Sziasztok,
Krisztikém gartula Pistinek, a sikeres műtéthez!
Reméljük hamar tökéletesen is fogja tudni használni a szemét
Csokis süti nekem nem esett össze,olyan közepes magas szokott lenni.Nemtom mi lehett nálad
és a piskóta is?! Nem baj, de finom volt és ez a lényeg
Zserbó tuti sikerül majd, az könnyű.
Dorcsi ari lehet ahogy bujkál a kis bunkijában
emléxem gyerekkoromban én is imádtam az ilyen helyeket.Csak akkor még nem volt kuckóház, meg ilyesmik, hanem székekből meg plédekből építettünk bunkikat
Meg a játszón a bokrokra teregettük, és alatta bujkáltunk
Csilla,
valahogy úgyis lesz!Fel a fejjel, 2 év meg még oly messze van, hogy addig még annyi minden történhet!Most ezen ne aggódj
Élvezd ki az otthonlétet.Gyerkőckék rendbejöttek?Vagy csak gáborka volt beteg?
Zitmi, de jó, hogy jöttél
Anyukád
én sajna ismerem közelebbről a témát!Volt ugyanis a nevelőotthonba, ahol dolgoztam a csoportomban nem is egy epilepsziás gyerek!Iszonyú egy sunyi betegség, és borzasztó látvány. Mondjuk nekik a nagyon durva fokozat volt, szerencse anyukádnak nem!De azért vigyázni kell, és szedje csak a gyógyszereket. Ha betartja, /elvileg/működik a dolog jól, és ki lehet küszöbölni a rohamokat
Csak ne idegeskedjen, és ne csináljon semmi megerőltetőt
Képet küldök majd a hálónkról is meg Eszti szobájáról is, de még nincs kész
A szekrény már a helyén van, meg be is van pakolva, de a franciaágyunk még nincs itt, és Esztinél sincsenek bent az ő butorai. Apa sajna későn jön mostanság haza, mert meló után is melója van
így várjuk azt a napot amikor végre időben hazaér, hogy lehessen rendezkedni.Én egyedül valahogy nem bírom itt napközben átrendezni a lakást
sajna, pedig már úúúúúúgy csinálnám
Ha valamire rágerjedek nagyon útálok várni, én olyan vagyok, hogy azonnal csinálnék mindent meg pakolnék!De most várnom kell még egy kicsit! Ha kész teljesen mindenképp lesznek képek
Most a héten ablakot pucolgatok, függönyt mosok, meg megcsinálom a lakás többi részében is a nagytakizást
Aztán végre fel is díszítem
Rékát kérdezted
Azokat a kijelentéseket nem bírom amikor meg akarja magyarázni, hogy 5 kg-ot normális hízni egy terhességnél!Ez butaság. Az orvosok is megmondják, de szerintem a babás újságokban, és könyvekben is le van írva, hogy mennyi a mvíz, a lepény a gyerek stb.stb. Ezek mindösszesen nekem senki ne mondja, hogy a 9.-ik hó végére 5kg?!Mert NEM!!!!Akkor ő már fogyott a terhessége alatt, hogyha 5 kg-ból kijön neki minden!Én meg azért, hogy ÉN bombajó mama legyek, nem veszek el a gyerekemtől semmit.Ez erről szól, és aki ebbe nem nyugszik bele, az ne szüljön gyereket, maradjon bomba jó nő!!!!Én nem ítélem el aki karrierista, vagy éppen a nőiessége miatt nem vállal gyrereket, sőt azt többre becsülöm mint az ilyeneket aki szül, és utána nagymamik meg bébiszatyrok nevelik, mert ő az első gyereke születése után is 2-3 hónappal már Egyiptomba ment forgatni több hétre!Na én ettől kész vagyok!Szegény gyrektől meg elveszi az egyetlen biztonságot jelentő valami: önmagát!
Bea,Boldog 5 hetes Szülinapot Juniornak
Floci,
köszi, majd veszek be Rudotelt, de megnézem!!!!
Nem is tudtam, hogy lesz.
Petra,
pedig jó "szakmád" van.Mai világba illő
Mit szóljak akkor én, az oktatás igazán nem egy profitot termelő, jólmenő, pénzthozó vállalkozás!
Sajna mostanság csak ezek mozgatják a világot. Mondjuk én viszont tuti találok majd helyet, mert suli mindíg lesz
még szerencse, csak a státusz amit majd kinézek magamnak nem biztos, hogy lesz éppen a kiszemelt suliban éppen abban az időben!De nekem ez még messzebb van
Kriszti, tényleg te miért mész vissza, ha ennyire nem akarsz???Anyagiak?Vagy esetleg más miatt muszáj?
Floci, a neved alapban kék, ha ráklikkelsz, hogy megnézd a profilt, utána lesz lila
Mi ma naon örültünk a hóesésnek
Építettünk is a kertben Eszti ablaka elé egy hóembert!
Puszilgatta amikor kész lett
pussssz, manó