szép estét mindenkinek!

Zita</font>
pzita
 
 


Melinda!
Örülök, hogy hazajöhettél és nem tartottak bennKép

Ági!
Nekem a nyákdugó távozása után 1 héttel kezdődtek csak a fájások! Úgyhogy szerintem azért gyorsan intézz még el mindent ami hátra van, mert ez már eléggé a végét jelentiKép
Akkor mégsem fogunk szilveszterkor együtt pezsgőzniKép
Szerintem te már karácsonykor együtt leszel a babávalKép

Shiva74!
A fenn említett hölgynél én is voltam többször én nem tapasztaltam nála negatívumot sem, de az biztos, hogy van egy nála sokkal kedvesebb kolléganője akihez átpártoltam már az utolsó két alkalommal. Ha érdekel megadom a nevétKép

Zita!
Spinális érzéstelenítéshez minden nap, minden órában van vki aki be tud adni? vagy az is lutri, hogy éppen találok-e szakembert ehhez a művelethez?

Lányok!
Ajánlok egy kreatív oldalt karácsonyi kézzel készített meglepetéseket lehet meríteni belőle
http://www.babashop.hu/hun/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=2


Jó kreatívkodástKép

Üdv
Orsi 36+1

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 


<font color="0000ff">Orsi!

Igen kicsi az esély, hogy ne legyen, aki be tudná adni. Csak akkor állhat ez fenn, ha az egyetlen a házban található aneszteziológus Nagy doktornő, aki csak altat. Viszont azt nagyon jól csinálja.

Üdv:

Zita</font>
pzita
 
 


Pkagi!

Nyákdugasz után 2 nappal! Kép (péntek)

A magzatvíz szombat este kezdett szivárogni és vasárnap du. született Nati.
Ha elfolyik a magzatvíz, észre fogod venni! Nem igen lehet összetéveszteni mással! Egyszer csak elönt. Ha szivárog, akkor is elönt, csak részletekben.(tiszt.betét totál átázik.)

Nagyon drukkolok értetek és irigykedem is, mert gyönyörű esemény vár rád!Kép

Andi

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Köszi lányok! Már nagyon várom!
A magzatvizem akkor nem szivárog. Egyenlőre még egyben szinte semmi fájással. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Ági!

Én is drukkolok nagyon, így nagyjából ismeretlenül is Kép

L
lirian
 
 


Sziasztok!

Én is babát várok. KépMegkérdezhetem, hogy a Schöfi-ben mennyi a 4D ultrahang?
Forsolya! Megtudnád adni annak a hölgynek a nevét, aki számodra szimpatikusabb?

Előre is köszi a segítséget, mi még előtte vagyunk a 4D-nek. Kép

chr
chr
 
 


Chr!
Dávidné Gabikához jelentkezz be, rá nem kell sokat várni általában. Csütörtökönként mindig van, a többi napban nem vagyok biztos.
Gratulálok a babáhozKép

Ja a 4D azt hiszem 13.000 Ft (ha nem emelték nyár óta)

Üdv
Orsi

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 


Chr Kép
12000 Ft a kórházban, de inkább menj a Praxisban. Jobbak és ha a babaneten regisztrálod magad akkor 9000 Ft-ba kerül. Kép

Lirian Kép
Köszi! Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Ok. Köszönöm lányok. Kép Bocs asszonyok. Kép

És a Praxisban rendesek? Ott fizetni kell a felvételért és a képért? És a Schöfi-ben?

Azért néztem a Schöfi-t, mert itt van a dokim, meg elég sokmindent írtak amit adnak az uh mellé. Legalább is a neten. Ezzel mi a helyzet?
chr
 
 


Szia Chr!

Én is a Praxisban voltam 4d-n és nagyon aranyosak voltak velünk. A doktor úr először orvosilag megvizsgálta a babát és utána gyönyörű felvételeket mutatott róla. Mi fekete-fehér képet kaptunk(ingyen) és dvd felvételt kértünk, ezen egyébként a szívhang is rajta van. Én csak ajánlani tudom őket.

Üdv
Rena
rena08
 
 


Ági!
Magzatvíz elfolyása milyen??KépVIZESKépNem lehet összetéveszteni semmivel,nem lehet visszatartani,csak folyik-folyik.Én is hozattam betétet,de semmit nem ért,mire a kórházba értünk mindenem vizes lettKép
Azt nemtudom milyen,amikor csak szivárog,de az bizti,hogy nemlehet visszatartani.
Nagyon szorítok nektek!!

Orsi.Lehet,hogy mi együtt fogunk pezsgőzniKépMég bírjuk.Faros még mindig a drágám,sokat mocorog.Nagyon nyomja a bordámat,a tüdőmet,de még bírható.Ti hogy vagytok?Mikor voltál uh-on?Mik a babád méretei?Fiú,vagy lány?

Chr
Én is a Praxist ajánlanám neked.

Vigyázzatok magatokra.Pusz nektek!!
További jó pocakosodástKép
MELINDA 36+2

Kép
kmelinda
 
 


MelindaKép
Köszi az érdeklődést, pont holnap megyek Uh-ra(majd beszámolok róla feltétlenül) igazából nagyon kíváncsi vagyok, mert az ucsó Uh-s eredményem a 30. hétről van a kisfiamról.
Ctg is holnap lesz először (a fsz-re jelentkeztem be), kíváncsi vagyok mutat-e ki fájásokat, vmit mindig érzek a derekam körül, de csöppet sem hasonlít az előző szülésemet megelőző jósló fájásokraKép
Érdekes tényleg nincs két egyforma terhesség, szülésKép

Alkoholmentes pezsgőt azért mindenféleképpen iszok az egészségedre, emlékszem, hogy dec31.-én van a szülinapod ugye? Kép

Lehet, hogy írtad nálatok milyen nemű lesz a második?

Szép estét mindenkinek!
Üdv
Orsi 36+2

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 


Mi még egyben. Kép Pedig én azt gondoltam ez a nyákdugó elmenése után gyorsabb lesz. Kép
Ilyenkor már olyan nehéz türelmesnek lenni. Kép

Ági
38+0

Kép

Kép
pkagi
 
 


Orsi,várom a beszámolódatKép
A dokid csinálja az uh-ot?
Jól emlékszel dec.31-én van a szülinapom.KépKép
A pocaklakóm:Vivien.Egy fiunk van,és most csajszit várunkKép
Kiváncsi vagyok,mit mutat neked a ctg.A derekam nekem is hasogat néha.

Ági.Én sem lennék türelmes az biztosKépKép
Csak várni-várni,hogy mi lesz.Fiú vagy lány a béby?
KITARTÁS.

SZIASZTOK!
MELINDA 36+2

Kép
kmelinda
 
 


Melinda Kép

Fiunk lesz : Dominik

Orsi Kép
Jelentkezz, hogy mi volt Ctg-n!?

Mi elég sokat jártunk Uh-ra. A 30. héttől hetente 1-2 alkalommal, mert III. fokban érett a méhlepényem és figyelték a kicsit.
Domi úgy nő, mint a gomba eső után Kép hál istennek.
Most hétfőn 37+4 naposan voltunk ismételten és 3300 grammra becsülték akkor a súlyát.

Neketek mekkora a babó???

Kép

Kép
pkagi
 
 


Chr!

Én is a praxist tudom neked ajánlani voltam már itt is ott is. Az a baj a schöfiben, hogy nem igazán hozzáértő emberek dolgoznak ott az ultrahangon. Egyébként egy árban vannak. 13000 ft a vizsgálat. A praxisban ha itt regisztrálsz kapsz kedvezményt. De a második alkalom már 10.000 volt. Dvd-t vagy videót amit kérsz azt adják meg egy 3d-s fényképet is. Külön fotót ha még kérsz 500 ft db-ja ha jól tudom, mert mi nem kértünk. De minnél elöbb jelentkezzél be mert hamar betelnek az időpontok. Mi a Györfi Mátyásnál voltunk és nagyon meg voltunk vele elégedve. Én már Januárra be is jelentkeztem az utolsó uh vizsgálatra.
kyra622
 
 


Sziasztok!
Megjöttem az UH+Ctg körutamról, csupa pozitív dolgokról tudok beszámolni.
Ctg-n én voltam az első, fájásokat persze nem produkáltamKép, de nagyon jó volt hallgatni, ahogy kihangosítva vert a pici szíve.

Az lenne a kérdésem, hogy nálatok is produkált a baba közben 180 körüli pulzusszámot? Nőci szerint kicsit magas értékre ugrott fel néha, de a dokim szerint így is minden OkKép
Azért kiváncsi lennék nálatok, hogy történt.

UH-n kismillióan gyűltek össze, leginkább a Ferenczi doktor betegei, én most is kb 5 perc várakozás után bekerültem GabikáhozKép
olyan rendes az a nőci, úgy bírom.

Bébi méretei 2800g a 36+4 héten és hosszúcombúKép
Néztek flowmetriát, magzatvíz már kevesebb, de még elégKép
Lepény érettsége I.-II. fokú, ami erre a fázisra pont megfelelő.
Lényegében azt mondta, hogy még konfortosan érzi magát a bébi a babaházban.
Szóval itthon karácsonyozunkKép Hurrrrá!

Ja és a betegfelvételnél adtak egy adatlapot, jó részletesen kellett megadni az adatokat és mondták, hogy a házassági any.könyv.kiv.-ot feltétlenül újítsuk meg.
Lüke fejemmel persze azt nem kérdeztem, hogy mennyire legyen frissKép
na majd legközelebb, kedden megyek megint Ctg-re.
Esetleg még vki csatlakozik?

Na jó hosszú lettem, ha tud vki infót adni nekem a pulzusszámmal kapcsolatban, hálásan fogadnámKép

Szép napot mindenkinekKép
Orsi
36+4 (pontosan)

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 


Orsi Kép
Betegfelvételnél adtak adatlapot??????
Ezt kérni kell előre és ki kell tölteni vagy mi???? Én ilyenről még nem hallottam! ?
Hol kell kérni???

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok!

Orsi!
300 napnál ne legyen régebbi a másolat. Anyakönyvi hivatalban, ahol esküdtetek megcsinálják ingyen.
Engem egyébként altattak a császárnál és szerintem jobb volt utána, mint spinál után. És miután kiemelték a babát rá másfél órával már velem volt és szopizni is próbáltunk Kép.
Csak az utolsó pillanatban altatnak, az én Zitusomba szerintem nem is került a szerből, mert cseppet sem volt aluszékony.

Kolléganőm is dec. 30-re van kiírva, lehet, hogy csatlakozik a bentbulizók közé Kép!
Jó babavárást! Virág
virga
 
 


Szia Orsi
Örülök,hogy minden rendbenKép2800gr?Az szép súly ennyi "idősen"KépÉn hétfőn megyek ctg-re.Kérdésem:ha nincs ott a dokim,bejelentkezhetek máshoz is uh-ra?A Gabika az a nagydarab,rövidhajú,vagy a vörös hajú nő?Õ megnézi bár mikor a babát?
Kedden voltam én is ctg-n,és nekem is azt mondta a csaj,(nagydarab,szőke,tele arannyal)hogy kicsit magas a baba szívfrekvenciája.(160)Megkérdeztem a dokimat,ő azt mondta,teljesen jó!Ne izgulj,teljesen normális,ha megugrik néha.Főleg akkor,ha mocorog.
Combcsont,fejkörfogat....stb,mérik még ezeket ilyenkor?Leírod,ha mérték az értékeket?


Üdv.Melinda

Kép
kmelinda
 
 


Melinda Kép

A vörös hajú a Gabika. (Dávidné Horváth Gabriella)
K, Cs, P van a sima Uh-ban.

Kép

Kép
pkagi
 
 


MelindaKép
Persze máris leírom az adatokat:
BPD 91mm
OFD:110mm
Ac:314mm
FL:72mm
Ja megmérték még a hegvastagságot(előző császár volt)ez 6,4mm.
Akinél 5mm alatt van ez az érték, az már biztos, hogy nem szülheti a következőt hüvelyi úton.

Ctg-n akkor ugyanannál voltunk, egyről beszélünkKép
A Gabika sajnos a jövő héten szabira megy dec29.-én lesz leghamarabb, egyébként ő a vörös hajú, fiatalKép

ÁgiKép
Reggel amikor az ablaknál mondtam, hogy CTG-re megyek akkor adta oda a hölgy az adatlapot és mondta, hogy ha végeztem a vizsgálatokkal, akkor feltétlenül adjam le kitöltve. Egy A4-es méretű lap.Ezer féle adat anyukáról, apukáról...
Kérdezz rá ha mész legközelebb.

VirágKép
Köszi a házasságis infótKép Gratulálok ZitushozKép
Kolléganőd jöhet a bennbulizók csapatábaKép

Remélem mindenkinek válaszoltam
Sziasztok
Orsi
36+4

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 


Melinda, Kyra622!

Köszönöm, megjegyzem a nevét a dokinak. Jövő hét kedden megyek a dokimhoz, utána akkor bejelentkezem januárra.

Köszi nektek.
chr
 
 


FORSI! Kép
meg tudod mondani a másik kedves nevét?
BÁR MOST HÍVTAM ÕKET ÉS 4D-RE NINCS IDÕPONT... Kép
MOSTANSÁG (upsz) rendel valaki mostanság szobát?
ideje lesz elkezdeni ha januárba szülünk ugye? Kép
shiva74
 
 


Shiva74Kép
Kinek a nevére vagy kíváncsi?

Orsi

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 


Sziasztok Kép

Megjöttünk. Kép Igaz a nyákdugó elment (még kedden), de a méhszáj még mindig zárt. A ctg-n semmi fájás és az én kisfiam úgy mozgott, mint aki azt akarja tudatni a világgal, hogy köszöni szépen de ő nagyon jól érzi bennt magát. Kép
Hétfőn megyek Uh-ra és ismét Ctg-re.
Kiszámoltam, ha karira itthon akarunk lenni, akkor hétfőn, de legkésőbb kedden szülni kellene Kép.
Majd próbálok beszélni a fiammal, hogy azért mégse rángassuk már el a doktorbácsit a karácsonyi asztal mellől. Kép

Orsi Kép
Köszi az infót! Szóltam az ablaknál és kitöltötték nekem is azt a papírt. Kép

Ági
38+1

Kép

Kép
pkagi
 
 


ÁgiKép
Örülök, hogy minden rendben van nálad is. Dominik jól tudja mikor kell világra jönniKép
Dokid tuti réár bármikor az ünnepek alatt?

MelindaKép
Mi van veled, régen jelentkeztél vagy csak szigorúan betartod az előírást és fekszel?Kép

Andi27 is megszült ma, nagyjából ő is év végére volt kiíírva, csakhát jöttek a fájásokKép
Gratulálok neki és a családnak, remélem beszámol
milyen volt a kórházi tartozkodásKép

Üdv:
Orsi 36+5

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 


Orsi Kép
A dokim egyedül január elsején nem lesz, mert Bécsbe mennek az újévi koncertre, amúgy lesz.


Gratulálok Andinak és a babának!
Kérdeztem a ctg-n ma a szülésznőt, hogy volt e sok szülés (telihold volt)
Azt mondta rengeteg volt. Annyira sokan vannak, hogy nincs is szabad hely.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Andinak jan1-re volt szobafoglalása, kíváncsi lennék, hogy hogyan tudták megoldani most.

Ha megnézitek a 2005/2006 téli babák topikot, oda most tett fel az apuka friss képeket isKép
Nagyon cuki baba és ahogy írja 7-kor mentek be reggel a kórházba és 10.30-ra meg is lettKép

Orsi

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?