Hahó!
Megérkeztünk a hosszú buliból, persze még vasárnap kora délután, aztán egy eszement ötlettől vezérelve kimentünk az erzsébeti Tesco-ba. Teljes gáz! Annyi ember van, hogy az nem igaz! Én beleőrülök ebbe a karácsonyi vásáros izébe, forgatagba!
Persze a budaörsi Tesco-ba több km-es sor állt, úgyhogy ez még istenes volt.
Na, aztán én is rápihentem a bulira délután! Azért a délutáni alvás olyan fincsi!
Amúgy a buli jó volt nagyon, a kollégákkal és párjukkal szoktunk minden évben összejárni, marha jókat lehet dumálni, röhögni, táncolni, ilyesmi.
Most Velencén voltunk.
Szép nagyon Eszti a játszószőnyeg, alatta vagy felette, de biztosan élvezet lehet a gyereknek, hogy ilyenje van. Aztán ha belejössz, vállalsz?
Bogi, hát neked is boldog szülinapot! Nálam a Csókolom jelenti a Dunának menést!
Na meg az Anikó néni-s duma!
Azért a diákos sztori igazán hízelgő! Ugye milyen kafa kor a 30? És az ember hogy örül az ajándékoknak! Mint egy gyerek. Csak mert én is ezt tettem!
Dia, sajnos egyenlőre nélkülem kell Pannust altatni...
Edó, rudi nekem is bejön! Édes a kép amit feltettél.
Orsi, a Hanna részeg tengerész még úgysem volt, nem? Fú, a felettünk lakó Hanna bébi (már 1,5 éves lassan) nagyon sír valamiért...
Kata, számomra tesód még mindig az a kisfiú, aki egykor volt, persze nehogy bántásnak vedd, csak kb. azóta nem láttam. Mi van vele/velük?
Holnap elmegyek Varsóba 2 napra, addig puszi nektek! Nehogy mán itthon legyek egy kicsit! Be fog fagyni a seg..m...